בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

הלפגוט שר אופרה - לכבוד ולתפארת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/12/2011 17:33 לינק ישיר 
הלפגוט שר אופרה - לכבוד ולתפארת

בס"ד
שלום לכם ידידי היקרים חברי פורום 'לשמוע אל הרינה ואל התפילה'
ארוע רב משמעות עומד להתרחש, עומד להתקיים קונצרט הלפגוט שר אופרה, זה לא הקונצרט הראשון בו חזנים שרים אופרה, זה קרה בעבר הרחוק והקרוב. היה את קונצרט יובל 'חזנים שרים אופרה' לפני 4 שנים, הופיעו שם חזנים מצויינים,מילר האשל פרקש וחזן הפלא הלפגוט.והיו עוד קונצרטים שבהם הושמעו יצירןת אופרה, כדוגמה היה את הקונצרט במגדל דוד שנה שעברה וקלאנג ופרידר שרו יצירה או שניים של אופרה, ויש גם את החזן ישראל רנד שיש לו מקום של כבוד כאמן גם כזמר אופרה ולא רק כחזן משובח.
מה בעצם הקיר המפריד בין האופרה לבין החזנות, כמובן מלבד החלטורות שקיימות לרוב בחזנות... מה בעצם מפריד בין העולמות?
לכאורה שני העולמות מושתתים על תרבות, תרבות שירה תרבות הגשה תרבות הבנה. היו חזנים רבים שפנו אל שתי העולמות, היה את הגיסים יאן פירס ורידצ'ארד טאקר, היה את יוסף שמידט, היה את סידני שיקופ, וכרגע לא עולה בראשי עוד שמות. אך גם משה קוסוביצקי ביצע יצירות אופרה וגם החזן משה שטרן יבדל לחיים טובים שר יצירות אופרה כך שזה לא חריג כלל אצל החזנים, אמנם היו גם כמו יוסלה רוזנבלט ועוד רבים שהושפעו רבות מהאופרה וזה מורגש ביצירות רבות, כדוגמת עד הנה ובנחה יאמר ועוד.
כך שהאופרה והחזנות די קרובים אחד לשני בסופו של דבר,
ועכשיו העיקר: יצחק מאיר הלפגוט שר אופרה, זה הולך להיות האירוע של החורף כמו שמכנים אצל הצעירים, הבחור הזה הוא פרפקציוניסט, כשהוא לוקח משהו הוא הולך איתו עד הסוף וכשמדובר בקטעים כתובים שאין רשות ואין מקום לאלתר, אין לי ספק שהוא יעשה את המיטב. ומידיעה אני כותב שלפני הקונצרט חזנים שרים אופרה הוא לקח שיעורים מיוחדים איך וכיצד מבצעים פרק אופראי, והוא לא ניגש לזה מאילו, את היצירה נסונדורמה הוא ביצע בצורה מושלמת, יהיו שיאמרו שקולו לא מספיק רחב, הכל טוב ויפה אבל זה לא משנה במאומה, האם לא היו/קיימים זמרי אופרה רבים בעלי קול טנור לירי או ספינטו לירי, שהם בעלי מקום של כבוד והם נחשבים כגדולים ביותר,בקיצור זה הולך להיות שווה ומעניין. הבעיה היחידה היא המחיר שהוא בין 180 להשמים הם הגבול
ובכל זאת עדיין שווה להשקיע את הסכום וללכת ולהנות מכל רגע, ועדיין זה לפני שדיברתי על המנצח מאסטרו אלי יפה שהוא מגדולי המנצחים מאז ומעולם בתחום החזנות והקלאסיקה, והוא מנצח על תזמורת רשות השידור הידועה כתזמורת מעולה שבמעולות. ויהיו שם גם עוד שני חזנין נפלאים : קולין שחט וגדעון צלרמאייר.
חגיגת חזנות לכל המשפחה

ושבוע אחר כך יש קונצרט חזנות שכל כולו על החזן דוד קוסוביצקי זה הולך להיות המשך נהדר לקונצרט המשובח של אלי יפה, שם נקבל אופרה וכאן חזנות טהורה עם חזנים ענקים צעירים וידועים, החל ממילר והלפגוט ועד כהן והרשטיק. שבוע חזנות לכל המשפחה...
החזנות שוקקת חיים החורף הזה.
בברכה ידידכם צבי

• ההסטוריה מלמדת, שהעולם לעולם לא ילמד ממנה

• דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2011 12:33 לינק ישיר 

שלום לך ידידי ניוטרל
    לכבוד ולתפארת המוסיקה
    בהצלחה לחזנים ולמנצח
    בברכה
    ידידכם צבי

• דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2011 18:41 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:

לכבוד ולתפארת של מי

של החזנות של החסידות של האופרה!?!

אני עדיין ממתין לתשובה על שאלתי זו!

חרב באה לעולם
    על עינוי הדין ועל עיוות הדין
    ועל המורים בתורה שלא כהלכה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2011 17:43 לינק ישיר 

העיקר שיהיה בהצלחה
    הנה קישור לכתבה באתר החזנות 'לשמוע אל הרינה' על הקונצרט: הכתבה באתר לשמוע אל הרינה ואל התפילה

מאסטרו אלי יפה והתזמורת הסימפונית ירושלים רשות-השידור: יותר מחזנות עם החזנים י.מ. הלפגוט, גדעון צלרמאייר וקולין שחט, יום חמישי ג' בטבת תשע"ב 29.12.2011 באולם הנרי קראון בתיאטרון ירושלים

מאת: מערכת האתר

אנו מתקרבים בצעדי-ענק לסיומו של חג החנוכה והתזמורת הסימפונית ירושלים רשות-השידור הכינה לנו הפתעה.

ביום חמישי ג' בטבת תשע"ב 29.12.2011 בשעה 20:00 יתקיים אי"ה באולם הנרי קראון שבתיאטרון ירושלים קונצרט מיוחד במינו "הלפגוט שר קלאסיקות".

הקול האדיר ביותר שר את המוסיקה הנפלאה ביותר: אריות אהובות, דואטים ושירי-עם עם קורטוב של חזנות.

עוד ישתתפו בקונצרט החזנים: גדעון צלרמאייר(קנדה, טנור) וקולין שטח (ישראל, בריטון). את החזנים תלווה, כמובן, התזמורת הסימפונית ירושלים רשות-השידור בניצוחו של מאסטרו אלי יפה.

כרטיסים אחרונים ניתן עדיין להשיג במשרדי התזמורת הסימפונית ירושלים רשות השידור בטלפון: 1-700-70-4000

או באתר האינטרנט של התזמורת: http://www.jso.co.il/buytickets.asp?evCode=379

ההמלצה שלנו:

נודע לנו שהולך להיות קונצרט מיוחד ונדיר עם יצירות בעיבודים שכתב מאסטרו אלי יפה במיוחד לקונצרט זה.

נותרו עוד ימים ספורים, הזדרזו לרכוש כרטיסים.

חנוכה-שמח וחודש טוב,

דוא"ל: [email protected]

בברכה ידידכם
    צבי

• דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2011 19:21 לינק ישיר 

שרגאפייבל כתב:
    יהודה - נותר לך רק "לקפוץ  במקום" - כל הכרטיסים נמכרו

בס"ד

שרגאפייבל היקר,
    למרות שכרטיסי כבר בידי
    נכנסתי במיוחד בשבילך לאתר התזמורת.
    ספרתי 40 מקומות פנויים (נכון לעכשיו) באולם במחיר 250 ש"ח 
    ו-19 מקומות פנויים (נכון לעכשיו) ביציע במחיר 190 ש"ח
    מהיכן הגעת למסקנה שכל הכרטיסים נמכרו?
    לנוחיות חברי הפורום וצופיו המעוניינים להזמין כרטיסים, להלן לינק לאתר התזמורת:
    http://www.jso.co.il/concert.asp?serid=37&conid=233

חודש-טוב וחנוכה שמח

תוקן על ידי יהודהK ב- 25/12/2011 19:24:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2011 18:11 לינק ישיר 

גבעתשמואל - כתבתי לעיל בנדון  עפ"י  אתר התזמורת(www.JSO.co.il  -בסוף השבוע שעבר ראיתי
    שנותרו כ-30  מקומות פנויים למכירה ואילו כעת  כבר לא ניתן להזמין כרטיסים  באתר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2011 17:37 לינק ישיר 

התקשרתי לטלפון המדובר ועל פי המוקדן "נשארו מעט" כרטיסים אך חפרתי ובדקתי ונשמע שיש מספיק לאלו שרוצים להזמין, אני הזמנתי ב190 ביציע זה לא זול ואני מקווה שהאמנים יתנו את המיטב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2011 17:31 לינק ישיר 

יהודה - נותר לך רק "לקפוץ  במקום" - כל הכרטיסים נמכרו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2011 15:39 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2011 14:29 לינק ישיר 

למה שיש שלוש חזנים עולה 50
    ושיש חזן שעושה אופרה עולה 200 ?????????????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2011 13:53 לינק ישיר 

מכיוון שמחיר הכרטיסים גבוה מאוד, ואני צריך כמה כרטיסים, האם יש דרך למצוא כרטיס במחיר מוזל יותר?
    חיפשתי באתר ולפי המפה רוב הכרטיסים נמכרו, כך שקשה לי להאמין שיש סיכוי, אך בכל אופן אם תוכלו לבדוק.
    אגב, האם התפרסמה כבר התוכניה? חיפשתי באתר של התזמורת ולא מצאתי.
    חג חנוכה שמח
    בברכה ידידכם צבי

תוקן על ידי zvi_054 ב- 21/12/2011 13:57:10

• דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2011 12:34 לינק ישיר 

כולנו שמחים שאתה מגיע לארץ לחנוכה
    תגיד לנו מתי ונקבל אותך עם שטיח אדום שתרד מהמטוס
    למה לא שמת מודעה בעברית שנבין מה כתבת ?????????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2011 12:08 לינק ישיר 

[quote]
    [/quote]
    אני שמח שהזדמן לי להיות בחג החנוכה בארץ הקודש,ואני מקווה מאוד שאוכל להשתתף בארועים במהלך החנוכה.
    בהצלחה לכל האמנים
    בברכה וחג חנוכה שמח
    ידידכם צבי

• דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2011 13:44 לינק ישיר 

נסונדורמה - הלפגוט - לחץ להורדה

יצירות חזנות להורדה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2011 23:01 לינק ישיר 

לכבוד ולתפארת של מי
    של החזנות של החסידות של האופרה!?!

חרב באה לעולם
    על עינוי הדין ועל עיוות הדין
    ועל המורים בתורה שלא כהלכה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2011 22:12 לינק ישיר 

החזן אופיר
    דווקא אני אוהב לשמוע את הלפגוט וגם כשהוא שר אופרה, הוא מוזיקלי ופרפקציוניסט כך שכל מה שהוא ישיר יהיה מעולה מבחינתי.
    אני מאוד נהנתי מהביצוע של הלפגוט של נסונדורמה זה ביצוע מאוד מכובד מדויק ויפה, חלילה הוא עדיין לא מתקרב לקרסוליו של פברוטי באופרה וההפך אותו הדבר, אלא שאת פברוטי ניתן לשמוע בכל עת בדיסקים שהשאיר אחריו, אך את הלפגוט שר אופרה זה די נדיר, ואני ממליץ ללכת לשמוע מקסימום תתאכזב תוכל לזרוק נעליים...
    אני שמעתי מאנשים שמבינים בתחום האופרה והמוסיקה (ואני לא יחשוף את שמם, לא לפני שביקשתי את רשותם) שמעתי מהם שהלפגוט יכול ומסוגל לשיר קטעי אופרה וחלקם אף יבואו לצפות בזה בעצמם.
    http://youtu.be/3UKJhtLNxh4 נסונדורמה ביצוע של הלפגוט מחזרות.
    לילה טוב
    לייזר

תוקן על ידי קולני ב- 08/12/2011 22:12:58

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > הלפגוט שר אופרה - לכבוד ולתפארת
    מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
    הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
    1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext