אני מבררת אצלו על בחורים, הוא מברר אצלי על בחורות..
אני מציעה לו חברות והוא מציע לי חברים... מתייעצים אחרי פגישות וכדומ'.
קשר לגמרי ידידותי בלי רגשות מעורבים.
האם קשר זה הינו קשר בעייתי ועלי לנסות להתנתק ממנו? מה דעתכם?
נשלח ב-23/10/2011 15:55
עקבות כתב:
נפגשתי עם בחור לפני כחצי שנה..
זה לא התאים מצד שנינו...
ומשום מה נשאר ביננו קשר ידידותי כזה..
שניה, אפשר להבין משו, איך בכלל נוצר הקשר הזה?!
בכל מקרה, קשר אינפורמטיבי בעלמא יכול להיות ואם הוא תורם לך במידע, למה לא?..
נשלח ב-23/10/2011 15:24
לא. עכשיו את צריכה לחשוב נטו עם עצמך אם את באמת קשורה אליו רגשית או לא.
יש לי חברה כזו גם. והיום בדיוק היא הודתה לי שהיא אכן נקשרת נפשית. (גם בחור שהיא נפגשה איתו וכו'..)
אין מצב בעולם שלא.
נשלח ב-23/10/2011 00:48
ציקית כתב:
ההורים שלך יודעים מהקשר הזה?
אני חושבת שחלק מהמתיקות שבעניין הוא שהקשר הוא של שניכם בלבד, בלי לשתף אף אחד בנושא.
אם תספרי על זה למישו אמיתי (ולא וירטואלי כמונו) זה יעזור לך לפתור את הלבטים שקיימים בך ולכן העלית את זה לדיון כאן.
ההורים שלי יודעים..
זה משנה את דעתך?
נשלח ב-22/10/2011 23:48
ההורים שלך יודעים מהקשר הזה?
אני חושבת שחלק מהמתיקות שבעניין הוא שהקשר הוא של שניכם בלבד, בלי לשתף אף אחד בנושא.
אם תספרי על זה למישו אמיתי (ולא וירטואלי כמונו) זה יעזור לך לפתור את הלבטים שקיימים בך ולכן העלית את זה לדיון כאן.
נשלח ב-22/10/2011 23:18
עקבות כתב:
בכותרת כתבת "קשר ידידותי אחרי פגישות"
א:
זה לא משנה אם זה בחור שנפגשת איתו או לא.
ב:
לגופם של דברים - אם את בחורה שיש לך ידידים - אז סבבה.
אם את בחורה שאת מקפידה שלא יהיו לך ידידים - גם סבבה. רק שלא תשלי את עצמך שעדיין אין לך ידידים.
נותר לך רק להחליט מי את ולפעול בכיוון.
שבוע טוב ומועדים לשמחה!
א. זה נראה לי כן שונה אם נפגשתי ושנינו הבנו שאין התאמה! כך שהקשר שלנו הוא נטו שכלי ללא שום רגשות מעורבים..
ב. אני ממש לא בחורה של ידידים!!!! ולכן העלתי זאת לפורום.. כי כמו שטענו רציתי לנקות ת'עצמי מצפונית.. מודה!
רק שאין לי בני דודים וכאלה שאני יכולה לברר אצלם וההורים התייאשו מלברר.. אז הקשר הזה הינו פתרון מעולה בשבילי..
בכל אופן תודה לכולם! הלחצתם אותי מעט עם תגובתכם... אראה כיצד לעשות שימוש מושכל בדבריכם..
המטרה לא מקדשת את האמצעים... והתגובות לא אמורות להלחיץ אותך.. כי עצם זה שהעלית את השאלה, זה מראה שגם את בתוך תוכך מבינה שזה לא לעניין, אלא שזה נוח לך, שה טוב לך, או מדויק יותר - מועיל לך.. ופשוט קשה לך לוותר על סוג קשר שכזה.. וכאן, הבחירה בידך, להתגבר, להתקדם, או שלא..
נשלח ב-21/10/2011 14:53
עקבות כתב:
נפגשתי עם בחור לפני כחצי שנה..
זה לא התאים מצד שנינו...
ומשום מה נשאר ביננו קשר ידידותי כזה..
אני מבררת אצלו על בחורים, הוא מברר אצלי על בחורות..
אני מציעה לו חברות והוא מציע לי חברים... מתייעצים אחרי פגישות וכדומ'.
קשר לגמרי ידידותי בלי רגשות מעורבים.
האם קשר זה הינו קשר בעייתי ועלי לנסות להתנתק ממנו? מה דעתכם?
תלוי מה העמדה הכללית שלך לגבי קשרים "ידידותיים".. אבל כמו שנאמר כאן, עצם זה שמצאת לנכון לעלות את זה לכאן מראה שזה לא עניין של מה בכך, בעינייך, ואם זה המצב אולי כדאי שתנתקי את הקשר הזה (למרות שאני אישית לא רואה את הבעיה, אם באמת, וזה התפקיד שלך להיות כנה עם עצמך, זה קשר של שאלות ושיחה פעם ב..). בהצלחה.
נשלח ב-20/10/2011 23:20
שירלי19 כתב:
א. בחורים חרדים לא מבינים את המושג ידידים, אם בחור חרדי שומר על קשר הוא לא סתם ידיד.. ב. גם אני הקטנה בבית :) וכמה שהנשואים עסוקים במשפחות שלהם.. הם ישמחו לעזור לך אם תבקשי לא?!
יכול להיות שהם לא חושבים שאת צריכה עזרה ולכן לא מציעים לך... בטוח יש אח או אחות שאת יותר בקשר ויוכלו לעזור לך..
V
נשלח ב-20/10/2011 23:18
שירלי19 כתב:
א. בחורים חרדים לא מבינים את המושג ידידים, אם בחור חרדי שומר על קשר הוא לא סתם ידיד.. ב. גם אני הקטנה בבית :) וכמה שהנשואים עסוקים במשפחות שלהם.. הם ישמחו לעזור לך אם תבקשי לא?!
יכול להיות שהם לא חושבים שאת צריכה עזרה ולכן לא מציעים לך... בטוח יש אח או אחות שאת יותר בקשר ויוכלו לעזור לך..
V
נשלח ב-19/10/2011 02:55
available1 כתב:
תעזבי אותו
בגלל זה את לא מתארסת....
איך זה קשור???.
נשלח ב-18/10/2011 22:59
זה לא משנה.
זה לא טוב לאף אחד מהצדדים.....
ידידים זה לא טוב, יוצא מזה רק תקלות.
נשלח ב-18/10/2011 22:47
available1 כתב:
בגלל זה את לא מתארסת....
אמירה מיותרת ולא נכונה לדעתי
נשלח ב-18/10/2011 22:38
תעזבי אותו בגלל זה את לא מתארסת....
נשלח ב-18/10/2011 21:11
טיע כתב:
בס"ד
אותו דבר גם עם המגזר החילוני.
לכל בחור יש 1000 ידידות ובנוסף לזה חברה אחת איתה הוא יקים את ביתו (או שלא). אפעם לא הבנתי את הקטע שאותן ידידות מוזמנות לחברה של ה'ידיד' שלהן ועוד הולכות לשם כאילו אחת מהחברות הטובות שלהן מתחתנת..
דעתי, עזבי את זה ,או שאת חוזרת אליו או שאת מוציאה אותו מליבך,מוחך וכל השאר. זה לא בריא!!
V
נשלח ב-18/10/2011 20:27
בס"ד
אותו דבר גם עם המגזר החילוני.
לכל בחור יש 1000 ידידות ובנוסף לזה חברה אחת איתה הוא יקים את ביתו (או שלא). אפעם לא הבנתי את הקטע שאותן ידידות מוזמנות לחברה של ה'ידיד' שלהן ועוד הולכות לשם כאילו אחת מהחברות הטובות שלהן מתחתנת..
דעתי, עזבי את זה ,או שאת חוזרת אליו או שאת מוציאה אותו מליבך,מוחך וכל השאר. זה לא בריא!!
תוקן על ידי טיע ב- 18/10/2011 20:28:10
נשלח ב-16/10/2011 20:28
עקבות כתב:
א. זה נראה לי כן שונה אם נפגשתי ושנינו הבנו שאין התאמה! כך שהקשר שלנו הוא נטו שכלי ללא שום רגשות מעורבים..
נו... אני הבנתי שאת חושבת כך. אבל אני חושב - הידידות שלך עם גבר - לא משנה אם היא אחרי שנפגשתם או שזה סתם השכן.
אם את רוצה ידידים - רק תהיי שלמה עם עצמך - ואמיתית בינך לבינך.