בית פורומים שידוכי חרדים

ומה עם הרגשות???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/9/2011 23:43 לינק ישיר 
ומה עם הרגשות???

היי,אני חדשה בפורום ומרגישה צורך לשתף אתכם במה שעובר עליי ולקבל תגובות בנושא.
לא מזמן התחלתי לצאת עם בחורים בשידוכים וכל פעם אני נתקלת באותה הבעיה שהיא חוסר ברגש.
ואני אסביר,יכול להיות בחור נחמד וטוב ושכביכול על הנייר יש התאמה אבל אני לא מרגישה שום התחלה של רגש כלפיו.
אני ישר פוסלת את הבחור כי אני יודעת מה זאת אהבה.
היה לי חבר ואני עדיין אוהבת אותו.ואני ממש לא בחורה פרחה שמסתובבת עם בחורים,להפך תמיד בזתי לבנות האלו.
הכרתי את הבחור בלי שתכננתי והוא השאיר לי חור גדול בלב.

מנסיונכם,מתי אמורים להרגיש משהו כלפיי בחור בשידוך?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2011 00:43 לינק ישיר 

ברוכה הבאה!
אני הייתי במצב כמו שלך בדיוק.
גם אני הכרתי בחור דרך שידוך ואני בפירוש התאהבתי בו (היום אני יודעת שזה לא אהבה אמיתית) היינו צריכים לסגור ... לא יצא. זה היה לפני זמן לא מבוטל ועד היום אני מחפשת את ההרגשה שהייתה לי איתו.
אבל שתדעי- ההרגשה באה רק בפגישה ה3 .בראשונה ובשניה לא כ"כ לקחתי ברצינות את העסק ולא הרגשתי כלום . בשלישית- לא יכולתי להפסיק לחשוב עליו.
תכלס אין לי עצה בשבילך .אני כמעט באותה בעיה רק שאצלי המצב יותר טוב- אני לא יכולה לחשוב על הבחור . אני סולדת ממנו.
הבעיה אצלי שאני פשוט לא פוסלת את מי שמציעים לי עד הפגישה השניה מינימום(ברור שאת אלה שממש לא מתאימים אז אני אומרת שלום יפה...) קרה לי כבר פעמיים שנפגשתי עם בחור 5-4 פגישות ולא הורדתי אותו , למרות שידעתי שזה לא זה. אבל פשוט לא היה לי על מה להוריד. הוא ירא שמיים, נאה,יש כימיה וכו'... אבל חיכיתי שאני ארגיש משהו וזה לא הגיע....
תמיד אומרים לי " את משווה בינו לבינו" . זה לא נכון ! אני מחפשת את אותה הרגשה שהייתה לי אז!

כבר אמרו פה מעליי שאת צריכה לתת צאנס ללב שלך אבל..
לעניות דעתי- כל בחור שיציעו לך לא "ימלא את חסרונו"(זה אכזרי) כל עוד את עדיין אוהבת אותו.
שתמצאי את הדרך הטובה ביותר להתמודד עם זה- אני מציעה לך-- תפילות! תבקשי ממנו שישכיח ממך את הבחור הקודם(בתנאי שהוא לא שלך) ויפתח לך את הלב לדברים חדשים!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2011 23:48 לינק ישיר 

שיר770 כתב:
תמי 4 התחברתי לתשובה שענית לי.את צודקת,חייבים להרגיש שיש משהו מעבר לסתם שיחה בין שני בני אדם שאפילו יכולה להיות מהנה.

עמקויות- כמובן שאני עושה השוואות זה הכי טבעי בעולם.אני לא יכולה לשכוח חלק משמעותי מהעבר שלי.
מצד שני,אני נותנת לכל בחור את הצ'אנס ולא חוסמת את עצמי כהגדרתך.יכול להיות שלא פגשתי מספיק בחורים ולכן
עדיין לא הרגשתי כימיה לאף אחד.אני מקווה שזאת הסיבה ולא הרגשות שקיימים בי כלפי האקס תוקעים אותי במקום ולא נותנים לי להמשיך הלאה.

זה אולי הכי טבעי שבעולם.. אבל הכי לא צודק שבעולם...
ואף אחד לא בקש ממך לשכוח.. אבל זה אמור להיות רק בתור זיכרון.. לא בתור משהו חיי...
ואם את משווה.. זה אומר שזה חיי אצלך.. אז איך את מצפה להתקשר למישהו כשאת בעצם קשורה בלב לאחר?
ואיך את מצפה להעריך או להרגיש רגשות עם אחד כשבעצם בלב שלך כל הזמן יש את הקול הלוחש.. זה לא כמו הוא.. זה לא כמו שהיה איתו.. וכו'..?

לתת צ'אנס.. זה אומר לתת ללב שלך להרגיש.. לתת לשכל שלך להעריך.. זה אומר לראות את הטוב שבשני.. בגלל השני.. לא ביחס לראשון.. כשזה יהיה כך.. יש לך סיכוי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2011 16:05 לינק ישיר 

שיר770 כתב:
תמי 4 התחברתי לתשובה שענית לי.את צודקת,חייבים להרגיש שיש משהו מעבר לסתם שיחה בין שני בני אדם שאפילו יכולה להיות מהנה.

עמקויות- כמובן שאני עושה השוואות זה הכי טבעי בעולם.אני לא יכולה לשכוח חלק משמעותי מהעבר שלי.
מצד שני,אני נותנת לכל בחור את הצ'אנס ולא חוסמת את עצמי כהגדרתך.יכול להיות שלא פגשתי מספיק בחורים ולכן
עדיין לא הרגשתי כימיה לאף אחד.אני מקווה שזאת הסיבה ולא הרגשות שקיימים בי כלפי האקס תוקעים אותי במקום ולא נותנים לי להמשיך הלאה.

V

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2011 15:15 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2011 13:20 לינק ישיר 

עמקויות כתב:

א. א"א לעשות השוואות.. כי כל אחד זה משהו אחר.. ויותר מזה.. זה לא נכון לעשות השוואת.. כי לא רק שזה חוסם אותך מלהתקשר רגשית לשני.. זה גם לא נכון.. כי בכל אחד יש את הייחודיות שבו.. ובאותו ,אחד" האמיתי שלך.. יש בו את התכונות שבאמת מתאימות לך.. ואםלא תצליחי להעריך אותן.. לא תצליחי גם להתקשר רגשית...

ב. את שוכחת דבר אחד, מה שאת הרגשת עם הבחור ההוא.. זה היה אחרי הרבה זמן שהיתם בקשר.. זה לא בא בבת אחת.. וזה לא נוצר ברגע אחד.. זה תהליך של בניה, של שותפות, קשר, נתינה.. ואז הגיע הרגש הגואה הזה.. הרגש שמציף... איך את יכולה לצפות שזה יקרה לך בתהליך ממש מקוצר??

והכי חשוב לא להשוות... 

נ.ב ברוכה הבאה! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2011 12:30 לינק ישיר 

תראי, הנקודה פה זה לא האם צריך להרגיש רגש או מתי צריך להרגיש אותו..
אלא העובדה שאת לא מרגישה...
העובדה.. שאת לא מרגישה, כי את עושה כל הזמן השוואת בינו לבין הבחור שהיית איתו...
שאת לא מרגישה.. כי את מצפה לרגש מסוים.. לרגש שחווית.. את לא מתפשרת על פחות...

הבעיה בזה,
א. א"א לעשות השוואות.. כי כל אחד זה משהו אחר.. ויותר מזה.. זה לא נכון לעשות השוואת.. כי לא רק שזה חוסם אותך מלהתקשר רגשית לשני.. זה גם לא נכון.. כי בכל אחד יש את הייחודיות שבו.. ובאותו ,אחד" האמיתי שלך.. יש בו את התכונות שבאמת מתאימות לך.. ואםלא תצליחי להעריך אותן.. לא תצליחי גם להתקשר רגשית...

ב. את שוכחת דבר אחד, מה שאת הרגשת עם הבחור ההוא.. זה היה אחרי הרבה זמן שהיתם בקשר.. זה לא בא בבת אחת.. וזה לא נוצר ברגע אחד.. זה תהליך של בניה, של שותפות, קשר, נתינה.. ואז הגיע הרגש הגואה הזה.. הרגש שמציף... איך את יכולה לצפות שזה יקרה לך בתהליך ממש מקוצר??

את צריכה להרגיש רגש.. אבל אותו רגש.. של חשק.. של מוטיבציה להשקיע.. רגש של חיבור.. רגש שנותן לך את הכוח להשקיע "באחד" הזה.. זה לא רגש של אהבה.. זה רגש שנובע מהתאמה.. מהערכה..מרצון לבנות ולאהוב..

אם כשאת נפגשת.. תתמקדי במעלות של השני.. תתמקדי באם הוא מתאים לך.. אם הוא "עושה" לך את זה..(ושוב.. בלי להשוות אותו לראשון..!!) אז בע"ה את תרגישי את  הרגש הזה באיזהו שלב..

זה כמובן לא מגיע בפגישה הראשונה.. וגם לא בהכרח בשניה או בשלישת.. ככל שתכירי ויתר לעומק.. ככל שתתבונני יותר לעומק.. הרגש הזה יעלה..ויגיע..
ברור גם, שזה לא בהכרח קורה.. ויקרה.. ואז באמת אין עניין לסגור.. אבל זה פחות או יותר התהליך...

בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2011 09:06 לינק ישיר 

אתם מה זה מדברים שטויות.
אם פוגשים מישהו שמתאים לכם, גם אם זו פגישה ראשונה, גם אם מעולם עוד לא ראיתם אותו וזו הפעם הראשונה - נדלק לכם משו בלב. קטנצ'יק, פצפון, בקושי מרגישים, אבל יש את החיבור הזה. 
יש את המחשבה הקטנטונת הזו של הוא כמוני.

מה, שכמובן, ניתן להשיג בלפחות כמה דקות צפייה בבנאדם עושה משהו מלבד מחכה לך ליד המסעדה, או שותה מיץ אשכוליות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2011 06:15 לינק ישיר 

רגש בא עם הזמן.
אם תרגישי לבחור כבר מהפגישה הראשונה , זה בעייתי.
אהבה ממבט ראשון , בלה בלה בלה ממבט שני וכו'.
שיהיה בהצלחה וגמר חתימה טובה.
הליטאי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2011 05:42 לינק ישיר 

ענני_ממעש כתב:
בפגישה ראשונה לא אמורים להרגיש כלום.אבל זה נראה  לי אינדיווידואלי.את לא אמורה לצפות שמה שהיה לך עם החבר יהיה גם בשדיוך- זה זו בדיוק המטרה ההפוכה בשידוך.לנתק את הרגשות כדי לעשות החלטה שכליתוהרגשות באים אחר כך.את אמורה שהבחור ימצא חן בעינייך- שלא תהיה לך סלידה ממנו.שתהני מהשיחות איתו ושהוא יראה לך אחד שמתאים לך ע"פ ההשקפות שלכם.אחרי כמה פגישות כבר יותר נקשרים.בהצלחה.

תוקן על ידי Fake_smile ב- 26/09/2011 23:54:00

זה הלייק הכשר?

כנראה.
אבל אולי הלייק הכשר הוא דווקא ב"פייס גלאט".
אבל מאיפה לי לדעת- הפייס שלי מעורב רח"ל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2011 03:17 לינק ישיר 

Fake_smile כתב:
בפגישה ראשונה לא אמורים להרגיש כלום.אבל זה נראה  לי אינדיווידואלי.את לא אמורה לצפות שמה שהיה לך עם החבר יהיה גם בשדיוך- זה זו בדיוק המטרה ההפוכה בשידוך.לנתק את הרגשות כדי לעשות החלטה שכליתוהרגשות באים אחר כך.את אמורה שהבחור ימצא חן בעינייך- שלא תהיה לך סלידה ממנו.שתהני מהשיחות איתו ושהוא יראה לך אחד שמתאים לך ע"פ ההשקפות שלכם.אחרי כמה פגישות כבר יותר נקשרים.בהצלחה.

זה הלייק הכשר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2011 23:52 לינק ישיר 

בפגישה ראשונה לא אמורים להרגיש כלום.
אבל זה נראה  לי אינדיווידואלי.
את לא אמורה לצפות שמה שהיה לך עם החבר יהיה גם בשדיוך- זה זו בדיוק המטרה ההפוכה בשידוך.
לנתק את הרגשות כדי לעשות החלטה שכלית
והרגשות באים אחר כך.

את אמורה שהבחור ימצא חן בעינייך- שלא תהיה לך סלידה ממנו.
שתהני מהשיחות איתו ושהוא יראה לך אחד שמתאים לך ע"פ ההשקפות שלכם.
אחרי כמה פגישות כבר יותר נקשרים.

בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ומה עם הרגשות???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext