אני יודע שזה לא בדיוק המקום, אבל חשבתי שאולי פה יש מישהו שיכול לעזור לי. אני רוצה ללמוד תיכנות ומאוד מתלבט בין שני קורסים. אחד של ג'ון ברייס והשני של האוניברסיטה הפתוחה וקרן קמח. מישהו יודע במקרה מי מקצועי יותר?
נשלח ב-22/2/2012 14:53
אני ממליץ בחום למי שמעוניין לעשות קורס יחסית בפרק זמן קצר ולצאת לעבוד מיד ללכת לכיוון של PHP אין הרבה מתכנתים בתחום הזה בארץ וזה נהיה יותר ויותר מבוקש ופופולארי.
כמובן שלמי שיש את הזמן והיכולת להשקיע אז אין כמו תואר מלא (מהנדס,תואר ראשון או לפחות הנדסאי)
מוישי
נשלח ב-14/2/2012 00:12
יפה
אין כמו תכנות
נשלח ב-16/12/2011 09:43
בהצלחה לך, עמליה!!
נשלח ב-15/12/2011 13:52
אני רוצה להמליץ על קורס נוסף בחברה שנקראת פסיפיק סופטוור. יש להם חיסרון משמעותי ויתרון משמעותי. הם מבטיחים מן עסקה כזאת של לימודים של חצי שנה חינם ואחר כך השמה לעבודה אצל אחד הלקוחות שלהם (זה היתרון, אגב). החיסרון הוא: שמתחייבים לשנתיים עבודה בשכר יחסית נמוך לתחום, אבל זה עוזר להיכנס לפחות למתכנתים מתחילים. תנאי הקבלה גבוהים (צריך תואר ראשון) אבל הקורס ברמה גבוהה. הבנתי שהקורס עצמו לא קל. אני עכשיו בשלב המיונים ואני מחכה לתשובה מהם. pacific software -
בכל אופן, תודה רבה לכולם. נראה לי שאני אלך על ג'ון ברייס כי שם עושה רושם שהקורס יותר קצר וממוקד. ובכל מקרה מיד שאגמור שם אני מתכוון להמשיך לתןאר במדעי המחשב כך שבסופו של דבר גם אם הקורס לא יהיה מספיק מקיף אני מקוה להסתדר.
נשלח ב-6/11/2011 14:36
בדרך כלל זה נכון אבל במקרה הזה גם האו"פ זה לימודי תעודה. (בכ"א א"א לא מתיימר ללמוד תואר בשנה וחצי של לימודי ערב 3 פעמים בשבוע!)
נשלח ב-6/11/2011 00:21
נראה לי שבגון בריס זה רק לימודי תעודה והאו"פ זה תואר
נשלח ב-31/10/2011 23:57
גם עם תוכניתן בלבד אפשר למצוא עבודה (עם השלמות קורסים כמובן) אבל צריך סייעתא דשמיא רצינית (כלומר לא כ"כ אפשרי לראות בדרך הטבע תוצאות) אלא א"כ יש ניסיון..
נשלח ב-31/10/2011 22:53
אם אני כבר פה, רציתי לקבל את חוות דעתכם הנכבדה. אברך נטול השכלה כללית לחלוטין, שעושה קורס תיכנות בסיסי( דוגמת אלו שפירטתי באשכול אחר בג'ון ברייס או באו"פ) שלא דורש ממך בגרות או משהו כזה. יש מצב לעבוד אח"כ בתחום רק עם זה, או שחייבים תואר או לפחות תעודת הנדסאי?
נשלח ב-31/10/2011 08:40
תודה רבה.
אם מישהו פה יכול לעבור על 2 הקורסים ולהגיד לי אם הם אותו הקורס פלוס מינוס או לא זה מאוד יעזור לי! בתודה מראש
נשלח ב-31/10/2011 01:34
נשלח ב-31/10/2011 01:15
נשלח ב-31/10/2011 01:14
נשלח ב-30/10/2011 21:04
למה את חושבת שהאו"פ הוא הבטוח? פשוט לי היה נראה עד עכשיו שדוקא ג'ון ברייס הוא הבטוח יותר. בכל אופן בי"ס למחשבים של מטריקס ואני יודע שהוא נקרא מהמובילים בארץ. ולעומת זאת הקורס באו"פ שנתפר במיוחד לחרדים במימון התמ"ת וקמ"ח דוקא עורר לי חשש שמה שבא בחינם שוה חינם. (האמת שאני כבר רשום בג'ון ברייס והסיבה שאני שוקל לשנות את זה היא רק מסיבות של מקום לימודים לא דתי, לימודים מעורבים וכו' רק שאני לא רוצה להצטער ע"ז אח"כ.
אגב, בד"כ האו"פ מבוסס על לימוד עצמי ותרגול מול מורה חוץ מהקורסים לגברים חרדים שהם במוצהר לימודים פרונטאלים בכיתה רגילה ( יש להם כמה מסלולים כאלו, להנדסאים ותיכנות)