בית פורומים פורטל הנפש

חורף בריא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/10/2011 10:58 לינק ישיר 
חורף בריא

שלום לכולם

אני מאחלת לחברי הפורום היקרים ולכל בית ישראל חורף בריא בגוף ובנפש.

התייחסות קצרה ומסכמת לגבי מבנה ומהות הפורום לאור הדיונים שעלו פה לאחרונה בנושא-
פורטל הנפש הועד בראשונה כבמה לשאלות והתבלבטויות אישיות בנושאי בריאות הנפש ויחסים במשפחה. 
לאחרונה, הועלה צורך של חלק מהמשתתפים לפורום סגור שיאפשר יותר אינטימיות וחופש דיבור. אני מבינה ומזדהה עם הצורך הזה, אולם, אני לא מוצאת דרך הולמת בה אני אוכל לנהל זאת. בנוסף לסיבות שהועלו כאן על ידי חלק מכם ועל ידי , ובנוסף, לזמן המוגבל העומד לרשותי, אני  לא רואה שנכון ואתי כאיש מקצוע לנהל פורום סגור אנונימי שבו אין למנהל אפשרות לדעת מיהו האדם ששואל והאם הוא אדם שלם, או רק ניק אחד מבין רב הניקים שלו וכד'. (למי שמבין קצת בטיפול יודע שמנגנון של פיצול הוא אחד המכשולים הגדולים בדרך לבריאות תקינה)

עם זאת, אני שמחה לראות שהדיונים הבינאישיים מתנהלים ומתפתחים וחברים מוצאים מרחב נעים להחלפת דעות וידיעות,  שיתוף בחוויות אישיות והתנסויות, תמיכה רגשית ואינפורמטיבית. 

חשוב לי לחזור ולהדגיש כי כל מי שמחליט להשתמש בעצות, ברעיונות, בתמיכה  ובכל מה שנכתב פה בפורום, חלה עליו בלבד  האחריות המלאה לשימוש, לפעולותיו ולתוצאות.

שאלות שמופנות אלי, כאיש מקצוע  אני משתדלת להשיב כמיטב ידיעתי והבנתי המקצועית , אולם תשובותיי במסגרת הפורום לעולם אינן באות במקום ייעוץ, אבחון, הערכה וטיפול מקצועי.

בנוסף, אנשי מקצוע מוסמכים בתחום בריאות הנפש המעוניינים להשיב מוזמנים להשתתף אולם הם נדרשים על ידי להציג את עצמם בצורה מזהה ותחת התואר המוסמך.

אני משתדלת לשמור על הפורום ולדאוג לרמה מקצועית הולמת ולאווירה נעימה ומכבדת . אני רואה בכם שותפים מרכזיים בבנייתו ובהבנייתו ורבות נזקף לתרומתו של כל אחד מכם ולכולכם גם יחד. 

אני מודה לכם ומאחלת המשך דיונים פוריים ותומכים

בברכה,

ד"ר רונית לזר - עו"ס קלינית
מטפלת במבוגרים, נוער וילדים 
אלעד, ירושלים 
0526346334
[email protected] 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2011 11:25 לינק ישיר 

סוני לפעמים מנהלת צריכה להיות מנהלת,בדרך כלל היא גם חברה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2011 09:29 לינק ישיר 

רונית, כתבת את האשכול הזה בנימה מאד מרוחקת וזה מפריע לי.
למה התרחקת? סליחה אם זו חוצפה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 18:27 לינק ישיר 

אני קורא כבר הרבה זמן ומאד מאד מתרשם. תודה לך על אישור השתתפותי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 11:40 לינק ישיר 

אנחנו מאוד מאוד מעריכים ומודים לך על הכל

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > קבוצות תמיכה > פורטל הנפש > חורף בריא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext