| נשלח ב-25/12/2011 17:20 |
|
| |
הפורעים הם קומץ. אבל מי טיפח אותם?
| "הפורעים הם קומץ. אני לא יכול לעשות נגדם כלום" • אבטבול רושף אש | | ראש עיריית בית שמש, משה אבוטבול, קם הבוקר למתקפה חסרת-תקדים • בראיון מיוחד ל'בחדרי חרדים' הוא מספר: "משעה חמש בבוקר אני רק עונה לפניות התקשורת, מתוך תקווה להציל את תדמיתה של העיר" • על הקריאות לפיטוריו: "שהאנשים הללו יטפלו בבעיות הקשות של המדינה" |
רק דבר אחד שכחו הכותבים, מי גידל את הקומץ? מי דאג להם בעיר? מי סר למרותם ועשה כל שביקשו תוך דריכה על זרמים אחרים בעיר? רוצים לדעת מי? הנה לכם תשובה בסרטון שעלה עוד לפני הבחירות לעיריית בית שמש
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2011 20:51 |
|
| |
פרצופו האמיתי ואני לא מבינה למה הצבעתי לו
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 08:34 |
|
| |
ברור, כי מה שרואים משם, לא רואים מכאן.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 14:29 |
|
| |
לפני 3 שנים בדיוק (בימי החנוכה) תקפו ביריונים חרדים קבוצה של בנות. יצא לי אז לכתוב באחד עיתוני העיר. זה אומנם קצת מצחיק לצטט את עצמי, אבל מכיוון שהדברים יפים שבעתיים כיום הרשיתי לעצמי...
וכך כתבתי:
קדושים יהיו לאלקיהם ולא יחללו את שם אלקיהם (ויקרא כא, ז)
ונשאלת השאלה אזהרה על חילול השם דווקא אצל הקדושים?
אלא מכאן אזהרה לקדושי ישראל, חסידים ואנשי מעשה, שישגיחו שבעים ושבעה על כל שעלם וצעדם שיהיו בצדק וביושר, בשלום ובמישור. כי על כן, הם משמשים דוגמא, סמל ומופת לאחרים, ואם יכשלו במשהו שלא כשורה, נמצא שם שמים מתחלל, חלילה (על התורה להרב מרדכי הכהן זצ"ל).
דברי הפתיחה לא מיועדים לאותם בריונים שתקפו בנות בליל שבת, אותם דברי תורה לא ישכנעו, ובוודאי לא מושגים כמו "חילול השם" ישכנע אותם, בשאלה הם הוגדרו כ "קיצונים דתיים", ובכן, הם לא קיצונים ובוודאי לא דתיים, אין שום קשר בין מעשי האלימות שלהם ולדת, וראוי לקרוא לילד בשמו, מדובר בחבורה אלימה ועבריינית שמונה כמה עשרות בלבד אך מטילה את חיתתה בראש ובראשונה על האוכלוסייה בה היא חיה, קרי, האוכלוסייה החרדית ברמב"ש ב'.
לא דברי הפתיחה לא מיועדים אליהם, הם מיועדים אלינו הציבור הדתי והחרדי כולו, חובה עלינו להוקיע את אותם פרחחים ולרדוף אותם עד שיפסיקו את מעשיהם, כי אם נשתוק אזי גם אנחנו שותפים חס ושלום לאותו חילול השם נורא שהם גורמים.
פורסם כי ראש העיר נפגש עם הרבנים וקרא להרגעת הרוחות, אבל בואו לא ניתמם החבורה הזאת לא נשמעת לשום רב, כל הרבנים שאני מכיר מתנגדים למעשיהם והם בשלהם.
יש לפעול נגדם בכל חומרת הדין, ועל משטרת בית שמש לחקור את המקרה ולא להרפות עד שהם יתנו את הדין, אם המשטרה יכלה לעבריינים ידועי שם כאבוטבול ורוזנשטיין, אזי אם רק תרצה היא תוכל גם לחבורת הסיקריקים מרמב"ש ב'.
רודולף ג'וליאני מי ששימש כראש עיריית ניו-יורק מתאר בסיפרו "מנהיגות" כיצד הצליח להפוך את ניו-יורק לעיר הגדולה הבטוחה ביותר בארצות הברית. במלחמתו בפשע, הסתמך ג'וליאני על תיאוריית החלונות השבורים. תיאוריה זו הוכיחה שהזנחת עבריינות קלה של שבירת חלונות היא מדרון חלקלק שמוביל לזילות בשלטון החוק ולכר גידול עבור פשיעה ופשע מאורגן.
אם עירייה מעלימה עין שנים, כאשר נתלים שלטים וכתובות גרפיטי תחת כל עץ רענן ולא אוכפת את החוק, אל תתפלא כאשר יש שמבינים שאין דין ואין דיין וכל הישר בעיניו יעשה.
תרשו לי לסיים ברוח החנוכה, דרכיה של התורה היא דרכי נועם, לא צעקות, לא קללות, לא לכלוך, ובטח לא אבנים, הרי חושך מגרשים באור ולא בחושך ובוודאי לא באלימות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 15:53 |
|
| |
כלפה נגד אבוטבול האם הוא תומך בוקנין??
|
לא דופק חשבון
|
<> >
14/03/2008 11:42 מאת: , אבידן כלפה
|
|
|
והפעם: על וקנין לעומת אבוטבול ועל כביש 10
לכל אחד יש מחיר "מועמדים רבים זוכים בבחירות בעיקר מפני שהבריות מצביעות נגד מישהו ולא בעד מישהו". זהו החיבור המוזר, שיש לו מחיר, שנרקם בקבוצה שמתיימרת להנהיג את העיר- אדרי, בלעיש, מרציאנו ופרס- שמביאים רעה לכולנו בחיבור עם משה אבוטבול! כן, אני לא מתבייש לומר. אני מפחד, אני מפחד ממערכת היחסים שנרקמת לא מתוך אהבת אבוטבול אלא מתוך שנאה לווקנין. יקומו הציניקנים ויאמרו הנה כלפה תומך בווקנין. האמת, עדיף להיות עם וקנין ולא עם אבוטבול. אבל אני לא עם זה ולא עם זה. היום המצב בעיר בית שמש לפני הכרעה סופית. נושא המע"ר יכול להציל את העיר מפני השתלטות מצד החרדים הקיצונים שאיתם נמנה משה אבוטבול, שדאג לספר לקבלנים "שכל אבן שתבנה תקום- הפגנה...". האם זה ראש העיר לו אתם מייחלים. האם בית שמש עוברת להנהגה כאיראן? עד לאיפה יכולה להגיע השנאה שלכם? אנחנו לא רוצים להיקבר כאן.
משה אבוטבול יכול רק לגרום לכך שבעתיד גם אתם- בלעיש, אדרי, מרציאנו ופרס- לא תגורו כאן. עכשיו הוא מחבק אתכם ומה אחר כך? תחשבו, האם הוא צריך אתכם? אני מודע לעובדה, שלמעט שלום אדרי, כולכם פוליטיקאים צעירים וחסרי ניסיון אבל עם כל הכבוד, אתם לא אלו שתביאו אסון על כולנו. מבחינתי, אני רואה שמשה אבוטבול הוא רק צרה לעיר הזאת. אני אעשה כל שיש לאל ידי לכישלונו. העיקר לא אבוטבול.
מי הוא בכלל? האם אתם מודעים לכוונותיו? כספרדי, אני מרשה לומר לעצמי שרק ממפלגה אחת אני מפחד וזוהי ש"ס, כאשר המושכות מגיעות לידיים שלהם ראינו מה קורה. חלילה אין אני חושד בדבר במשה אבוטבול ידוע לי שהוא אדם ישר, אבל... עקרונותיו הם רחוקים משלכם, בתמיכה שלכם בו אתם משמידים את עצם קיומנו מהעיר הזאת בתחפושת שכרגע נראית לכם כאהבה.
אני רק מדמיין לעצמי יום אחרי הבחירות אם חלילה (למרות שלדעתי אין לו סיכוי) משה אבוטבול נבחר לראשות העיר. דמיינו את יום העצמאות, איזו ברכה הוא יברך? דגלי ישראל יוחלפו בדגלי ש"ס ומה נשאר? החברים שחברו בחבירה המשונה מראים רק חוסר בגרות מצידם וכל מעשיהם נעשו מתוך שנאה לאחר. נושא המע"ר הוא יריקה בפרצוף לאנשים שתמכו בכם. להבדיל מכם, אני יודע להפריד בין הדברים. נכון שאני לא תמכתי בראש העיר אפילו פעם בחיי, אבל כאן, בנושא העתיד של כולנו לא מצאתי דרך אחרת למען כולנו. להבדיל מכם ש'הקורה עדיין בין עיניכם' וקשה לכם הראיה הכוללת, לא בושה לבקש עזרה.
משמעות התמיכה שלכם בו לא תביא לשינוי הדרך בבניית המע"ר. למזלנו, התושבים חזקים יותר מכם. צר לי, כי שאר חברי מועצת העיר עדיין מנמנמים ולא מראים את כוחם מהצד השני. ידוע לי שלחלק מחברים בהתחברות המוזרה יש דרישה למחיר ובטוח שצעיר מהחבורה, שמאס בהפיכת חביתות וקיצוץ הבצל, מעוניין לחזור לכיסא הסגן, האם מתוך שאיפות אישיות הוא רץ אחרי העדר או כתוצאה משאיפות עשן?...
כביש 10 - תירוץ או מחלה? כביש 10, הכביש העוקף לרמת בית שמש עדיין לא מצא מנוחה, מי לא ביקר בכביש, שרים קציני משטרה בכירים ואפילו שופט תעבורה. ועדיין לא נמצא פיתרון, האיסור בשימוש בכביש עדיין לא הוגדר מפורשות. למשטרה חל איסור להיכנס לכביש, לנהגים התמרורים לא ברורים, הסתירה בין תמרור לתמרור כל כך בולטת עד שהנהג לא מבין האם הוא נוסע בכביש או שהוא באטרקציה בלונה פארק. מבחינת המשטרה, חל איסור לערוך שם אכיפה מאחר ולשוטרים ניתנה הוראה מפורשת לא לנסוע בכביש. חלק מהתמרורים בכביש מורים על 'אין כניסה' אולם מצד שני מראים התמרורים כי הכניסה מותרת. לידיעתכם, בשנה האחרונה בכל משפט שהתנהל על עבירות שבוצעו בכביש 10, בעיקר בנושא מהירות ועל הכניסה לכביש, זוכה הנהג ולא מחמת הספק, כי אם מחמת הטיפשות של הרשויות. שר התחבורה, שאול מופז, עדיין לא מצא את הזמן לטפל בנושא והרשויות מבחינתן זורקות את האחריות זו על זו. כל שנותר לנו הנהגים הוא להמשיך ולנסוע בכביש ופשוט לא לדפוק חשבון...
| | זה מה שמצאתי זה פשוט מדהים כמה שאבידן צדק ואני מצרה על כך שבעבר זלזלתי בו....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 15:58 |
|
| |
והנה עוד משהו שהוא כתב על הרב פרלשטיין תשמעו אנחנו היום צריכים לבקש ממנו סליחה ומחילה. אני באופן אישי אם אצליח להגיע אליו אני אתנצל בלי להזדהות מי אני אני חושבת שאבידן כלפה ראה את העתיד יותר טוב מאיתנו או שאנחנו פשוט כיסינו את העיניים. כלפה אבידן לא דופק חשבון
לא דופק חשבון
|
<> >
22/02/2008 11:43 מאת: , אבידן כלפה
|
|
|
על חרדים, ביקורת ותגובות
דני מצפצף על המבקר הסיבה העיקרית שמבקר העירייה, אביטל בן ברוך, הוא מבקר העירייה, נובעת מכך שאין הוא מבקר את הנעשה בעירייה, לעומתו, מבקר המדינה, השופט מיכה לינדנשטראוס, לא דופק חשבון, הן לגופים ממשלתיים והן לגופים ציבוריים. דו"ח המבקר בנושא הקצאת הקרקעות לא מוסיף ולו תזוזה קלה לראש העיר. מבחינתו, מבקר המדינה יכול לכתוב אלפי דוחות. הרי אחרי שבוע הכל נשכח והדו"ח עב הקרס נכנס לארכיון. משר הפנים כן הייתי רוצה לשמוע או לפחות להגיב. הרי איך ייתכן, שראש העיר, שקיבל לידיו את מפתחות אמון הציבור, הכוללים בין היתר קרקעות שנאמדים במיליוני שקלים יתערב ברגל גסה ולא מתוך שיקולים עניינים? אני ממליץ למבקר המדינה, לערוך ביקורת מקיפה על המתרחש בעיריית בית שמש וניתן לומר שאין הוא צריך לחפור ולנבור עמוק. הכול צף מול העיניים, נושא הקרקעות בבית שמש הוא כאוב. קומץ בעל השפעה יכול לקבל יותר מאשר אחרים וזה רק בשל היותו קרוב לצלחת. התנהלות הקרקעות יכולה להוות שוחד. הרי מדוע ראש העיר מתערב? האם בכל דבר שיכול להשפיע על מעמדו ועל המשך דרכו הפוליטית ראש העיר מתערב? האם ראש העיר מתערב גם בחיסול חשבונות אישיים? האם תפקידו של ראש העיר מתחיל ומסתיים בקרקעות ובקומבינות שונות ומשונות? תגובתו של דובר העירייה חסרת ערך. הרי ידוע שראש העיר לא מתכוון לייחס חשיבות כל שהיא לדו"ח. ראש העיר מעדיף להתייחס למבקר הפרטי שלו, מר אביטל בן ברוך, שעושה את מלאכתו נאמנה כלפי ראש העיר.
פרלשטיין נעלם "לחלל את קדושת מחננו...", כך נכתב באותיות מאירות עיניים. שלושה עשר הרבנים החתומים על המודעה שכחו את שמו של אביר הג'יהאד החרדי פרלשטיין. מדוע הם מחביאים אותו? הציבור החרדי בהלם קרב. הקמת הקניון תביא לחילול המחנה הקדוש בו הם גרים, עיתון 'חדש' גם דואג להחמיר את נושא המע"ר ולספר מעשיות נוספות וזה בכדי ליצור חלחלה אצל מנהיגי הציבור החרדי. שכחו אותם רבנים, כי הם לא גרים לבד בשכונה. שכחו מנהיגי הקומץ המופרע, כי יש להם שכנים חובשי כיפות סרוגות, אבל מזכירים לי מנהיגי הציבור, שהם רבנים בעלי שיעור קומה, את השכן מהצפון, השייח' חסן נסראללה שגם הוא הבטיח מלחמה בעקבות חיסול רב המחבלים בשבוע שעבר. אבל במלחמה צריך להתנהג כמו במלחמה. אסור לנו לתת להם להמשיך ולנהל לנו את החיים. הרבנים החתומים באותו מסמך מראים לי שאין מדובר ברבנים, הם יותר מזכירים לי מנהיגים של חמאס וג'יהאד. וכן, היום הם מאוד דומים בצורת הדיבור שלהם לשייח' נסראללה. עתידה של בית שמש אכן מונח על כף המאזניים. היום, יותר מתמיד, אסור לוותר. צריך להילחם עד הסוף. רובנו יוצאי יחידות קרביות. רובנו יודעים מה זאת מלחמה וכאן אנו חייבים לנצח. רכשנו את בתינו במיטב כספנו. מותר שיהיה לנו מע"ר, מותר שיהיו לנו מרכזי קניות, מותר שיהיו לנו בתי קולנוע, זה לא רע... למי שלא נעים לראות את העיר מתקדמת, יכול לעזוב. מי שבכל זאת רוצה להישאר ולחיות כאן איתנו בשלום מוזמן, אנחנו לא פותחים במלחמה אבל אם מתחילים לזרוק אבנים צריך להחזיר באבנים. לכל הרבנים החתומים במכתב הנאצה לא פלא שחתמתם את שמכם ללא תואר של רב, היום ברור מעל לכל ספק שרבנים אתם לא!
לכל המגיבים לאלה המוצאים זמן ומגיבים, ראשית תודה. שמח לראות את התגובות גם במייל האישי וגם באתר SUN4U. אין לי כוונה להגיב למשמיצים וכמובן לא להתנצל על כל מילה שאני כותב בטור. הטור בא לשפוך מעט אור על הנעשה ועל שלא נעשה כאן בעיר. לשוטרי תחנת בית שמש, שפנו אליי בשבוע שעבר הסברתי שאין לי דבר נגד עבודתם ההיפך, אבל כלפי מפקדם צר לי שהוא לא מצליח לספק את הסחורה. אני שמח לשמוע את התגובות כאשר אני מסתובב במרכז המסחרי ואני שמח יותר שלחלק לא מבוטל כך הם אומרים "אתה עושה לנו את השבת". אני מתכוון להמשיך ולכתוב, להשמיע ולהראות. אין אני מבקר ואין לי כוונה לבקר, הטור הוא בסך הכל דברים הנכתבים וכל אחד יכול לראות אותם בצורה אחרת. אם מישהו נפגע באופן אישי כמובן שאני לא מתנצל, כי אני לא דופק חשבון....
|
 |
|
|
|
|
|