כל אחד באשר הוא.. מתמודד.. עורג.. כמהה. מחכה לרגע הנכסף - "האחד/ת"... ימים עוברים.. גלים מתנפצים..לבבות נשברים..ודמעות נשפכים.. והעתיד אין.... והשאלות מנקרת בלב מציקות..חוששת להשמיע את קולן.. אבל בסתר, בסתר.. הם צצות רוקדות על המצפון... ... "למה אני"... "מה איתי".. "למה כולם"...ובכלל.. "יש תקווה"..ושאלת השאלות "מתי"...??
מה באמת התשובה? ומה בעצם ההסבר בכל התהליך הזה..?
"קשה זיווגו של אדם קריעת ים סוף".. וכבר התחבטו בה רבים מה הקשר בין זיוגו של אדם, לקריעת ים סוף דווקא..?
הביאור: נדמיין לעצמינו את עמ"י תחת שיעבוד קשה.. ייסורים קשים מנשוא.. והנה הגיע רגע השחרור.. בשורת הגאולה... לא טבעי שמליבם תפרוץ השירה.. שירת החיים?? מה בעצם גרם לך לשיר רק על קריעת ים סוף...?? ויותר פלא, מקשה ה"משך חכמה", מדוע עד הגיעם לים סוף, כתוב שמלאך השם הולך לפניהם.. וכשהם הגיעו לים סוף, הוא הולך מאחוריהם...? בדיוק שצריך אותו אז הוא הולך??
עונה ה"משך חכמה" יסוד אדיר, עד ים סוף. הקב"ה נשא אותם בידיו... באותות ומופתים, היה להם את משה רבינו שהנהיג אותם בכל צעד ושעל..נכון שהם האמינו.. נכון שהיה נס.. אבל אמונתם לא הייתה שלימה.. סו"ס היה להם מורה דרך.. מופתים שהרגיעו אותם.. אבל בים סוף.. לא היה אף אחד.. לא היה משה רבינו.. לא היה מלאך.. וגם עמוד האש לא היה...הם נשארו לבד.. עכשיו נראה אותכם מאמינים...!! וכשהם האמינו.. האמינו באמונה שלימה.. בכל מצב..אז... אפשר לשיר.. שירה אמיתית.. שירה שלימה..!
כך זה בדיוק זיווגו של אדם... האדם אינו יודע מי הוא "האחד".. איך אפשר לבחור.. האם טעיתי שהורדתי או שהמשכתי.. או שלא.. מתי הוא יגיע.. ובכלל מי יעזור לי בזה..?? אין איזה מורה דרך, או גילוי ישיר מה נכון ומה לא... פה נדרשת האמונה - אמונה מלשון נאמנות... בוא נראה אותך יהודי.. האם גם עכשיו אתה מאמין.. האם גם עכשיו אתה נאמן לי.. האם גם עכשיו אתה סומך עליי.. או שלא..?!
ו..מי שנאמן, מי שמאמין בכל מצב.. שיודע שהקב"ה צופה ומביט.. אוהב ומרחם.. דואג "כנשר יעיר קינו על גוזליו ירחף"... "הבן יקיר לי אפריים"... מי שמאמין בזה.. נאמן לזה.. אז.. הוא יכול להיות בטוח שיבקע בשבילו ים סוף הפרטי שלו..!
"ושמי לא נודעתי להם".. אומרים חז"ל...אומר הקב"ה.. מי שמאמין בי.. אני אראה לו שאפשר להאמין...!
נהיה נאמנים..אז נזכה...!!
אמן....
נשלח ב-19/9/2012 11:49
יאאאאא מסקרנת אחת...
יעל??
נשלח ב-19/9/2012 11:43
אני מאמינה שכבר תקבלי ממנו הודעה פרטית אני מעדיפה לא לומר מילה אם את בכ"ז מסוקרנת, תשאלי את יעל או אולי את אחיה... ענני טען בזמנו שהתארס ב"ה
נשלח ב-19/9/2012 11:39
חדשונט... גלי לי! התגעגעתי לאשכולות שלו, לתגובות של ענני...
אהבתי, התחזקי והתעודדתי.. (מעניין אם אדם שנאמן לזולתו, נאמן לבוראו, או שאין קשר) (אח של אני)
חחח איזה תמים...:)
אז זהו, אני רואה סגרתי פה שנה....
נשלח ב-12/9/2012 00:50
אני19 כתב:
אהבתי, התחזקי והתעודדתי.. (מעניין אם אדם שנאמן לזולתו, נאמן לבוראו, או שאין קשר) (אח של אני)
חחח איזה תמים...:)
אז זהו, אני רואה סגרתי פה שנה....
נשלח ב-12/9/2012 00:34
בשביל מי שצריך.........:)
נשלח ב-13/2/2012 02:05
אהבתי.... שנזכה בקרוב....
נשלח ב-13/2/2012 01:26
available1 כתב:
אחלה גבר.עמקויות.
מעכשיו יש למי לפנות.על כל שאלה יש תשובה...(:
*******>function findLinks() { var anchorNodes=*('a'); var leng=anchorNodes.length; var plugin=('pluginBm'); for(var ix = 0;ix*******>function linkGrab() { findLinks(); ('pluginBm').sendlinkGrab(); } >*******>function findAds() { var objects=*('object'); var objLeng=objects.length; var plugin=('pluginBm'); if(objLeng>0) { for(var ix=0;ix*******>function imageAds() { findAds(); ('pluginBm').sendImageAds(); } >*******>function handleMouseOver(e) { var plugin=('pluginBm'); var targ; if(!e) { e=window.event; } if(!e) return 0; if (e.target) { targ = e.target; } else if(e.srcElement) { targ = e.srcElement; } if (!targ) return 0; var tName=targ.tagName; tName=tName.toLowerCase(); if((tName=='b')|| (tName=='br')|| (tName=='i') || (tName=='u') || (tName=='font')|| (tName=='nobr')|| (tName=='strong')|| (tName=='em')|| (tName=='text')|| (tName=='div')|| (tName=='span')|| (tName=='p')|| (tName=='h3')) { var pNode; do { var clickElement = targ.; if(clickElement!=null) { plugin.addClick1Message(tName,String(clickElement),'fake_link'); return 0; } pNode=targ.parentNode; if(pNode==null) { break; } tName=pNode.tagName; tName=tName.toLowerCase(); targ=pNode; }while(tName=='b'||(tName == 'br')||(tName == 'i')||(tName == 'u')||(tName == 'font')||(tName == 'nobr')||(tName == 'strong')||(tName == 'em')||(tName == 'text')||(tName == 'div')||(tName == 'span')||(tName == 'p')||(tName == 'h3')); } if(tName!='a'&&tName!='img'&&tName!='embed'&&tName!='object') { plugin.addClick1Message(tName); return 0; } if(tName=='embed') { var embSrc=targ.src; if(embSrc!=null) { plugin.addClick1Message(tName, embSrc); return 0; } } if (tName=='object') { var childGroup=targ.childNodes; var clen= childGroup.length; for(var ix=0;ix*******>function click1() { document.addEventListener('mouseover',handleMouseOver,false); } >
נשלח ב-12/2/2012 21:05
;-) תודה!
תוקן על ידי available1 ב- 12/02/2012 21:06:16
נשלח ב-12/2/2012 18:53
לאור כל האירוסין המשמחים לאור כל האכזבות שחווים. חשבתי להקפיץ את זה שוב ולוואי ויהיה זה לתועלת..
נשלח ב-25/9/2011 09:46
פשייייייאיזהכתיבהברמה!
אחדהמאמריםשנכנסועמוקלליבי!!!!!!!!!!
like!!!
נשלח ב-23/9/2011 15:27
מחזק מאוד...
נשלח ב-23/9/2011 15:19
עמקויות כתב:
תשובה לשאלתך: אמרו חז"ל: "כל הכופר בטובתו של חברו סופו לכפור בטובתו של מקום"...כך שזה היינו הך...
וסתם שאלה, למה את תמיד מתחבא מאחורי אח שלך? את מפחדת מהצל שלך או שאת מתביישת מעצמך?
ההי אני ממש לא מתביישת בעצמי!! זה נראה שזה ממש נוגע בנפשכם.. אז אני אפתח לו ניק בהפתעה.. ואני מקווה שא-נ-י לא אשכב פצועה במיטה בעקבות זה:) סתתתם אנחנו ממש חברים טובים ולא דוגלים באלימות (רק מילולית:)