בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הופעת הבמה של ירחמיאל: דרגו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/11/2011 20:34 לינק ישיר 
הופעת הבמה של ירחמיאל: דרגו

אחרי שדיברנו כל כך הרבה על הפרחים, הגיע הזמן לנתח קצת גם מה הגנן שלהם עושה... 
ובכן -
באיזה שיר אתם אוהבים במיוחד את הופעת הבמה של ירחמיאל? ולמה?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2014 13:47 לינק ישיר 

הוא יכול לעשות הכל חוץ מלהיות האמרגן של עצמו זה הוא צריך מישהו יותר מוצלח 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2014 10:36 לינק ישיר 

אה נכון אני זוכרת חחחחחחחחחחחחחחח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/5/2014 06:52 לינק ישיר 

יש קטע מאד יפה בשיר "יבוא" שהיה בארץ ב2011 כשהתנועות של ירחמיאל בסוף היו בדיוק כמו התמונות של רבינא 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2014 22:04 לינק ישיר 

הקטע שאהבתי אצלו מאד זה זה-

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/5/2014 22:00 לינק ישיר 

משוררששיער כתב:
מטאטא...? על מה מדובר?
שתף את השכחנים ואת אלה שלא שמו לב...

המדובר במקטע וידאו בונוס שצורף ל-DVD יבא, בו מראיין מנחם טוקר ארבעה מבוגרי המקהלה. באמצע הראיון מופיע ירחמיאל עם מטאטא בידיו, ומתחיל לטאטא סביבות מנחם טוקר והילדים. למיטב זכרוני, בתגובה לצחוקו של מנחם, מגיב ירחמיאל: אני צריך לעשות את הכל...

ניורק,

אכן אנקדוטה הזכורה לטוב. אם נניח לרגע את הצחוק בצד (לאחר שישככו הדי הצחוק, כמובן), יש באפיזודה זו יותר ממשהו מן האמת, שכן כל אחד שמתבונן מעט ישים לב מיד כי אכן ירחמיאל הוא זה שעושה את הקול, סליחה, את הכל: בחירת המילים, הלחן (או לפעמים להיפך), אימון ילדי המקהלה בשירה ובכוריאוגרפיה, ו... כן, לפעמים גם את הטאטוא.

חחחחחחחחח אהבתי!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/5/2014 15:14 לינק ישיר 

תודה משורר... אגב נזכרתי שאני גם מאוד אוהב את הופעת הבמה של ירחמיאל בעזרי מעם ה' וגם הסולו שם ממש מוצלח ומדוייק...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2014 09:52 לינק ישיר 

אוה, כן! תודה משורר על התיאור, עכשיו נזכרתי...
תובנה מקסימה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2014 14:55 לינק ישיר 

אידי כתב:
מטאטא...? על מה מדובר?

המדובר במקטע וידאו בונוס שצורף ל-DVD יבא, בו מראיין מנחם טוקר ארבעה מבוגרי המקהלה. באמצע הראיון מופיע ירחמיאל עם מטאטא בידיו, ומתחיל לטאטא סביבות מנחם טוקר והילדים. למיטב זכרוני, בתגובה לצחוקו של מנחם, מגיב ירחמיאל: אני צריך לעשות את הכל...

ניורק,

אכן אנקדוטה הזכורה לטוב. אם נניח לרגע את הצחוק בצד (לאחר שישככו הדי הצחוק, כמובן), יש באפיזודה זו יותר ממשהו מן האמת, שכן כל אחד שמתבונן מעט ישים לב מיד כי אכן ירחמיאל הוא זה שעושה את הקול, סליחה, את הכל: בחירת המילים, הלחן (או לפעמים להיפך), אימון ילדי המקהלה בשירה ובכוריאוגרפיה, ו... כן, לפעמים גם את הטאטוא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2014 10:33 לינק ישיר 

מטאטא...? על מה מדובר?

(ולמחוק הודעה רק המנהלים יכולים - אתה יכול מקסימום למחוק את התוכן, וגם זה תוך שעה בלבד מהשליחה. להסבר נוסף, אתה מוזמן לשאול באשכול "תמיכה טכנית".)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2014 23:39 לינק ישיר 

סורי זה נכנס לי בטעות פעמיים עדיין לא יודע איך למחוק 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2014 23:38 לינק ישיר 

אני הייתי חייב להגיב על אף שזה ישן.
אני מאוד אהבתי בהופעה של יבוא את ההופעה של ירחמיאל בשיר איום ונורא.
וגם בראיון של מנחם טוקר שהוא מטטא שם זה אחד הקטעים היפים.
בכלל אני חושב שאפי' שאין לו קול מטורף אבל רק לחשוב שהוא מוזיקאי בטירוף זה עושה טוב לראות אותו נכנס לכל שיר שיהי', אתה אומר לעצמך בלב תשמע הבנאדם הזה עומד מאחורי הדיוק של השירה של הפרחים מאחורי הריקודים מאחורי בחירת הקולות מאחורי הלחנים המדהימים ומאחורי מאות שעות של אימון זה מכסה על הקול שלו וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2014 23:36 לינק ישיר 

אני הייתי חייב להגיב על אף שזה ישן.
אני מאוד אהבתי בהופעה של יבוא את ההופעה של ירחמיאל בשיר איום ונורא.
וגם בראיון של מנחם טוקר שהוא מטטא שם זה אחד הקטעים היפים.
בכלל אני חושב שאפי' שאין לו קול מטורף אבל רק לחשוב שהוא מוזיקאי בטירוף זה עושה טוב לראות אותו נכנס לכל שיר שיהי', אתה אומר לעצמך בלב תשמע הבנאדם הזה עומד מאחורי הדיוק של השירה של הפרחים מאחורי הריקודים מאחורי בחירת הקולות מאחורי הלחנים המדהימים ומאחורי מאות שעות של אימון זה מכסה על הקול שלו וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2011 10:57 לינק ישיר 

לבבית30 כתב:
מצאתי בארכיון המיאמי שלי,(שלצערי הרב,זקוק להרבה השלמות של חומר,וכל תרומה תתקבל בברכה!)
dvd מעלה אבק ושריטות,(שכנראה,עבר עריכה מחודשת)של מיאמי אקספירינס 1 .כלומר,זה לא המופע בעצמו
אלא,אוסף של קטעים מהתקופה ההיא,בקיצור....,אני לא בדיוק יודעת מה פשרו של הדיסק הזה,נראה לי אפילו,שהוא נרכש בכלל בחו"ל.
בגלל מצבו האנוש,הוא לא עולה לי למחשב,ובזמנו,לא הייתי מספיק בענינים,כדי לדאוג לגבות אותו.
דבר אחד זכור לי ממנו,השיר we need you,-נחום סטארק(כמעט בטוח)וארי גולדוואג,הסולנים שם,ו.....
המשפט,שבשבילו הקדמתי את כל ההקדמה הארוכה הזו,הוא
שממש אהבתי שם את הפוזות של ירחמיאל-שחקן של ממש,כשהילדים אומרים you,you ,
ירחמיאל נרתע ונראה מבוהל,כאומר:"אני?!"
למישהו יש מושג על מה אני מדברת????

בטח!
יש את אותו קטע גם במופע מיאמי 4 עם רוברט לואי (וזה הרבה יותר יפה)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/11/2011 23:02 לינק ישיר 

יש מושג, בהחלט!
לא יודעת מה הדיסק שלך, אבל הקטע שאת מתארת נמצא במיאמי אקספיריאנס 1...
אני קניתי אותו בארץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2011 18:14 לינק ישיר 

מצאתי בארכיון המיאמי שלי,(שלצערי הרב,זקוק להרבה השלמות של חומר,וכל תרומה תתקבל בברכה!)
dvd מעלה אבק ושריטות,(שכנראה,עבר עריכה מחודשת)של מיאמי אקספירינס 1 .כלומר,זה לא המופע בעצמו
אלא,אוסף של קטעים מהתקופה ההיא,בקיצור....,אני לא בדיוק יודעת מה פשרו של הדיסק הזה,נראה לי אפילו,שהוא נרכש בכלל בחו"ל.
בגלל מצבו האנוש,הוא לא עולה לי למחשב,ובזמנו,לא הייתי מספיק בענינים,כדי לדאוג לגבות אותו.
דבר אחד זכור לי ממנו,השיר we need you,-נחום סטארק(כמעט בטוח)וארי גולדוואג,הסולנים שם,ו.....
המשפט,שבשבילו הקדמתי את כל ההקדמה הארוכה הזו,הוא
שממש אהבתי שם את הפוזות של ירחמיאל-שחקן של ממש,כשהילדים אומרים you,you ,
ירחמיאל נרתע ונראה מבוהל,כאומר:"אני?!"
למישהו יש מושג על מה אני מדברת????

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הופעת הבמה של ירחמיאל: דרגו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext