בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

חזן, חזנים, חזנות, ולא לשכוח....סובול.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/11/2011 13:05 לינק ישיר 
חזן, חזנים, חזנות, ולא לשכוח....סובול.

בוקר טוב. בעצם, צהריים טובים.
אינני מן המרבים לקרוא ולהגיב, מה שקרה היום זה שני דברים. 
1. הבטלה מביאה לידי חטא, קל וחומר כשיש אינטרנט ליד המתבטל, וכך קרה שקראתי די בעיון לשון הרע ורכילות, מכולם על כולם, וזה די מהנה, לפחות יו"כ הבא יהיה לי על מה לחזור בתשובה. 
2. אני מגיב. 

לגילוי נאות אומר שאני למדתי ועדיין לומד חזנות ומקווה שיום אחד אהיה חזן גדול, לפחות ככה אני נרדם בלילה.
ברגיל אני אדם עובד ללא הרבה זמן לשטויות ואוהב לגשת לדבר ע"י בדיקה מה תועלת תהיה לי מזה.
לכן אני לא מבין איך ולמה. 

אני מנסה להבין מה המטרה בלהשמיץ, כותבים על מישהו, דיווח או פרשנות מקצועית וישר זה עובר לסבתא רבא והופ חזרנו למי האמרגן שלו ואצל מי הוא למד ומי סתם מרח אותו ומי עושה את הקופה. 
לפי מה שהבנתי חלק מהכותבים הקבועים חזנים בעצמם, וזה נראה שהרבה תסכול יוצא החוצה דרך כל הצלחה של מישהו בתחום, הנה ההוא נשא חן בעיני מאכער מסוים והוא התמזל מזלו אצל ספונסר אחר, והנה זה שילם ממיטב כספו ומסכן צריך לספר לכל העולם כמה "שילמו לו".
אני לא אוהב להטיף אבל מבחינת הרבש"ע אם משהו עובר עבירה אתה אמור ללכת אליו ואפילו אם יש לו משרד וצריך לקבוע תור ו'הוכח תוכיח את עמיתך' אפילו מאה פעמים. נגיד שצריך לדבר עם עוד אנשים איננו חושב שאני אישית צריך את כל הידיעות והניתוחים והלבנות הפנים ששופכים פה, וזה נקרא פורום חזנות? 
עכשיו אתם מרחמים עלי הצדיק, שה תמים ומתמם. בקיצור משועמם כמו כולם. 
אבל, כמי שמצוי קצת בתורת המספרים, אני מנסה להבין. מה השורה התחתונה? מה יצא לזה שכותב ככה וההוא שמגיב? אני לא מצליח לראות שם שורת רווח, בטח לא לטווח הארוך, לא נראה לי שבתור חזן אני אקבל ביקורת עלי באניטרנט ועוד בדרך שכותבים את זה בפורום הנוכחי. 

אומר רק דבר אחד, אולי אפשר לנצל את הפלטפורמה הכ"כ נגישה והכ"כ זולה בשביל דברים חיוביים, מה קרה אי אפשר לחזן להתקדם? תראו איך בעולם המוזיקה החפשית התקדמו זמרים כמו ג'סטין ביבר ועוד הרבה בלי שום תקציב והגיעו לקדמת הבמה. 
אמנם חלק מצרכני החזנות אינם צרכני תקשורת ישירים, אבל הכל מגיע בסוף בדרכים עקיפות, תראו לי חרדי אחד שלא יודע מה עשה הנשיא לשעבר...

אם ירצה מישהו לקדם את עצמו קודם שישב לעבוד, המון עבודה שחורה בלי פשרות, גם הלפגוט, שהכל בא לו מהשרוול עבד קשת מאד על כל סלסול ועל כל רבע טון שיהיה במקום, עד שזה נהיה חלק ממנו. 
אח"כ אפשר ומומלץ לתכנן איך לגרום לעצמך להיות מפורסם, והאינטרנט הוא פלטפורמה מצוינת וזולה. 

אתם שואלים את עצמכם למה כתבתי בכותרת את המילה "סובול", ובכן, קודם כל הוא מודל, מודל לכל אחד שאומר לעצמו אני לא יכול להצליח, תראו איך הוא הצליח, הוא, שכותבים עליו כ"כ הרבה דברים שליליים, הוא שבתור חזן (עד כמה שידוע לי), די בינוני, כבר שורד באותו מקום 25 שנה!!! הוא הצליח לכבוש את השוק? הוא הצליח לתרגם את הבלה בלה למזומנים?התשובה היא שהוא לא מסתכל ימינה ושמאלה, הוא בנה לעצמו תכנית, ואני לא נכנס לשיטות שהוא משתמש בהם, אבל זה בטוח שהוא בודק רק שורה תחתונה, זה צועק, ההוא מחרף, וכולם צודקים, אבל אני הוא זה שסופר את הקופה, אני הוא זה שהגעתי לייעד שהצבתי לעצמי, בין אם זה להגדיל ולהאדיר את החזנות, ובין אם זה להגדיל את שמי, 
והעיקר... הפנסיה. 
כשסובול יהיה בפנסיה, או אז ימצא את הזמן לשבת על הפורום ולצחוק על כווווולם, כולל אלו שמגינים עליו. וכל האחרים, יחשבו מה הם יכלו לעשות בזמן שהם כתבו....

הסיבה העיקרית למה הזכרתי את סובול בשביל שתקראו את כל הבולשיט שכתבתי. 

גילוי נאות נוסף: מעולם לא הייתי בקונצרט חזנות אלא אם כן הופעתי בו אם במקהלה ואם בתור חזן, כמו"כ לא הופעתי ולא ניסיתי להופיע בשום קונצרט שסובול השתתף בה, ומעולם לא נפגשתי עימו, למעט פעם אחת כשבאתי לנחם את אחד החזנים וגם סובול היה שם.

על החתום ...........(מספיק השניים שיודעים)....

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2011 13:19 לינק ישיר 

טנוריטוס כתב:
 "סובול" ...תראו איך הוא הצליח ...כבר שורד באותו מקום 25 שנה!!! הוא הצליח לכבוש את השוק? הוא הצליח לתרגם את הבלה בלה למזומנים?התשובה היא שהוא לא מסתכל ימינה ושמאלה, הוא בנה לעצמו תכנית, ואני לא נכנס לשיטות שהוא משתמש בהם, אבל זה בטוח שהוא בודק רק שורה תחתונה ... שסופר את הקופה... 

מה שאתה בעצם אומר, זה שהמטרה מקדשת את האמצעים, נכון? מותר לדרוך על אנשים, לשחק בפוליטיקה מלוכלכת, ולעשות כל מה שכשר ובעיקר מה שלא כשר, העיקר להגיע אל המטרה... זה מה שעולה מהדברים שכתבת.
מאוד מוסרי. אין מה להגיד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2011 11:53 לינק ישיר 

ידידי, מקוה בשבילך שהאשכול פעל את מה שרצית שהוא יפעל, משום שאני וכמותי עוד עשרות רבות לא מבינים מה רצית מחיינו השלווים...

ומי שפרע מדור המבול הוא יפרע ממי שאינו עומד בדיבורו... אני ברגע זה ניצל ממי שפרע...

שלומות עדי עולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2011 16:50 לינק ישיר 

או בקיצור טוקבקיסט בשכר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2011 14:26 לינק ישיר 

הייתי ממליץ לך לעזוב את החזנות ואת תורת המספרים ולעבור להיות כתב טורים פופלרי, שם יש יותר פרנסה..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > חזן, חזנים, חזנות, ולא לשכוח....סובול.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext