|
|
| נשלח ב-26/12/2011 09:46 |
|
| |
אלימות? גיוועלד!!!
בס"ד
אני נגד אלימות,נגד הדרה, נגד בפגיעה בחופש הפולחן הדתי.
אלימות מילולות- עברתם לאחרונה ליד העיריה וראיתם את השלטים האנטי חרדים, ממש אנטישמים והמשטרה והתקשורת אינם מטפלים בזה.
הדרה-דני ועקנין ניסה להדיר את רגליהם של החרדים מהעיר, אמר זאת מפורש כתב רשת ב' ברדיו אתמול ( אחד בשם שפירא שפעם גר בבית שמש) שדני אמר שיעצור את כניסת החרדים לעיר בגופו. ואף אחד שמה בתחנת רדיו לא התרגש מהדברים. בל נשכח שדני רצה להביא אלינו את הקנאים דוקא כדי לעבות את האוכלוסיה (באותו תקופה אף אחד לא רצה להגיע) והוא ידע שהם לא יצביעו נגדו בבחירות.
הדרה2- מדירים את רגלי בנותינו ממבנה הולם העומד ברובו ריק בנחל שורק, מסיעים באוטובוסים תלמידים בעלות יקרה והכל כדי שלבת שלי לא תהיה מקום לימודים.
פולחן דתי-מדוע נכנסים לקישקעס של הציבור החרדי, לבית הכנסת היכל אברהם ועושים פרובקציות?
אני לא משתייך לחוג הקיצוני ואין אני תומך ברבים מפעולותיהם, אבל כעת זה מאבק ארצי נגד הציבור החרדי ואנו צריכים לעמוד איתנים ולא לגמגמם ולהתחנף כמו אחרים (שמעת בלבעת?). צריך לומר להם ליטול קורה מבין עיניהם וכשהם יסיימו את הבעיות אצלהם שיפנו אלינו.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 11:09 |
|
| |
טמבל מתי זה לא יהיה אצלך מאבק כנגד הציבור החרדי
תמיד זה התירוץ הנבוב של כל מי שאינו רוצה קצת להפנים ולדעת שיש רגעים שאל אף ההסתה כנגד החרדים גם אצלנו יש מה לתקן
וכל החכמה שבכל פעם שתוקפים אותך אתה תוקף חזרה את הצד שכנגד כלומר את החילונים מוכיח מיני וביה שאין לך את היושרה המינימאלית לומר אבל אשמים אנחנו
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 11:33 |
|
| |
בנוגע להדרה2, מאות תושבי רמה ב' לוטשים את עיניהם על מבנה של "מגן אבות" שרוב התלמידים מגיעים מחוץ לשכונה. כך שטענה זאת יכולה לשמש גם אותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 20:36 |
|
| |
יש_כבוד היקר,
ואהבת לרעך כמוך מתחיל בבית. יש לך כבוד למזרוחניקים,חילונים טובניקים.... אבל שנאה בוערת לחרדים שכנראה שפעם היית נמנה עמם. אני מוכן לוויכוח עיניני אבל תחילת דבריך ממש פגע בי :( אבל אני אותך דן לכף זכות שכנראה כתבת את הדברים כאשר נקלעת להפגנה ברמה ב' או בקריה והוצאת את התיסכול עלי. אני נגד אלימות כמו שאמרתי ומכל סוג! יש לנו מה לתקן אבל מי כמוך יודע שלא שייך לתקן את האנשים הללו (הסיקריקים). התקשורת מחפשת את הציבור החרדי ואל לנו לתת לזה יד.
ואליך מר פיינרך, הביה"ס המדובר ריק ברובו ובעיר שמשם מגיעים הילדים משוועים לעוד תלמידים וכפי שקבע וועדה מיוחדת שדנה בכך אז נא לא להקשות בין מקרה למקרה (גם סמינר פערלשטיין,מורשת דליה ומנדלסון מגיעים מחוץ לשכונה).
תוקן על ידי חרדיברמה ב- 26/12/2011 20:37:53
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2011 01:08 |
|
| |
סליחה על המילה טמבל באמת לא במקום
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|