| נשלח ב-7/11/2011 23:52 |
|
| |
התמו הדיונים האפשריים וכולם נטחנו עד דק = דיון
שלום וברכה
יש לי הרגשה שהפורום כבר מיצה את עצמו, כל דיון אפשרי כבר הועלה ונטחן עד דק, ואם כן מה הלאה.
מכיוון שיש כיום רוב חברי פורום פעילים שהם די חדשים בפורום, והם לא השתתפו ברוב הדיונים ואם כן אולי היה כדאי להעלות דיונים ישנים, ולפתוח אותם מחדש פשוט להחיות את הפורום.
התוצאה הראשונה שנקבל כאן תהיה שכל המשועממים יפסיקו כל היום לחפש לכלוכים כי יהיו דברים אחרים להתעסק בהם, אני כבר מסמן הגעת למסקנה שכל המכפישים זאת מתוצאה: שלא התקבלו לפורום הרכילות הסדרתי ״בחדרי חרדים״ וכאן במת הלכלוך שלהם. די מספיק נמאס!!!!!!!!!!!!!! אני ועוד הרבה חברים אני משער שנמאס מכל הלכלוך והגללים שמתרחשים כאן, הגיע הזמן לומר די!
כל חבר שחושב כמוני מוזמן לחתום. כאן הגיע הזמן להחזיר את הפורום ליעודו האמיתי, וגם אני מתחייב שאם יהיה שינוי גם אני ישתנה.
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2011 14:15 |
|
| |
שלום וברכה
אני שמח לראות שקיימים עוד חברים שסוברים כמוני בנושא הזה, ואני יותר אשמח לראות שינוי מעשי בחיי הפורום.
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2011 10:10 |
|
| |
גם אני הקטן, מצטרף לבקשה. להפסיק להשמיץ מחד ולחסום מי שכן מעיז, מאידך!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2011 09:49 |
|
| |
אני חושב שהרבה כותבים טובים היו חוזרים אם היה מפסיק הלכלוך
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2011 09:14 |
|
| |
שלום וברכה
ליהודה,
אני מסכים על דבריך ב100% אך ישנה בעיה קטנה שעוצרת את הפורום, יותר נכון שמבריחה כותבים. והיא שאנשים משתמשים בפורום כבמה פרטית לתקוף גופים או אנשים והכל כקודש למען החזנות, אז גם אדם המחשיב עצמו כאינטלגנט קשה לו להיכנס לכתוב כאן.
אני רואה את הפורום כמייצג צד אחד מב׳ המחנות (או יותר) שקיימים היום בעולם החזנות, וכל עוד זה קורה כל נסיון להחיות את הפורום יעלו בתוהו.
אני מאוד מכבד מעריך אוהב ומשתייך לפורום, ואני ימשיך להשתייך ולכתוב בפורום, גם אם אני חושב שהוא לא מושלם מכיוון שיש כאן מלאי עצום של דברים טובים, וכאן בפורום שלנו קיימים כותבים נפלאים ובעלי ידע רב.
התבשרתי הבוקר בשורה רעה שמורי ורבי הרב פינקל נפטר, ואז נזכרתי שהוא תמיד היה אומר לי (כשהתייעצתי איתו על עניני עבודה וכד׳) ברגע שתיתן את המקסימום אלו שמסביבך לא יתנו מינימום, ואף יש סיכוי שיתנו את המקסימום, שזה אומר שהתנהגותך משפיעה על הסביבה. ואני מקבל על עצמי כאן בפורום להגיע למקסימום ולהשפיע רק טוב והכל לעילוי נשמתו.
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2011 08:03 |
|
| |
| yeoda כתב: |  | בס"ד
אגב, הקבוצה בפייסבוק אינה מהווה תחליף לפורום אלא משהו שונה ומאתגר.
יום טוב
יהודה
|
|

|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2011 07:47 |
|
| |
בס"ד
ליוסי, אמש גם הועלה בפייסבוק אי אילו טענות על הפורום שלנו. מעתה ואילך כל הלעגנים וה"צופים" למינהם יקבלו את התשובה הבאה:
"אם אתה חושב שאתה אינטלגנט תגיב בפורום כדי שאינטלגנטים יגיבו בו" הפורום קיים מעל ל-6 שנים, דנו כאן אינספור דיונים ובמקום מסוים כבר לא נותרו נושאים בעולם הליטורגיקה שלו עלו כאן לשולחן המנתחים. אין ספק כי ניתן לעלות ולשחזר דיונים אקטואליים בשיתוף עם החברים החדשים.
אגב, הקבוצה בפייסבוק אינה מהווה תחליף לפורום אלא משהו שונה ומאתגר.
יום טוב יהודה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2011 00:33 |
|
| |
מה יש לחפש בפיכסבוק הזה!?!
|
|
| נשלח ב-8/11/2011 00:03 |
|
| |
אין לי פייסבוק ואין לי צורך בזה, קשה לי להתרגל לדברים הללו ולדעתי פורום חזנות יכול וצריך להתנהל כמו שצריך. וכמו שאני יודע גם בפייסבוק של הפורום לא במצב מזהיר, כי איך אדם שכותב בשלש ניקים יפתח שלש פייסבוקים? זה קצת מסובך.
אני לא חת מפני איש ואני הולך בדרכו של אבי מורי וכמו שאומרים העמך ״שיקפצו כולם״ את האמת כתבתי ואת האמת אני ימשיך לכתוב.
וכל תגובה מחממת את ליבי.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2011 23:55 |
|
| |
אתה לא מעודכן בקבוצה החדשה בפייסבוק ? שם זה מעניין ללא לכלוכים אלא חזנות אמיתית.
|
|
|
|
|