אצלי ב"ה RR 04 יקבי עמק האלה בלנד קברנה מרלו בגזרת האדומים. עגור בלנקה 09 בלבנים. ועוד
נשלח ב-30/10/2011 19:15
נ.ב ראיתי שחברת אלבר (מהליסינג) קנו את ססלוב והפכו אותו ליקב כשר. שתיתי את ה2010 שלהם עם כיתוב פלצני בתווית וטעם של מרקקה בפה. זבל אורגני פאר-אקסלנס בתוספת ביסולפיט כיד המלך. מישהו יודע משהו לגבי זה?
כתבת הכל לא צריך לדעת עוד משהו...
נשלח ב-27/10/2011 21:49
חוץ מזה שבנימינה מפתיעים לאחרונה ביינות לא רעים בכלל.
נראה שהיקב עבר שיפור של ממש.
נשלח ב-27/10/2011 21:48
אם אהבת זינפנדל אמליץ לך על בנימינה ריזרב זינפנדל 07. יין שמעמיק את המתיקות והגוון המיוחדים לזן זה, ואינו יקר. עדיף לשתותו קריר מעט.
אני שתיתי השנה בסוכה כמה בקבוקי אילימה של ידידנו היקר יהודה ללא ביסולפיט (מורגש מאוד ההבדל). היין עשיר מאוד וקטיפתי ללא טעמי לוואי ובעל גוף עגול ומלא. יין נהדר. אפשר לשומרו רק עד פורים כיוון שלאחמ"כ הוא מתקלקל.
את היין ליוו מגש גבינות משובחות מחנותו המשובחת של מר חשאי. שילוב מנצח.
בנוסף הפתיע אותי הרב בעה"ב במרלו 2000 (!) של ירדן רמה"ג לכבוד החג שבו נאמר "לא כהתה עינו ולא נס ליחה"... היין מפתיע בסיומת הארוכה ובניחוח פרחוני (סיגליות) בולט במיוחד. כובד יו"ט אמיתי.
נ.ב ראיתי שחברת אלבר (מהליסינג) קנו את ססלוב והפכו אותו ליקב כשר. שתיתי את ה2010 שלהם עם כיתוב פלצני בתווית וטעם של מרקקה בפה. זבל אורגני פאר-אקסלנס בתוספת ביסולפיט כיד המלך. מישהו יודע משהו לגבי זה?
נשלח ב-25/10/2011 15:58
ההפתעה שלי בחג, ירדן פינו נואר 2007 המחיר מצחיק 2 ב130 ש"ח. העומק מדהים. בנוסף התענגתי על דלתון זינפדל 2009 בהחלט מוכן ועמוק מעבר למה שמצופה משנה זו. תבור ברוט 562 לבן, כרגיל מדהים (מישהו יודע איפה אפשר להשיג עדיין את האדום)?
אבי ברגע שיהיו תאריכים לאירועים של ועד מתיישבי חברון אני יפרסם כאן מ"מ אני מניח שזה יהיה חופף לפחות לאחד הימים שהצעתי מ"מ שמעתי שבעין יעל (ינות הכרך) תהיה סוכה
נשלח ב-3/10/2011 16:45
נשמע רעיון טוב ללכת בחג לקרית ארבע.
מתבייש לומר שאף פעם לא הייתי שם...
מה אתה אומר תל-פארס, יש מצב שנסע ביחד לידידנו יצחק?
נשלח ב-3/10/2011 16:44
בגלל בעיית "סוכה" הייתי מעדיף להנות מהאירועים שוועד מתיישבי חברון מציע כל שנה, ידוע לך משהו בנידון?
הכנתי לחג רשימה ארוכה אך לא בטוח שאספיק לנצל את כולה. לדוגמא:
ירדן מרלו 2000 ו2003 כרמל הר ברכה 2002 סירה כרם אביטל 2004 תל פארס 2005
הי יצחק! יש אפשרות להגיע עם רכב עד לקרית ארבע בחול המועד?
נשלח ב-28/9/2011 09:20
מה שמיוחד אצלי יהיה בחג זה יין לא מוכר של יקבי וייצמן בלנד קברה סובניון כלומר עשוי מקברנה סובניון משלושה איזורים בארץ (גולן,גליל,עמק האלה) יין באמת טוב ולא יקר 70 ש"ח ביריד היינות יין וגורמה וחוץ ממנו את היין שלי כמובן מי שרוצה לטעום ממנו מוזמן אלי בסוכות על הדרך כאשר מבקר במערת המכפלה