סיקור שלי על ההופעה יום שני חוה"מ סוכות תשע"ב + תמונות
ההופעה היה מדהים המוזיקה היה טוב הסאונד היה טוב היה אולי רק כמה פשלות קטנות עם הסאונד.
פגשתי חנינה אברמוביץ (לא דיברתי איתו) יאיר קניג ואבא שלו(יאיר מה זה ענק בגובע בדיוק כמו אבא שלו) האבא של אחים אייל סול אייל ודייויד אסיס. גם כן ראית דוד הרשקוביץ האבא של דוד פרלמן וגם דוד עצמו. וכמובן יושי בנדר היה שם...
לא צילמתי הרבה התמונות לא הכי טובות (אולי זה בגלל האולם)ווידיאו כמעט לא עשיתי ג'וש התחיל להסריט אמרו לו להפסיק מיד...
לא עשיתי "ראיונות עם ילדים כי באמת לא רציתי להפריע להם...
הסולואים הבולטיים הם כמובן דוד פרלמן בנימין אברמוביץ סול וריצ'י אייל ג'רמי הרשקוביץ יהודה גורקין קיבל קצת סולו ועוד כמה שאני לא זוכר...
ההופעה התחיל ב 7:30 (בשעון יהודי 7:47) עם פתיח לההופעה ע"י התזמורת.
הזמר הראשון שהופיע Ari Boiangiu אחראי על התזמורת ומנגן גיטרה שר כי הרבית ו"קומי רוני" מתוך האלבום שלו.
יומי לאווי זמר חתונות נכנס ושר השיר הראשון של האלבום שלו "קדוש אתה" ואח"כ שיר שקט יעלה ויבוא גם של האלבום שלו וגם שר מחרוזת של יו"ט היתחיל עם אתה בחרתנו של פריד ומשם ל"ושמחת בחגך" אני חושב של חב"ד ל"וקרב פזורינו" המפורסם ל"הרחמן הוא יקים" של קרליבך.
יואלי קר עם הצעקות שלו שאל אם מוכנים להמקהלה הטוב ביותר והקהל צעקו YES והילדים נכנסו עם השיר "קדשינו" של האלבום החדש ואח"כ יהודה גורקין פתח עם השיר "והיו למשיסה" ואח"כ מחרוזת ישן מאוד "רווח" משיח" "איום ונורא" ו"גלה".
אחרי המחרוזת שרו "כי לך" מתוך האלבום החדש ואח"כ "יבא" ומשם להפסקה.
אחרי ההפסקה יומי לאווי נכנס שוב עם השיר "ארומומך" גם מהאלבום שלו ואח"כ השיר "תן לו משלו" גם מתוך האלבום שלו וכאן הסתיים הלילה שלו.
וכאן המקהלה נכנס שוב עם המחרוזת הדאנס (פחות ילדים) "שירו לו" "שיר השמחה" "שבת ירושלים" "בסייתא דישמיא"
אחרי המחרוזת ירחמיאל סיפר מה שסיפר כבר בראיון שלו ברדיו קול חי על השיר "טוב לה' לכל" יש לי קליפ קטן איך הילדים שרים את זה... והכריז שעכשיו המקהלה ישיר "הטוב כי לא חלו" ואח"כ שרו "מלך"
עכשיו היגיע מחרוזת סולו.
הראשון היה דוד פרלמן החמוד עם השיר "מהרה" הישן...
השני ג'רמי הרשקוביץ עם השיר "מהרה" מתוך האלבום "יבא"
השלישי ואחרון בנימין רבינה אברמוביץ עם השיר "מי אדיר על הכול" (רווח)
ואח"כ המקהלה שרו "אה השם"
ובנימין רבינה שר "והוא שעמדה" של אלבום הסולו בליווי המקהלה.
כאן ירחמיאל הציג את הילדים אני חושב שג'וש הסריט את זה.
שרו "מי לה' אלי" ולסיום "שמע ישראל" ג'וש הסריט את זה.
מאוד נהנתי מההופעה ואני כבר מחכה להופעה הבא.
מותר להעתיק תמונות רק תכתוב לי איפה אתם מעתיקים אותם ושלחו לי לינק.
תודה ל"ניו_יורקר" על עזרתו להעלות התמונות!
(הוספתי קצת)
תוקן על ידי elmonsey ב- 23/10/2011 04:51:36
נשלח ב-1/11/2011 04:53
משיח התשובה לא
נשלח ב-29/10/2011 22:16
אני מעדיפה לנחש שרוב הDVD מוכן (ומשם ההסרטות של הפרומו להופעות הקיץ) ולכן לא היו צריכים הפעם להסריט הרבה, אולי רק את השירים החדשים שביצעו על הבמה פעם ראשונה.
נשלח ב-29/10/2011 21:40
אז מה אתם אומרים יצא דיוידי או לא?
אלימונסי לא שרו את "תורה תבלין"?
נשלח ב-27/10/2011 13:35
אידי כתב:
לבבית, את שאלת את זה, לא...?
(או שאני לא הבנתי נכון למה הכוונה... )
התמונות עלו לי מאד לאט,אז לא היה לי כח לעבור על כולן.אם פספסתי משהו חשוב תעדכנו אותי(מקוה שאתם יודעים למה הכוונה...)
קצת באיחור,אבל... אידי,הבנת מצוין,כמו תמיד.רק החיוך שסימנת בסוף המשפט,גרם לי להשיב בצחוק,שיש בו מן הרצינות (והאכזבה..). (למרות שהייתי תמיד 9 בהבעה בכתב...,טענתי שלכתיבה בכל זאת יש חסרונות..)
נשלח ב-25/10/2011 23:05
עובדות בשטח,לצערי
נשלח ב-25/10/2011 22:36
elmonsey כתב:
לא חושב שיהיה DVD לא ראיתי מצלמות ווידיאו
אם ככה - הם באמת הגזימו כשלא נתנו לצלם.
ובכל מקרה זה לא נראה לי הגיוני - איך יכול להיות שירחמיאל יפספס שירים חדשים שלמים מאלבום חדש (מהסבב הקודם וגם מהסבב הזה) בלי לתעד אותם לDVD ? לא נשמע לי מתקבל על הדעת.
נשלח ב-25/10/2011 22:34
d616 כתב:
ד"א
חדשים מתקבלים פה יפה?
לא עושה רושם!
למה?
נשלח ב-25/10/2011 22:33
לבבית, את שאלת את זה, לא...?
(או שאני לא הבנתי נכון למה הכוונה... )
לבבית30 כתב:
התמונות עלו לי מאד לאט,אז לא היה לי כח לעבור על כולן.אם פספסתי משהו חשוב תעדכנו אותי(מקוה שאתם יודעים למה הכוונה...)
נשלח ב-25/10/2011 21:27
אידי כתב:
לבבית - אצלי ההודעה דווקא ברורה. ולא, שאול אלסון לא מופיע בתמונות. :)
אידי,"יפה לך"....שאת לועגת לרש... :)
תוקן על ידי לבבית30 ב- 25/10/2011 21:28:53
נשלח ב-25/10/2011 16:10
אם לא זה אז מתי יהיה DVD ? את ההופעה הקודמת בפסח כן צילמו? ד"א חדשים מתקבלים פה יפה? לא עושה רושם!
נשלח ב-25/10/2011 05:11
לא חושב שיהיה DVD לא ראיתי מצלמות ווידיאו
נשלח ב-24/10/2011 21:56
אני עצבנית כי לא עונים לי! בכל מקרה איפה הוא שר סולו?
נשלח ב-24/10/2011 21:14
זהו שלא היה ל כח לחכות לראות את כל התמונות אז פספסתי את התמונה האחרונה