| נשלח ב-10/12/2011 20:51 |
|
| |
המכביטס בקליפ חנוכה חדש! (ופרשנות כללית על הדרך)
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2929975
תוקן על ידי עידודודו ב- 10/12/2011 21:10:08
תוקן על ידי אידי ב- 12/12/2011 19:05:17
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2011 16:14 |
|
| |
תודה פסנתר...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2011 21:54 |
|
| |
| אייתי כתב: |  | | לא היתכונתי רק לזה יש עוד מלא פרטים לא חינוכים כגון פוקר לעשות צחוק מבית כנסת |
|
הדברים שכתבתי לעיל,הוו עובדה ותשקיף מציאותי,בענין אנשים,שיודעים לקבוע את רמת הכשרות
של קליפים ושירים של המכביטס(ובכלל..)
אך לא היה בהם,כדי לחוות ולהביע דעה אישית (שלי),על טיבם של השירים והקליפים,ואם מותר או אסור לשמוע/לראות אותם.
(זה אבסורדי לגמרי,לראות בהם פסול,בגלל שיודעים מהיכן הם הגיעו...,
וכפי שכתבתי,אם אדם נחשף למקור,הוא לא ינזק ברוחניותו יותר,לאחר שיצפה בגירסה מגוירת...)
ושוב,אני לא באה להצדיק או לאשר התנהלות כזו או אחרת של המכביטס.
ויתכן מאד,למרות שלא שמתי לב לפרט שתראת בציטוט הנ"ל,שבענין הזה,אתה צודק.)
תוקן על ידי לבבית30 ב- 21/12/2011 22:01:43
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2011 20:13 |
|
| |
'וויספרס' העלתה את המילים ל כאן
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2011 16:18 |
|
| |
מישו יודע בטעות מה המילים של השיר?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2011 01:58 |
|
| |
לא היתכונתי רק לזה יש עוד מלא פרטים לא חינוכים כגון פוקר לעשות צחוק מבית כנסת ועוד
דרך אגב אני שמח שמתתיהו עשה את הצעד הזה שעכשיו יודעים שאסור לשמוע אותו (הוא היה כזה תמיד אבל הוא יתביש לעשות את הצעד הזה כבר לפני חנוכה הקודם הוא הראה את הכיוון )
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2011 20:35 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  |
אלו לא המשקפיים, אלא הברק על המצח והתלבושת האחידה של בית גריפינדור בבי"ס הוגוורטס.
ואכמ"ל.... |
|
(קצת באיחור...,משום מה פספסתי את התגובה...)
לא היה בי שמץ של כוונה,להפגין את ידיעותי בנושא.גם לא ציפיתי שאחרים יעשו זאת.
(טבעי שאם ראיתי סרטים שלו לפני למעלה מעשור שנים,אני לא אהיה מעודכנת ...,)
כל שהתכוונתי לומר הוא,שמי שלא נחשף מעולם למקור,לא אמור להבין שמדובר בדמות כזו או אחרת...,
מפורסמת יותר או פחות..,ובאותה מידה,זה יכול להזכיר לו עוד כמה אפשרויות.(ולא שבאמת זה הזכיר לי את דרייפוס...)
זו היתה תגובת שרשרת,לתלונה הסמויה-על שזירת מושגים גויים בקליפים של המכביטס,ותשובתה של אידי.
המסקנה העובדתית היא: שמי שלא יודע,ממילא לא קולט את הענין.ומי שיודע,מוטב לו שישמור את ידיעותיו לעצמו,
ולא יבוא בטענות,שמסגירות את השכלתו הגדולה.
הוא הדין,לגבי מרבית הלחנים של המכביטס(המגויירים).מי ששומע את המקור,לא נראה לי שאמור להיות בהלם,
מלשמוע את הגירסה "למהדרין..."ומי שמתלונן,מנין לו שצריך לעשות זאת....?
----------------------------------------------------------
ולמשפט הזה,שכתב פסנתר על הקליפ הנ"ל(לא היתה לי אפשרות לצטט)"לא אהבתי אותו בשמיעה הראשונית, אבל אחרי 3-4 צפיות - התחברתי."
ממש מצטרפת.הדיסק שלי במח,נשרט בדיוק בשיר הזה....,אני מוצאת את עצמי הולכת ברחוב(וכמעט)מזמזמת אותו להנאתי...ובבית,ברור שאין צורך לפרט...
עד לקריץ הבא...,ככה זה.כל פעם השיר שתופס אותי,(גם אם הוא ישן),נתקע לי בערך שבוע,עד שיש לו תחליף...
תוקן על ידי לבבית30 ב- 18/12/2011 20:36:42
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2011 04:19 |
|
| |
| לבבית30 כתב: |  | צריך להיות גאונים,בשביל להבין שדיויד בלוק,התחפש להארי פוטר...
למה נראה לכם שרק לו יש פפיון ומשקפי פלסטיק שחורים..?לי הוא הזכיר יותר את דרייפוס... |
|
אלו לא המשקפיים, אלא הברק על המצח והתלבושת האחידה של בית גריפינדור בבי"ס הוגוורטס.
ואכמ"ל....
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2011 02:22 |
|
| |
| אידי כתב: |  |
דייויד בלוק התחפש להארי פוטר בקליפ פורים, וג'סטין ביבר היה מודבק על הארון של נואי בקליפ ר"ה. (גם לי לקח זמן לתפוס מאיפה נכנס לכאן הארי פוטר...)
|
|
צריך להיות גאונים,בשביל להבין שדיויד בלוק,התחפש להארי פוטר...
למה נראה לכם שרק לו יש פפיון ומשקפי פלסטיק שחורים..?לי הוא הזכיר יותר את דרייפוס...
ולמי ששאל על אובמה(מתנצלת,אבל לא הספקתי לראות מי זה היה..)אז,יש כאן קישור לקליפ אחר של המכביטס,
שהופיעו בחנוכה בבית הלבן.אולי זה הקשר...(אם הבנתי נכון)http://www.youtube.com/watch?v=-FHJ-BjrCro&feature=related
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2011 01:50 |
|
| |
| אידי כתב: |  | דייויד בלוק התחפש להארי פוטר בקליפ פורים, וג'סטין ביבר היה מודבק על הארון של נואי בקליפ ר"ה. (גם לי לקח זמן לתפוס מאיפה נכנס לכאן הארי פוטר...) |
|
אה... זה ידוע.
הייתי בטוח שדיברו על הקליפ הנוכחי.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2011 00:40 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | אידי - איזה כשרון!! זה לא סתם טור, אלא ניתוח מקיף ומעמיק. (וחופר. סתם... :) לפי כמות הטקטס המרוכזת שכתבת עליהם, נראה שאת אוהבת את אותם יותר ממיאמי :) חחח... תודה!משום מה הם אלה שמצליחים להוציא ממני מאמרים. לא ברור למה  איתי ועידו - לא הצלחתי להבין איפה רואים בקליפ מוטיבים מהארי פוטר / ביבר דייויד בלוק התחפש להארי פוטר בקליפ פורים, וג'סטין ביבר היה מודבק על הארון של נואי בקליפ ר"ה. (גם לי לקח זמן לתפוס מאיפה נכנס לכאן הארי פוטר...)דעתי על הקליפ: חביב + עורך הוידאו שלהם (ונראה לי שהוא גם הבמאי) עושה עבודה מצוינת. יאיי! נכון??שיר טוב. לא אהבתי אותו בשמיעה הראשונית, אבל אחרי 3-4 צפיות - התחברתי. גם אני! 
חסרים לי הפספוסים שהם שמים בסוף בד"כ. |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2011 23:40 |
|
| |
שיר נחמד באופן כללי אני לא אוהבת אותם במיוחד ז"א לא אוהבת את סיגנון השירים הללו (לא בגלל שזה ווקאלי),ענין של סגנון. אבל מה זה אובמה שם בסוף אני לא מעודכנת.............
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2011 22:22 |
|
| |
עדכון לגבי מתיסיהו: http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=35565------- אידי - איזה כשרון!! זה לא סתם טור, אלא ניתוח מקיף ומעמיק. (וחופר. סתם... :) לפי כמות הטקטס המרוכזת שכתבת עליהם, נראה שאת אוהבת את אותם יותר ממיאמי :) ---- איתי ועידו - לא הצלחתי להבין איפה רואים בקליפ מוטיבים מהארי פוטר / ביבר ---- דעתי על הקליפ: חביב + עורך הוידאו שלהם (ונראה לי שהוא גם הבמאי) עושה עבודה מצוינת. שיר טוב. לא אהבתי אותו בשמיעה הראשונית, אבל אחרי 3-4 צפיות - התחברתי. חסרים לי הפספוסים שהם שמים בסוף בד"כ.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2011 17:27 |
|
| |
מצטרפת להנ"ל. כשהטראומה והזעזוע,ממלאים את הלב והמח,אין יכולת ומקום,לחשוב על עוד דברים. לא הגעתי אפילו,לנקודה של לשפוט או לא.פשוט לא הייתי כשירה לכך.כמו אדם שאבד את את ההכרה, ליותר מכמה רגעים... כשהתאוששתי וחזרתי לעצמי,יצא לי לשוחח על הנושא,וזה הוביל אותי לדון לכף זכות. אמנם,לא תמיד המראה קובע,(אידי,יש לנו רקורד בענין....)אבל תודו,שזה משמח מאד,ומוריד כמה אבנים כבדות מהלב,לראות בכל זאת,את הכיפה על ראשו...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2011 02:03 |
|
| |
| עידודודו כתב: |  | אני אומר, אל תחרצו את דינו עדיין. כמו שכתוב "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו" יכול להיות שהוא עובר איזה משבר או משהו כזה... למרות שזה מזעזע אותי אני לא שופט אותו.
|
|
|
|
|
|
|