השבת (פרשת וירא) יתקיימו תפילות שבת חגיגיות בבית הכנסת אוהל מרדכי ברח' תחכמוני 24 ירושלים, ע"י החזן מאיר שטרית בליווי מקהלה.
בליל שבת התפילה כחצי שעה לאחר כניסת השבת.
בשבת בבוקר תפילת שחרית בשעה 8.30 בבוקר.
נשלח ב-13/11/2011 07:40
כל הכבוד לחזן מאיר שיטרית שהצליח להיות במיטבו עם ליווי מאולתר
וגם על נדיבות ליבו לאיצה טואסיג בתפילת שחרית ואני מקווה שעם האימפריביזציות שלו
המקהלה הצליחה להתבטא.
האם אפשר להזמין חובבי חזנות ותיקים לשתף אותנו בחויות השבת
לא יתכן שכולם הם לא מורשי כתיבה בפורום.
תוקן על ידי פפסיפלורה ב- 13/11/2011 07:45:42
נשלח ב-13/11/2011 03:46
החזן מאיר שטרית כיבד את החזן איצ'ה טויסיג בתפילת השחרית. לגבי המקהלה? האמת שלא נהניתי (בלי לפגוע בחברי המקהלה, לאחר שהתרגלתי לשמוע את אלי יפה ומקהלת ביהכנ"ס הגדול, איך אפשר ליהנות ממקהלה מאולתרת)
נשלח ב-13/11/2011 00:50
מה עם המקהלה האם שיטרית ויתר על שחרית?
נשלח ב-12/11/2011 23:02
דיווח מקוצר
אינני חובב דיווחים יבשים של קטעים מתפילות
בערב התפלל החזן מאיר שטרית כשלקטע "אנא בכוח" עלה החזן איצ'ה טויסיג לאימפרוביזציה.
בבוקר התפלל שחרית החזן איצ'ה טויסיג ומוסף החזן מאיר שטרית.
החזן טויסיג כהרגלו נתן הרבה קטעי אימפרוביזציה,והחזן מאיר שטרית הרבה לתת קטעי חזנות של משה ודוד קוסוביצקי, ויגודה,שטרן ועוד.
שני החזנים היו בכושר שיא להנאת המתפללים.
בית הכנסת היה מלא עד אפס מקום, ובמקום נצפו הרבה חובבי חזנות ותיקים.
תוקן על ידי זוכמירוביץ ב- 12/11/2011 23:13:34
נשלח ב-12/11/2011 22:54
דיווח??
נשלח ב-11/11/2011 15:12
אלכס ידידי לאחר ששמעתי אתמול בחזרות את החזן מאיר שטרית אני מסכים איתך בכל פה. כמו"כ אני חוזר כעת מבית הכנסת כשההכנות לקידושא רבה בעיצומן (הערינג, קוגל וטשולנט בשרי) חובבי החזנות מוזמנים בהמוניהם.
נשלח ב-11/11/2011 14:35
שמעו נא רבותי דיינים מומחים...
חבל שאיני יכול להיות נוכח, ואתי עוד עשרות עמך חובבי חזנות שאשתקד ב"מנחת חובב" בר"ג, פתחו במחיאות כפים סוערות לאחר קטע נפלא יחיד שמאיר התכבד לבצע ע"י משה מולר. מי שיכול להגיע, מומלץ בחום. ממתין לדיווחים מלאי התפעלות.
מר הימלפרב היקר
גם אני וגם החזן שיטרית הערנו למנסח המודעה על הסגנון, ואני מסכים עם דבריך. (זו גם הסיבה שלא הכנסתי את המודעה לפורום אף שקיבלתי את הקובץ) אך אין להאשים בכך את החזן.
על כל פנים לאחר שנכחתי בחזרות הלילה לקראת תפילת השבת בטוחני שלמגיעים צפויה הנאה מרובה.
(לשואלים באישי: המקהלה היא מקהלה מאולתרת)
תוקן על ידי זוכמירוביץ ב- 11/11/2011 00:54:54
נשלח ב-10/11/2011 22:21
אין ספק. הניסוח הזה מסקרן- מי לא רוצה לשמוע את קולו של החזן קוסביצקי חצי יובל אחרי שנפטר?
אמנם כפי שנמסר לי, קוסביצקי לקח את קולו איתו לקבר, ול"חזן הדגול בארץ ובחו"ל" יש קול אחר.