בית פורומים שידוכי חרדים

מי שכבר טעם יין הונגרי......

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/12/2011 13:14 לינק ישיר 
מי שכבר טעם יין הונגרי......

אני בטוחה שרוב יושבי הפורום מכירים את המשל מיין הונגרי של ר' נחמן מברסלב. לטובת אלו שלא מכירים מצו"ב קישור http://www.breslev.org/pages.php?subaction=showfull&id=1234984316&archive=&start_from=&ucat=36

ולמה אני מביאה את זה, אם עד לפני חודש יכולתי להמשיך לצאת עם בחור רק בגלל שהייתה פגישה נחמדה הרי שהיום אחרי שטעמתי מה"יין ההונגרי" המשובח, אחרי שנפגשתי עם הבחור שהצליח להזיז אצלי מיתר בלב אני לא מצליחה לחשוב על מישהו אחר שיוכל להזיז לי את הלב.

אז אבא תן לנו עוד קצת יין הונגרי שלא יטעו אותנו לעולם.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2011 12:23 לינק ישיר 

כפית_סוכר כתב:
עמקויות, הלב שלי בוגד בי. אני יודעת שטוב יהיה לי אם אשכח מהבחור ואתן למישהו אחר להיכנס לנעליים שלו, אבל ללב שלי חיים משל עצמו והוא לא מסכים להוציא את הבחור החוצה. וכל הזמן אני חושבת איך אוכל להחזיר את השידוך.

לדעתי אין קשר בין התסבוך לבין זה שסלדתי מבחור אחר.

מעפיל, אני מאוד מקווה שאת ארבעת המילים האחרונות בהודעתך כתבת בציניות.

ציטוט: "אני יודעת שטוב יהיה לי אם אשכח מהבחור ואתן למישהו אחר להיכנס לנעליים שלו"...
שמת לב למה שאת כותבת?
לנעלים שלו??

את לא אמורה לרצות שמישו אחר יהיה כמו ההוא.. זה גם לא יכול להיות שמישו אחר יהיה - ההוא..!
ואם הוא לא איתך.. זה בהכרח אומר שהנעלים שלו רק ילחצו עלייך.. יכאיבו לך.. יגרמו לך ליבלות.. זה שווה בגלל נוחות זמנית? בגלל הבקרה רגעית...?

הוא  פשוט כל כך עמוק בתוכך, שאת לא חושבת שבכלל יש מישהו אחר!
את לא מוכנה לקבל משהו אחר..! 

ונכון שללב יש לו חיים משלו.. אבל גם הוא כפוף לשכל.. לחיי המציאות והתבוננות...
אני לא יודע בדיוק מה כל כך כבש אותך.. אבל זה ברור לי.. שזה לא משהו אמיתי.. זה לא משהו שאם תכתבי לעצמך מה בדיוק מושך אותך, יהיה לך באמת מה לכתוב.. זה כדור של רגשות.. שהתגלגל.. התרחב.. והגיע לאן שהגיע..

הדרך היחידה בשבילך לחזור למציאות.. (ולצאת מהסחרור שמסחרר אותך לאחרונה..) פשוט.. לנשום עמוק.. תשבי עם עצמי, ותכתבי מה באמת מושך אותך.. מה באמת כבש אותך.. והאם זה באמת מה שמתאים לך.. האם לא דברים אחרים יותר יועילו לך.. האם הוא ה-יחיד שיכול לענות על הדברים הללו.. 
אני מניח שלאחר החשיבה והתבוננות.. יחזור לך קצת ישוב הדעת והלב.. ואז תוכלי להמשיך הלאה בחיים שלך.. להתעסק עם מה שאת באמת אוהבת וחולמת לעשות.. וכשתעשי את זה.. אט, אט הרגש יפוג וייעלם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2011 18:17 לינק ישיר 

גם ללב, אבל אם את הולכת לחכות כל פעם שהלב יפעום ויתרגש בהתרגשות שיא... זהו מתכון לכשלון...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2011 18:14 לינק ישיר 

בן זוג הוא לא מנת פלאפל שאפשר לבוא עם רשימת קניות ולבקש עם חריף וחומוס או בלי. בבחירת בן זוג צריך לתת גם ללב לדבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2011 18:10 לינק ישיר 

אני כתבתי אותם לגמרי ברצינות. ככל שחווים יותר בחורים נהיה יותר קשה להחליט. אם את רוצה באמת להתחתן, את צריכה לתפוס את עצמך בידים, ולהחליט לפני שאת מכירה בחור איזה סגנון מתאים לך, ואם הוא מגיע, אז להתחתן אתו, אפילו אם הלב לא פועם ומתרגש ומקשקש כפעמון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2011 18:04 לינק ישיר 

עמקויות, הלב שלי בוגד בי. אני יודעת שטוב יהיה לי אם אשכח מהבחור ואתן למישהו אחר להיכנס לנעליים שלו, אבל ללב שלי חיים משל עצמו והוא לא מסכים להוציא את הבחור החוצה. וכל הזמן אני חושבת איך אוכל להחזיר את השידוך.

לדעתי אין קשר בין התסבוך לבין זה שסלדתי מבחור אחר.

מעפיל, אני מאוד מקווה שאת ארבעת המילים האחרונות בהודעתך כתבת בציניות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2011 15:41 לינק ישיר 

א. ברור שאין טעם להפגש פעם שלישית ורביעית עם מישהו שלא הצליח להזיז לך מיתר בלב.
ב. יין גורם גם לשכרות אז זהירות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2011 09:43 לינק ישיר 

ככל שתצאי יותר תמצאי שיש לא רק יין הונגרי (יין טוקיי, אם נשתמש בשמו הרגיל), אלא גם יין צרפתי, יין מרמת הגולן, מקליפורניה ומאד מקומות. ולא רק יין יש, אלא גם וויסקי, ובירה, כל אחד עם הטעם המשובח והמיוחד שלו.

וכך תמשיכי לצאת עם בחורים מבחורים שונים, זה יגע לך במקום אחד של הנשמה שיגרום לך להתרגש, וזה יגע לך במקום אחר של הנשמה, שיגרום לך להיות סוערת, וזה יגע לך שוב במקום אחר שיגרום לך להתעלות, וכן הלאה וכן הלאה. וכך תטעמי מיינות משובחים בלי סוף, אבל לארוחה לעולם לא תגיעי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2011 15:07 לינק ישיר 

תשמעי, יפה!
נהנתי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2011 14:11 לינק ישיר 

כפית_סוכר כתב:
אני בטוחה שרוב יושבי הפורום מכירים את המשל מיין הונגרי של ר' נחמן מברסלב. לטובת אלו שלא מכירים מצו"ב קישור http://www.breslev.org/pages.php?subaction=showfull&id=1234984316&archive=&start_from=&ucat=36ולמה אני מביאה את זה, אם עד לפני חודש יכולתי להמשיך לצאת עם בחור רק בגלל שהייתה פגישה נחמדה הרי שהיום אחרי שטעמתי מה"יין ההונגרי" המשובח, אחרי שנפגשתי עם הבחור שהצליח להזיז אצלי מיתר בלב אני לא מצליחה לחשוב על מישהו אחר שיוכל להזיז לי את הלב. אז אבא תן לנו עוד קצת יין הונגרי שלא יטעו אותנו לעולם.

למיטב זיכרוני, (בהקשר לאשכול הקודם שלך) טעימת יין ההונגרי לא בהכרח היתה בגלל שהיין הוא הונגרי, אלא בגלל שלפני היין טעמת חומץ... 

הנקודה שלי היא, שאם תחשבי על זה יותר לעומק, ותתני ללב שלך להשתחרר מכל אותם רגשות וחלומות שארגת לך.. אז הרגש הזה ירד, ותוכלי לתת ללבך לטעום טעם אמיתי יותר. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2011 14:00 לינק ישיר 

אני נפגשתי עם בחורה רומניה, ולא קרה כלום! ההונגרים כאלו מסוכנים...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מי שכבר טעם יין הונגרי......
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext