בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

איזה ביצוע יותר טוב???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/10/2011 23:46 לינק ישיר 
איזה ביצוע יותר טוב???

הנה כאן לפניכם שתי קישורים: 1
-סרט מיאמי ארה"ב בביצוע "מלך מלך" .
2-מיאמי ישאל בביצוע "מלך מלך" בשמחת בית השואבה אמש במישקולץ

במה הביצוע של ישראל יותר טוב לדעתכם מהביצוע של מיאמי ארה"ב ? ובמה הוא פחות טוב? חובה לענות על שתי השאלות

מיאמי ישראל http://www.youtube.com/watch?v=XUlyMqHpqRk
מיאמי ארה"ב  http://www.youtube.com/watch?v=6-9tfktPtEk

בכל מקרה דעתי שאין למיאמי ישראל שעולה על הביצוע של ארה"ב אלא רק להפך                                                ולדעתי התשובה היא אחת אין ולא יהיה כמיאמי ארה"ב .- דעתכם?

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/10/2011 09:04 לינק ישיר 

אידי כתב:
לא בכל דפדפן זה עובד ככה, אבל באקספלורר אני פשוט משחירה את הקישור וכותבת עליו (בלי רווחים).

אפשר גם דרך הלחצן הזה:

הוא מאפשר גם רווחים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/10/2011 22:38 לינק ישיר 

סלחו לי.. אבל מיאמי ישראל נשמעים פה מזעזע!!!
עד כדי כך שאני  חושב שירחמיאל ביגון לא  היה רוצה שסירטון זה יתפרסם כי זה עושה שם רע למיאמי
!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2011 22:02 לינק ישיר 

תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2011 21:56 לינק ישיר 

לא בכל דפדפן זה עובד ככה, אבל באקספלורר אני פשוט משחירה את הקישור וכותבת עליו (בלי רווחים).

תוקן על ידי אידי ב- 25/10/2011 21:57:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2011 21:41 לינק ישיר 

אידי כתב:

איך עשית קישור חי על המילה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2011 21:40 לינק ישיר 

הם שרים, בלי מיקרופונים אישיים אבל שרים ושומעים אותם.
ומיאמי ארה"ב ביצעו את מלך לבד בהופעה של שנה שעברה - אתה יכול לראות את זה באשכול הזה של האפרתי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2011 20:44 לינק ישיר 

אידי, את בטוחה שמיאמי ישראל שרים שם גם? כי אני רואה שרק ארה"ב מחזיקים את המיקרופנים.  ואגב האם היה שלב בהופעה שמיאמי ארה"ב ביצעה את "מלך מלך" לבד ללא מיאמי  ישראל???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/10/2011 20:25 לינק ישיר 

שלאגריסט - תודה על ההעלאה לטובת הרימונים!
--
לא הבנתי מה מצאתם כל כך נורא בביצוע הזה. (קצת זיופים פה ושם יש גם למיאמערב... מדי פעם )
קודם כל, הסאונד גרוע ביותר - בין אם זה בגלל המצלמה או שבהופעה עצמה כבר היה לא משהו - ואי אפשר להסיק מזה על איכות השירה של המקהלה כמקהלה.
באופן כללי, כמקהלה - שוב: לאו דווקא כאן בקליפ - מיאמזרח משתווים למיאמערב של פעם... שנות השמונים, ככה.
הם מוצלחים אפילו יותר מהמיאמערב של היום - ונא לא לנשוך אותי...
(שלאגריסט, בבנייני האומה הם שרו ביחד כולם. אם תשים לב, כשמיאמזרח שם שומעים פתאום מקהלה גדולה...
יכול להיות שהשקיעו עליהם יותר בפיתוח קול? לא יודעת.

בכל מקרה, כסולנים בודדים אין - אין - אין על מיאמערב... כל קול ייחודי ועוצמתי כל כך.
למרות שגם לישראלים יש סולנים מעולים בהחלט, והראשון שבהם הוא כמובן (לדעתי) יצחק מלץ. הוא היה צריך להיות בשורה הראשונה של הסולנים גם אילו היה במיאמערב.

לעניין הביצוע הנוכחי - נוסי דווקא מבצע את ההרמוניה מצויין!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2011 18:29 לינק ישיר 

לחדוה-הקישור השני זה לא ביחד עם ישראל מיאמי ישראל רק רוקדים שם אבל השירה של ארה"ב
לגביי מה שאמרת שבניני האומה היה תאורה והכל ברמה אחרת . זה נכון
אבל אני לא מדבר על הכל מסביב אלא על הישרה עצמה

תוקן על ידי שלאגריסט ב- 24/10/2011 18:30:14

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/10/2011 18:00 לינק ישיר 

אני לא מבינה מה אתם משווים פה בכלל!!!

קודם כל קישור אחד הוא ביצוע של פרחי מיאמי ישראל וקישור שני הוא ביצוע של פרחי מיאמי ישראל ביחד עם מיאמי ארה"ב! (ולא של מיאמי ארה"ב לבד, כך שאין מה להשוות)

דבר שני, אני מסכימה עם שלאגריסט על העניין של עוצמת השירה שחסרה יחסית בהופעה בפתח תקווה. אבל מחילה מכבודו, אי אפשר בכלל לערוך השוואה בין שתי ההופעות! - בבניני האומה זה מופע רציני, ששייך לפרחי מיאמי, וכמובן שיש במה, מוסיקה, תאורה והכל ברמה אחרת לגמרי, בשביל זה אנשים משלמים... ולעומת זה בפתח תקווה יש להם בקושי רבע במה באמצע הרחוב, (את שאר הבמה תופסים האדמו"ר ממישקולץ, השוטרים וכל הפמליה...) אז איך הם יכולים בדיוק להגיע לביצוע ברמה של הופעה גדולה?

(חוץ מהכל, יש משהו במה שגריני אומרת, השיר עצמו לא מי יודע מה, ואני באופן אישי, לא אהבתי שם שום סולו, באף אחת מההופעות..) 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/10/2011 16:43 לינק ישיר 

אני חושבת שמכל השירים שניתן לעשות השוואה זו הגרועה מכל! מה לעשות, לא שיניתי את דעתי על השיר הזה מהפעם הראשונה ששמעתי אותו. ראיתי אותם מבצעים את השיר בהופעה חיה, ראיתי לא מעט קליפים של ביצועים בהופעות, יש לי את הדיסק, ועדיין, השיר הזה שיר גרוע! אין לו מנגינה רצינית והוא שיר שקשה למבוגר לשיר, שלא לדבר על ילדים, בפרט כל חילופי הטונים!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/10/2011 16:36 לינק ישיר 

אז ככה לדעתי  תשובה לשאלה 1: אין להם ביצוע שעולה על מיאמי ארה"ב.ותשובה לשאלה 2: הם צריך ללא שום תנופה וגם לפעמים לא בקצב ולא בסולם הנכון
אבל נראה לי שגם חסר פה קצת מצד המנצח שלהם עצמו "מנחם קליין" או לא יכול להחליף כמובן את ירחמיל . ונראה לי גם שאי אפשר לצפות ממנחם שיצליח כמו ירחמיאל ושלא נדבר על הניסיון שיש לירחמיאל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2011 14:06 לינק ישיר 
היי

לטובות  הרימונים והאתרוגים וכדומ' שלא יכולים לראות את הביצוע של מיאמי ישראל כיון שאין להם כניסה ליוטיוב  הנה קישור להורדת הסרט הנ"ל דרך ג'מבו מייל קח תוכלו גם אתם לתת את חוות דעתכם (אני מתאר לעצמי שאת הביצוע של מיאמי ארה"ב כבר ראיתם" http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=6f4fb5d2b1e94e38b905f80ab1c51269

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/10/2011 13:37 לינק ישיר 

חח.. שלאגריסט, מה אתה מגלה סודות...
(למען ההבהרה:
האשכול אכן של שלאגריסט. אני רק עזרתי לנסח את השאלה.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2011 00:41 לינק ישיר 

אידי קודם כול לא חרגתי מהכללים של עצמי על תישכחי מי ניסח את האשכול הזה ואת הכללים.! לגביי התשובה לשאלות תשובה לשאלה הראשונה - אין להם ביצוע יותר טוב ממיאמי תשובה לשאלה השניה-במה הוא פחות טוב גם מבחינת קולות וגם בעיקר עוצמה הם לא מורידים את זה כמו שצריך הם ניראים פה כמו שהם שרים עכשיו בבית אני לא יודע אולי זה מהתרגשות תכלעס קשה להסביר את ההבדל למי שלא ראה אבל בשבילך אידי כדי שתוכלי לתת את דעתך אני יוריד את הסריטון כדי שתוכלי לראות ואז להבין במה הם פחות טובים בעצמך

תוקן על ידי שלאגריסט ב- 24/10/2011 00:46:00

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > איזה ביצוע יותר טוב???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext