| נשלח ב-6/10/2011 10:43 |
|
| |
פמיניזם ויהדות
זוגיות פמיניסטית ונישואין ע"פ היהדות וההלכה - מונחים סותרים לדעתכן/ם?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2013 02:49 |
|
| |
מגילת אסתר היא חתיכת היסטוריה שובניסטית
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2013 00:28 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 22:59 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | | אני לא מדבר על השורש המקורי של הפנימיזם הקרחות הל---ביות שמפגינות וכו'.אני מדבר על רוב הנשים/בחורות שטוענות להפלייה, אולם זה הכי ברור בעיניהן שהגבר אמור לשלם על בחורה כי ככה העולם עובד. אני מסכים שכך העולם עובד, מסיבה פשוטה.גברים רואים את התמונה המלאה, ולא נתפסים לקטנות.יש נשים בודדות שעקב עיוותים כלשהן הן גבריות והן מוכשרות בדיוק כמו גברים.מצד שני נשים יודעות לנהל דברים בצורה מאוד מסודרת ומפורטת, מה שגברים לא תמיד יודעים לעשות.קחו לדוגמא את המנכלי"ת של תנובה ש"התפטרה" עכשיו כי לא השכילה להתמודד עם עניין הקוט'ג, את זאתהי מוועד העובדים של הרכבת, את מנכלי"ת YAHOO שפוטרה לא מזמן. בקיצור - נשים צריכות לדעת את מקומן האמיתי ולא לעוף מעל הפופיק של עצמן.לסיכום: ברור שצריך יותר שוויון בין נשים לגברים, אולם עלינו להכיר בעובדה שיש הבדלים בין המינים.כנ"ל לגבי יהדות. נשים לא מחוייבים בכל המצוות שגברים חייבים, ולהיפך. |
|
כאילו אתה מתכוון לומר שאתה לא מדבר על פימינסטיות? אתה מתכוון שאתה מדבר על סתם נשים מפונקות?
אז לידיעתך - טיפשים יש בדיוק כמו טיפשות.
ולדעתי - גם גדולת הפימיניסטיות בכל הזמנים - כשחזרה עם בעלה מקניות עם: 4 קוטג' 3 לבן 1 נייר טואלט 2 טונה שימורים 6 שישיות קולה
החלוקה ביניהם הייתה כזו:
האשה -
4 קוטג' 3 לבן 1 נייר טואלט 2 טונה שימורים
הבעל - 6 שישיות קולה
והיא נשארה פימיניסטית. אין בהכרה בשוני שום סתירה לערכי הפימיניזם הטהור והאמיתי. אין לי כוח להאריך אך די לחכימא בדבריי.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 17:11 |
|
| |
תוקן על ידי סינטזה ב- 10/10/2011 17:11:22
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 17:09 |
|
| |
תוקן על ידי האלכסנדרה ב- 10/10/2011 17:10:11
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 17:03 |
|
| |
| האלכסנדרה כתב: |  | . |
|
צודקת לגמרי, מסכים בהחלט.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 17:03 |
|
| |
תוקן על ידי סינטזה ב- 10/10/2011 17:08:54
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 16:56 |
|
| |
.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 16:56 |
|
| |
.
תוקן על ידי האלכסנדרה ב- 10/10/2011 16:56:42
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 16:55 |
|
| |
| סינטזה כתב: |  | אם הבנתי נכון,לטובתך,טפלי בעצמך.
|
|
המהם סינטזה בארשת של רצינות תהומית, ושכתב את המלצתו אשר תציל את חייה של האלכסנדרה מאבדון וכליה.
תוקן על ידי האלכסנדרה ב- 10/10/2011 16:57:16
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 16:51 |
|
| |
| האלכסנדרה כתב: |  | אתה צודק.לתשומת לב, תגובתי החריפה כוונה לדברי הבלע והמרמה שכתב הליטאי. (ז"א, הדברים נכונים, רק שלולא תגובתו לא הייתי מפיצתם בפרהסיה) |
|
אם הבנתי נכון,לטובתך,טפלי בעצמך.
תוקן על ידי סינטזה ב- 10/10/2011 16:51:39
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 16:42 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  |
הקשר בין העובדות שהעלית לנושא דידן קלוש בהחלט, אפילו קלוש יותר מהקשר בין טחול למכחול.
לו היית לומדת מימייך סטטטיסטיקה, היית יודעת מה זה קשר מזוייף/מותנה ולא היית כותבת דברים חסרי קשר.
|
|
אמר האדם אשר פותח אשכולות רוויי מגלומניה והאדרה עצמית בפורום המתיימר לעסוק בשידוכים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 16:35 |
|
| |
| האלכסנדרה כתב: |  |
אני לא מדבר על השורש המקורי של הפנימיזם הקרחות הל---ביות שמפגינות וכו'.
אני מדבר על רוב הנשים/בחורות שטוענות להפלייה, אולם זה הכי ברור בעיניהן שהגבר אמור לשלם על בחורה כי ככה העולם עובד. אני מסכים שכך העולם עובד, מסיבה פשוטה.
גברים רואים את התמונה המלאה, ולא נתפסים לקטנות.
יש נשים בודדות שעקב עיוותים כלשהן הן גבריות והן מוכשרות בדיוק כמו גברים.
מצד שני נשים יודעות לנהל דברים בצורה מאוד מסודרת ומפורטת, מה שגברים לא תמיד יודעים לעשות.
קחו לדוגמא את המנכלי"ת של תנובה ש"התפטרה" עכשיו כי לא השכילה להתמודד עם עניין הקוט'ג, את זאתהי מוועד העובדים של הרכבת, את מנכלי"ת YAHOO שפוטרה לא מזמן. בקיצור - נשים צריכות לדעת את מקומן האמיתי ולא לעוף מעל הפופיק של עצמן.
לסיכום: ברור שצריך יותר שוויון בין נשים לגברים, אולם עלינו להכיר בעובדה שיש הבדלים בין המינים.
כנ"ל לגבי יהדות. נשים לא מחוייבים בכל המצוות שגברים חייבים, ולהיפך.
אופס, ושכחת לציין מספר עובדות שוליות:
*במדינת ישראל שוהים כ12,000 אסירים בבתי הכלא, לעומת 200 אסירות.
*במוחם הדל של הזכרכרים המערכת הלימבית נמצת בצד אחד, לעומת מוחה של האישה שבו המערכת הלימבית נמצאת בני צידי המוח, מה שגורם לנשים להיות מפותחות מבחינה רגשית ואת הזכרכרים ליצורים בעלי אינטליגנציה רגשית ירודה להפליא.
*האזור במוח האחראי על הכושר המילולי גדול יותר אצל נשים ולכן הן רהוטות יותר מזכרכרים, אשר דיבורם העילג מוביל אותם למצבים פתטיים לא פעם. (אבא שלך גנן?)
*נשים מסוגלים לעשות מספר פעולות בו זמנית, בעוד יכולותיו המועטות של הגבר מאפשרות לו להתמקד במשימה אחת, וגם זה בקושי רב.
*אצטרה אצטרה אצטרה. |
|
הקשר בין העובדות שהעלית לנושא דידן קלוש בהחלט, אפילו קלוש יותר מהקשר בין טחול למכחול. לו היית לומדת מימייך סטטטיסטיקה, היית יודעת מה זה קשר מזוייף/מותנה ולא היית כותבת דברים חסרי קשר.
* האסירים עושים את הפשעים למען הנשים שלהם, הם בכלא ונשותיהם נהנות מהפירות. * בגלל שגברים עובדים לפי עובדות ולא לפי רגש, הם מצליחים. עייני בדוגמאות של הנשים שציינתי לעיל בהודעתי. * העניין עם הכושר המילולי רק גורם לנשים את האפשרות לבלבל יותר במוח. אין קשר בין זה להצלחה. * גבר עושה משימה, ומסיים אותה. אין טעם לעשות 2000 משימות שלא מביאות שום דבר מלבד ירידת המכירות של תנובה/הורדת הרווחים של יאהו ישראל, או ריסוק תדמית המאבק הציבורי של עובדי הרכבת. * קיש קיש קיש קריא נשים, מהסיבה שציינת עם הכושר המילולי שמעודד להביא דוגמאות לא קשורות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 16:23 |
|
| |
אתה צודק. לתשומת לב, תגובתי החריפה כוונה לדברי הבלע והמרמה שכתב הליטאי. (ז"א, הדברים נכונים, רק שלולא תגובתו לא הייתי מפיצתם בפרהסיה)
|
|
|
|
|