| נשלח ב-4/10/2011 20:33 |
|
| |
אין כאן כל בקורת עליהם לכל אחד באמת יש את זכות הבחירה איך להגיע למטרה שלו אך לא כל הדרכים נכונות באופן בהיר זה פשוט עניין של השקפה ובקשר למשיח תשבי יבוא ויבהר דברים אפורים ולא שחור ולבן גם כשהוא לא נמצא פה אנו יכולים לדעת מה לעשות יש שחור ולבן רק כנראה שהשחור והלבן שלנו שונים אחד מהשני אין ספק באמת צריך יותר להתרכז בעבודה עצמית
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 19:32 |
|
| |
השיר מענין והמילים שלו (בסיוע התרגום של אידי) מבטאות את המצב העגום של יהודים רחוקים שהניצוץ היהודי שבהם מוסתר,והם אינם חשים קשר לקדושה הזאת.,אבל לא הבנתי היכן הם שינו סגנון?,אלו היו המכביטס שהכרתי עד היום...
ולגבי ההודעה שמעלי...
יש נושאים שרק תשבי יבוא ויפתור. ואיננו יכולים להעמיק בהם,כי אף פעם לא נגיע למסקנות ברורות.
לכל אחד יש את הדרך שלו אל המלך ובה הוא צריך לדבוק.ולכן,הפולמוסים המוכרים אודות המתירנות של האמריקאים ודרכם השונה למרות שלכולנו יש תורה אחת,הם חסרי טעם,כנ"ל.(גם לי הציקו בעבר דברים כאלו,
אבל השתדלתי להפנים,את הענין של חיזוק עצמי והשפעתו בעקיפין על אחרים,מאשר לחפש כמה השני לא בסדר...)ורק כשיבוא משיח,האמת תתבהר ותהיה נהירה לכולנו.
תוקן על ידי לבבית30 ב- 04/10/2011 19:37:10
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 19:07 |
|
| |
יש לכן תגובות מענינות ויש לציין גם מועילות אבל אולי כדאי לחשוב בכוון שהם קצת שונים מאיתנו הכונה שלי דתיים /חרדים מישראל פה היו חושבים יותר שם יש קצת יותר מתירנות וכהמשך למה שכתבו פה אז אני לא יודעת בדיוק איך הם רוצים חיים טובים אם יש שם כמה וכמה דברים שלא יודעת אם ה' מסכים איתם. וכידוע הוא זה שקוצב את הכל זה קצת סותר אחד את השני . הכל של דיויד ממש יפה ועדין .
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2011 22:58 |
|
| |
ודאי שהם שמים רק מה שנראה להם רלוונטי. אבל להגיד שהם הכניסו לשם בכוונה קטעים לא לעניין? לא מקבלת.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2011 22:49 |
|
| |
| אידי כתב: |  |
גם יכולתם להקפיד יותר על מה שנקלט לכם בעדשה, אפילו כשאתם מצלמים ברחוב.
|
|
אל תהיי תמימה, מי שעושה קליפ שם לב למה שנקלט בו בכל שניה ושניה, יותר ממי שרק רואה אותו.
מכל הסרטה שהסריטו מכניסים לקליפ רק את מה שרוצים לראות ובשאר החלקים לא משתמשים בכלל, ובטח יש גם הרבה קטעים שלא נכנסים בכלל. אז מסתבר שמה שהם כן בוחרים להראות זה די בכוונה ולא מחוסר שימת לב והקפדה, כנראה יש להם אינטרסים וסיבות משלהם להראות ולהבליט כל מיני דברים מסוימים. וגם לפי איך שרואים את זה, זה משום מה לא בדיוק נראה שזה סתם נקלט ברחוב, זה חלקים שקשורים ממש למה שהולך בקליפ...
(סליחה על הביקורת אבל נראה לי שהפעם זה מוצדק ונראה לי גם שאין פה צורך לצנזר)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2011 03:09 |
|
| |
אידי- Thanks. אני חייבת לציין שזה באמת עם משמעות....למרות שאולי כמו שאידי אמרה "ביחד עם הקליפ העניין מוסבר בצורה הכי ברורה שיכולה להיות."...בכל זאת כשרואים את הקליפ צורם מאד הנושאים המוזכרים לעיל בכל צפיה מחדש (פשוט יש דברים שלא מתאים...)!!!....אז הייתי מציעה לשמוע את השיר ללא צפייה ולחשוב על המילים...אז התוצאה תהיה טובה באמת!!! כי בסה"כ המילים ממש יפות! מי לא רוצה להכתב בספר חיים טובים?... אז באמת באיחולים לבבים שכל הנ"ל (מה שנכתב בשיר...) יתקיים!!! שנה טובה ומתוקה to everyone !!!!....
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2011 01:04 |
|
| |
כשקוראים את המילים סתם ככה לא מבינים את הרעיון - אבל ביחד עם הקליפ העניין מוסבר בצורה הכי ברורה שיכולה להיות. אפשר לפרט את כל הרמזים בקליפ, אבל לא עכשיו, מאוחר... :)
-- ומיאמית - כן, זה מה שאמרתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2011 00:58 |
|
| |
תרגום חופשי לגמרי שלי:
--
התעוררתי וקלטתי אתמול חושב שזה סוף מבאס לקיץ די מעצבן שאנחנו כמעט שם, בימים הנוראים. תפילות בשפה שאני לא יודע, עומדים שעות על גבי שעות הלוואי שמישהו היה מסביר לי על מה אנחנו מתפללים שם. פזמון: אוה, "כתוב אותי בספר חיים טובים". אני רק רוצה לחיות את החיים הטובים אלה באמת יכולים להיות חיים טובים, חיים טובים אוה, יש לנו רגשות שצריך להלחם בהם לוודא שאנחנו בוחרים נכון צריך להרוויח את המקום שלי בספר חיים טובים... זמן להסתכל על השנה שחלפה, זמן לגלות מה אנחנו עושים כאן, להחליף את האשמה בהשראה. והכל ברור: החיים בהווה, בכאן ובעכשיו קלים יותר מאשר להתחרט ולקבל לעתיד. לחיות את הרגע - זה נמשך לרגע... יש לי את העתיד שלי לחשוב עליו. כשאתה יושב שם בבית הכנסת, מייחל שייגמר כבר, אתה צריך לעצור לרגע ולתת לכל זה להיקלט. פזמון: אוה, כתוב אותי בספר חיים טובים... בתקווה שהשנה הזאת תביא לנו אושר ושלווה בתקווה שהרגישות לזולת תתעצם בתקווה שנפתח את העיניים ונחשוב יותר במודע כי בעז"ה, אנחנו נגיע מאיפה שאנחנו למקום שאנחנו רוצים להיות בו.
פזמון: אוה, כתוב אותי בספר חיים טובים... תקשיבו זמן להתבוננות על השנה שחלפה, זמן לגלות מה אנחנו עושים כאן, להחליף את האשמה בהשראה. והכל ברור: החיים בהווה נראים כל כך כיפיים, קלים יותר מאשר חרטה, מה שהיה היה. לחיות את הרגע זה נמשך לרגע... שנה טובה לכולם! מילים: עמנואל שליו ודייויד בלוק.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2011 00:52 |
|
| |
Book of Good LifeLyrics to the song: Woke up and realized yesterday Think it's a bummer end of the summer Kinda nervous that we're almost there At the days of awe Prayers in a language that I don't know Standing for hours and hours more I wish that someone would please tell me-e-e-e What it is we're praying for Oh put me in the book of good life I just wanna live the good life This could really be a good life, good life Say oh, we've got feelings that we should fight Make sure that we're choosing right Gotta earn my own place in The book of good life Time for reflection on the past year Time to figure out what we're doing here Replace the guilt with inspiration And everything is clear Life in the present, the here and now Easier than regret and planning out Living in the moment, lasts for a moment Got my future to think about When you're sitting there in shul Wishing it was over You gotta take a beat And let it all sink in Oh put me in the book of good life I just wanna live the good life This could really be a good life, good life Say oh, we've got feelings that we should fight Make sure that we're choosing right Gotta earn my own place in The book of good life Hopefully This year will bring us happiness and peace Hopefully Sensitivity to others will increase Hopefully We'll open our eyes and think more consciously Cuz Hopefully We'll go from where we are to where we want to be Oh put me in the book of good life I just wanna live the good life This could really be a good life, good life Say oh, we've got feelings that we should fight Make sure that we're choosing right Gotta earn my own place in The book of good life Oh yeah Book of Good life Ooh Listen Time for reflection on the past year Time to figure out what we're doing here Replace the guilt with inspiration And everything is clear Life in the present seems more fun Easier than regret, what's done is done Living in the moment, lasts for a moment Shana Tova to everyone Lyrics By: Immanuel Shalev and David Block
מקור: http://www.lakewoodlocal.com/2011/09/23/maccabeats-release-rosh-hashanah-song-book-of-good-life/
תוקן על ידי אידי ב- 28/09/2011 00:53:38
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 23:10 |
|
| |
חדוה את ממש צודקת!!!! ממש חבל!!!!!!!!!! אידי- כששאלתי: "למה התכוונת כשכתבת ......"- התכוונתי לשול אם זה נתן לך דחיפה חיובית??? כאילו ציינת את זה לטובה?......
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 22:44 |
|
| |
מכייפת יש את זה פה: http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2890369&forum_id=21215
אני לא מבינה למה המכביטס לא ממשיכים עם הסגנון של הקליפ מחנוכה - אם הוא כל כך הצליח אז שימשיכו עם קליפים כאלה.
(בקליפ הפעם הם הגזימו, כמה נשים הם היו צריכים להראות שם ובאיזה צורה... מה שיותר בולט מהמסר זה שהם ממש מנסים שזה יהיה כמו קליפ של גויים, ואם עכשיו זה ככה אז מה הם ישימו פעם הבאה? את ג'סטין ביבר באמיתי בדואט?
תוקן על ידי אידי ב- 27/09/2011 23:51:41
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 20:56 |
|
| |
תגידו תוכלו לשלוח לכאן תמונה משותפת של כולם ולהגיד לי מי הוא מי?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 20:29 |
|
| |
המסר מאוד חזק! (אידי רק בזכות ההסבר שלך הבנתי את הענין של הוידאו יישר כח) וגם מובע מאוד יפה, רק חבל ש....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 18:11 |
|
| |
| Miamit כתב: |  | אוהו!!!! פרוע למדי הייתי אומרת!!!!.....קראתי את הסיקור שלך אידי. לא הבנתי למה התכוונת כשכתבת : "הווידאו הזה גרם לי לצאת לרגע מעצמי ולהסתכל מסביב, להלחם עם היצר הרע ולעשות מה שצריך, למרות שא י ן ח ש ק ...
והרגע הזה של הניצחון, נגרם בזכות השיר הזה.".....באמת מעניין אותי לדעת מה עומד מאחורי המילים....שאדע לאן נושבת הרוח...
מיאמית, בהנחה שאין כאן בינינו מלאכים, הרי שלכל אחד מאיתנו יש רגעים שממש לא מתחשק לו לקום ולעשות מה שצריך לעשות. תרשי לי גם להניח שאת לא באמת מתכוונת שאפרט בדיוק מה בדיוק היה העניין באותו רגע... :)
בכלאופן.....לדעתי הם סחבו קצת לכיוון six13.....
מסכימה איתך. כתבתי שרואים שם השפעה "מייק בוקסרית"...
אפשר לאמר שהתאכזבתי!!! ממש חבל! הרושם שניתן כאן הוא די מנוגד לקליפים הקודמים!!! עד שחשבתי שיש באמת איזו להקה נורמלית מהסוג הזה....נראה שהתבדיתי....ההצלחה עלתה להם למול פני העדשה!
אני אתרגם אי"ה את השיר בהזדמנות קרובה לצורך העניין.
פשוט מבריק ומביע. (נו, עמנואל ודייויד. למה שלא יהיה...?)
.....אסיים שבאמת תהיה לכולנו (לכל אחד ואחת מעם ישראל באשר הם) שנה טובה ומתוקה!!!! שנה של עלייה רוחנית (וגם גשמית!)!!!!!!!!!!!!
אמן!!!
נ.ב- מחכה לקבל תשובה לשאלתי הנ"ל....
מקווה שקיבלת ;)
|
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 17:59 |
|
| |
טוב, אם כבר פתחנו פה דיון, אז למען הנוחות אני אעתיק לכאן את מה שכתבתי שם: אחרי צפייה ראשונה ומהירה:
" לא התעמקתי בקליפ עדיין, אבל באופן כללי - האווירה משדרת התחדשות ופריחה, עם כל הירוק הצלול מסביב. מצד שני, הם הלכו מאוד לכיוון סגנון הקליפ של מייק בוקסר... הוא גם מופיע בתודות. סגנון יותר פרוע, פחות סולידי מהסגנון המקורי של אורי ווסטריץ'. לא כל כך אהבתי את הקטע הזה. הסולן הפותח הוא מייקל גרינברג, בריטון. בחנוכה ובפורים הסולנים הפותחים היו שניהם בסים, כאן מסתבר שגם בריטון הוא אפשרות פתיחה נהדרת... " ואחרי כמה (כמה...? ) צפיות:
"
טוב, המשך ההתרשמות שלי... הסולן הפותח הוא כאמור מייקל גרינברג. הבריטון הקומי שלו מציג את השאלה של ה"מה זה התפילה הזאת בכלל" בצורה הכי מוחשית שיכולה להיות. התשובה מגיעה בטנור השני השמימי של דייויד בלוק - "לחיות חיים טובים"... בשמימיות שלו הוא מתמצת את התשובה, והפירוט מגיע בהמשך עם ג'פרי ריטהולץ - הטנור המשתלב-עד-נטמע שלו מפרט את התשובה, ואולי אפשר לראות בזה רמז לאוניברסליות ול"כל אחד יכול": החיים הטובים זה בעצם כשאנחנו טובים. הווידאו מביע מאוד. לקח לי כמה צפיות לקלוט את כל הרמזים. דייויד בלוק, למה, למה הכנסת את הציציות?! היית כל כך מרשים איתן בחוץ. חבל. חבל. גם יכולתם להקפיד יותר על מה שנקלט לכם בעדשה, אפילו כשאתם מצלמים ברחוב. טוב, יש להניח שבהמשך אני אזכר בעוד דברים... אבל דבר אחד אני יכולה להגיד בוודאות: הווידאו הזה גרם לי לצאת לרגע משעצמי ולהסתכל מסביב, להלחם עם היצר הרע ולעשות מה שצריך, למרות שא י ן ח ש ק ... והרגע הזה של הניצחון, נגרם בזכות השיר הזה. אז מכביטס, זה מוכיח שלמרות הביקורת על כל מיני עניינים שיכולתם לשפר - עשיתם את זה באופן שיצא מן הלב. ושניכתב באמת כולנו בספר חיים טובים!  "
 |
|
|
|
|
|