בית פורומים שידוכי חרדים

מפחיד לסגור עם הבחור הראשון?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/11/2011 15:37 לינק ישיר 
מפחיד לסגור עם הבחור הראשון?

---יכול להיות בחור, שאם הבחורה תיפגש אתו בתור הבחור הראשון שלה יהיה יותר סיכוי שתסגור אתו, מאשר אם היא הייתה נפגשת אתו אחרי כמה בחורים. 
זה נכון??

---יכולה להיות משיכת הלב מאוד גדולה, וא"א לדעת אם זו משיכת הלב א ל י ו או שזה בגלל שהוא בחור, וזו הפעם הראשונה בסיטואציה...
מה הניסיון שלכם אומר?

ובכללי מה ההבדל בין הבחור הראשון לשאר.... (בכל התחומים)

כתוב לנקבות אך מיועד גם לזכרים.

תודה מראש!!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2011 23:48 לינק ישיר 

זו תופעה מוכרת...
כששומעים שמישהי התארסה עם הראשון שפגשה יש תחושה כזו נאיבית.
איזו דפוקה, 20+ שנה לא דברה עם גבר לכן התלהבה על הראשון?
עוד לא הכירהתעולם, אולי יש טובים יותר?
אבל במבט בוחן יותר, אני רגועה כשאני רואה חברות סקפטיות ומורכבות שיודעות להתלבט ולשקול בכובד ראש שגם הן התארסו עם הראשון, ולא בעיניים עצומות. כנראה שיש סייעתא דשמיא מיוחדת. ומתייעצים עם מנוסים. והכי טוב, למה להתלכלך על אחרים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2011 01:10 לינק ישיר 

אני19 כתב:
---יכול להיות בחור, שאם הבחורה תיפגש אתו בתור הבחור הראשון שלה יהיה יותר סיכוי שתסגור אתו, מאשר אם היא הייתה נפגשת אתו אחרי כמה בחורים. זה נכון??---יכולה להיות משיכת הלב מאוד גדולה, וא"א לדעת אם זו משיכת הלב א ל י ו או שזה בגלל שהוא בחור, וזו הפעם הראשונה בסיטואציה...מה הניסיון שלכם אומר?ובכללי מה ההבדל בין הבחור הראשון לשאר.... (בכל התחומים)כתוב לנקבות אך מיועד גם לזכרים.תודה מראש!!

א. אפשר בכלל לדעת כזה דבר?! יש צדדים לכאן ולכאן.. תעשי אן דן דינו מה שייצא זה יהיה נכון.. 
ב. מה רע בכך שהמשיכה אליו היא בגלל שזה הבחור הראשון שלה..?
ג. יש רשימה ארוכה, מה הכי מעניין אותך?

אבל למען האמת, משאלותייך, זה נראה סוג של בדיקת רווח מול הפסד.. בחור ראשון מול בחור שני, שלישי וכו'..
אומר לך דבר אחד שצריך להיות ברור לפני שנפגשים, וכשזה יהיה ברור, דרכך בשידוכים תהיה לך מאד קלה ורגועה.

הביני דבר אחד, מטרת הפגישות נועדו רק בשביל דבר אחד - לבדוק האם הוא אחד "שעושה" לך מוטיבציה להשקיע.. האם הוא אותו אחד "ששווה" להשקיע בו את חייך... אם הוא גורם לך לחשק, לרצון, למוטיבציה לבנות איתו את החיים.. אז כל השאר זה לא משנה.. כי אם יש מוטיבציה.. אז את תצליחי.. ואם לא ואין מוטיבציה להשקיע אז.. לא משנה כמה הוא מיוחד, נדיר, יהלום, מתאים כמו כפפה ליד.. זה פשוט לא ילך.. זה יהיה תקע לשקע עם קצר..!

כך, שאין משמעות לבחור ראשון, על פני אחרים.. אין משמעות לפעם ראשונה לעומת פעם שניה או שלישית.. אם הוא עושה לך את החשק הנ"ל.. אז לכי עליו.. לא עושה לך.. אז לא.. 

בהצלחה בהחלטה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2011 23:36 לינק ישיר 

אהמ..טוב, אז אני מכירה הרבה זוגות שמחים ומאושרים (ומבוגרים כבר...) לאחר שנפגשו עם בן/בת הזוג שלהם בפעם הראשונה בכלל בעולם השידוכים...לדעתי זה תלוי בהרגשה- אם את מרגישה אליו רגשות חיוביים למה לא?... תזכרי גם שיש מישהו למעלה שמכוון לך את הדרך.. שום דבר לא מגיע סתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2011 21:01 לינק ישיר 

אני19 כתב:
בבחור הראשון-א.אין לך ספק שאת כבר מתארסת...ב..את מדברת כמו שיכורה.ג.אין לי מושג איך זה להתארס עם הראשון אבל היום אני שמחה שבחיר ליבי לא יהיה הראשון..

עם כל אחד זה קורה? (או לפחות כמעט?)
absulutly not!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/11/2011 20:11 לינק ישיר 

edenach כתב:
אמנם אינלי ממש ניסיון בנושא אבל אני יכולה לומר לך את דעתי בנידון.... רוצה??.. :)

בנדאי שאני רוצה :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2011 20:11 לינק ישיר 

available1 כתב:
בבחור הראשון-א.אין לך ספק שאת כבר מתארסת...ב..את מדברת כמו שיכורה.ג.אין לי מושג איך זה להתארס עם הראשון אבל היום אני שמחה שבחיר ליבי לא יהיה הראשון..

עם כל אחד זה קורה? (או לפחות כמעט?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2011 19:43 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/11/2011 17:33 לינק ישיר 

אמנם אינלי ממש ניסיון בנושא אבל אני יכולה לומר לך את דעתי בנידון.... רוצה??.. :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2011 17:32 לינק ישיר 

יש לנו נטיה- בעיקר לנשים לרצות לבדוק את כל האופציות לפני שבוחרים- מכירה את סיבוב הקניות שסוף אחרי שעות של מדידות קונים את החולצה הראשונה שראינו? ככה זה. 
אם היא היתה קונה מהתחלה אותה- אולי מחוסר זמן, היא תמיד תחשוב שאולי יש יותר טוב. אולי מחר אני אבין שחולצה אחרת יותר מתאימה לי, אולי המוכרת פיתתה אותי ואם הייתי בודקת יותר ויודעת יותר מה אני רוצה- הייתי בוחרת משהו אחר.

לכן, את צריכה לזכור שאם יזדמן לך בחור שעונה על הדרישות שלך עכשיו- זה הבחור שלך. וגם עוד עשרים שנה וחלילה עוד שמונים פגישות- עדין הוא יהיה שלך.

ולהתחתן עם הבחור הראשון זו דרך הרבה יותר קלה ופשוטה, תאמיני לי. ולמרות שיש מעלות גם בלהתחתן אחרי יותר בחורים- זה קשה הרבה הרבה הרבה יותר. 
כל אחד צריך לשמוח בדרך שה' בחר לו- קצרה או ארוכה. אל תנסי להאריך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/11/2011 16:42 לינק ישיר 

אם הבחור גורם לך להיות מאושרת, להיות אשה טובה יותר וכדומה, זאת תהיה טעות חמורה ביותר להוריד אך ורק כי הוא הבחור הראשון.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מפחיד לסגור עם הבחור הראשון?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext