בית פורומים בחדרי חרדים

דושינסקי:האדמו"ר תקף בטיש נעילת החג את הטסים לאומן בר"ה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/10/2024 23:03 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

במו אזני שמעתי כמה מהם.
.

אולי תוכל לצטט מה בדיוק שמעת  ואף להביא תיעוד כתוב או לינק לסירטונים  בעניין ומי הם מנהיגי הציבור ואו אדמורים ומנהיגים שהתבטאו בנושא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2024 23:05 לינק ישיר 

לא הבנתי, אתם מלמדים את האדמור מה הוא צריך להגיד? אם אתם תלמידים שלו והוא לא הזכיר את החטופים, כנראה שלא אמורים להזכיר את החטופים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2024 00:36 לינק ישיר 

קסיו כתב:

אולי תוכל לצטט מה בדיוק שמעת  ואף להביא תיעוד כתוב או לינק לסירטונים  בעניין ומי הם מנהיגי הציבור ואו אדמורים ומנהיגים שהתבטאו בנושא.

אם לא היית חותך את הציטוט שלי, והיית מצטט את כל ההודעה שלי, מופיע שם המילים המדויקות.
אכתוב אותם שוב:
"אנחנו מברכים ומייחלים שהשי"ת יושיע את כל החטופים הזקוקים לישועה גדולה".
"הם זקוקים לישועה גדולה, סובלים שם, ה' ישלח אליהם ישועה במהרה"

לא הקלטתי, לא הסרטתי, חלקם נאמרו בכלל בשבתות וחגים, שמעתי אותם במו אזני, וראיתי במו עיני, ואני גם לא הולך לספר לך מה המסלול של החסידויות והרבנים אצלם ביקרתי בחודש תשרי, ואם אינך נותן אמון, בעיה שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2024 11:14 לינק ישיר 

בקיצור : הוזה בהקיץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2024 17:44 לינק ישיר 

אם שנינו כאן לא הבאנו שום הוכחות, (אתה כי אין לך, ואני כי לא ממש בא לי לפרסם איפה הייתי בחודש תשרי)
יש לי עדיפות עליך, כי אתה בא להשמיץ כאן ואני להיפך.
אתה יודע.. כשאתה בא להשמיץ, חובת ההוכחה עליך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2024 11:17 לינק ישיר 

הדביל, אולי אתה אכן דביל גדול, תצטרף בהנאה לכל "גדולי" הדור הדבילים המפחדים שייגרע להם חסיד בגלל ברסלב ולכן פוערים פיהם המצחין נגד צדיקו של עולם, כגון האדמו''ר המדובר והרב ראזענבערגער מהעדה החרדית שלא יודע גבולות בענין וכל מבזי הצדיקים יסכר פיהם במהרה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2024 16:45 לינק ישיר 

דברי, תפרש עבורי את דבריך, אולי עוד כמה לא הבינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2024 10:28 לינק ישיר 

וכי אינך מבין שההשוואה בין מכה לאומן רח"ל היא הרבה יותר מדבילית היא אפיקורסות וטמטום נטו, וכי ההשוואה בין קדוש עולם רבי נחמן לבין נביא המוסלמים ימ''ש צריך לזעזע כל לב יהודי, וכי צריך הסבר לזה, וכי אינך מבין זאת לבדך

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דושינסקי:האדמו"ר תקף בטיש נעילת החג את הטסים לאומן בר"ה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.