בית פורומים עצור כאן חושבים

מי השתלט על ההסברה החרדית?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/12/2011 02:10 לינק ישיר 
מי השתלט על ההסברה החרדית?

אחרי שהצליחו לארגן אשה חרדית מבית שמש שתתלונן במשטרה, שחתן פרס ישראל ירק על בתה בת הארבע וגרם לה סיוטים,

http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=36114

והצליחו לראיין את הילדה בת הארבע שכשתגדל לא תתקבל לסמינר בית יעקב מפני שהיא פרענקית,

http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=36125

יודיעו יח"צני הציבור החרדי שהם מחפשים אשה חרדית קטועת רגל בת מאה וחמישים פלוס, שתתלונן במשטרה שפרופסור ישראלי ידוע מנע ממנה מלשבת לידו על ספסל בגן הציבורי של בית שמש, ירק עליה ואמר לה: "עופי מפה חרדית אינוולידית, פרנקית זקנה", והם בטוחים שבע"ה, בברכת גדולי ישראל והעתונות החרדית, הם גם ימצאו אותה, וכסיפור תלונתה יתפרסם בעולם יגלו כולם את מה שידעו כל גדולי ישראל מאז חורבן בית שני, שהחילונים שונאים חרדים, נכים, בני עדות המזרח, נשים, קשישים ותושבי בית שמש, ובא לציון גואל.

תוקן על ידי נישטאיך ב- 29/12/2011 02:24:13

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2012 18:51 לינק ישיר 

אלופי
"נשים הן שוות ערך לחלוטין לגברים. נשים וגברים מקיימים פעילויות רבות ומגוונות, אבל כל קבוצה בנפרד",
הם באמת מאמינים בזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2012 13:02 לינק ישיר 

http://www.israelhayom.co.il/site/newsletter_article.php?id=14282&hp=1&newsletter=20.12.2011

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2012 13:01 לינק ישיר 

ישנם כאלו שמתמודדים בהצלחה עם ההסברה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2012 11:37 לינק ישיר 

סליחה
טעות בהודעה הקודמת:
אי ההמנעות מלעורר אנטוגניזם היא מכיוון שבעומק הענין הם ציונים ומכירים במדינה הציונית כמדינתם, משא"כ בחו"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2012 09:40 לינק ישיר 

ההמנעות מלעורר אנטוגניזם היא מכיוון שבעומק הענין הם ציונים ומכירים במדינה הציונית כמדינתם, משא"כ בחו"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2012 09:39 לינק ישיר 

כנראה שיש כמה סוגי מלאות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2012 10:23 לינק ישיר 

איני יודע האם מדובר בתופעה אמיתית או שהתקשורת החרדית מנסה לנפח את העניין כחלק מהתגובה המתגוננת. כמו כן, אין חולק על כך שהתקשורת הכללית אינה הוגנת ביחסה אל החרדים ומטפחת שנאה כפי שלא היתה עושה כלפי אף מגזר (למעט המתנחלים). ועם זאת התגובה החרדית מתמקדת אך ורק בעוולה שעושים לנו ואין בה שום לקיחת אחריות וחשבון הנפש. זה מאפיין של נרקיסיזם והלך רוח של אני ואפסי עוד. הרי אם נבחן את מאזן העוולות, גם החרדים אינם הוגנים ביחסם אל האוכלוסיה הכללית.

בלי לערוך חשבון מדוקדק מי עושה יותר עוולות, תגובה בוגרת ואחראית חייבת לכלול חשיבה כנה על השאלה מה חלקנו בתבערה. הרי ממה נפשך, אם באמת יש הסתה ויש חשש אמיתי שזה יוביל להתפרצות אלימה נגדנו, הלא מוטלת עלינו החובה לבדוק האם אנו זהירים מספיק כדי לא לגרום לכך. בחוץ לארץ, שם אנשים באמת חוששים מהתפרצות של אנטישמיות, אנשים יודעים יפה שלא לעורר אנטגוניזם. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2012 09:36 לינק ישיר 

נישט – תודה. ארשם לקופת העיר להתרמה לניתוח פלסטי.

כל עוד החרדים (כולל המנהיגים)  אינם מכירים את החשיבה החילונית, אינם רוצים ואינם מכירים בצורך להכיר אותה ואינם יכולים להבין אותה לא תיתכן הסברה. כאשר זה יקרה הצורך בהסברה יפחת ממילא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2012 09:01 לינק ישיר 

ומה בינו ובינם

http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=3&topic_id=1940485&forum_id=1364

בהודעתי המתחילה:

מיימוני

<"מאד מפתיע לגלות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2012 07:19 לינק ישיר 

http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%94%D7%A7%D7%95-%D7%94%D7%97%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%AA%D7%A4%D7%A1%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%91%D7%92%D7%A8%D7%95.html

הקו החם: חילונית תפסה אותי בגרון וצעקה : לדתיים אין מקום במדינה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2012 06:31 לינק ישיר 

תלמיד

< כוונתך שאין יריקות על חרדים?>

גדלתי בארץ, וכעת אני גר בחו"ל, עבדתי באינדונזיה והייתי במלזיה, בכל אותן המקומות חבשתי כיפה, ומעולם לא הותקפתי, ולעומת זאת היה לי חבר שהותקף בארץ בה אני גר, ובהיותו בטיול באירופה הוא הותקף בצרפת ובספרד.

כנראה שישנם אנשים שעל מצחם כתוב: פרצוף דורש מכות.

מיימוני  

<שם האשכול ישונה בהתאם> 

אף ששם אשכולי הוא "מי השתלט על ההסברה החרדית", לא היתה לשאול מי השתלט על הסברת הציבור החרדי, אלא לכיוון המחשבה שהשתלט על המסבירים. 

היה ברור אצלי שאיש לא השתלט על ההסברה של הציבור החרדי, מהסיבה הפשוטה שאין יצור ששמו ציבור חרדי, כשם שאין ציבור חילוני, שאילתי היתה על כיוון המחשבה של המדמים בנפשם שהם המסבירים של ה"ציבור" החרדי, האם הם חושבים שע"י פתיחת קו אדום לסיפורי אימה של  חרדים על התנכלויות של חילונים, וסיפורים דביליים בדוגמת הסיפור שהבאתי לעיל, הם ישכיחו את קריאות ה"זונה" והיריקות של החרדים, וישכנעו את הציבור החרדי שהן התנהגות מתאימה לחרדים, ושהיא תהיה ההתנהגות התקנית של החרדים בדורות הבאים?

וכשהם מביאים תגובת "גדול", היא כזו:

"החרדים לא מבזים נשים" • הגראי"ל במכתב מיוחד

האם נראה לכם שהוא מבין או יודע מהי הבעיה? האם9 גם ידרוש רחובות נפרדים?

ראו מה בינם ובינו:

http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=1&topic_id=968935&forum_id=1364

תוקן על ידי נישטאיך ב- 01/01/2012 07:16:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2011 23:26 לינק ישיר 

בעלבעמיו כתב:
לענ"ד גם סוציולוגיה ופסיכולגיה הם ענפי ידע חשובים.

שאלה ראשונה על עגלה מלאה, מי קובע מהי עגלה מלאה. אם יבוא מאן דהו ויטען שיש לו אוסף 'קפידות' ולכן עגלתו מלאה, האם אני צריך לפנות לו את הדרך או שזכותי לטעון שיזרוק את קפידותיו ארצה ולא יעכב אותי.

לחברה שאין לה חוקה, = עגלה ריקה,
היהדות לפחות טוענת שיש לה חוקה וזה נכון, רק שכחו מהי החוקה,
אבל העגלה הריקה לא טוענת שיש לה כלל ולא מעוניינת שיהיה לה,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2011 22:41 לינק ישיר 

לענ"ד גם סוציולוגיה ופסיכולגיה הם ענפי ידע חשובים.

שאלה ראשונה על עגלה מלאה, מי קובע מהי עגלה מלאה. אם יבוא מאן דהו ויטען שיש לו אוסף 'קפידות' ולכן עגלתו מלאה, האם אני צריך לפנות לו את הדרך או שזכותי לטעון שיזרוק את קפידותיו ארצה ולא יעכב אותי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2011 15:34 לינק ישיר 

בעל בעמיו הפליא לנסח:

הציבור החרדי... "

טוען בקול רם שעגלתו מלאה ושל מאכילו ריקה.

זה ביטוי מעניין מאד, פרפרזה על החזו"א.

חבל על הניסוח הזה שילך לאיבוד.

וגם אם דנו בזה פה ושם, אפשר לדון בשאלה: למי יש עגלה מלאה, ובמה.

ומי סוחב אותה.

ובזה ניצל אשכולנו מידי סבא עצכח שכידוע מאיים במחק שלו (ובספונג'ה של העצכחית שלו) על כל ילד שלא גומר את המרק עד הסוף ולא אוכל את הלחם, כולל החלק הקשה.

שם האשכול ישונה בהתאם.

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו < type="text/">document.write("");

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2011 15:02 לינק ישיר 

אשכול זה ומתווה דיונו אינם מתאימים לנושאי הפורום. ישנם פורומים אחרים המתאימים לכך. 

אלוהי פורום זה אינו מתעניין בחרדים ו\או בכל קבוצה מובחנת אחרת ובכל מה שקשור לשיחם ושיגם הפוליטי. 

הוא מתעניין גם מתעניין גם ברמת ההנמקות התיאולוגיות \ הלכתיות.  אבל דיונים מי עשה ומי אשם שייכים לבח''ח.

אנא שימו על לוח ליבכם לפני שסבא עצכ''ח ישלוף את המחק הגדול ויאכל אותכם. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > מי השתלט על ההסברה החרדית?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext