בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

פרק נוסף בעלילה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/11/2011 20:41 לינק ישיר 
פרק נוסף בעלילה

נזכרתי באגדה שכולם חשבו שהיא אמיתית ואין אמת בילתה, אני מדבר על אגדת ה"ייצוג הבלעדי" של החזן יצחק מאיר הלפגוט על ידי  i.m.c בע"מ, דבר שלא נכון היום ולא היה נכון מעולם. אך אם אתם מעוניינים בכל זאת לדעת כיצד קרה הדבר וכיצד התפתחה לה העלילה, פקחו נא עין וקראו את הדברים לאשורם... בסיפורי אני מפליג שנים אחורה, אל קונצרט שהתקיים בעיר התורה והחסידות בת-ים תובב"א, קונצרט שהופק על ידי עיריית בת ים ובחסות המחלקה לתרבות תורנית אשר על ידי משרד החינוך בראשות מר הרמן. לקונצרט זה הוזמנו החזנים רנד והלפגוט, אך למצער אירוע זה התקיים כמה ימים לפני קונצרט אותו הפיק ... ....... מרדכי סובול. אחסוך מכם את ניבולי הפה, את האיומים את הגידופים שספגו מפיקי האירוע באשר הם, אך אספר לכם שאחת הדרכים להעלות את הקונצרט על מקדש "יובל" היתה בכך שהודיעו למפיקים שהחזן הלפגוט לא יכול להגיע לפתע, כמובן שהחזן הלפגוט לא שמע על כך ולא ידע שנבצר ממנו, והוא אף הופיע בזמן לקונצרט המדובר. אני מציע לכל המעוניין ליצור קשר עם הממונה על התקציבים בעיריית בת ים ולשאול אותו על כמות ה"ברכות" והאיומים שהוא קיבל באותה התקופה. מה  עושים כדי שאירוע שכזה לא יישנה בעתיד רח"ל?! מפיצים שהאמן והחזן הלפגוט מיוצג בלעדית על ידי מי שמעוניין בכך, ומעתה ואילך חסל סדר הזמנות ללא אישור! חפץ אתה שהחזן המוביל בשוק יופיע באירוע אשר אתה מפיק אותו, המתן בבקשה לאישור הבוס! במידה ואין ניגוד אינטרסים, ומצאת חן בעיני המלך, הרשות נתונה בכפוף לאי אילו תנאים דרקוניים ולשלשול אחוז נכבד מסך העסקה לידי האמרגן שבכפייה, ככה הלא מקובל, לא?! ראוי לציין שמודעות בהם מופיעה הכתובית ה"תמימה" "ייצוג בלעדי על ידי  i.m.c " הופצו בכל מיני ווריאציות ללא ידיעת החזן וללא קבלת רשותו כלל, לאורך תקופה ארוכה מאוד!!!   אני מרשה לעצמי להתקדם הלאה, נדמה לי שהנקודה הובהרה.   זוכרים את קונצרט ה"גאלה" האחרון?! כן כן, אותו קונצרט בו הופיע הזמר "עמיר בניון" שלדברי המנחה הקבוע של ערב הגאלה (מי אם לא...) הינו מעריץ נלהב ומושבע של החזן הלפגוט, אממה-למחרת הקונצרט, השדרן ידידיה מאיר בתכנית הבוקר שלו ציטט את עמיר בניון -לפי תומו- שאמר לו אישית שאין לו קשר לחזנות ומעולם לא שמע את שמו של הלפגוט...בכל אופן באותו ערב הופיע החזן הלפגוט כרגיל בשנים האחרונות, רק דבר אחד אתם אולי לא יודעים, החזן לא התייצב לחזרה הגנרלית, למה? כי היה לו קונצרט באותם שעות בירושלים. ממתי עושים חזרה גנרלית בערב אתם בטח שואלים?! אה, לא עושים בדרך כלל, אך הפעם זה היה חריג, נכון הבנתם, לטרפד לו את הקונצרט לטובת ילדים חולים בו הוא הופיע.   לכל אלו שמתכוונים להגיע לקונצרט של יובל השנה אני ממליץ להביט טוב טוב לכיוון הבמה ולראות נגנים חדשים שמעולם לא ראו עם הפילהרמונית, אל דאגה, כולם בריאים לגמרי, רק שכמחצית מהנגנים הודיעו חגיגית רשמית וסופית להנהלת התזמורת שהם במתכונת המוכרת של "יובל" לא מתכוונים לנגן יותר. אין זה מכבודם המקצועי ולא לרמתם המוסיקלית. הסירו דאגה מליבכם, נמצאו מספיק נגני משנה שימלאו את ההאנגר בצלילים.   רוצים לשמוע על תחרות חזן נולד? יאללה...   נשאיר את ההרחבה לפעם אחרת, רק נאמר שהזיופים והחגיגות, אילו רק היו נחשפים בשעתו היו ממיתים קלון וחורבן על "יובל" וראשיה. הראיות נקברו והכסת"ח הושלם, אולי בקרוב נפתח את הדברים...     ועתה לפינתינו "המגלומן בטוקסידו" ובכן, את סיפור ההופעה במטרופוליטן עם התזמורת הניו יורקית המפורסמת כולם שמעו...נכון, על זה שהוא ניצח עליה במטרופוליטן מול קהל ענק וכו'. יודעים מה היה באמת? ובכן, ביקור באולם הריק עם זמרי מקהלה, אשר הפך במחי הינד עפעף להופעה מליאה באולם המפורסם.   אם טרחתם לקרוא עד הסוף, אסיים בהמלצה חמה על קונצרט טוב ובחינם שיתקיים כמה דקות הליכה מנמל תל אביב שיוגש על ידי דודו פישר, חינם אין כסף, ועם מוזיקה טובה משום מה...וללא הגברה ידנית מוכוונת לאיש אשר הד"ר חפץ ביקרו...   המשך יבוא!

תוקן על ידי chazzan ב- 15/11/2011 20:25:23

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2011 15:55 לינק ישיר 

חזנוב,
אם סובול עושה חזרות ערב קודם - זה לא עם התזמורת. הפילהרמונית לא עושה חזרות בערב. זה חוק בל-יעבור, איגוד הנגנים לעולם לא יסכים לשנות את זה.
תתקשר לפילהרמונית ותשאל, אם אתה לא מאמין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2011 15:39 לינק ישיר 

חזנוב כתב:
אין לי בעיה שתכתבו מה שאתם רוצים על מי שאתם רוצים אבל לנצל את הבמה רק נגד סובול???

אז יאללה תשנה את השם של האשכול לאשכול סגירת החשבונות ונתחיל להוסיף את
חזן הדור שמתפלל עשרות שנים בבית כנסת רפורמי
מקהלת חזנים ירושלמית שהופיע בבית שמואל הקונסרבטיבי
ועוד ועוד ועוד
נתחיל לא נגמור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2011 15:31 לינק ישיר 

צומזאך והרב אלחנן כרגיל קופצים שיש קצת אקשן
אין לי בעיה שתכתבו מה שאתם רוצים על מי שאתם רוצים אבל לנצל את הבמה רק נגד סובול??? אם זה לא חשבון אישי אז מה זה??
אלחנן: סובול עושה חזרות גנרליות הרבה פעמים ערב קודם מובן כך!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2011 13:45 לינק ישיר 

אקטואל- אני מצטרף לדברי מורנו הרב אלחנן (שלשם שינוי כתב מדיליה ולא קיבל במייל...)
הנושא עם יובל והד"ר הוא רציני, כבד וחשוב. הגררות לשפה קטנונית לא מוסיפה אלא גורעת. זה הופך את זה כאילו יש כאן עניין אישי. אינני יודע, אולי יש לך עניין כזה, הרי אינני מכירך. אבל חשבונות אישיים אין מקומם על גבי הפורום. לעצמו של דיון ועניין- דבריך חשובים ושומה על כל חובבי החזנות באשר הם לדעתם.
אינני יודע מי הוא אשר עדיין מסוגל ללכת לקונצרטים של הד"ר. אבל זה בין אדם למקום.
המשך להחכים את הציבור, להעשיר את המידע, וירא הקהל וישפוט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2011 13:34 לינק ישיר 

אקטואל,
כל מה שאתה כותב - זה נכון. אבל עדיף שתימנע מכינויים כגון "מלך השלולית". אין לזה קשר עם הנושא שעליו אתה כותב, ושימוש בביטויים שכאלו לא מוסיף לך כבוד. תהיה עינייני, מבלי לרדת לרמה של גן-ילדים.

חזנוב,
התזמורת הפילהרמונית הישראלית לעולם איננה עושה חזרות גנרליות בערב. למעשה, אף תזמורת רצינית לא עושה חזרות גנרליות בערב. אולי זה קרה פעם אחת, אבל בשום אופן זו לא שיטת-עבודה קבועה. למשל, לפני הרבה שנים המנצח קלאודיו אבאדו שהיה אמור לנצח על התזמורת הגיע ממש ברגע האחרון, שעות בודדות לפני הקונצרט (בגלל עיכוב בטיסה שלו מבריסל לתל-אביב), ואז הקונצרט התקיים ללא חזרה בכלל. אין חזרות בשעות הערב. החזרות של הפילהרמונית מתחילות בתשע וחצי בבוקר, ונגמרות לכל המאוחר באחת וחצי בצהרים. את הדברים האלו אמר לי מר ברוך גרוס, צ'לן בפילהרמונית.
המידע שיש נגנים מן הפילהרמונית שמסרבים לנגן כשסובול מנצח עליהם - הוא מידע מדוייק. רמת הניצוח שלו כל-כך ירודה, שהם פשוט מתביישים.

בקונצרט המפורסם של הלפגוט במטרופוליטן-אופרה, התזמורת שניגנה לא הייתה הפילהרמונית של ניו-יורק, אלא תזמורת יובל. על הפילהרמונית של ניו-יורק מנצחים רק מנצחים ידועי-שם שהוכיחו את עצמם על הבמות הגדולות של אירופה ואמריקה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2011 01:30 לינק ישיר 

אני עד לפני שנה הייתי מגיע כמעט לכל חזרה גנרלית אחד הכנרים הוא שכן שלי והוא עזב את הפילהרמונית ומאז הפסקתי, עד אז היו פעמים רבות שהיה ערב קודם
מטרופלנטין יש לי הסרטה משם שיש קהל עצום שמחוא כפיים ורואים קהל עצום, תבדוק את המקורות שלך הם משקרים.
ושאר הסיפורים שלך גם מועמדים בספק, מצחיק אותי שאת שלסגן המנהל הפריע רק שכתבת על האירוע של דודו.
ולך אקטואל: חבל שאתה גורם לפורום להתדרדר למקומות כאלו בשל סגירת חשבון אישית תהיה גנטלמן תהיה בן אדם תהיה חברמן ותפסיק
לילה טוב ותעשה לי טובה ותפסיק עם זה מיד. אני כבר לא יכול לראות את זה את השנאת חנם את המדון והרכילות עם יש לך חשבון תסגור אותו באישי בינך לבינו לערבב את כולם זה פשע
נ.ב׳ אני רואה שאתה כותב רהוט ומכובד ומדוע שלא תשתף אותנו בהגיגך גם בחזנות ולא רק ברכילות?
תשן על זה לילה ותחשוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2011 00:33 לינק ישיר 

מר חזנוב, אל תהיה נמהר לומר על אמיתות שהם דברי שוא.
אין בכוונתי להתנצח על דבריי אשר הגיעו אליי ממקורות שונים ונבדקו והוצלבו והוכחו כאמת לאמיתה, אכן לעיתים כאשר מתקבלות אינפורמציות מכמה אנשים חלים אי אילו שינויים בגרסאות אך בבסיס הדברים הכל אמת!!!

אתה לא מאמין לדברים שנכתבו לגבי המטרופוליטן, היכבד ושאל את חברות מקהלת גיתית (מקהלה מעורבת עליה מנצח מלך השלולית) הם והן היו שם בעת ה"ההופעה" ההזויה למדי עליה סופר בפרק זה.

לגבי החזרות הגנרליות בערב, צר לי אך אין לך מושג על מה אתה מדבר!!! המידע הוצלב מלא מעט אנשים שטוענים את ההיפך ממה שאתה אומר!!! אל תבזבז את זמני בטענות שוא, במטותא!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2011 23:45 לינק ישיר 

אם חשבתי אי פעם להאמין לאשועל (אקטואל) אז עכשיו בריא לי שהוא משקר
א׳.סובול עושה מלא פעמים את החזרה הגנרלית ערב קודם ותשאלו את מי שאתם רוצים את אדלר את מוצן ואפילו את הלפגוט
דבר שני בקונצרט במטרופלנטין היו מלא אנשים כי יש לי הסרטה שרואים את זה וצריך להיות עיוור וחרש כדי להאמין לך.
שועל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2011 20:59 לינק ישיר 

תקון
אקטואל .הארוע עם דודו פישר הוא "למוזמנים בלבד" זה "לא" פתוח לקהל
אז .אנא ממך אל תפיץ דברים שאין בהם ממש.
אגב .גם אני מוזמן וזה על טהרת ההזמנות שנשלחו למוזמנים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > פרק נוסף בעלילה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext