בית פורומים שידוכי חרדים

מוקדש לך רב יקר...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/10/2011 01:22 לינק ישיר 
מוקדש לך רב יקר...

מוקש לך רב יקר, שהבטחת שאני אשכח, ובסוף הוספת ''עוד חצי שנה אני רוצה לשמוע מה שלומך''. אז הנה עברה חצי שנה וזה שלומי:    

בודד לי, כי היא חסרה לי.

קשה לי, כי היא לא כאן.

מר לי, כי אין לי את החיוך המתוק שלה.

כואב לי, כי לא כואב לה.

שורף לי, כי היא בוערת בי.

נשבר לי, כי היא השלימה אותי.

צובט לי, כי אני נובל.

דוקר לי, כי היא פורחת.

רע לי, כי טוב לה.

כבד לי, כי לא קל לשנוא אותה.

אפל לי, כי הייתי באור.

נמאס לי, כי שוב זה לא הרטט שלה.

עצוב לי, כי אין לי למי לספר שעצוב לי.

קר לי, כי המילים החמות הלכו איתה.

חם לי, כי אין מי שירגיע.

צר לי, כי אני מתחיל לשכוח.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2011 22:22 לינק ישיר 

תמר8 כתב:
לא מקובל להקדיש לרב שירים!

יש לך מנגינה ''לשיר''?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2011 22:17 לינק ישיר 

לא מקובל להקדיש לרב שירים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2011 21:27 לינק ישיר 

אחי23 כתב:
א. כמו שאת עצמך אתה מבין, שאע"פ שאתה אוהב אותה באמת זה לגטימי לשנוא אותה ולרצות לנקום בה וכו'.. אז למה זה לא מובן בעינייך, שאע"פ שהיא ככה אהבה אותך וכו'.. זה יכול לחלוף, לרדת או כל דבר אחר..?? למה את עצמך אתה מבין שזה לא בגידה או חוסר מוסריות עמוקה, לשנוא בן אדם שאתה טוען לאהבה כלפיו, שאתה מיצר עד כדי דקירות בלב כשטוב לו, ואילו כשהשני לא מפתח כלפייך כזה רגש, אלא סה"כ הפסיק להשקיע ולאהוב זה נהפך לבגידה ושקר??ב. זה שאתה לא מאמין בזה זה ברור.. אבל אל תשכח שיש גם צד שני.. ואם הצד השני חושב שזה כן טוב לו בלעדייך, אז גם אתה אמור לקבל את זה ולרצות בזה אע"פ שאתה לא סבור כך! לאהוב באמת.. זה לרצות את מה שבאמת טוב לשני.. לא את מה שאתה חושב שטוב לו...!!ג. אין אפס אתה איש אמת.!עוד נקודה חשובה לשלל מחשבותיך.שים לב למה שאתה כותב - 
"שאחת שאהבה אותך ועשתה הכול בשבילך, והיית הכי חשוב לה בעולם, פתאום טוב לה בלעדיך, והיא לא שמה עליך.."אם תקרא שוב ושוב את מה שכתבת באופן ספונטני אתה פשוט תשים לב, מה באמת כואב לך...אתה לא מציין, את מה שעשית לה.. את גודל אהבתך שהבעת בפניה או את גודל הקשר שהגעתם אליה..אלא את מה שהיא עשתה בשבילך! את העבודה שפתאום הכל טוב ואיננו.. את ההרגשה שבעצם אתה היום כלום... אתה לא שווה.. מבחינתך.. ה-טוב שלה.. זה אתה..! ואתה לא מוכן לקבל את זה.. שיכול לה להיות טוב גם בלעדייך.. מבחינתך זה סוג של השפלה.. סוג של חסרון....לא כך...?
[/quote]קשה לי להגיב עכשיו כי זה דורש הרבה מחשבה, ואנרגיה, אבל החכמת אותי.. הגמרא לא עוזבת אותך לרגע אתה מדייק כל מילה, כאילו אני רש''י... ושוב תודה...

אין ספק... וקח את הזמן שטוב לך.. :)
וכן.. אתה באמת רש"י לעניין הזה.. אחרי הכל מדובר ברגשות לבך.. וזה לא שאני מדייק את המילים.. כמו שאת מה שעומד מאחורי מה שכתב בחור חכם כמוך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2011 21:24 לינק ישיר 

available1 כתב:
אני מאוד אוהבת את הגישה של עמקויות לכל מקרה וענין!גם אם הוא בעצמו איזה רב שנשלח להציל את כל"החוטאים "פה בפורום.....הוא ממש מעלה על המקלדת את מה שעובר לי בראש רק בצורה מסודרת יותר.....

ברוך שכיוונתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2011 21:19 לינק ישיר 

אני מאוד אוהבת את הגישה של עמקויות לכל מקרה וענין!גם אם הוא בעצמו איזה רב שנשלח להציל את כל"החוטאים "פה בפורום.....הוא ממש מעלה על המקלדת את מה שעובר לי בראש רק בצורה מסודרת יותר.....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2011 21:16 לינק ישיר 

א. כמו שאת עצמך אתה מבין, שאע"פ שאתה אוהב אותה באמת זה לגטימי לשנוא אותה ולרצות לנקום בה וכו'.. אז למה זה לא מובן בעינייך, שאע"פ שהיא ככה אהבה אותך וכו'.. זה יכול לחלוף, לרדת או כל דבר אחר..??
למה את עצמך אתה מבין שזה לא בגידה או חוסר מוסריות עמוקה, לשנוא בן אדם שאתה טוען לאהבה כלפיו, שאתה מיצר עד כדי דקירות בלב כשטוב לו, ואילו כשהשני לא מפתח כלפייך כזה רגש, אלא סה"כ הפסיק להשקיע ולאהוב זה נהפך לבגידה ושקר??

ב. זה שאתה לא מאמין בזה זה ברור.. אבל אל תשכח שיש גם צד שני.. ואם הצד השני חושב שזה כן טוב לו בלעדייך, אז גם אתה אמור לקבל את זה ולרצות בזה אע"פ שאתה לא סבור כך! לאהוב באמת.. זה לרצות את מה שבאמת טוב לשני.. לא את מה שאתה חושב שטוב לו...!!

ג. אין אפס אתה איש אמת.!

עוד נקודה חשובה לשלל מחשבותיך.
שים לב למה שאתה כותב - 

"שאחת שאהבה אותך ועשתה הכול בשבילך, והיית הכי חשוב לה בעולם, פתאום טוב לה בלעדיך, והיא לא שמה עליך.."
אם תקרא שוב ושוב את מה שכתבת באופן ספונטני אתה פשוט תשים לב, מה באמת כואב לך...
אתה לא מציין, את מה שעשית לה.. את גודל אהבתך שהבעת בפניה או את גודל הקשר שהגעתם אליה..אלא את מה שהיא עשתה בשבילך!
את העבודה שפתאום הכל טוב ואיננו.. את ההרגשה שבעצם אתה היום כלום... אתה לא שווה.. מבחינתך.. ה-טוב שלה.. זה אתה..! ואתה לא מוכן לקבל את זה.. שיכול לה להיות טוב גם בלעדייך.. מבחינתך זה סוג של השפלה.. סוג של חסרון....
לא כך...?

[/quote]
קשה לי להגיב עכשיו כי זה דורש הרבה מחשבה, ואנרגיה, אבל החכמת אותי.. 

הגמרא לא עוזבת אותך לרגע אתה מדייק כל מילה, כאילו אני רש''י... 
ושוב תודה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2011 20:12 לינק ישיר 

אחי23 כתב:
א. אני מעריך מאד את העבודה שאתה לוקח את זה בצורה בוגרת ולא בתור משהו אישי חס וחסה נגדך...!ב. אם היית אוהב אותה באמת, לא היה מצב בעולם שככה הייתה צרה עיינך בהצלחתה.. ויותר מכך, זה לא היה עד כדי כך דוקר אותך... ובוודאי, ההתגוננות שלך מהכאב, לא הייתה בצורה של לנסות לפתח רגשות שנאה אליה..מה גם שזה רק גורם לך להמשיך להיות מקושר אליה ולא להתנתק ממנה..(רגש של שנאה זה לא פחות קשר מרגש של אהבה..!)ג. אם זה היה מגיע ממקום כה אמיתי וכנה.. היה אכפת לך הטוב האמיתי שלה..לא שאני יודע מה סיבת הפרידה שלכם.. אבל מה שזה לא יהיה ברור שמה שאתם לא ביחד כי זה לא טוב לה..(או גם לך..) אז למה שלא תשחרר אותה לנפשה ולטובתה..?? ואם אינך חפץ בכל בעומק לבך...זה אומר דרשיני לא..?ד. לא אמרתי שאתה אדם אגואיסט.. רק ציינתי.. שמכל מה שכתבת ניכר שבעצם אתה מדבר על מה שחסר לך על אהבה שחסרה לך.. על החום.. על הרטט.. על הלב לשפוך.. יקירי, זה לא אהבה.. זה צרכים אישיים שלך שחסרים לך.. והחסר הזה.. הוא גורם לך להרגיש את מה שאתה מרגיש...
אילו היית כותבת שחסר לך הנתינה שלך.. חסר לך לגרום לה אושר.. חסר לך הביחד איתה.. חסר לך השלמות איתה.. אולי ואולי היה מקום לדון על רגש אהבה אמיתי וכנה.. אבל כשאילו הרגשות שלך.. אז יש לך הסבר אחר לכל זה..?ופליז.. תנסה להיות כנה עם הרגשות שלך..[/quote]נראה לי הכי טבעי בעולם, שאחת שאהבה אותך ועשתה הכול בשבילך, והיית הכי חשוב לה בעולם, פתאום טוב לה בלעדיך, והיא לא שמה עליך, זאת הרגשה של בגידה, כאילו היא שיקרה לך, והלב נצבט, חזק.. והקנאה ויצר הנקמה עולה ועולה.זה לא אומר שאתה לא אהבת אותה באמת, ועדיין אוהב אותה.. אם הייתי מאמין שלא טוב לנו להיות ביחד, הייתי מסכים איתך... אתה צודק אני צריך לחשוב עם עצמי מאיפה זה בא לי ובעזרת ה' לתקן אם צריך..גג

א. כמו שאת עצמך אתה מבין, שאע"פ שאתה אוהב אותה באמת זה לגטימי לשנוא אותה ולרצות לנקום בה וכו'.. אז למה זה לא מובן בעינייך, שאע"פ שהיא ככה אהבה אותך וכו'.. זה יכול לחלוף, לרדת או כל דבר אחר..??
למה את עצמך אתה מבין שזה לא בגידה או חוסר מוסריות עמוקה, לשנוא בן אדם שאתה טוען לאהבה כלפיו, שאתה מיצר עד כדי דקירות בלב כשטוב לו, ואילו כשהשני לא מפתח כלפייך כזה רגש, אלא סה"כ הפסיק להשקיע ולאהוב זה נהפך לבגידה ושקר??

ב. זה שאתה לא מאמין בזה זה ברור.. אבל אל תשכח שיש גם צד שני.. ואם הצד השני חושב שזה כן טוב לו בלעדייך, אז גם אתה אמור לקבל את זה ולרצות בזה אע"פ שאתה לא סבור כך! לאהוב באמת.. זה לרצות את מה שבאמת טוב לשני.. לא את מה שאתה חושב שטוב לו...!!

ג. אין אפס אתה איש אמת.!

עוד נקודה חשובה לשלל מחשבותיך.
שים לב למה שאתה כותב - 
"שאחת שאהבה אותך ועשתה הכול בשבילך, והיית הכי חשוב לה בעולם, פתאום טוב לה בלעדיך, והיא לא שמה עליך.."
אם תקרא שוב ושוב את מה שכתבת באופן ספונטני אתה פשוט תשים לב, מה באמת כואב לך...
אתה לא מציין, את מה שעשית לה.. את גודל אהבתך שהבעת בפניה או את גודל הקשר שהגעתם אליה..אלא את מה שהיא עשתה בשבילך!
את העבודה שפתאום הכל טוב ואיננו.. את ההרגשה שבעצם אתה היום כלום... אתה לא שווה.. מבחינתך.. ה-טוב שלה.. זה אתה..! ואתה לא מוכן לקבל את זה.. שיכול לה להיות טוב גם בלעדייך.. מבחינתך זה סוג של השפלה.. סוג של חסרון....
לא כך...?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2011 19:56 לינק ישיר 

א. אני מעריך מאד את העבודה שאתה לוקח את זה בצורה בוגרת ולא בתור משהו אישי חס וחסה נגדך...!

ב. אם היית אוהב אותה באמת, לא היה מצב בעולם שככה הייתה צרה עיינך בהצלחתה.. ויותר מכך, זה לא היה עד כדי כך דוקר אותך... ובוודאי, ההתגוננות שלך מהכאב, לא הייתה בצורה של לנסות לפתח רגשות שנאה אליה..מה גם שזה רק גורם לך להמשיך להיות מקושר אליה ולא להתנתק ממנה..(רגש של שנאה זה לא פחות קשר מרגש של אהבה..!)

ג. אם זה היה מגיע ממקום כה אמיתי וכנה.. היה אכפת לך הטוב האמיתי שלה..לא שאני יודע מה סיבת הפרידה שלכם.. אבל מה שזה לא יהיה ברור שמה שאתם לא ביחד כי זה לא טוב לה..(או גם לך..) אז למה שלא תשחרר אותה לנפשה ולטובתה..?? ואם אינך חפץ בכל בעומק לבך...זה אומר דרשיני לא..?

ד. לא אמרתי שאתה אדם אגואיסט.. רק ציינתי.. שמכל מה שכתבת ניכר שבעצם אתה מדבר על מה שחסר לך על אהבה שחסרה לך.. על החום.. על הרטט.. על הלב לשפוך.. יקירי, זה לא אהבה.. זה צרכים אישיים שלך שחסרים לך.. והחסר הזה.. הוא גורם לך להרגיש את מה שאתה מרגיש...
אילו היית כותבת שחסר לך הנתינה שלך.. חסר לך לגרום לה אושר.. חסר לך הביחד איתה.. חסר לך השלמות איתה.. אולי ואולי היה מקום לדון על רגש אהבה אמיתי וכנה.. אבל כשאילו הרגשות שלך.. אז יש לך הסבר אחר לכל זה..?

ופליז.. תנסה להיות כנה עם הרגשות שלך..[/quote]

נראה לי הכי טבעי בעולם, שאחת שאהבה אותך ועשתה הכול בשבילך, והיית הכי חשוב לה בעולם, פתאום טוב לה בלעדיך, והיא לא שמה עליך, זאת הרגשה של בגידה, כאילו היא שיקרה לך, והלב נצבט, חזק.. והקנאה ויצר הנקמה עולה ועולה.זה לא אומר שאתה לא אהבת אותה באמת, ועדיין אוהב אותה.. 

אם הייתי מאמין שלא טוב לנו להיות ביחד, הייתי מסכים איתך... 

אתה צודק אני צריך לחשוב עם עצמי מאיפה זה בא לי ובעזרת ה' לתקן אם צריך..
גג

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2011 19:36 לינק ישיר 

טליהמ כתב:
צודקת!

אבל נראה לי שכוונתו יותר להראות עד כמה הוא חכם.  אם תשימי לב כל התגובות שלו זה רק השמסות..

1. תודה על..
2. לא מסכים איתך, לי נראה שהוא רוצה באמת לעזור.. 
אומנם את צודקת שלעמים צריך רק להשתתף, ולא לתת עצות גם אם הם מחכימות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2011 19:30 לינק ישיר 

אחי23 כתב:
האמת, שהצלחת לבלבל אותי כהוגן.. מצד אחד אתה "אוהב" אותה - "שורף לי, כי היא בוערת בי."  "נמאס לי, כי שוב זה לא הרטט שלה." אבל מצד שאני אתה ממש לא אוהב אותה (בלשון המעטה)  - דוקר לי, כי היא פורחת. רע לי, כי טוב לה... אבל אומר לך בכנות, אחרי שגמרתי להתבלבל יצא לי נקודה אחת פשוטה - (סליחה מראש על הכנות..) אגואיזם אחד גדול...! שים לב. כל מה שכתבת זה מה חסר לך, מה לא טוב לך,  שמת לב כמה פעמים כתבת את המילה - לי?? אתה במרכז..והיא לשרותך... אז מה הפלא שזה שלומך אחרי חצי שנה?? כשתעשה סוואיץ' בכל ההסתכלות והתחושה שלך..  תאמין לי.. אתה תתחיל לאהוב את עצמך... ולא תצטרך לשנוא אותה כדי לשכוח ממנה - שבמקרה הזה זה לא ממנה אלא מהסיפוקים שהיא הביאה לך...! בהצלחה אח..!
[/quote] א. תודה על ההשקעה..  ב. אולי ההפך הוא הנכון, והקושי שלי מראה כמה היא חשובה לי, וכמה אהבה עדיין טמונה בי אליה?! וזה בא ממקום הכי אמיתי וכנה... שרוצה לאוהב אותה בכל מחיר.. ולכן קשה לי, שהיא פורחת וטוב לה, כי זה מרחיק ממני אותה, והלב לא רוצה ל     

א. אני מעריך מאד את העבודה שאתה לוקח את זה בצורה בוגרת ולא בתור משהו אישי חס וחסה נגדך...!

ב. אם היית אוהב אותה באמת, לא היה מצב בעולם שככה הייתה צרה עיינך בהצלחתה.. ויותר מכך, זה לא היה עד כדי כך דוקר אותך... ובוודאי, ההתגוננות שלך מהכאב, לא הייתה בצורה של לנסות לפתח רגשות שנאה אליה..מה גם שזה רק גורם לך להמשיך להיות מקושר אליה ולא להתנתק ממנה..(רגש של שנאה זה לא פחות קשר מרגש של אהבה..!)

ג. אם זה היה מגיע ממקום כה אמיתי וכנה.. היה אכפת לך הטוב האמיתי שלה..לא שאני יודע מה סיבת הפרידה שלכם.. אבל מה שזה לא יהיה ברור שמה שאתם לא ביחד כי זה לא טוב לה..(או גם לך..) אז למה שלא תשחרר אותה לנפשה ולטובתה..?? ואם אינך חפץ בכל בעומק לבך...זה אומר דרשיני לא..?

ד. לא אמרתי שאתה אדם אגואיסט.. רק ציינתי.. שמכל מה שכתבת ניכר שבעצם אתה מדבר על מה שחסר לך על אהבה שחסרה לך.. על החום.. על הרטט.. על הלב לשפוך.. יקירי, זה לא אהבה.. זה צרכים אישיים שלך שחסרים לך.. והחסר הזה.. הוא גורם לך להרגיש את מה שאתה מרגיש...
אילו היית כותבת שחסר לך הנתינה שלך.. חסר לך לגרום לה אושר.. חסר לך הביחד איתה.. חסר לך השלמות איתה.. אולי ואולי היה מקום לדון על רגש אהבה אמיתי וכנה.. אבל כשאילו הרגשות שלך.. אז יש לך הסבר אחר לכל זה..?

ופליז.. תנסה להיות כנה עם הרגשות שלך..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2011 19:16 לינק ישיר 

תודה לכל המגיבים...
האמת אני מתפלא שחלקכם, רואה את בתור הגואיזם,
זה בסך הכל כאב על אובדן אהבה, שהלב לא רוצה לקבלה...     

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2011 19:10 לינק ישיר 

האמת, שהצלחת לבלבל אותי כהוגן..

מצד אחד אתה "אוהב" אותה - "
שורף לי, כי היא בוערת בי."  "נמאס לי, כי שוב זה לא הרטט שלה."
אבל מצד שאני אתה ממש לא אוהב אותה (בלשון המעטה)  - 
דוקר לי, כי היא פורחת. רע לי, כי טוב לה...

אבל אומר לך בכנות, אחרי שגמרתי להתבלבל יצא לי נקודה אחת פשוטה - (סליחה מראש על הכנות..)
אגואיזם אחד גדול...!
שים לב. כל מה שכתבת זה מה חסר לך, מה לא טוב לך, 
שמת לב כמה פעמים כתבת את המילה - לי??
אתה במרכז..והיא לשרותך...
אז מה הפלא שזה שלומך אחרי חצי שנה??

כשתעשה סוואיץ' בכל ההסתכלות והתחושה שלך.. 
תאמין לי.. אתה תתחיל לאהוב את עצמך... ולא תצטרך לשנוא אותה כדי לשכוח ממנה - שבמקרה הזה זה לא ממנה אלא מהסיפוקים שהיא הביאה לך...!

בהצלחה אח..!

[/quote]
א. תודה על ההשקעה.. 

ב. אולי ההפך הוא הנכון, והקושי שלי מראה כמה היא חשובה לי, וכמה אהבה עדיין טמונה בי אליה?!
וזה בא ממקום הכי אמיתי וכנה... שרוצה לאוהב אותה בכל מחיר..
ולכן קשה לי, שהיא פורחת וטוב לה, כי זה מרחיק ממני אותה, והלב לא רוצה ל   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2011 17:51 לינק ישיר 

חחח אמן..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2011 17:40 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
זה שאת מתחנפת לעמקויות זה שטויות, אבל מה יש לך מהליטאי? רדי ממנו.
ברגע שזה מתחיל להיות אובססיבי אני תוהה..

ליטאי, לא בשבילך עשיתי זאת, אלא בשביל בית אבא..

ותצא בת קול מן השמיים ותאמר "חביבה עלי בתי אני הקטנה, שלא בשביל הליטאי עשתה זאת, אלא לשם שמיים. ויהי רצון שיהיו יוצאי חלציה כמוה, תמימים מכל חטא ומנוקים מכל עוון".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2011 17:16 לינק ישיר 

חח..טוב אבא תכתוב מה שאתה רוצה..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מוקדש לך רב יקר...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext