בית פורומים באהלי צדיקים

"יש כאן אכזריות שלא הייתי מצפה ממשלת זדון של נוכרים וודאי לא של יהודים"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/12/2011 13:56 לינק ישיר 
"יש כאן אכזריות שלא הייתי מצפה ממשלת זדון של נוכרים וודאי לא של יהודים"

ח"כ הרב ישראל אייכלר: יש כאן פסיקה אכזרית של בית המשפט נגד הילדים, צריך לדעת שדין בית אל כדין תל אביב. פגיעה בתורה ופגיעה בישוב היהודי-חד הם. הרס בתים זו תוכנית התנתקות מן היהדות!

הלחץ על ראש הממשלה ועל שר הביטחון שלא להרוס בתים יהודים ביהודה ושומרון מתחזק, הערב הגיע גם יו"ר סיעת יהדות התורה, ח"כ הרב ישראל אייכלר לשכונת האולפנא בבית אל על רקע החלטת בג"ץ להרוס חלקים ממנה במהלך השנה הקרובה.

יו"ר האיחוד הלאומי ח"כ יעקב כץ קרא ליהדות התורה להתייצב בפני נתניהו ולדרוש הסרת גזירת הריסת הבתים של הבג"צ המאיים על אלפי בתים ביו"ש.

אייכלר אמר לילדי שכונת האולפנא שחוששים לילה לילה מפני הדחפורים של שר הביטחון, "אני הייתי ילד בגיל 12 שפרצה מלחמת ששת הימים וחשבנו שעוד מעט מצרים כובשים את ירושלים וב"ה היה ניסים גדולים וב"ה אנחנו ממשיכים לגור בירושלים ובארץ ישראל - אין לכם מה לחשוש", אייכלר הוסיף, "יש כאן פסיקה של בית המשפט אכזרית נגד הילדים, צריך לדעת שדין בית אל כדין תל אביב".

אייכלר הדגיש כי הטענות נגד סיעת יהדות התורה שאומרות שהיא תמכה או תתמוך בעתיד בבפינוי ישובים שקריות, "מי שלא שמע את קולנו הוא חרש, יהדות התורה זעקה כאשר ממשלת שרון פגעה בעולם התורה בסופו של דבר ידענו שתיהיה פגיעה גם ביהודה ושומרון. פגיעה בתורה ופגיעה בישוב היהודי-חד הם. אנחנו הצבנו נגד ההתנתקות ואחרי הגירוש הצבענו בעד חוק פינוי פיצוי אבל לא תמכנו בהתנתקות".

לסיום אמר אייכלר כי, "הסיור היום הוא לא פוליטי אלא סיור אנושי להכיר את המשפחות והילדים המתוקים זאת לאחר שראיתי את ההרס במגרון. יש כאן אכזריות שלא הייתי מצפה ממשלת זדון של נוכרים וודאי לא של יהודים, אם יש טענה כזו או אחרת עלינו לפתור אותה, הרס בתים זו תוכנית התנתקות מן היהדות".

אייכלר התקבל על ידי רב המקום, הרב זלמן מלמד שתיאר את חרדות האמהות והילדים מפני שיני הדחפורים שיהרסו את בתיהם.

"גם אם הגזירה תבוטל, לא תסולח עגמת הנפש והצער והעוול שנגרם לילדים האלה ואמותיהם", אמר הרב מלמד. הוא בקש מיו"ר סיעת "יהדות התורה" למנוע את הגזירה בכל דרך אפשרית.

ח"כ כץ קרא ל"יהדות התורה" להתייצב בפני נתניהו ולדרוש הסרת גזירת הריסת הבתים של הבג"צ המאיים על אלפי בתים ביו"ש.

אייכלר השיב לו כי האבסורד הגדול הוא שאם ממשלה נכרית מגרשת יהודים, העולם כולו נרעש והמגרש נרשם בהסטוריה לדראון עולם. "רק ממשלה של יהודים מסוגלת להרוס בתים של יהודים, בלי רעש עולמי ועוד בשם הצדק המשפטי", אמר.

http://www.associationchalamish.022.co.il/BRPortalStorage/a/37/60/39-SY0pfew3CW.jpg

אתר אגודת חלמיש, חרדים למען ארץ הקודש תובב''א
www.chalamish.022.co.il

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2011 13:56 לינק ישיר 

פגישה דרמטית בין הגר"ע למתיישבים: "הרס ישובים - עוול והרמת יד בציבור קדוש"

תפנית בפרשת המאחזים הבוקר נפגש הגר"ע יוסף עם נציגי המתיישבים ביהודה ושומרון, הגר"ע: "אנשי 'שלום עכשיו' הם רשעים" "הרס היישובים הוא עוול והרמת יד בציבור קדוש, שמסור למען ישראל - צריך לעשות הכל בכדי לפתור את העניין הזה"

http://www.daattorah.022.co.il/BRPortalStorage/a/39/66/20-5mvd0kdWza.jpg

על רקע כוונת הממשלה להרוס בחודשים הקרובים 150 בתי יהודים ברחבי יהודה ושומרון, נפגשו הבוקר (ד') נציגי היישובים עם מנהיגה הרוחני של ש"ס, הגר"ע יוסף, בביתו ברח' הקבלן בירושלים.

בפגישה השתתפו ראש ישיבת מרכז הרב, הרב יעקב שפירא, יו"ר ש"ס השר אלי ישי, ראש המועצה האזורית מטה בנימין אבי רואה, רבה של מגרון הרב איתי הלוי, רבה של עמונה הרב יאיר פרנק וראש הכולל בגבעת אסף, הרב גיורא ברנר.

בפתח הפגישה שאל הרב עובדיה יוסף האם יש תובעים ערבים לקרקעות. על כך השיבו לו נציגי ההתיישבות כי רק אתמול פורסם שתובעי הקרקע במגרון חזרו בהם ומשכו את תביעתם.

השר ישי הוסיף ואמר לרב כי "מי שתובע בבית המשפט הם לא הערבים עצמם, כי אם ארגון השמאל 'שלום עכשיו'".

לשמע הדברים, כינה הרב עובדיה יוסף את אנשי הארגון "רשעים". הרב הוסיף כי הרס היישובים הוא "עוול והרמת יד בציבור קדוש, שמסור למען ישראל".

הרב עובדיה יוסף פנה לשר ישי והורה לו לעשות ככל הניתן לפתרון הסוגיה: "אני מכבד את ראש הממשלה, והוא עשה דברים טובים ועומד על הצרכים שלנו מול העולם. הוא צריך לפתור את העניין ושבעזרת השם הדברים לא יהיו", אמר הרב.

בסיום הפגישה בירך הרב יוסף את נציגי ההתיישבות, שהקדוש ברוך הוא יהיה לימינם, והעניק את סטירותיו הידועות לכל אחד מהמשתתפים.

ראש מועצת בנימין וחבר הנהלת מועצת יש"ע, אבי רואה, אמר לאחר הפגישה כי "במסגרת המאבקים והאי-ודאות, פגישה מסוג זה חשובה לנו קודם כל לחיזוק דרכנו.

"בנוסף, מדובר בעוד גורם חשוב בלחץ על ראש הממשלה והסובבים אותו, שעוסקים בסוגיית היישובים הצעירים. אנחנו מזהים בימים האחרונים תזוזה חיובית ברצון שלהם למצוא פתרונות, משום שיש הבנה שלהיכנס לתהליך של הריסות זה פשוט לא שייך".

אתר אגודת חלמיש, חרדים למען ארץ הקודש תובב''א
www.chalamish.022.co.il

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2023 09:57 לינק ישיר 

03.04.2301:44
בקול חנוק: נערת ההתנתקות מגיבה לשופטת פרוקצ'יה • צפו
"השופטים התייחסו אלינו כתתי אדם"

פנינה פינקל, שנעצרה עד תום ההליכים בהתנתקות, ובסיפורה איתגר עמית סגל את השופטת פרוקצ'יה במוצש האחרון, מגיבה בראיון לשרה בק (ערוץ 14
אצה_92 03.04.2301:45
1. לבכות. על שבר בת עמי
בתגובה להודעה מספר 0
קונטרס הספקות 03.04.2301:53
2. לכן אסור להסכים להידברות עם הטרור. קל וחומר שמדובר בפייק-הידברות מבחינתם
בתגובה להודעה מספר 1
דמו 03.04.2306:30
30. לא לבכות אלא להמשיך לחוקק את חקיקת הרפורמה.
בתגובה להודעה מספר 1
רוח שמיניות 03.04.2301:53
3. השמאלנים הצבועים עשו מסיבות כשהם שמעו שעוצרים מתנחלת בת 14 עלק דמוקרטים הם הפאשיסטים ההכי גדולים.. הם ההכי אנטי דמוקרטים.
בתגובה להודעה מספר 0

חתול 03.04.2306:33
32. מדוייק
בתגובה להודעה מספר 3
.
me אני 03.04.2309:38
97. +1000
בתגובה להודעה מספר 3
KobyBD 03.04.2301:54
4. הראיון של פוקצ'ה או איך שלא קוראים לה הראה עד כמה מתנשאים ושחצנים הם שופטי בג''ץ
בתגובה להודעה מספר 0
זרקתי נעל על הטלוויזיה מרוב עצבים (מחכה לכתב אישום)
המגן השביעי 03.04.2307:57
74. דרך רשעים כאפלה, שם רשעים ירקב
בתגובה להודעה מספר 4
לב של יהודי 03.04.2301:54
5. ציטוט: למעט שופטת אחת כל השופטים התייחסו אלינו כתת אדם, אין לי מילה אחרת, לא היה להם איכפת מאיתנו.
בתגובה להודעה מספר 0
מראיינת: הם אומרים שהם מגנים על זכויות האדם/האזרח?

נערת ההתנתקות: למעט שופטת אחת שהכריחה אותם לאפשר לנו להתקלח ולהתקשר להורים, כל שאר השופטים התייחסו אלינו כתת אדם
me אני 03.04.2309:39
98. הגלגל מסתובב
בתגובה להודעה מספר 5
מסתובב
מסתובב
יהודי-פשוט 03.04.2301:54
6. וואו. ראיון חובה
בתגובה להודעה מספר 0
אלמוני 03.04.2301:56
7. אוי ואבוי איזה שנאה ופילוג גורמים האנשים האלה לדור הבא
בתגובה להודעה מספר 0
מנציחים את האפליה 
ממש כמו השחורים בזמנים אחרים 
וגם יטיפו על זהוי תהליכים. .
פחח
חדה 03.04.2302:07
10. אוי ואבוי איזה שנאה ופילוג גורמים שופרות הביביובית (א.ק.א. ערוץ התעמולה 14) לדור הבא
בתגובה להודעה מספר 7
ההתנקות הייתה לפני קרוב לעשרים שנה, ונעשתה ביוזמת אריק שרון, ראש ממשלת הליכוד, לא ביוזמת השמאל או ביהמ"ש העליון - בשם אלוקים, מה הקשר בינה לבין המאבק העכשווי על צביונה הדמוקרטי של המדינה ועצמאות בית המשפט מפוליטיקאים ?

אסייתי 03.04.2302:30
12. חדה ???
בתגובה להודעה מספר 10
כאן מדובר על שני מערכות אכיפת חוק ומשפט , אחד כלפי אנשים סוג א' ושניה כלפי אנשים סוג ב'.
אין כאן ויכוח פוליטי , אלא על מה שציינתי.

השמאל הוא כל הרוע והרשע שחילחל לעם היהודי ...
ZIGGI 03.04.2304:14
13. מה אתה מורח תירוצים על שרון..מה הקשר לשופטים שמתפיקדם וחובתם לזכויות אדם- בגלל שרון ??? תירוץ פח !!!
בתגובה להודעה מספר 10
אתה יודע את האמת אז מה אתה מנסה לתרץ את השרץ.? כשאדם טועה ומודה בטעותו ומתחרט זאת החכמה והגדולה שבו.
הניצוץ 03.04.2305:13
18. הגיוני, אם שרון ליכוד, אז הילדה תת אדם
בתגובה להודעה מספר 13
עבד לעם קדוש 03.04.2304:44
16. בשתי מילים: אנשים אחרים
בתגובה להודעה מספר 10
חושב_פעמיים 03.04.2305:32
21. לא משנה מי יזם את ההתנתקות. בית המשפט התנהג כעדר מוסת. שלא יספרו לנו שכדאי שיהיה בית משפט חזק
בתגובה להודעה מספר 10
כי אנחנו עלולים להזדקק לסיוע שלו
היינו שם וברור לנו שאם חלילה נזדקק לו, הוא יהיה בצד הדורס.
granit 03.04.2306:14
26. אתה רק מוכיח שאתה לא ימני באמת וגם אנטי דמוקרט
בתגובה להודעה מספר 10
אריק שרון נבחר בבחירות על סמך אמירתו "דין נצרים כדין תל אביב", התהפך 180 מעלות ובמקום לבקש את אמון הציבור מחדש על ידי הליכה לבחירות מחדש או ביצוע משאל עם, הלך בניגוד להחלטת הליכוד וביצע את פשע הגירוש מגוש קטיף.

תמשיך לשקר ולאחז עיניים.
חתול 03.04.2306:37
33. ועשה זאת כדי להציל את עורו, בהנחיית החונטה, זו שכעת מניעה את מרד האליטות
בתגובה להודעה מספר 26
.
קונדור 03.04.2306:59
42. את מעוותת את האמת!!! שרון פרש מהליכוד, אחרי שהפסיד במשאל על הגירוש, הקים את קדימה ועשה הפוך ב 180° מרצון בוחרי בליכוד.
בתגובה להודעה מספר 10
שקר עלוב שכל תכליתו הוא להרוס את הדמוקרטיה של העם ולהשאיר את הדקטטורה של מפלגת בגצ.
תמשיכי עם העיוותים המתמשכים שלך כאן בפורום ואני כל פעם אשים לך מראה לפרצוף.
ד"ש מפרשת האי היווני שבאמצעותו הדיפסטייט החזיק את שאון במבושיו והפך אותו לבובה על חוט לביצוע תוכניןתיו ארוכות הטווח.
לא עוד!!!
אפקט_הפרפר 03.04.2307:10
48. כאשר אין מה לענות אז אומרים זה היה מזמן
בתגובה להודעה מספר 10
הזמן אולי מרפא אבל במקרה הזה 
זה בדיוק ההפך 

התשובה שלך מראה את גודל השקר
Karish 03.04.2307:37
61. מדרגים: 55 נקודות: 9 5;
בתגובה להודעה מספר 10
העם שלי 03.04.2307:47
67. הכל נעשה בדחיפת שרון
בתגובה להודעה מספר 10
על ידי האופוזיציה של אותם ימים.
שרון חשב שבכך הוא ירצה את שני הצדדים .אך אוי לה לאותה טעות שהוא שילם עליה בערוב ימיו.
זכור לי שאנשי מילואים חילוניים בכו דמעות בפינוי .
jack10 03.04.2308:59
87. מה הקשר? רמז: מערכת המשפט ואכיפת החוק
בתגובה להודעה מספר 10
Braveheart 03.04.2302:01
8. ראיון באמת מדהים. השופטת לא מסוגלת להודות שטעתה , אלים אינם טועים.
בתגובה להודעה מספר 0
כך לצערי הם רואים עצמם , זה מזעזע ברמות על חלל.
raceway 03.04.2304:42
15. במילים אחרות השופטת תמשיך לשפוט בצורה המחרידה הזאת
בתגובה להודעה מספר 8
Selomon 03.04.2302:04
9. וואו ממש ישראל הראשונה והשנייה
בתגובה להודעה מספר 0
ממש כואב לשמוע אותה נשברת לקראת הסוף
משטח העקומה 03.04.2302:21
11. השופטת והשופטים לדורותיהם 30 שנה כלא לפני שמתחילים לדבר על משפט לבקש דין חוק וצדק
בתגובה להודעה מספר 0

raceway 03.04.2304:41
14. וואו , שיטת שיפוט סובייטית
בתגובה להודעה מספר 0

יואב 03.04.2304:54
17. הליכוד ביחד עם שרון החליטו והצביעו על ההתנקות והשמאל אשם צבועים
בתגובה להודעה מספר 0
Gill Bates 03.04.2305:42
22. הגיע הזמן לנפץ אחת ולתמיד את הטעות הזאת: ההתנתקות בוצעה ע"י ממשלת שמאל מובהקת!
בתגובה להודעה מספר 17
נכון, לאחר הבחירות ב-2003 הוקמה ממשלת ימין.
העם בחר ימין, הליכוד לבדו הגיע ל-38 מנדטים (וגדל ל-40 בעקבות הצטרפות ישראל בעליה).
יחד עם שאר מפלגות הימין והדתיים, היה לו רוב מוצק.
אך אז החלו משפטי שרון, ופורום החווה יזם את ההתנתקות (כדי "לאתרג" את שרון, על פי פליטת פה של אמנון אברמוביץ׳).
מפלגות הימין (ובתוכן רוב הליכוד!) נחרדו, כי הן הבינו שהשמאל והערבים יעניקו רשת בטחון לשרון, שכאשר הוא והמקורבים שלו בוגדים למעשה בדרך הליכוד, יחד איתם לשמאל יש רוב, ובעצם יהיה קשה מאוד למנוע את ההתנתקות.
מכאן החלה דרך חתחתים כשכל סיעה מנסה את הדרכים שלה כדי למנוע את רוע הגזרה, עד שבסוף היא פורשת בתורה מהממשלה.
כך פרשו בהדרגה האיחוד הלאומי, ישראל בעליה, המפד"ל, ושינוי, וכן רוב הליכוד, כולל נתניהו.
במקומם נכנסו העבודה-מימד, כששרון וחבריו הפכו ל"קדימה", וקיבלו רשת בטחון ממרצ ומהמפלגות הערביות שתמכו בממשלה מבחוץ.
עד הרגע האחרון ניסו בימין להפעיל תכסיסי השהיה, קומבינות, דילים וכו׳, כי בדרך נורמלית לא ניתן היה להתמודד עם הדורסנות של שרון שחבר לשמאל.
נתניהו עצמו, מתוך כ-14 הצבעות במליאה ובממשלה הנוגעות להתנתקות, תמך בהתנתקות בשלוש מהן, במסגרת קומבינות שהיו עשויות להפיל את הההתנתקות, וזאת למרות שהוא הוביל את ההתנגדות להתנתקות והפך ל"אויב העם" ע"י התקשורת שקידמה את ההתנתקות בכל הכח (וכתוצאה מכך הליכוד בראשותו קיבל בבחירות 2006 רק 12 מנדטים).
בימין ובמיוחד בליכוד היתה כמובן התקוממות על כך ששרון מבצע את המדיניות ההפוכה מהמדיניות שלשמה נבחר, ולכן הוא טען שזה רצון בוחרי הליכוד ויזם משאל מתפקדים.
במשאל המתפקדים הוא לחץ לתמיכה ומולו התייצב נתניהו שלחץ להתנגדות, וכמובן שרון הובס, כי כמעט אף אחד בליכוד לא רצה את ההתנתקות.
אני כותב "כמעט", כי היו 4 שרים וכמה סגני שרים (מתוך 38+2 ח"כי ליכוד, כן?) שנשארו בממשלה בתקווה לעזור מבפנים. אך הם היו מיעוט שבמיעוט בממשלת שמאל שהורכבה מקדימה ומהעבודה-מימד, עם רשת בטחון של מרצ + הערביות.

הרכב הממשלה בזמן ביצוע ההתנתקות:

ראש הממשלה ושר הרווחה: אריאל שרון (קדימה)
שר הביטחון: שאול מופז (קדימה)
שר החוץ: סילבן שלום (קדימה)
שר האוצר: אהוד אולמרט (קדימה)
שר המדע והטכנולוגיה: מתן וילנאי (העבודה-מימד)
שר הבינוי והשיכון: יצחק הרצוג (העבודה-מימד)
שרת התקשורת: דליה איציק (העבודה-מימד)
שר התיירות: אברהם הירשזון (קדימה)
שר להגנת הסביבה: שלום שמחון (העבודה-מימד)
שר התשתיות הלאומיות: בנימין בן אליעזר (העבודה-מימד)
שר הפנים: אופיר פז-פינס (העבודה-מימד)
שר לענייני דתות: לא היה!
שר לביטחון פנים: גדעון עזרא (קדימה)
שרת המשפטים: ציפי לבני (קדימה)
שר הבריאות: דני נווה (ליכוד)
שר החקלאות: ישראל כץ (ליכוד)
שרת החינוך, התרבות והספורט: לימור לבנת (ליכוד)
שר בלי תיק: חיים רמון (העבודה-מימד)

ואני רוצה לחדד שוב: אני לא ביביסט ומעולם לא הצבעתי מחל, אך אני לא יכול לשתוק כשמעלילים על נתניהו שהוא תמך בהתנתקות, אחרי שהוא עמד בראש מתנגדי ההתנתקות, הפך ל"אוייב העם" בשל כך, ושילם מחיר יקר מאוד.
בזמן ביצוע ההתנתקות הוא היה אופוזיציה "על מלא" (אגב, יו"ר האופוזיציה היה טומי לפיד, אביו של יאיר לפיד).
הסרטון הערוך (של עמית סגל, אגב) שבו יש כמה שניות שבהן הוא תומך כביכול בהתנתקות, הוצא מהקשרו באופן קיצוני, כשיש לעומתו עשרות שעות וידאו של התנגדות נתניהו להתנתקות.
ראו למשל פה:

כל 3 הנסיגות (אוסלו, התנתקות, שדה הגז בצפון) שהיו ב-30 השנים האחרונות, בוצעו ע"י ממשלות שמאל בכנסות שבהן השמאל לא היה יכול להרכיב ממשלה בלי עריקים מהימין.

זכרו תמיד, כשאתם באים לשפוט עד כמה צעד מסויים (למשל הרפורמה המשפטית) הוא קיצוני, את הכללים הבאים:

1. האם הצעד זוכה בתמיכה של רוב יציב בכנסת שלא תלוי בעריקים ושכל מרכיביו שלמים עימו?
2. האם הצעד הפיך? (למשל את הרפורמה המשפטית אפשר יהיה לבטל לאחר הבחירות הבאות, שתתקיימנה לכל המאוחר בעוד כ-3.5 שנים, אך ויתורים טריטוריאליים ונסיגות הינם צעדים בלתי הפיכים, שכרוכים בהסכמים בינלאומיים, ויתור על שטחים חיוניים, הריסת בתים, פינוי תושבים, עלויות מטורפות, ולצערנו גם אלפי הרוגים).

אם בכל זאת צעד שעומד היטב בקריטריונים הנ"ל (כמו למשל הרפורמה המשפטית) נחשב אצלכם לבלתי לגיטימי, או לחילופין - 3 הנסיגות הנ"ל שמפרות ברגל גסה את שני הקריטריונים גם יחד נחשבות אצלכם ללגיטימיות, אז אתם לא חושבים מהרציונל אלא מהפוזיציה.
גרפיטי 03.04.2306:06
25. אתה משכתב את ההסטוריה? ביבי לא הצביע בעד ההתנתקות? בוא נדפיס מהדורה מיוחדת של ספרי ההסטוריה על אותה תקופה.
בתגובה להודעה מספר 22
אני לא ביביסט ומעולם לא הצבעתי מחל, אך אני לא יכול לשתוק כשמעלילים על נתניהו שהוא תמך בהתנתקות, אחרי שהוא עמד בראש מתנגדי ההתנתקות, הפך ל״אוייב העם״ בשל כך, ושילם מחיר יקר מאוד.
Gill Bates 03.04.2306:25
28. נתניהו עמד בראש מתנגדי ההתנתקות, ניסה למנוע אותה בכל צורה שהיא, הפך לשנוא ול"אויב העם" בשל כך, ואף התפטר
בתגובה להודעה מספר 25
ועקב האמבוש המטורף שהתקשורת עשתה לו במשך שנה שלמה על התנגדותו להתנתקות, הליכוד בראשותו קיבל בבחירות 2006 רק 12 מנדטים.
למעשה, נתניהו לא רק נאבק בהתנתקות בכל כוחו, הוא אף שילם מחיר יקר מאוד על כך.

אני מכיר את קטע הוידאו של כמה שניות שהוצא מהקשרו (ע"י עמית סגל) שבו נתניהו כביכול תמך, אך זה היה במסגרת קומבינה שבה ח"כים מתנדנדים היו אמורים להתנגד להתנתקות בהצבעה אחרת, והקומבינה הזאת כמעט הפילה את ההתנתקות. כי בלי קומבינות לא היה סיכוי לעצור את הדורסנות של השמאל ושרון והתקשורת.

לעומת כמה השניות האלה, יש עשרות שעות מתועדות של נתניהו מתנגד להתנתקות, ומאות כתבות שתקפו אותו על התנגדותו להתנתקות.
ואת זה אומר לך מישהו כמוני, שאיננו ביביסט ומעולם לא הצביע מחל.

קבל טעימה זעירה מאותן עשרות שעות מתועדות, ואם אתה כל כך חרד משכתוב היסטוריה, אז אני מצפה ממך להתגייס להזמת שכתוב ההיסטוריה הגדול ביותר בתולדות המדינה:

גרפיטי 03.04.2306:29
29. מכל הארכיון שהבאת כאן אתה ממש לא מתומכי ביבי1;
בתגובה להודעה מספר 28
ביבי תמך בהתנגדות. היה שר בממשלת שרון.
אחר כך התחרט. זה לא משנה את העובדות.
Gill Bates 03.04.2306:40
34. אולי תצפי בסרטונים?! הם מכל התקופות, הוא התנגד לאורך כל הדרך, זה נאמר שם לא רק על ידו אלא על ידי כולם,
בתגובה להודעה מספר 29
אני יכול להביא לך עוד עשרות סרטונים נוספים, ומעל מאה כתבות שתוקפות אותו (כבר מתחילת הדיונים הראשונים על ההתנתקות) על התנגדותו להתנתקות, אך מה הטעם כשאת בכלל לא טורחת לצפות?!
קידום ההתנתקות ע"י השמאל, שרון, והתקשורת היה כל כך דורסני, שפרישה מיידית מהממשלה היתה רק עוזרת לקידום ההתנתקות.
זה לא שהוא "התחרט", הוא פשוט ניסה להיאבק מבפנים.
וגם רוב האחרים.
הראשונים לפרוש היו האיחוד הלאומי, אך דווקא הם לא עזרו בכך לשום דבר.
כל הימין, מהמפד"ל ועד שרנסקי, כולל נתניהו, ניצבו מאוחדים בניסיון למנוע את ההתנתקות, בכל דרך אפשרית.
אך זה היה חסר סיכוי מול המכונה המשומנת של השמאל והתקשורת, שיחד עם שרון וחבריו היו רוב טכני.
מרוב יאוש, ניסו דרכים שהיו כרוכות בדילים וקומבינות.
למשל היו כמה ח"כים מתנדנדים, שתמורת התנגדותם בהצבעה קריטית מסויימת, נתניהו הסכים לתמוך בהצבעה שלפני כן שבה ממילא היה רוב לטובת ההתנתקות.
אבל שום דבר לא יכול לשכתב את ההיסטוריה הברורה, שנתניהו עמד בראש מתנגדי ההתנתקות, נאבק בה בכל כוחו, התפטר, הפך לאדם המושמץ ביותר בכל אמצעי התקשורת (תזכורת: ערוץ 7 כבר לא היה קיים, וישראל היום וגלי ישראל וערוץ 14 עוד לא הוקמו, וכל התקשורת התאחדה נגד נתניהו בשל התנגדותו להתנתקות).
שטיפת המוח האינסופית במשך שנה נגדו, הרעילה את לב הציבור, ואכן בבחירות שהתקיימו לאחר מכן, הליכוד בראשותו ירד מ-38 מנדטים ל-12.

ולגבי "מתומכי נתניהו", אחזור ואומר את הניסוח המדוייק:
אני לא ביביסט, ומעולם לא הצבעתי מחל.
זה לא אומר שאני נגדו.
ואין התחכמות בניסוח הזה;
זה לא שאין לי זכות הצבעה, או שלא הצבעתי מחל כי עוד אין לי 18;
לא החמצתי הצבעה אחת מאז שהיתה לי זכות בחירה (ב-1988), ומעולם לא הצבעתי מחל.
אני זוכר כל הצבעה והצבעה שלי בחיים (כולל לרשות המקומית), ויכול לפרט לך בפרטי.
גרפיטי 03.04.2306:45
36. תסתכל בסרטון בתגובה 35.
בתגובה להודעה מספר 34
לא הייתי זקוקה לסרטון הזה, הייתי בחיים אז, אישה בוגרת, זוכרת כל רגע ורגע.
שום אוסף סרטונים שמנסים לדלות מילה פה ומילה שם, לא יצליחו לשכתב ולשנות את ההסטוריה.
יש רגעים שצרובים בתודעתו של אדם, והרגע הזה זכור לי וצרוב בי.
Gill Bates 03.04.2306:58
41. את יודעת מצויין שאני הראשון פה שהזכיר את קטע הוידאו ההוא, עוד לפני התגובה הראשונה שלך, ואני הקפדתי להזכיר אותו
בתגובה להודעה מספר 36
שוב ושוב בכל תגובותי.
כשאני מתייחס מההתחלה לקטע וידאו שהוצא מהקשרו, ואת מתעלמת מכך שאני מזכיר אותו ומפנה אותי לתגובה של מישהו שהצטרף בשלב מאוחר יותר, זה מעליב ומתנשא.
את כותבת לי "תסתכל בסרטון בתגובה 35" כאילו אני לא יודע עליו.
כאילו לא הזכרתי אותו בכל תגובותי.
כאילו אני מטומטם.
אני זוכר את ההצבעה ההיא בזמן אמת.
ואני זוכר היטב את הקומבינה, שהיא היתה הסיכוי האחרון לעצור את ההתנתקות בכנסת.
דיל של תמיכה בהתנתקות בהצבעות שממילא לא היה בהן סיכוי לנצח, בתמורה להתנגדות של כמה ח"כים מתנדנדים (למשל חרדים) בהצבעות קריטיות יותר.

בתור מתנגד התנתקות בעצמי, ראינו בנתניהו את מי שהנהיג את תנועת ההתנתקות.
את מי ששלח אותנו מבית לבית לשכנע מתפקדי ליכוד להתנגד במשאל המתפקדים.
את מי שהתבטא נגד ההתנתקות על כל במה, ושילם על כך מחיר יקר מאוד.

ההתעלמות שלך כך שאני מזכיר את קטע הוידאו שהזכרת, בכל תגובותי, עוד לפני התגובה הראשונה שלך, היא ממש מעליבה.

(*) אלא אם כן פשוט לא קראת אף אחד מתגובותי ולכן את לא ידעת שאני מזכיר את קטע הוידאו הזה בכולן.
אם כך הדבר, אז אין טעם להתווכח.
כשלא קוראים שום דבר שאני כותב, ולא צופים בשום סרטון שאני מביא, אין טעם שאביא עוד עשרות סרטונים נוספים, כי אין עם מי לדבר.
אתם לא נותנים לעובדות לבלבל אתכם.
אז תעשו לי טובה, ואנא קראו את מה שכתבתי, וצפו בכל הסרטונים שהבאתי (האמינו לי, הם חלק זעיר ממה שיש).
גרפיטי 03.04.2306:59
43. קבל קרדיט - אתה הראשון.
בתגובה להודעה מספר 41
זו מהות הדיון בינינו?
Gill Bates 03.04.2307:08
47. לא, מהות הדיון היא שאני מכיר היטב את הקטע הזה, זוכר את זה מאז, יודע היטב את הרקע וההקשר,
בתגובה להודעה מספר 43
ולא רק שאני לא מתעלם מהקטע הזה אלא מקפיד להזכיר אותו בכל תגובותי, עוד הרבה לפני שאתם הזכרתם אותו, ולמרות זאת אתם מתייחסים אליי כמו אל מישהו שלא מכיר את הקטע הזה, ואחרי שאני מסביר את הקטע הזה של מספר שניות ולמה הוא קרה, ולעומתו מציג המון שעות של התנגדות נתניהו להתנתקות, אתם פתאום קופצים ואומרים:

"היי, נפלת בפח! יש קטע שבכלל לא הכרת ושסותר את כל מה שאמרת ושאילו היית מכיר היית אומר אחרת! אנחנו יודעים שמעולם לא הכרת את הקטע (אחרת לא היית אומר את הדברים ההזויים שאתה אומר), אז צפה בו בתגובה 35!".

זה מעליב.
ואם את לא מבינה למה זה מעליב, סימן שלא קראת שום דבר ממה שכתבתי בתגובות הקודמות, כולל הראשונה.
גרפיטי 03.04.2307:32
58. אני לא חושבת שיש פה תחרות מי אמר ראשון משהו.
בתגובה להודעה מספר 47
יש את ביבי בקולו שמצביע בעד.
כל השאר זה קונספירציות והשערות מדומות ורצון להלביש על האירוע את "ההבנות" שלך.
האלכימאי 03.04.2307:29
56. הלא מהות הדיון זה שהוא יאמר לך ״צודקת״
בתגובה להודעה מספר 43
וכל זה על סמך זה שאת אישה מבוגרת וזוכרת היטב כי זה ״צרוב לך בתודעה״

עם עובדות אי אפשר להתווכח
גרפיטי 03.04.2307:30
57. כפיים על ''ההבנה'' שלך.2;
בתגובה להודעה מספר 56
Egozile 03.04.2307:37
62. אני חושב שהוא ניתח את השרשור הזה בצורה מדויקת. מעיר לך שהוא כבר דיבר על הסרטון המדובר, ואת הפכת
בתגובה להודעה מספר 57
את זה לתחרות של מי ראשון.
גרפיטי 03.04.2307:39
65. סליחה. לא הבנת נכון.
בתגובה להודעה מספר 62
כשהפניתי אותו לסרטון בתגובה 35, הוא מיד התנצח שהביא את הסרטון הראשון.
ולמה הבאתי את תגובה 35? כי הוא הביא בליל סרטונים, ולא יכולתי לשבת ולספרר אותם כדי להפנות אותו לסרטון.
מה גם שתגובות ארוכות שמערבבות עובדות עם השערות לא עושות חשק לקרוא ולהתעמק בזה.
Egozile 03.04.2307:43
66. הוא לא התנצח שהביא את הסרטון ראשון, הוא הסביר שהוא כבר העלה והתייחס לסרטון. יש הבדל תהומי.
בתגובה להודעה מספר 65
קרי, הסרטון אינו הוכחה שהוא שגה, והוא כבר הסביר אותו.
LCH 03.04.2307:50
71. הם חיים בהתנצחות ולכן הם ''מזהים'' אצל את השני התנצחות. אין להם מיליגרם של מוטיבציה לברר מה האמת/מי צודק
בתגובה להודעה מספר 66
גרפיטי 03.04.2308:25
82. יש לך פרשנות לציטוט הזה? מבחינתי זו התנצחות ותחרות.
בתגובה להודעה מספר 66
את יודעת מצויין שאני הראשון פה שהזכיר את קטע הוידאו ההוא, עוד לפני התגובה הראשונה שלך, ואני הקפדתי להזכיר אותו
שוב ושוב בכל תגובותי.

אולי הוא נפגע שהתייחסתי ל-35 ולא אליו?
לך תבין.
Egozile 03.04.2308:35
83. אדם משקיע וכותב תגובות מפורטות, ואז את מפנה אותו לסרטון שמישהו אחר העלה בתור הוכחה, למרות שהוא כבר העלה ודיבר
בתגובה להודעה מספר 82
על הסרטון.
שתי אפשרויות:
א. לא ממש קראת את מה שהוא כתב, ולכן פספסת אותו מדבר על הסרטון (מעצבן מאוד).
ב. קראת את מה שהוא כתב, אבל החלטת בכל זאת להעלות את הסרטון כהוכחה שהוא טועה (מעצבן מאוד).
גרפיטי 03.04.2308:42
84. הסברתי כבר למה הפניתי לסרטון.
בתגובה להודעה מספר 83
אין לי כוח לריגשי.
גם לי קורה שאני מדברת על אלף ומדברים איתי על אות שעוד לא נולדה.
המשך יום שמח סניגור בדימוס6;
Egozile 03.04.2308:48
85. באמת גרמת לי לצחוק עם הסניגור בדימוס! שיהיה יום מעולה גם לך!
בתגובה להודעה מספר 84
jack10 03.04.2309:09
90. זוכרת כל רגע כפי שהובא לפיתחך דרך מסננת התקשורת (ללא רשתות חברתיות)
בתגובה להודעה מספר 36
, אישה בוגרת, זוכרת כל רגע ורגע
גרפיטי 03.04.2309:20
93. אתה מכחיש שביבי הצביע בעד?
בתגובה להודעה מספר 90
זוכרת כל רגע ורגע לא דרך המסננת.
יש לי חברים מגוש קטיף והם המסננת הכי טובה.
הפתעהההה.
יואב 03.04.2306:40
35. נתניהו בעד .......מוזמנים לצפות
בתגובה להודעה מספר 25
גרפיטי 03.04.2306:45
37. תודה. לא שהייתי זקוקה לתזכורת0;
בתגובה להודעה מספר 35
Gill Bates 03.04.2306:49
39. לא היית זקוקה לתזכורת כי אני בעצמי הזכרתי לך את קטע הוידאו הזה עוד לפני שהגבת בפעם הראשונה. והזכרתי אותו
בתגובה להודעה מספר 37
גם בשאר התגובות שלי בדיון הזה.
אם כמה שניות וידאו שהוצאו מהקשרן משכנעות אתכם, למה עשרות שעות וידאו שמוכיחות את ההיפך לא משכנעות?
או לפחות עשרות הסרטונים שאני הבאתי.
שמכסים את כל התקופה.
כי נתניהו התנגד לזה בכל כוחו מהפעם הראשונה שרעיון ההתנתקות הועלה.
גרפיטי 03.04.2306:58
40. לא יאומן כי יסופר.
בתגובה להודעה מספר 39
תיכף תטען שזה לא קולו של ביבי וסתם הדביקו לדמותו את הקול של ביבי.
עייפתי. עוצרת כאן.
Gill Bates 03.04.2307:03
45. לא, הסברתי שוב ושוב את הקטע הזה ואת הקומבינה שהיתה הסיכוי האחרון לעצור בכנסת את ההתנתקות, אך כשלא קוראים
בתגובה להודעה מספר 40
את מה שאני כותב, אז שמים בפי דברים הזויים, כמו למשל שזה כביכול לא קולו של נתניהו.
ושוב: תעשי לי טובה ותצפי בסרטונים.
וגם קראי את הלינק שצירפתי למחקר שנרי אבנרי עשה על כך:
(גם אותו צירפתי כבר קודם, חבל שעל כל דבר פה צריך לחזור כמה פעמים).

וזה לא רק נתניהו, זה כל הימין.
ב-2005 זה היה בון-טון לתמוך בהתנתקות, אז כולם יצאו על הימין שהעז להתנגד, והריעו לשמאל שהוביל את ההתנתקות (בסיוע שרון וכמה מחבריו).
וכשההתנתקות התפוצצה לכולם בפנים, אז פתאום אומרים שממשלת ימין עשתה את ההתנתקות ושהשמאל בכלל לא קשור.

או כמו שאומרים:
להצלחה יש הרבה אבות, ורק הכשלון יתום.
Egozile 03.04.2307:23
53. יפה שאתה משקיע בתגובות מעמיקות! בייחוד לאור העובדה שהתגובות שאתה מקבל הם משפטים כמו ''הייתי אישה בוגרת''.
בתגובה להודעה מספר 45

jack10 03.04.2309:10
91. כל הכבוד על ההשקעה. לקוראים האחרים זה מועיל.
בתגובה להודעה מספר 45
Gill Bates 03.04.2306:46
38. תפסתי אותך על חם! נכון שלא קראת בכלל את התגובות שלי? אני מזכיר את קטע הוידאו הזה מההתחלה, בכל תגובותי
בתגובה להודעה מספר 35
הסברתי אותו שוב ושוב.
זה קטע של מספר שניות, שהוצא מהקשרו באופן פראי (אגב ע"י עמית סגל), ולעומתו יש עשרות שעות וידאו מתועדות של נתניהו מתנגד להתנתקות, תקשורת מדווחת על התנגדותו להתנתקות, נתניהו מצביע בהצבעות רבות במליאה ובממשלה נגד ההתנתקות, פרשנים תוקפים את נתניהו על התנגדותו להתנתקות, נתניהו קורא למתפקדים להצביע נגד ההתנתקות, פוליטיקאים משמאל תוקפים את נתניהו על התנגדותו להתנתקות, פוליטיקאים מימין משבחים את נתניהו על התנגדותו להתנתקות, ועוד.
פשוט תצפה באחד מעשרות הסרטונים שהבאתי פה.
הם טעימה זעירה, ואני יכול להביא לך עוד המון חומר.
נתניהו נאבק במשך שנה שלמה בהתנתקות, ולמרות שאז היה פחות תיעוד (לא היו סמארטפונים וגם פחות מצלמות וידאו), המאבק שלו היה כל כך אינטנסיבי וממושך שצבר המון המון שעות מתועדות.
איציק'ל וורקי 03.04.2307:13
49. צר לי לכתוב לך
בתגובה להודעה מספר 38
ערכתי לאחרונה בתאריך 03.04.23 בשעה 07:39 בברכה, איציק'ל וורקי

אתה מבזבז אנרגיה.

אתה כאן לא מהיום, אתה כבר אמור לזהות.

השנאה מעבירה אותם על דעתם.

אתה "ביביסט" ושם נגמר הדיון, שום טיעון ענייני, שום עובדה מוצקה, תצא איתם איתם החוצה תראה להם את השמש, יגידו לך עכשיו לילה ורק נדמה לך שעכשיו יום כי ביבי מסנוור אותך.

אם יש משהו ש"נאורים", "מתקדמים", שומרי "מוסר" "זכויות אדם" ו"דמוקרטיה" פוחדים ממנו אלו העובדות, שמוכיחות שהם קומץ של צבועים קטני קומה, שהם בדיוק האנטי תזה לדגל שהם מנפנפים בו בראש חוצות.

הם ישקרו בלי להניד עפעף אותך ואת עצמם ולא יודו על האמת כי זה מציג אותם עירומים בדיוק כפי מי שהם.

כל מיני אנטי פאשיסטאנים וקוראות וותיקות וחדים וחדות שיסיטו את הדיון לכל מיני מחוזות הזויים כמו הפאתוס של הקריינית ושאר ירקות רק לא לגעת בעצם העניין ולא להודות על האמת.

רק תשים לב איך גם אותך היא גררה לדיון על ביבי (כן תמך, לא תמך) במקום לדון בעניין עצמו שהוא הצביעות ואפליה שנוהג בית המשפט.

ואם היה לך איזה שהוא ספק באו ה"רפורמה" או ה"ההפיכה" המשפטית שהורידה את המסכות והוציאה החוצה לעין כל את הפרצוף האמיתי שלהם.

עצוב, אבל זה מה שיש.
LCH 03.04.2307:48
69. +1000. אין להם שום יכולת ורצון להתמודד ולחקור ולבקש את האמת. סתם להשפריץ את רצונותיהם
בתגובה להודעה מספר 49
וזה בערך כמו הדיונים עם ה"עם" הפלסטינאי. זה קצת מנחם. כי כידוע בסופו של יום
רק האמת שורדת
נוזו 03.04.2307:14
50. +10000 תודה על ההשקעה
בתגובה להודעה מספר 22
מת לדעת 03.04.2307:27
55. מכתב
בתגובה להודעה מספר 22
ערכתי לאחרונה בתאריך 03.04.23 בשעה 07:59 בברכה, מת לדעת

LCH 03.04.2307:48
70. איך זה קשור לדיון ? עכשיו הנידון ימין שמאל ?, הנידון שלו מאד ברור וחד
בתגובה להודעה מספר 55
מת לדעת 03.04.2307:58
76. אתה צודק, עוד לא התעוררתי
בתגובה להודעה מספר 70
jack10 03.04.2309:07
89. תודה על הפרטים. מידע חשוב מאוד
בתגובה להודעה מספר 22
LCH 03.04.2307:33
59. דמגוגיה בגרוש! . הדיון אינו על הגירוש. הדיון הינו על התנהגות בית המשפט
בתגובה להודעה מספר 17
הניצוץ 03.04.2305:22
19. מערכות הצדק שומרות על זכויות אדם (לא זכויות בבונים)
בתגובה להודעה מספר 0
חושב_פעמיים 03.04.2306:04
23. כמו שאמרו הגרמנים על היהודים- אונטרמנטש
בתגובה להודעה מספר 19
רבותא 03.04.2305:29
20. השופטים אכן אם נטיה ברורה שמאלה
בתגובה להודעה מספר 0
אבל לתת לפוליטיקאים ישראלים לבחור שופטים זה פי מיליון גרוע.גם בשיטה הנוכחית הליכוד כבר מזמן יכול היה לשנות את הרכב והאיזון של השופטים ואת התוצאות היינו רואים כבר בתוך המערכת.אבל שנים לא עשו כלום דאגו רק לאינטרסים פולטים מידיים. עכשיו מובלים מהלכים בצורה מפגרת.
חוץ מזה הליכוד כבר 45 שנה רוב הזמן בשילטון וכל הזמן מתבכיין על השמאלנים.
הליכוד הוא זה שהחליט שבית המשפטהוא אוטוריטה עליונה:

חושב_פעמיים 03.04.2306:06
24. הליכוד לא יכל. תמיד היה בקואליציה מישהוא מאויים בתיק פלילי במגירה
בתגובה להודעה מספר 20
הניצוץ 03.04.2306:17
27. הנחת המבוקש, השופטים ככה ככה, אבל הפוליקאים? ליכוד! בבונים!
בתגובה להודעה מספר 20
ואפילו זכות להתלונן אין להם, למה?
כי עד היום המערכת הצליחה לשמור על טוהר הדם בעזרת בריונות משפטית מבחילה.
עוד קצת 03.04.2306:31
31. זוועה, מערכת המשפט משרתת צד אחד על המפה הפוליטית
בתגובה להודעה מספר 0
קוראת ותיקה 03.04.2307:02
44. כמה פאתוס אצל המראיינת, איזה קול היסטרי. זה מעלה את אחוזי הצפיה שלהם? 8;‍♀ᥧ8;‍♀ᥧ
בתגובה להודעה מספר 0
ולעניין המעצר, אסור לעשות זאת לבני 14, אלא אם תכננו לבצע פיגוע. יש מוסדות רווחה לצורך כך. 
והטענה שרצו חינוך מחדש? זו סתם דמגוגיה וגוזמא.
Egozile 03.04.2307:20
51. הפאתוס אצל המראיינת הוא עיקר הכתבה. עשית נכון שהתרכזת בפאתוס. השאר בקטנה, רק הפאתוס חשוב.
בתגובה להודעה מספר 44
קוראת ותיקה 03.04.2307:22
52. עוד קצת פאתוס, אויאויאוי
בתגובה להודעה מספר 51
הבנת הנקרא זה לא משהו שלילי, לשימת לבך
Egozile 03.04.2307:24
54. ''הבנת הנקרא זה לא משהו שלילי'' - מעולה!!! התגלגלתי מצחוק.
בתגובה להודעה מספר 52
חבל מאוד שאין לך טיפה אמפתיה למה שנערה עברה, ורק בגלל פוזיציה.
אדם טוב צריך שתהיה לו חמלה שלא מבוססת על שיוך פוליטי.
המגן השביעי 03.04.2308:07
79. חמלה ושמאל? ... אולי חמלה בסגנון סובייטי
בתגובה להודעה מספר 54
איציק'ל וורקי 03.04.2307:36
60. כאשר אין שום טיעון עינייני לגופו של עניין
בתגובה להודעה מספר 51
מה שנשאר זה למשוך את הדיון למחוזות קטנוניים (הפאתוס במקרה הזה).

כמה טוב שבאה הרפורמה המשפטית וחשפה פעם אחת ולתמיד את פרצופם הצבוע של אבירי "המוסר", ה"צדק" וזכויות האדם.

למי שעוד לא הכיר או לא היה בטוח.
Egozile 03.04.2307:38
64. תודה! הסברת יפה את מה שניסיתי להגיד.
בתגובה להודעה מספר 60
oby 03.04.2307:55
72. תתמודדי עם העובדות ואל תרוצי לדמגוגיה
בתגובה להודעה מספר 44
אני יודע שזה קשה כשרואים את האמת ורוצים להמשיך לחיות בשקר
קוראת ותיקה 03.04.2307:57
75. העובדות הן שעצרו אותה, זה הכל. פסול? בוודאי אלא אם תכננה לפגוע.
בתגובה להודעה מספר 72
כל השאר? דמגוגיה ופרשנות אישית של הוריה ושלה.
oby 03.04.2308:01
77. העובדות הבאות הן שלא עוצרים מפגינים מהצד השני
בתגובה להודעה מספר 75
תייפי את זה איך שתרצי - רק תזכרי - מדובר בילדה בת 14. מה עשו לה ומה עושים להם היום?
קוראת ותיקה 03.04.2308:03
78. הכל תלוי במעשים של המוחים
בתגובה להודעה מספר 77
Egozile 03.04.2308:08
80. זה פשוט לא נכון. כאילו את מתעלמת לגמרי מהכתבה. הזוי.
בתגובה להודעה מספר 78
oby 03.04.2308:18
81. המעשים שלהם כעת הרבה יותר חמורים
בתגובה להודעה מספר 78
אבל אני חושד שאצלך זה תלוי בצבע הדם
קוראת ותיקה 03.04.2308:53
86. מה בדיוק עושים היום?
בתגובה להודעה מספר 81
oby 03.04.2308:59
88. מדורות באיילון, שריפת תמונות של ראש הממשלה, הכאת שוטרים
בתגובה להודעה מספר 86
ראית מישהו עצור? זה כבר שלושה דברים שהילדה הזו לא עשתה. ואלו שעושים זאת לא ילדים. ואת בכח רוצה "שוויון" בין אנשים בוגרים שעושים אנארכיה לבין ילדה. פוזיציה מגעילה ביותר אם יורשה לי לומר
קוראת ותיקה 03.04.2309:13
92. לא אני עשיתי את ההשוואה הזו. שריפת תמונות מצריכה מעצר? איפה ומי הכה שוטר? ומדורה זה פסול.
בתגובה להודעה מספר 88
oby 03.04.2309:24
94. ממש עוזר לי שאת אומרת שמדורה זה פסול. איפה העצורים? אנחנו מדברים על איפה ואיפה
בתגובה להודעה מספר 92
נסי להסיט את הנושא כמה שתרצי. אני אחזור לשם כי חוויתי זאת על בשרי.
קוראת ותיקה 03.04.2309:29
95. ואתה מצפה שרפורמה תתקן משהו?
בתגובה להודעה מספר 94
עדיף לא לצפות לכלום מהממשלה הזו
ברוש 03.04.2307:07
46. כשהשמאל מדבר על גרמניה הוא חושף את צביעותו מספיק לראות את הראיון עם פרוקציה כדי להבין מי הוא מי (מעבר לשתפ ומימונו ע''י הגרמנים)
בתגובה להודעה מספר 0
גלאפגוס 03.04.2307:37
63. טריגר ערוץ 14
בתגובה להודעה מספר 0
איתי 03.04.2307:48
68. צריך להדהד את הסיפור הזה
בתגובה להודעה מספר 0
השיטה של ניתוק ילדים קטינים מהוריהם הביולוגים ושליחתם לחינוך מחדש "בקיבוץ" היא גישה מפאיניקית פרוגרסיבית קלאסית שננקטה על ידי משטרים דיקטטורים ובעיקר במדינות הקומוניסטיות כמו סין ובריהמ.
במיוחד כהשופטת פרוקצה קיבלה לאחר מכן תואר אבירת זכויות אדם מהארגון של הגינגי. אז לא חשוב שמדובר בתואר דימקולו שאין לו שום חשיבות ושום יוקרה אמיתית. 
אבל יש ציבור שבעיניו השופטת הזו אכן נחשבת. והיא גם נואמת בעצרות ובועדות הכנסת ומגלה מעורבות פוליטית אקטיבית בהתנגדות לרםורמה. 
חשוב מאד למען האמת ההיסטורית שכולם יידעו שמדובר בשופטת שאחראית לאחת ההחלטות העלובות ביותר של ביהמש העליון והיו כמה החלטות כאלה בנושאים שונים (גם של שופטים אחרים). זה המוסד שכביכול אמור לשמור על זכויות אדם. בעוד שזה המוסד האחרון שאפשר לסמוך עליו בענין זה.
מדובר במוסד שהוא ברובו בולשביקי שמאלני פרוגרסיבי רדיקלי המייצג קאסטה אחת שהיא מיעוט בציבור.
פרוקצה היא ארכיטיפ טיםוסי שלו.
ari10 03.04.2307:57
73. חובה להאזין לדבריה של פנינה פינקל ולהבין באיזה עריצות אנו חיים
בתגובה להודעה מספר 0
אבוי אם בממשלה הזו לא יעשו את הרפורמה
יותר לא תהיה הזדמנות בטווח הנראה לעין
תם וישר 03.04.2309:35
96. אחרי הראיון, ידע כל ימני שהולך להפגין כעת - דמו בראשו.
בתגובה להודעה מספר 0
me אני 03.04.2309:40
99. ראיתי בלייב
בתגובה להודעה מספר 0
מזעזע ברמות בלתי נתפסות.
בא לי להשתמש במילים ...
אבל אחסוך
Mrs M 03.04.2309:51
100. כואב
בתגובה להודעה מספר 0
כל הזכויות שמורות לרוטר.נט בע"מ ©

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2026 09:59 לינק ישיר 

יש מספר חיילים המתגוררים בביתר עלית, משרתים בתל אביב, אין קו אוטובוס ישיר לתל אביב בבוקר, החיילים צריכים לנסוע שעתים וחצי מכוון שהם נאלצים לנסוע לירושלים ומשם לתל אביב, זה סיוט !!!! בקבוצת הווצאפ של ביתר עלית יש עוד תושבים הזקוקים לקו אוטובוס לתל אביב , מבקשים שיהיה קו מביתר לתל אביב ולפחות לאוניברסיטה ישיר , כמו שיש מביתר לקרית גת בשעה 06:00 בבוקר וקו ישיר חזור בשעה 18:00, יש גורמים בעירית ביתר עלית המתנגדים לזה , מסיבות לא מובנות, נא עזרתכם הדחופה, אחרת הם יפנו לצהל ו צהל יתן להם בתים בתל אביב , בבית החייל שזה מקום ללא שמירת שבת בכלל !!! מי יתן את הדין על חייל חרדי שנאלץ לגור בבית החייל בתל אביב בגלל שאין לו תחבורה לביתר עלית !!! איך הוא יכול לשמור שם על היהדות שלו - באחריותך ראש העיר מאיר רובנשטיין - שים לב כמה אחריות יש לך !!!! חייל חרדי שהולך לגור בבית החייל, איך הוא ישמור על יהדותו ??? קום תעשה מעשה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > באהלי צדיקים > "יש כאן אכזריות שלא הייתי מצפה ממשלת זדון של נוכרים וודאי לא של יהודים"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext