בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

השבת בבית הכנסת הגדול בתל אביב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/12/2011 15:25 לינק ישיר 
השבת בבית הכנסת הגדול בתל אביב

בשבת הקרובה פרשת וישב יעבור לפני התיבה החזן הצעיר אלעזר ברוק בבית הכנסת הגדולן ברחוב אלנבי בתל אביב.
בהצלחה רבה
השבת הזאת היא חלק מפרוייקט של בית הכנסת הגדול בתל אביב וחזן המשטרה פיבקו לקדם חזנים צעירים.כל הכבוד

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2011 06:13 לינק ישיר 

בס"ד

בהצלחה

שבת-שלום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2011 00:43 לינק ישיר 

קולני תכתוב דיווח מתפילתך?
בכל מקרה בהצלחה רבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2011 20:50 לינק ישיר 

אני זוכר שבתות וימים טובים כשהחזן שטרן היה מתפלל בבית-הכנסת הגדול של תל אביב, ואנשים מכל קצווי העיר הגיעו לשמוע את התפילה. באזור של בית הכנסת עצמו אין כמעט אנשים דתיים שיבואו להתפלל שם, ועיקר המשיכה צריכה להיות של אנשים מבתי כנסת אחרים בעיר שיבואו להתפלל שם במיוחד כדי לשמוע את החזן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2011 18:56 לינק ישיר 

שלום רב לכל המודאגים
ראשית כל אין לכם מה לדאוג אני מגיע עם כמה חברים אז ככה שמנין בוודאי יהיה...
שנית - ישר כח לחזן שלמה פיבקו שלקח על עצמו כפרוייקט להחזיר עטרה ליושנה. וזאת על ידי כך שלפחות בית כנסת הגדול בתל אביב ישמש כבמה לחזנים עולמיים וארציים, צעירים וזקנים כעמוד התפילה, אין צורך לספר כאן לחברים שהיו ימים בהם בית הכנסת היה בשיא תפארתו, המטרה היא להחיות את בית הכנסת, ואולי על ידי כך שיבואו חזנים להתפלל זה ימשוך קצת קהל לבוא ולהתפלל.
וכאן אני קורא לכל המעונין לעבור לפני התיבה ולעזור ולסייע במפעל חשוב זה לפנות לחזן שלמה פיבקו למספר הטלפון : 0544309867
וכמובן אין לשכוח שאין כמו הנסיון, וכאן מגיע התודה גם לגבאי בית הכנסת הגדול ברמת גן ותל אביב שנותנים הזדמנות לתלמידים לצבור נסיון.
כל טוב
לייזר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2011 17:57 לינק ישיר 

קורא ומגיב ולכולם, בטוחני כי החזן ברוק בא לשם כדי אולי לסמן v ולכבוש עוד במה, אם משלמים לו? בטוח שגם נסיעות לא... וזו אחת מהרעות החולות של החזנות, כפי שאתם זוכרים שנכתב באשכול ההוא שעסק בנושא. נחמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2011 15:40 לינק ישיר 

אני הייתי שם לפני כמה שבתות בשל שמחה משפחתית ואז היו חוץ מאנשי השמחה עוד שלושים וחמש אנשים זה בזוי לבית הכנסת שהיו מתפללים בו אלפי אנשים זה פעם היה מקום תפילה המוני וכולם עברו מהעיר תל אביב
אולי הפרויקט הזה ימשוך אנשים מהסביבה לבוא להתפלל שם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2011 15:38 לינק ישיר 

הם מביאים חזן כדי להשלים מנין...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2011 15:33 לינק ישיר 

אחלה פרוייקט.
יש שם מניין בשבת?
הפרוייקט צריך להיות קודם כל השמשת בית הכנסת לתפילות סדירות במקום אולם החתונות אשר הוא משמש כיום...
לא ראיתי שחזן המשטרה הצליח לקדם את עצמו, אולי יצליח לקדם אחרים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2011 15:30 לינק ישיר 

היכן דביר_קודשו שיזעק את זעקת החזנים?
כפי שכבר נוכחתי לדעת במשיך השנים המצב בבית הכנסת הגדול בתל אביב חמור פי כמה ממצבו של בית הכנסת הגדול ברמת גן.
כל הכבוד על היוזמה. בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > השבת בבית הכנסת הגדול בתל אביב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext