| נשלח ב-18/10/2011 19:13 |
|
| |
חובה לעשות גם דייטים במקומות לא רומנטיים ושגרתיים
אם זוג יש להם מה לדבר והם מתאימים, גם אם הם ייצאו לגן וורשא או לתור בביטוח לאומי יהיה להם קליק והם ידברו.
לא צריך לחפש מקומות עם מונטר'אז רומנטי, אחר כך נוצר אווירה רומנטית כביכול.
מתחתנים.
ואחר כך מגלים שבתוך השגרה אין באמת התאמה/קליק.
חובה לעשות גם דייטים במקומות לא רומנטיים ושגרתיים, חשוב מאוד.
במיוחד בשלבים ראשונים של לצאת.
בלי שום קשר, יום ראשון הליטאי הולך לשגרירות כלשהי, אם מישי רוצה דייט בהמתנה הארוכה, יכולה ליצור קשר עם המשרד. (השורה האחרונה וחצי בהלצה, אבל השאר רציני בהחלט!)
אגוטען מוייעד. ואגוטא קוויטל
תוקן על ידי אסיק_good ב- 18/10/2011 20:27:29
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2011 23:57 |
|
| |
חכם וצודק. אבל אם בחור ישיבה היה מתחיל איתי בתור לבנק... הייתי מראה לו עד כמה הגב שלי מעוניין בליהוגים שלו...
זה מאוד לא מכובד מצד בחור ישיבה "להתחיל" עם בחורה חרדית.
למרות שיש לי חברה שככה התחתנה.. היא סיפרה לנו שדווקא הבחור הרגיש מאוד שלא בנח וכל הזמן הסמיק, (בתור בסופר שהתעכב 20 דקות) והיא שמה לב שזה בגלל הנוכחות שלה. ואח"כ הוא ביקש מאחותו שהיתה איתו שתקח ממנהאת המספר כדי שאולי הם יפגשו... והיא כמובן הסכימה חח
טוב, כל אחד לגופו. אבל שוב, לשוחח עם בחור חרדי סתם ככה? לא!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2011 17:23 |
|
| |
| נערתהבזק כתב: |  |
נעים להכיר את הגרסה... |
|
כן, לגמרי nice to meet....
|
|
| נשלח ב-22/10/2011 20:23 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  |
להפגש בשירותים של קניון הנגב? WTF?
בס"ד
מה הפרוש של זה?
כן,כך אפשר לדעת הרבה דברים..
אפשר להשליך את זה על עוד מקומות,אני הזכרתי את קניון הנגב היות ויוצא לי לעבור שם כימט כל יום.
what the fasteys?
בעברית: מה הפשסטייס?
בעברית ישיבתית: מה הפשט?
ובעברית מדוברת: מה הקטע?
|
|
נעים להכיר את הגרסה...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 13:26 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | כמו שציינתי, לבדוק עם המשרד.
|
|
הקווים תפוסים... כנראה כולן רוצות דייט לא שגרתי איתך...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 12:47 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | הליטאי לא שינה את שם האשכול, זאת ההנהלה.
|
|
שמנו לב
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 05:54 |
|
| |
| שירלי19 כתב: |  | חח.. ליטאי אחלה של תרגום חופשי...
ולענין עצמו, לא נראה לי שהרומנטיקה יוצרת קליק מסוים בין אנשים שלא מתאימים, אם תביא לבחורה בחור שלא נראה לה, גם השקיעה הכי יפה לא תעזור, אז נכון שרומנטיקה עוזרת לחסות על הפגמים אבל למי אין? וגם האנשים שהכי מתאמים זה לזו, עדין לא מתאימים בכל תחום... ושמגיעים לשגרה כולם צריכים לעבוד על הזוגיות.. גם אלה שנועדו אחד לשני, אז חבל להרוס את הרומנטיקה... במיוחד שבנות מתות עליה,
במילים אחרות בנות מתות לחיות בסרט
נחמד לראות שקראת רק את שתי השורות האחרונות.. וכן אנחנו רוצות לחיות בסרט, (לפחות אני) כי אחרי זה בחיים האמיתים אי אפשר יותר, אני אצטרך לגדל ילדים, לנקות, לפרנס, לעשות כביסה, לבשל.. וכו' ככה שנראה לי שקצת רומנטיקה בהתחלה היא לא מחיר יקר מידי...
(וד"א אדם חכם אחד אמר לחלום בגדול...) |
|
קראתי את כל מה שכתבת, אבל את לא הבנת מה שאניכתבתי. כשתגדליתביני. ולייק על השורה אחרונה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 02:58 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | חח.. ליטאי אחלה של תרגום חופשי...
ולענין עצמו, לא נראה לי שהרומנטיקה יוצרת קליק מסוים בין אנשים שלא מתאימים, אם תביא לבחורה בחור שלא נראה לה, גם השקיעה הכי יפה לא תעזור, אז נכון שרומנטיקה עוזרת לחסות על הפגמים אבל למי אין? וגם האנשים שהכי מתאמים זה לזו, עדין לא מתאימים בכל תחום... ושמגיעים לשגרה כולם צריכים לעבוד על הזוגיות.. גם אלה שנועדו אחד לשני, אז חבל להרוס את הרומנטיקה... במיוחד שבנות מתות עליה,
|
|
נחמד לראות שקראת רק את שתי השורות האחרונות.. וכן אנחנו רוצות לחיות בסרט, (לפחות אני) כי אחרי זה בחיים האמיתים אי אפשר יותר, אני אצטרך לגדל ילדים, לנקות, לפרנס, לעשות כביסה, לבשל.. וכו' ככה שנראה לי שקצת רומנטיקה בהתחלה היא לא מחיר יקר מידי...
(וד"א אדם חכם אחד אמר לחלום בגדול...)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 00:46 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  |
בלי שום קשר, יום ראשון הליטאי הולך לשגרירות כלשהי, אם מישי רוצה דייט בהמתנה הארוכה, יכולה ליצור קשר עם המשרד. (השורה האחרונה וחצי בהלצה, אבל השאר רציני בהחלט!)
עדיין רלוונטי? ממש באלי!!!  |
|
חע, ממש אהבתי!!
|
|
| נשלח ב-19/10/2011 14:35 |
|
| |
| שירלי19 כתב: |  | חח.. ליטאי אחלה של תרגום חופשי...
ולענין עצמו, לא נראה לי שהרומנטיקה יוצרת קליק מסוים בין אנשים שלא מתאימים, אם תביא לבחורה בחור שלא נראה לה, גם השקיעה הכי יפה לא תעזור, אז נכון שרומנטיקה עוזרת לחסות על הפגמים אבל למי אין? וגם האנשים שהכי מתאמים זה לזו, עדין לא מתאימים בכל תחום... ושמגיעים לשגרה כולם צריכים לעבוד על הזוגיות.. גם אלה שנועדו אחד לשני, אז חבל להרוס את הרומנטיקה... במיוחד שבנות מתות עליה, |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2011 14:31 |
|
| |
| Lorein כתב: |  | ממש לא. האשכול המקורי כבודו במקומו מונח. אני מעלה כאן נושא חדש, שיכול להיות שבדייטים כל העניין של המקומות רומנטיים נותן בעצם אווירה שלא קיים בחיים האמיתיים ומעניין מה הדעות של האנשים בנושא. לפי שיטתך, אפשר לפתוח אשכול בשם "שידוכים" ולאחד את כל האשכולות של הפורום בתוכו. אולם ייתכן שאין לך ההבנה וההשכלה המתאימה להבין בעצם מה טקסט מסויים בא לומר, לאן הוא חותר ואיזה רעיון הוא בא לומר, במקרה כזה תחסוך את התגובה שלך.
היה גאוני לשנות את שם האשכול.. ולהשמיט את מה שעליו דיברתי.. ואז באמת לא מובן כל מה מדובר.. בלה בלה.. אוקיי עכשיו נגיב לאשכול כמו שהוא כרגע בלי להתייחס לזוטות אני מסכימה עם זה שלא צריך כל פעם לחפש מקום רומנטי, ולדעתי עדיף מקום מה שיותר נייטרלי. לא עמוס באנשים. בלי היסח הדעת יותר מהרגיל. אז באמת שמים לב למי עומד מולך ולא לאוירה..
|
|
הליטאי לא שינה את שם האשכול, זאת ההנהלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2011 02:00 |
|
| |
ליטאי....שוב שיחקת אותה!!!
אגב, ממש אהבתי את הגיור לביטוי...WTF.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2011 01:53 |
|
| |
אני מסכימה עםהבעיה, שרומנטיקה שנוצרת בין בני זוג שאינם מתאימים היא אינה רצויה, אפילו אם הם לא יתחתנו. אבל בפגישה שלישית ומעלה- למה לא? ובקשר לגוון מקומות לפגישות- פשוט שבית מלון זה כבר משעמם.
(ולעשות קניות בסופר בתור פגישה.... חבל שזה לא מקובל. אבל אפשר לנסות לאתר בחורים פוטנציאלים שם... בצחוק- אל 'תתחילו' באמת)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2011 00:22 |
|
| |
חח.. ליטאי אחלה של תרגום חופשי...
|
|
|
|
|