בית פורומים שידוכי חרדים

מהתיבה האישית - סיפור מהחיים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/12/2011 17:54 לינק ישיר 
מהתיבה האישית - סיפור מהחיים

תוכל להעלות אותה בשמי (כלומר, בעילום שם, כמובן...)?

זו השאלה:

נפגשתי עם בחור פעמיים. זה הבחור הראשון שאני נפגשת איתו. הוא נפגש עם מליון בחורות לפניי (השדכנית הרכלנית סיפרה הכל...).
השם שלי עלה אצלם כבר לפני שנתיים, וגם כמה פעמים בדרך - והם כל הזמן דחו. אמרו שזה לא מתאים, ודי זלזלו ב"הצעה" (כלומר, בי). האמא אפילו לא רצתה לראות אותי וכו וכו.

עכשיו הם פתאום כן רצו, וזה התחיל לרוץ נורא מהר (שני שעבר נתנו תשובה חיובית, באותו יום - דור ישרים, ולמחרת כבר פגישה. יומיים אחר כך - עוד פגישה...). לפני שאני אסביר את הבעיות עם הפגישה עצמה, אקדים בעוד איזשהוא פרט על

הרקע:

הבחור נורא מוכשר, אבל לאף אחד מהחברים שלו לא היתה מילה טובה עליו. כולם אמרו שהוא מוכשר, אבל המידות הן לא הצד החזק שלו.
תשאלו - למה ניגשתי לזה בכלל? ובכן, היו שלושה אנשים בוגרים (אחד ראש ישיבה והשניים האחרים גם כן אנשים בוגרים, מכובדים ואחראים שמכירים אותו), והם אמרו שכנראה הדיבורים האלו נובעים מקנאה, כי הבחור, כאמור, מאוד מוכשר, וזה מוציא לחברים שלו את העיניים.

עכשיו אני אעבור לתאר את הפגישה(ות):

לשתי הפגישות הבחור איחר ברבע שעה. אז נכון שאני מהצפון והוא מהדרום (יכול להגיע גם ל3 שעות נסיעה), אבל אתה יודע שיש לך פגישה - צא מוקדם מוקדם מוקדם, לא?

חוץ מזה, נפגשנו במקום שהוא שעה מהבית שלי גם כן, ואני כן הקדמתי (בחצי שעה! כי התנועה זרמה... זה היה דיכאון, ביחוד בשל העובדה שעל החצי שעה התווספו עוד 15 דקות...)
בשתיהן לא באה התנצלות על האיחור. שום מילה! אפילו לא להגיד - "נתקעתי בפקק" או לא יודעת מה... בפגישה השניה אחרי עשר דקות התקשרה אליי מישהי מהצד שלו (אחות או אמא, לא יודעת) ואמרה שהבחור בדרך, ויאחר בעשר דקות. כלומר, אחרי 10 דקות איחור הוא נזכר להודיע שהוא יאחר בעוד עשר דקות.

בשתי הפגישות הוא לא קנה לי שום שתיה, ובראשונה - רק אחרי שאמרתי משהו, אז הוא אמר שהרב שלו אמר שבמקום הזה יש בעיה להזמין (כוסות לא טבולות. לא ממש הבנתי...).

יש עוד סימנים קטנים (עזב אותי לבד בפגישה השניה, כי "מיהר"; דיברנו על איזה נושא, ואמרתי שלא מתאים לי, והוא לא ממש התייחס אל ה"לא", אלא התחיל לשכנע לכיוון ה"כן"; השדכנית אמרה לאמא שלי - "מה, אתם צריכים להגיד תודה שהם בכלל "יורקים" לכיוון שלכם", והיו עוד כמה ביטויי שחצנות והתנשאות די ברורים מצד המשפחה שלו...)
מצד שני, יש גם דברים טובים - הוא פשוט מצא חן בעיניי...

עכשיו השאלה שלי היא האם להמשיך או לא - לכאורה, מדובר על דברים ממש קטנים, ועל כל אחד מהם אפשר למצוא הסבר וסיבה הפוכים לגמרי. השאלה היא האם כשמדובר על הצטברות של דברים, לא אמורים אההמ... להבין שקורה פה משהו...

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2011 22:48 לינק ישיר 

אוחח...אחד כזה הייתי מגלגלת מכל המדרגות!!!!!

שמחה בשבילך שנפתרו ספקותייך בצורה הטובה ביותר....

(נשמה טובה, אל תקחי את הבחורים קשה...לפעמים הם מרגישים טוב מידיי עם עצמם..במיוחד אלה שיש אחריהם איזה אוטובוס של בחורות...ובתחנה הבאה יש עוד הרבה כמוך...אבל, אלה בעיקר המטונפים האלה..חסרי המידות!! תחושת העליונות הזו עוברת בשלב מסויים...אלו ה"יורקים" ירגישו את אותו הדבר ברגע שהם ירצו מישהי ש"תירק" עליהם...ו--אופס, זה לא יקרה!!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2011 22:18 לינק ישיר 

תתחיל בבקשה להתייחס לאחותך קצת יותר ברצינות ובעדינות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2011 22:15 לינק ישיר 

אוי סליחה אחותי שכחתי להחליף ניק.... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2011 22:14 לינק ישיר 

אני19 כתב:
ב"ה שזה ירד..  ה' אוהב אותך מאוד ולכן הוא החליט בשבילך. גם אם זה כאב בדרך- זו הדרך אל האושר.

ומנסיון- בחור ראשון זה מסוכן!!!  צריך להיזהר, לחשוב ולהתייעץ המון!

ולפי מה שנשמע את לא צריכה להפגע מזה שהוא הוריד אותך כי הבעיה היא בו ולא בך!!

בהצלחה בהמשך הדרך 

אז בסוף זה נקלט... תפנימי לפעם הבאה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2011 21:53 לינק ישיר 

איזה עידודים...הלואי עלי כאלו על כל שידוך שירד...בנות,תתפללנה תמיד שהצד השני יוריד אתכן אם זה לא שלכן...המורה שלי היתה אומרת..וצודקת!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2011 21:27 לינק ישיר 

ב"ה שזה ירד..  ה' אוהב אותך מאוד ולכן הוא החליט בשבילך. גם אם זה כאב בדרך- זו הדרך אל האושר.

ומנסיון- בחור ראשון זה מסוכן!!!  צריך להיזהר, לחשוב ולהתייעץ המון!

ולפי מה שנשמע את לא צריכה להפגע מזה שהוא הוריד אותך כי הבעיה היא בו ולא בך!!

בהצלחה בהמשך הדרך 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2011 11:15 לינק ישיר 

hvuaug כתב:
מישהו הפנה את תשומת לבי למה שכתבת.. (הוא ידע גם למה) והרגשתי שאני חייב לומר לך אמנם בקצרה (בגלל קוצר השעה) את דעתי בעניין. הדברים נכתבים מתוך ניסיון אישי כואב. בכל מקום שבו את מרגישה כבררת מחדל אל תהיי שם! כל אדם באשר הוא מספיק שווה כדי שיתייחסו אלי כמלכתחילה ולא בדיעבד.. במיוחד לפי מה שאת מתארת נראה שכאילו הוא עושה לך "טובה" מתכון בטוח לצרות אחר כך. לא תמיד הרצוי הוא מצוי וצריך לדעת להיות ראליים ולבחור את מה שמתאים לנו ויהיה לנו אתו טוב, מאשר לבחור גבוה ולהצטער על זה אחר כך מאוד. בהצלחה.

משפט אמיתי. ונכון.
אל תמעיטו בערך עצמכם.
אל תתיאשו מלמצוא את האדם שיאהב אתכם כמו שאתם, ובגלל מה שאתם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2011 10:41 לינק ישיר 

אוקיי לא ראיתי את הסוף.. אבל מה שברור שיש לך את כל הסיבות בעולם להרגיש טוב עם ההחלטה שלו. בהצלחה ושתמצאי את המתאים לך במהרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2011 10:39 לינק ישיר 

מישהו הפנה את תשומת לבי למה שכתבת.. (הוא ידע גם למה) והרגשתי שאני חייב לומר לך אמנם בקצרה (בגלל קוצר השעה) את דעתי בעניין. הדברים נכתבים מתוך ניסיון אישי כואב. בכל מקום שבו את מרגישה כבררת מחדל אל תהיי שם! כל אדם באשר הוא מספיק שווה כדי שיתייחסו אלי כמלכתחילה ולא בדיעבד.. במיוחד לפי מה שאת מתארת נראה שכאילו הוא עושה לך "טובה" מתכון בטוח לצרות אחר כך. לא תמיד הרצוי הוא מצוי וצריך לדעת להיות ראליים ולבחור את מה שמתאים לנו ויהיה לנו אתו טוב, מאשר לבחור גבוה ולהצטער על זה אחר כך מאוד. בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2011 23:57 לינק ישיר 

ברוך מתיר אסורים וספיקות..
עד שחשבתי להגיב - גם לי הוא פתר את הספיקות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2011 23:53 לינק ישיר 

והרוח,
סחטיין!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2011 23:12 לינק ישיר 

אני לא יודע אם זה מזל או לא מזל,

אבל נשמע שהוא באמת ירק יריקה ענקית לכיוון שלך.

תוקן על ידי והרוח_תשוב ב- 12/12/2011 23:13:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2011 18:10 לינק ישיר 

אוח איזה אנשים......

תגידי תודה להשם שחסך לך התלבטויות......

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/12/2011 16:10 לינק ישיר 

התקבל בתיבה האישית:

ראיתי שהעלית, וראיתי גם את התגובות.
תודה רבה. זה עשה לי קצת טוב בנשמה...

כתבתי לך שהבעיה נפתרה, וזה פשוט כי... הבחור הוריד אותי.
הוא אמר (לשדכנית, כמובן) שאני ביקורתית וקטנונית. או במילים שלו: "אז מה אם איחרתי לה לפגישה? זה כבר אומר שאני לא מתחשב? ומה עם זה שהסכמתי לקבוע פגישה בחור שקרוב אל הבית שלה? זה לא אומר שאני מתחשב?..."

לשמוע את זה היה כמו לחטוף גלון מים קפואים בפרצוף. לקרוא את התגובות של כל חברי הפורום שהגיבו - היה לחזור לפרופורציות, ואפילו קצת לשמוח שהאחריות לדחיה נפלה עליו ולא עליי...

אתה יכול להעלות גם את זה לפורום (סתם כדי שכל אלו שהשקיעו זמן בשבילי, יוכלו לדעת מה קרה עם זה בסוף...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/12/2011 15:58 לינק ישיר 

מה הספקות?!
מפחיד ,אנשים יושבים בפני בני אדם,ולא מבינים שיושבים בפני יצורים שהם ממש לא בני אדם...

תוקן על ידי מזדקן ב- 11/12/2011 15:59:13

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מהתיבה האישית - סיפור מהחיים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext