בינתיים יש שם רק את הקליפ של Ah Ah Ah (שזמין להורדה גם באייטונס ו-CDbuy ). אבל- אלי מבשר לנו שהקליפ ל- Those Were The Nightsמוכן ויעלה ליוטיוב היום בסביבות השעה 12pm ניו-יור טיים הווה אומר- בסביבות 7 בערב, אצלנו!!!
אם יש לכם חשבון ג'ימייל, ישנה אפשרות להיות 'מנויים' לערוץ ולקבל התראה למייל כשעולה תוכן חדש.
יודעי דבר הודיעוני שהקליפ צולם בבית משפחת גרסטנר המעטירה!
נשלח ב-5/12/2011 22:19
איזה קליפ!!! אמת, לא בדיוק התכוונתי לצפות בו אחרי האכזבה מהקליפ הקודם. (מיקסוס אקורדים שלא מביע שום רעיון..) הזכות כולה של אידי שהבטיחה שהקליפ שווה צפיה.. (: נדבקתי קשות.. הלחן מקסים בעיני, וההפקה.. ואוו אחד גדול! ימ''ג! איזה ביצועים!! והקול..! קטעי הקישור מדהימים! העיבוד מיוחד.. היוקלילי מוסיף והמון! (עכשיו אני יודעת איך קוראים לכלי הזה:) אקיצער, הלכתי לגיטרה להתגטר עם השיר..
-------
מתנצלת על חוסר ההתמצאות בגרסטנר ושות' , בכולופן איך קוראים לסולן הראשון?!
נשלח ב-5/12/2011 16:24
ואגב, מה ששומעים בשיר עצמו זה באמת יוקלילי או גיטרה? (סליחה על הבורות ) -- יש קשר מיוחד בין ההפקה הזאת למוסטלי מיוזיק דווקא? -- ואגב, אהבתי איך שהלבישו/איפרו/הדביקו שפמים וכו' לשחקנים - יצא מוצלח ביותר! (טוב, לפחות הרוב... :)
נשלח ב-3/12/2011 18:54
מה ההבדל באמת בין הגיטרה לבין יוקליילי (?) ?
נשלח ב-2/12/2011 15:04
ואגב, אנשים הפנימו שכאן באשכול הזה שווה לצפות... (עט, למדתי ממך להעתיק ישר משם לכאן :)
אוי כמה שזה מתוק!!! הכבאים נראים כאילו דופקים מסמרים ולא שוברים חלונות... בקשר לגרסטנרים: את שניהם מיד בהתחלה מפעילים את 'מכונת הזמן' את יעקב אח"כ רואים מנגן על הפסנתר ואת מוישי בכבאים, וגם ליד השולחן עם סוודר ירוק של גאפ כמדומני, ואני חושב כשגם שמחלקים מתנות אולי. את יעקב רואים בעוד מקום אני צריך לבדוק איפה בדיוק
נשלח ב-1/12/2011 20:11
ועוד שאלה, מי זה מוישי גרסטנר בכל העסק? ז"א, איפה רואים אותו?