בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

שכר מינימום -או- מעשה (שבכל יום) בחזן.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/10/2011 11:06 לינק ישיר 
שכר מינימום -או- מעשה (שבכל יום) בחזן.

שלום לכולם,

ברוכים הבאים לכותבים החדשים Lcantorial וחזונחזנות.

באשכול סמוך נגע -שוב יש לומר- איש פלא בנושא כאוב והוא שכר החזנים.בנימה אישית ,איש - אתה באמת - מופלא.

בעבר הייתה לי הזכות להעלות את הנושא אם כי התגובות אז היו מינוריות עד בלתי קיימות.

הבה וניקח לדוגמה חזן מהדרג השלישי , (וישנם דרגות,מותגים,שורה שניה,תלמידים,וכו')שמו בישראל קלונימוס פקשר (רק בישראל,בנתב"ג טרם זכה לבקר...) ,הוא ניחן בקול טנור שכולנו התרגלנו לאהוב (שימו לב: לא אוהבים,התרגלנו.) לפרנסתו הריהו עובד כשכיר אי שם באחת החברות,החנויות,הפאלפלים לא חשוב.ומשתכר כ4000 ש"ח בחודש.ויהי היום ,הנייד מצלצל, והנה על הצג מספר טלפון לא מוכר."שלום, מדבר הגבאי של ביהכנ"ס 'אלטעשמאטע' בשכונת 'גברין יהודאין' בנתניה,אני מדבר עם החזן -------? " תשובה חיובית. "ביהכנ"ס מקיים שבת חזנות בפרשת ----- קיבלתי את הטלפון שלך מ ---- שהתפללת אצלו לפני שנה וחצי [ אוי...נכון, אני נזכר ,זאת הייתה עוד אחת משבתות החינם...לא בעצם הם נתנו אירוח...] ,כמובן לא מעלה על שפתיו את הרהורי ליבו. לאחר עוד כמה מילות נימוס מצד הגבאי שטורח לציין שוב ושוב שמדובר בשבת שהיא ממש חסד עבור .... ואז באה השאלה, כמה אתה לוקח על שבת כזאת? ומייד "תראה אתה ממש לא צריך להתעכב על כל קטע ולא לסלסל עד 14:00,משהו 'בקטנה' (מילת קוד ל 'אנחנו הולכים לקרוע אותך בדרישות שלנו אבל באפס מחיר) מוח של חזן, כבר עובד  [כן? ו'בקטנה' אני אסע מירושלים עם אגד בצפיפות נוראית, עם כל המשפחה ,אתארח באיזה חור כלשהוא,בשביל לקבל אולי את הנסיעות? ואולי נשאיר את 'הקטנה' אצל השכנים?! 'בקטנה'...] בחשש מאוד מסוים שנשמע היטב בקולו של החזן שכל כך רוצה כבר להיות חזן (הוא לא שחקן,הוא חזן שלמד שנתיים שלוש,כדי להגיע לרגע נשגב כזה ב'קריירה' שלו)אחרי התלבטות בין שתי ה'אונות' שבמוח,[ כמה להגיד? ואולי זה גבוה מידי,אז הוא לא ירצה? או שאולי הוא יתמקח? ואולי הוא איזה ביזנס מן מכובד שלא יהיה לכבודו להתווכח?]  הוא נוקב במחיר נמוך יותר מים המלח, אנחה חרישית מהצד השני ,משא ומתן מהיר,(רגע מה אני צרייייייך, אה עוד לא שילמתי חשמל ארנונה והתחלתי טיפולי שיניים לילד...) לאחר מלחמת התשה קצרה,נקבע התשלום בשעה טובה (קצת יותר גבוה מהגלים של ים המלח. מה את רוצה?!,אומר לאשתו הנרגנת שתוהה לפשר המחיר הנמוך,אפשר לקנות בזה עשר חבילות טיטולים,וזה יוצא בערך...איזה 1000 טיטולים או משהו כזה...העיקר שסוף סוף אני יוכל להיות להיקרא להישמע ח-ז-ן ויהיה קהל שייגש אלי בסוף התפילה ילחץ לי את היד, ימצמץ בשפתיים,ידגיש כל אות במילים 'יישר כח' ויבקש כרטיס ביקור, אה אין לי עדיין,כמה זה עולה?).רגע לפני שהשיחה מסתיימת הגבאי 'נזכר' במשהו "אה רק רציתי להגיד שיש באותה שבת שני חתנים בר מצווה לשלישיה ויארצייט של הסגן של הסגן של המזכירה של ראש העיר שמאוד אוהב את הקטע....והקטע.... אבל באמת 'בקטנה' אל תאריך ב11 אנחנו אחרי הכל...השיחה הסתיימה,גבאינו המהולל מתקשר למי שמתקשר ואגב צחוק מתגלגל: "השגתי לנו חזן מעולה במחיר , או באמת מחיר רצפה.מה אתה אומר? כן הוא יעשה איזה קטע שתרצה,מה זה מה? אנחנו משלמים לו,לא???

ידידי הכותבים, התיאור הנ"ל אינו רחוק כלל המציאות ,לפחות משיחות שניהלתי עם כמה חזנים המשתייכים לשורות האחוריות כי אין מי שיממן להם קמפיין,עולה שזאת התמונה העגומה. הלוואי והמצב ישתנה.

כל טוב
נחמן.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2012 09:46 לינק ישיר 

נו, האם לדעתכם הבעיה כבר נפתרה?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2011 12:44 לינק ישיר 

הדעות לגבי המחיר שמשלמים לחזן, רחוקות כרחוק מזרח ממערב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2011 15:24 לינק ישיר 

איש_פלא כתב:
רק המשכורות של חזנים לא אמורות להשתדרג מאז 2006? בכמה עלה הסחר הממוצע מאז?והמדד בכמה עלה מאז?

יש באירוניה הזו משהו עצוב באמת.

הדולר ירד מאז!

חרב באה לעולם
על עינוי הדין ועל עיוות הדין
ועל המורים בתורה שלא כהלכה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2011 22:19 לינק ישיר 

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$?????????????
הם לא באמת מדברים ברצינות!?
עדכון
חזן מתחיל - 700 ₪₪₪₪ עד 2800 ₪₪₪
חזן מנוסה - מ2800₪ עד10.000₪
מותגים - מ10.000₪ עד 21.030₪
חזני יוקרה - בורחים מהארץ פה הם לא מקבלים אגורה ואלו שנשארים כבר ממילא מחזיקים במשרה קבועה
בבל״ט

בס״ד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2011 22:06 לינק ישיר 

רק המשכורות של חזנים לא אמורות להשתדרג מאז 2006? בכמה עלה הסחר הממוצע מאז?והמדד בכמה עלה מאז?

יש באירוניה הזו משהו עצוב באמת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2011 15:48 לינק ישיר 

מצאתי כאן - http://www.kolatar.co.il/93678/%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%A2%D7%AA%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA

מחירי החזנים 

המחירים מתייחסים לתפילות ראש השנה ויום הכיפורים בארץ.

בעלי מוסף:

חזן מתחיל - 1,000-3,000 דולר.

חזן מנוסה -  2,000-5,000 דולר.

מותגים - 4,000-7,000 דולר.

חזני יוקרה - 10,000 דולר.

מקהלה -  תוספת של 3,000-5,000 דולר.

עסקה משולשת ומרובעת (כולל שמחת תורה וסליחות) - תוספת של 10%-15%.

בעלי שחרית: 500-2,000 דולר, תלוי ברמתו המקצועית של החזן.

בעלי תפילה: בעל מוסף - 8,000 שקל, בעל שחרית - 3,000 שקל.

חזנות נופש: עסקת אירוח שוות ערך ל-1,000-2,000 דולר.

חזנות מזרחית: חזן רגיל - 8,000-10,000 שקל.

חזן יוקרה - עד 20,000 שקל.

חזן פייטן מבוקש במשרות חו"ל - 10,000 דולר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2011 00:04 לינק ישיר 

אפשר להבין איך אמ"י יכול לעזור לחזן לקבל משכורות יותר גבוהה? לא קולט את הקשר.
אשמח להסבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2011 12:45 לינק ישיר 

בהמשך לדברי אךטובוחסד אני רוצה להוסיף, החזן ....התפלל בקביעות בבית כנסת מכובד בתל אביב עם שכר נאה, לפני כשנתיים פנו לגבאים של אותו בית הכנסת תלמידים ממכון מסוים ושאלוהו מדוע אתה משלם סכום שכזה, אנחנו נבוא בחצי מחיר. כמובן שהגבאי פיטר את החזן ולקח בזול חזנים מתלמדים.

תוקן על ידי זוכמירוביץ ב- 28/10/2011 13:00:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2011 11:44 לינק ישיר 

יקירי אחיה, אני מאוד מעריך את מה שאתם עושים, אבל אני לא חושב שזה טוב לכם לדחוף את הנושא לכל תגובה בפורום

הפרסום באגרסיביות, לא עובד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2011 11:13 לינק ישיר 
הפתרון בפתח! התחלנו מהלך! הצטרפו אלינו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 17:56 לינק ישיר 

בס"ד

לי לא ידוע על משרתו של גליק.
החזן גליק זו שנה רביעית חזן בביהכנ"ס דובב עוז ברמת גן - לתקופות החגים.
בית הכנסת הגדול בחיפה שוקק היום חיים ע"י חסידי בעלזא , לא נראה לי שהם זקוקים לחזן...

יהודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 17:54 לינק ישיר 

בס"ד

לשרגאפייבל,
אכן נמחקה תגובה מהאשכול - מספר הודעות אשר נכתבו ע"י טרול שהסתובב כאן בפורום בימים האחרונים:
קדם לתגובו של עוד_1, ארבעת החזנים אשר משמשים בקביעות בבית כסנת בארץ:
1. החזן חיים אדלר - בביהכנ"ס הגדול - בירושלים
2. החזן ישראל רנד - בביהכנ"ס הגדול - ברמת גן
3. החזן יעקב רובין - בביהכנ"ס הגדול - בפתח תקווה
4. החזן אלי ואלס - בביכהנ"ס היכל הבנים - כפר שמריהו

יהודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 17:54 לינק ישיר 
וגם התגובה הזאת שלי , הפכה לתמוהה.

איש_פלא כתב:
שלמה גליק - בית כנסת הגדול בחיפה
דוד וינברג - בית כנסת אוהל יצחק ברחביה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 17:48 לינק ישיר 

1,מחיקת שמות חזנים להם "עמוד תפילה קבוע"

באשכול זה נמחק האינפורמציה בנדון ולכן
עוד_1 "נשאר" עם תגובה תמוהה   :

נשלח ב-25/10/2011 18:15צטט הודעה לינק ישיר

שכחת- אשר היינוביץ- ישורון י-ם

דדווח על תוכן פוגעני

2,איש_פלא כתב "סקופ" :  שלמה גליק - בית כנסת הגדול בחיפה

האם מישהוא יכול לאשר ?

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 26/10/2011 17:57:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2011 23:48 לינק ישיר 

איך בדיוק אמ"י ידאגו לגובה המשכורות? [

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > שכר מינימום -או- מעשה (שבכל יום) בחזן.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext