בית פורומים שידוכי חרדים

שיפוט בחורה לפי המקצוע שלה...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/10/2011 00:33 לינק ישיר 
שיפוט בחורה לפי המקצוע שלה...

האם זה נכון וצודק שבחורים היום שופטים בחורות לפי העבודה והמקצוע שהם למדו?
זה פשוט נהיה נורא..
מסתכלים קודם כמה כסף הבחורה נותנת (לא מדברת עלי..) ואז מה היא עובדת.. ואם זה עבודה לא איאיאיי, אז אין על מה לדבר. כי צריך הרי שהאישה תרויח 14 עם שלושה אפסים... תהיה איזה אשת היי טק שאח"כ הוא לא יראה אותה כל היום.. (על זה בחור לא חושב)

עד ששמעתי אישה נשואה שעובדת בעבודה לא מכניסה במיוחד ואמרה לי שבעלה אמר לה ש"אם היה יודע שזה העבודה שלה לא היה מתחתן איתה.. " שמעתם??!?!?
היא לא שווה כלום! רק הכסף שלה והעבודה!!!!

מה אתם אומרים עלזה?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2011 12:50 לינק ישיר 

כפראברכים כתב:

אכן, לא יאומן. עשרות אלפי בחורי ישיבות ואף אחד מהם לא עשה שקל או מתכנן לעשות שקל.

א. x

ב. שטויות במיץ גזר.

ג. ליטאי, כאשר אתה היית בחור ישיבה כנראה שלא עשית שקל לכן אינך כיום לא בעולם הישיבות...
ישיבשער ממוצע עושה אלפי שקלים במהלך שנות חייו כבחור ישיבה בין אם זה בבין הזמנים
או עבודות מזדמנות או לוויות וכדו'...

בדרך אגב הרי חייבים משהו לגופו של אשכול: ישנם את אותם אלו שעיקר סיבת נישואיהם זה בשביל ה"מה יאמרו" ולכן ממש חשוב מקצוע הבחורה.
וכן כמו שציינו כאן יש במקצוע לסמל על המתעסק בו. ועל כן זה מעוניינים הבחורים לדעת את מקצוע המדוברת.

נ. ב. הרסתם אותי עם השגיאים והטעויים שלכם/ן.
X ואכמ״ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2011 12:24 לינק ישיר 

עטT כתב:

אכן, לא יאומן. עשרות אלפי בחורי ישיבות ואף אחד מהם לא עשה שקל או מתכנן לעשות שקל.

א. x

ב. שטויות במיץ גזר.

ג. ליטאי, כאשר אתה היית בחור ישיבה כנראה שלא עשית שקל לכן אינך כיום לא בעולם הישיבות...

אני דוקא מסכים עם ליטאי

בתור בחור ישיבה, לומד בישיבה עם כמעט 400 בחורים, ומכיר בחורים גם מישיבות אחרות, לבחורי ישיבה אין הכנסות בכלל.

(כמובן שההגדרה 'לע עשה שקל' היא בלשון גוזמה כדרך העולם ודו"ק)

כנסו ל:
פשוט מוזיקה
כל המידע על המוזיקה החסידית במקום אחד!
פורום אלי גרסטנר
ישיבה בויס,החבר'ה, מנוחה, אלי גרסטנר ועוד.

V

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2011 11:54 לינק ישיר 

אז תספר לי איך עושים את זה ............

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/10/2011 10:49 לינק ישיר 

נ. ב. אני בחור ישיבה!
ועשיתי כסף, במצטבר זה מגיע לאלפים!!!

כמובן שלא בהשוואה לעובד במשרה מלאה, אך בהחלט נספיק לצרכיו
של בחור. +

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2011 10:28 לינק ישיר 

כפראברכים כתב:

א. x

ב. שטויות במיץ גזר.

אני דוקא מסכים עם ליטאי

בתור בחור ישיבה, לומד בישיבה עם כמעט 400 בחורים, ומכיר בחורים גם מישיבות אחרות, לבחורי ישיבה אין הכנסות בכלל.

(כמובן שההגדרה 'לע עשה שקל' היא בלשון גוזמה כדרך העולם ודו"ק)

כנסו ל:
פשוט מוזיקה
כל המידע על המוזיקה החסידית במקום אחד!
פורום אלי גרסטנר
ישיבה בויס,החבר'ה, מנוחה, אלי גרסטנר ועוד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/10/2011 10:07 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:

א. x

ב. שטויות במיץ גזר.

בדרך אגב הרי חייבים משהו לגופו של אשכול: ישנם את אותם אלו שעיקר סיבת נישואיהם זה בשביל ה"מה יאמרו" ולכן ממש חשוב מקצוע הבחורה.
וכן כמו שציינו כאן יש במקצוע לסמל על המתעסק בו. ועל כן זה מעוניינים הבחורים לדעת את מקצוע המדוברת.

נ. ב. הרסתם אותי עם השגיאים והטעויים שלכם/ן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 21:16 לינק ישיר 

tootii2 כתב:
באותה מידה שאני לא שופטת אותו על הישיבה שלו..אין שום סיבה שהוא ישפוט אותי על העבודה שלי...
אני אמורה לעבוד בעבודה שטוב לי לעבוד בה ולהרוויח את הכסף שלי בנחת...לא במקום שיהיה לו טוב ואח"כ יתלונן למה אין לי זמן בשבילו...

לא שמעתי על התופעה הזו וקשה לי להאמין שזה קיים!!

המקום בו אתה חושב- שם אתה נמצא!

נקודה חשובה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/10/2011 21:04 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
הדיון פה מזכיר לי אחד שראה אותי מתאמן בחדר כושר, בא אלי ושאל אותי באיזה מכשיר כדאי לו לו להשתמש כדי להרשים מישהי שהוא יוצא איתה.

עניתי לו : כספומט. יש לך פה מעבר לפינה מהחדר כושר. עובד בדוק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 17:39 לינק ישיר 

באותה מידה שאני לא שופטת אותו על הישיבה שלו..אין שום סיבה שהוא ישפוט אותי על העבודה שלי...
אני אמורה לעבוד בעבודה שטוב לי לעבוד בה ולהרוויח את הכסף שלי בנחת...לא במקום שיהיה לו טוב ואח"כ יתלונן למה אין לי זמן בשבילו...

לא שמעתי על התופעה הזו וקשה לי להאמין שזה קיים!!

המקום בו אתה חושב- שם אתה נמצא!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 23:33 לינק ישיר 

הדיון פה מזכיר לי אחד שראה אותי מתאמן בחדר כושר, בא אלי ושאל אותי באיזה מכשיר כדאי לו לו להשתמש כדי להרשים מישהי שהוא יוצא איתה.

עניתי לו : כספומט. יש לך פה מעבר לפינה מהחדר כושר. עובד בדוק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 21:26 לינק ישיר 

עקבות כתב:
[

צודק? ברור שלא! ולא רק שזה לא צודק, זה בעצם סתירה לכל האמונה.. לכל מהות היהדות..
בן אדם שמאמין, בן אדם שיודע, שמה שנקצב בראש השנה האדם יקבל לא משנה מה שהוא יעשה או שלא יעשה (כמובן שיש את חובת ההשתדלות אבל עדיין..) שאין אדם נוגע במוכן לחבריו כמלוא נימה, אז הוא יודע גם, שלא משנה איזה משכורת האשה תביא, הוא יקבל את שלו בכל מקרה, בטוב או ברע ח"ו.. 
אמת, שזה אמונה, ולא כל אחד בדרגה הזאת, אבל מכאן ועד לחפש דווקא בחורה עם קריירה, אחת שמכניסה כסף טוב, המרחק הוא רב.. (וטיפש אותו בעל, שחושב שאם הוא היה מתחתן עם אחת אחרת היה לו יותר כסף!!)

אבל יש נקודה אחרת, שבד"כ אילו שהולכות לעבודה כמו ראיית חשבון, פרסום, הייטק וכו', זה בנות מסוג מסוים, (לוסטיג וכו') ולא כל אחד רוצה כזאת, או להפך, יש כאילו שרוצים דווקא כאילו בנות, אילו שרוצים דווקא כאילו בנות, זה בד"כ בחורים שמחפשים סטייל, מחפשים יוקרה, (לא מחייב.. אבל בד"כ) מחפשים עוד דברים בחיים שלהם מלבד חיי תורה, והקרבה למען חיי תורה.. וכאן כל אחת צריכה לבחור, לבדוק, לברר, מה בדיוק טיב הבחור, ומה טיבה שלה בכל העניין הזה. [/quote]

עמקויות,
לדעתי אתה לא לגמרי מכיר את ציבור הבנות היום..
אני כאחת שלמדה באחד מהסמינרים המוכרים שבם יש את מקצועות הראיית חשבון והייטק וכדומ'
למדתי זאת משום שלא התחברתי להוראה, גננות וכו'. וכך יש המון מחברותי.. שהקימו בתים מצויינם של תורה וזו הייתה מטרתם העיקרית וכן של בעליהן.. והרבה מן הבחורים שאיתם אני נפגשת אני יודעת בוודאות שנפגשו עם בחורות עם מקצוע פשוט יותר וזה לא הזיז להם.. כך שלא מחייב שאלה שרוצים מקצוע זה אומר שמחפשים מקצוע זה אומר שמחפשים מעבר...[/quote]

מסכים איתך, ולכן כתבתי את זה בתור נקודה למחשבה, בתור דבר שבד"כ ולא בתור הכללה..

אגב, כשאת מגיבה עשי אנטר מתחת ל- 
כדי שיכולו לראות על מה בדיוק את מגיבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 20:11 לינק ישיר 

[

צודק? ברור שלא! ולא רק שזה לא צודק, זה בעצם סתירה לכל האמונה.. לכל מהות היהדות..
בן אדם שמאמין, בן אדם שיודע, שמה שנקצב בראש השנה האדם יקבל לא משנה מה שהוא יעשה או שלא יעשה (כמובן שיש את חובת ההשתדלות אבל עדיין..) שאין אדם נוגע במוכן לחבריו כמלוא נימה, אז הוא יודע גם, שלא משנה איזה משכורת האשה תביא, הוא יקבל את שלו בכל מקרה, בטוב או ברע ח"ו.. 
אמת, שזה אמונה, ולא כל אחד בדרגה הזאת, אבל מכאן ועד לחפש דווקא בחורה עם קריירה, אחת שמכניסה כסף טוב, המרחק הוא רב.. (וטיפש אותו בעל, שחושב שאם הוא היה מתחתן עם אחת אחרת היה לו יותר כסף!!)

אבל יש נקודה אחרת, שבד"כ אילו שהולכות לעבודה כמו ראיית חשבון, פרסום, הייטק וכו', זה בנות מסוג מסוים, (לוסטיג וכו') ולא כל אחד רוצה כזאת, או להפך, יש כאילו שרוצים דווקא כאילו בנות, אילו שרוצים דווקא כאילו בנות, זה בד"כ בחורים שמחפשים סטייל, מחפשים יוקרה, (לא מחייב.. אבל בד"כ) מחפשים עוד דברים בחיים שלהם מלבד חיי תורה, והקרבה למען חיי תורה.. וכאן כל אחת צריכה לבחור, לבדוק, לברר, מה בדיוק טיב הבחור, ומה טיבה שלה בכל העניין הזה. [/quote]

עמקויות,
לדעתי אתה לא לגמרי מכיר את ציבור הבנות היום..
אני כאחת שלמדה באחד מהסמינרים המוכרים שבם יש את מקצועות הראיית חשבון והייטק וכדומ'
למדתי זאת משום שלא התחברתי להוראה, גננות וכו'. וכך יש המון מחברותי.. שהקימו בתים מצויינם של תורה וזו הייתה מטרתם העיקרית וכן של בעליהן.. והרבה מן הבחורים שאיתם אני נפגשת אני יודעת בוודאות שנפגשו עם בחורות עם מקצוע פשוט יותר וזה לא הזיז להם.. כך שלא מחייב שאלה שרוצים מקצוע זה אומר שמחפשים מקצוע זה אומר שמחפשים מעבר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/10/2011 20:02 לינק ישיר 

100memt כתב:
האם זה נכון וצודק שבחורים היום שופטים בחורות לפי העבודה והמקצוע שהם למדו?זה פשוט נהיה נורא..מסתכלים קודם כמה כסף הבחורה נותנת (לא מדברת עלי..) ואז מה היא עובדת.. ואם זה עבודה לא איאיאיי, אז אין על מה לדבר. כי צריך הרי שהאישה תרויח 14 עם שלושה אפסים... תהיה איזה אשת היי טק שאח"כ הוא לא יראה אותה כל היום.. (על זה בחור לא חושב)עד ששמעתי אישה נשואה שעובדת בעבודה לא מכניסה במיוחד ואמרה לי שבעלה אמר לה ש"אם היה יודע שזה העבודה שלה לא היה מתחתן איתה.. " שמעתם??!?!?היא לא שווה כלום! רק הכסף שלה והעבודה!!!!מה אתם אומרים עלזה?

אבל יש נקודה אחרת, שבד"כ אילו שהולכות לעבודה כמו ראיית חשבון, פרסום, הייטק וכו', זה בנות מסוג מסוים, (לוסטיג וכו') ולא כל אחד רוצה כזאת, או להפך, יש כאילו שרוצים דווקא כאילו בנות, אילו שרוצים דווקא כאילו בנות, זה בד"כ בחורים שמחפשים סטייל, מחפשים יוקרה, (לא מחייב.. אבל בד"כ) מחפשים עוד דברים בחיים שלהם מלבד חיי תורה, והקרבה למען חיי תורה.. וכאן כל אחת צריכה לבחור, לבדוק, לברר, מה בדיוק טיב הבחור, ומה טיבה שלה בכל העניין הזה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 18:17 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
אין ספק שהמקצוע של הבחורה אומר עליה משהו..אבל נשמע לי קצת הזוי שאנשים לוקלחים את זה בצורה כל כך קיצונית, במיוחד כשהבחור הוא בחור ישיבה שלא עשה (וגם לא מתכוון לעשות) שקל בחייו..

כל אחד ומה שהוא רוצה להבין..
הכוונה היתה שהוא "בחור-ישיבה+שלא-עשה-שקל-בחייו", ולא שכל הבחורי ישיבה לא עשו שקל בחייהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 18:12 לינק ישיר 

חiשבת כתב:
אין ספק שהמקצוע של הבחורה אומר עליה משהו..
אבל נשמע לי קצת הזוי שאנשים לוקלחים את זה בצורה כל כך קיצונית, במיוחד כשהבחור הוא בחור ישיבה שלא עשה (וגם לא מתכוון לעשות) שקל בחייו.
.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שיפוט בחורה לפי המקצוע שלה...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext