בית פורומים שידוכי חרדים

שידוך שירד וחוזר שוב לאחר שנה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/11/2011 10:06 לינק ישיר 
שידוך שירד וחוזר שוב לאחר שנה

לפני כשנה יצאתי עם בחורה ,לאחר הפגישה הראשונה שהייתה החלטנו שזה לא מתאים והשידוך ירד.
הבחורה אמרה את "לא"  ואני שמחתי לעצמי שלפחות אני לא אמרתי את  "לא" ...

בחודש האחרון ובמיוחד לאחר החגים משפחת הבחורה החליטה שהם מעוניינים לחזור לשידוך .
אני שלא בדיוק התרשמתי מהבחורה בזמנו , הודעתי לשדכנית שאני לא מעוניין בשידוך הזה ,וכמובן שלא לעשות פגישה נוספת.
משפחת הבחורה לוחצים מאוד ושולחים אנשים מכל מיני כיוונים בכדי לנסות להשפיע  עלי לפחות לפגישה נוספת . 

ראוי לציין , שבחג הסוכות יצא לי לפגוש את האבא של הבחורה במקרה בבית הכנסת  ולשוחח  כמה דקות.

מה הייתם עושים במקומי ?

תוקן על ידי glvs ב- 04/11/2011 10:15:27

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2011 18:07 לינק ישיר 

אם אין לך התנגדות ממשית, למה לא?
במקרה שהיא כל כך מעונינת, משמע חצי מהמזל טוב ישנו. אז למה לא לנסות לשכנע את עצמך בעוד צ'אנס אם כן-כן או לא-לא?
זה סוג של קפיצת דרך אפילו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2011 00:22 לינק ישיר 

glvs כתב:

לפני כשנה יצאתי עם בחורה ,לאחר הפגישה הראשונה שהייתה החלטנו שזה לא מתאים והשידוך ירד.

בחודש האחרון ובמיוחד לאחר החגים משפחת הבחורה החליטה שהם מעוניינים לחזור לשידוך .
אני שלא בדיוק התרשמתי מהבחורה בזמנו , הודעתי לשדכנית שאני לא מעוניין בשידוך הזה ,וכמובן שלא לעשות פגישה נוספת.
משפחת הבחורה לוחצים מאוד ושולחים אנשים מכל מיני כיוונים בכדי לנסות להשפיע  עלי לפחות לפגישה נוספת . 

ראוי לציין , שבחג הסוכות יצא לי לפגוש את האבא של הבחורה במקרה בבית הכנסת  ולשוחח  כמה דקות.

מה הייתם עושים במקומי ?

בדיוק חשבתי על זה היום...אבל מכיוון אחר...
חשבתי על זה שאחרי כמה פגישות הבחור לא רצה להמשיך ואני כן...אז חשבתי מה יהיה אם יבואו ויגידו לי לחזור?

אז א. הייתי מודיעה שלא נראה לי...אבל, אני יחשוב עלזה....(כי עבר זמנו,בטל קרבנו...כנראה שאנחנו לא באמת מתאימים)
אבל, כדי שלא יבואו (אלה עם האף הארוך....) ויגידו "את דוחה את המזל שלך..."אז---
ב. הולכת לשאול את הרב!!! מה שהוא יגיד--קדוש!!
מה יהיה אח"כ?
הקב"ה עוזר...

בשורות טובות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2011 00:45 לינק ישיר 

אנשים חושבים שאי אפשר להשתנות תוך שנה אבל מהניסיון שלי זה אפשרי מאוד. אם לא הייתי נותנת לבעלי הזדמנות שני  שנה אחרי למרות שאני זו שאמרה לא, לא הייתי יכולה להיות כיום נשואה באושר.

לקח לי המון זמן כדי להחליט לצאת שוב ולתדהמתי זה היה כאילו מדובר באדם אחר. כ"כ הרבה דברים קרו לו וגם לי שבסוף התארסנו לאחר שלוש פגישות בלבד.

אני לא רוצה לחשוב מה היה אם לא הייתי נותנת לו עוד צאנס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2011 00:18 לינק ישיר 

תוקן על ידי מזדקן ב- 06/11/2011 00:41:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2011 11:38 לינק ישיר 

glvs כתב:

מה הייתם עושים במקומי ?

אם זאת היא שאמרה את ה"לא" משמע, זה לא אתה שהיית מוחלט שהיא לא מתאימה.. משמע, אתה מצידך היית מוכן לתת לכך עוד צ'אנס.. אם כך, מה באמת השתנה לאחר שנה..? האם זה לא רגש הפגיעה שבלב שהיא הורידה אותך? האם בסתר לבך, הסיבה שענית לא בהחלטיות הוא רק כדי להוכיח שאתה גם יודע לומר לא? חשוב..תהיה כנה עם עצמך...

ואם זה באמת כך, אז בלי לחשוב פעמים תקבע פגישה.. לכך תדע אם זה היא לא שלך ואתה רק מפספס...?

ואף אם זה לא בדיוק כך, או לא כך בכלל, האם מפגישה אחת אתה כבר יכול להחליט שהיא לא שלך? האם שנה שלימה זה לא מספיק סיבה לבדוק שוב..?

עוד נקודה, ציינת שפגשת את האבא באיזה בית כנסת..? לשם מה ציינת את זה? ומה זה מעלה ומוריד לעצם שאלתך..? אילולא שבסתר לבך היה לך נחמד איתו.. לא כך..?

וסתם מחשבה שחולפת כעת במוחי, לשדכנית כבר אני לא מוחלט, אז למה בכל זאת אתה שואל אותנו אילולא שבסתר לבך אתה לא שלם עם זה...? ואם אתה שלם.. אז יש לך כבר את התשובה מה עלייך לעשות...!

בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2011 11:20 לינק ישיר 

אני - אני.
אתה - אתה.

ההחלטות האלו הן שלך.

אין לי איך לענות לך אבל אנסה בכל זאת.

אני חושב לומר לך לחזור ולנסות.
בעצם אל תנסה שוב.
אני כבר לא יודע....
מה היית עושה במקומי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2011 10:40 לינק ישיר 

מורהבדימוס אני איתך בדעתך.
תלוי מאיזה סיבות זה ירד
אם מסיבות ממשיות (תכונות אופי/ דחייה חיצונית / כל אחד והמממשי שלו) אין טעם להפגש שוב
אם אין סיבה ממשית אין גם טעם למלחמות אגו ושווה לתת לזה עוד התנסות כדי לראות אם יש בכלל צ'אנס.
לפעמים במהלך שנה אנשים מתבגרים ודברים יכולים להראות אחרת. . .

תוקן על ידי נערתהבזק ב- 04/11/2011 10:40:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2011 10:25 לינק ישיר 

השאלה אם ה-"לא" הוא מוחלט?
אני לא מבינה, לא חבל על הזמן שלכם?? אם לא מצאתם חן אחד בעיני השניה- זה סתם בזבוז זמן. אם ה-"לא" אינו מולחט, תן צ'אנס.. מה יכול להיות?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שידוך שירד וחוזר שוב לאחר שנה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext