שמתי לב שאמנם יש אשכול סמול טוק, אבל אין אשכול שבעצם מספר ב2 מילים כל ניק בקצרה על עצמו. בתקווה שההנהלה תסכים לרעיון ולא תמחוק אותו. הכללים של האשכול: 1. להשתדל לכתוב בצורה מענינת, זה לא קורות חיים. והיות שאנשים אנונימיים תמיד אפשר לשנות פרטים וכו'. 2. לכתוב על עצמך וזהו. בבקשה לא להגיב על הודעות של אחרים סתם יעשה בלאגן מיותר. אני יתחיל עם עצמי: הליטאי. שנת ייצור 86. יד ראשונה מרופא מיילד. למדתי בישיבות ליטאיות כמה שנים. אחר כך עבדתי כמה שנים. כיום אני לא עובד במשהו מסויים עקב שעמום שגרה. מחפש לעשות סטראפ אפ כלשהו ולעשות כסף גדול (יודע שזה נשמע קצת נסחף.. אבל תחלום בגדול אולי תרוויח בגדול. לא תחלום לא תרוויח בכלל) אני לא "בשידוכים" בשנים אלו. אבל זה נושא מעניין ומחכים שנוגע להרבה אספקטים בחיים שלנו. אה, ואני גם סוג של שדכן. משתדל לפחות. אני אוהב את ירושלים ולדעתי זה המקום הכי מדהים בעולם.
היי אני איציק אני אחרון פה כי רק לאחרונה ממש התקבלתי יליד 92 בחור ישיבה, לומד בירושלים ואוהב כל פינה בה הגישה שלי לנט נעשית בעיקר בסופ"ש (ליל שישי, ומוצ"ש) ושמח להיות חבר בפורום המיוחד הזה הוא על רמה והשיח פתוח וענייני מאוד, התחלתי לפני חצי שנה שידוכים ומקווה שאזכה בקרוב להקים בית נאמן עם הזיווג האמיתי ומאחל את זה לכל אחד ואחת !!!!!!!
נשלח ב-23/10/2014 13:35
היי אני בחור ישיבה צעיר.. עוד לפני שידוכים נכנסתי לפורום כדי להכיר לדעת וכו'
נשלח ב-6/4/2014 13:34
רציתי להציג את עצמי.
אני עדיין בחור שנת יצור:94 .
לומד בישיבה מאוד חשובה בירושלים ..
מתחיל שידוכים בקיץ..
אני חדש בפורום וג״כ אין לי כל-כך זמן להגיב.
נשלח ב-6/4/2014 13:29
בס"ד וואלה דווקא זה השתנה אצלי...נהייתי קשוחה קצת לאחרונה
נשלח ב-6/4/2014 13:16
שמח שכך... ו שתמיד תהיי חייכנית.... (כמובן ביחד עם 770 )