| נשלח ב-29/12/2011 12:15 |
|
| |
YBC LIVE 4 אצלי!!!
הגיע ממש עכשיו!
אני ממש בהתחלה,
פשוט הייתי חייב לעצור באמצע ולדווח שהקליפ/רמיקס של 'שמו של מלך' מוצלח ביותר!
מדהים ומרגש.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2012 13:40 |
|
| |
| גרסטנרית כתב: |  | | פסנתר, האם יש טעות במשפט האחרון שלך או שזה בכוונה ;) |
|
אוי נו....
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2012 01:45 |
|
| |
פסנתר, האם יש טעות במשפט האחרון שלך או שזה בכוונה ;)
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2012 13:48 |
|
| |
וגם מתייחס לא רע במייל ועונה על כל שגעונותי מהר, ומדווח לי (שולח לי מייל) מתי שכל דבר מגיע......
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2012 13:07 |
|
| |
הוא חבר טוב של שינקיס מהסיבה הפשוטה ששינקיס הוא הראשון שמביא את הדיסקים שלי אלי לארץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2012 12:12 |
|
| |
חחחחחחח עט אני רואה שאתה ממש חבר טוב של השיינקיס הזה. כמה לקוחות אתה שולח אליו ;)
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2012 00:45 |
|
| |
אין לי מושג ......... אבל נראה לי שלא. גם בשיינקיס כשהייתי אצלו לפני שבוע וחצי אמר לי שנשארו שתיים אחרונים.
בכל אופן, באתר של גרינטק אין את זה.
אבל את יכולה להתקשר: גרינטק: 1700-700-015 גלפז: 03-6165437
אם זכרוני אינו מטעני גלפז פתוחים עד 9 בערב.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2012 16:39 |
|
| |
האם הדיסק נמצא כבר בגלפז ובגרינטק?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2012 01:12 |
|
| |
יש ודניאל, הפלתם אותי שניכם 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2012 00:24 |
|
| |
התכוונתי גם לזה
(פששש הייתה לי עדנה, שני ציטוטים מהודעותי אחד אחרי השני  )
תוקן על ידי ישz ב- 01/04/2012 00:24:28
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2012 22:38 |
|
| |
| ישz כתב: |  | (דרך אגב אני חוזר ואומר שלא ראיתי ירידה באיכות הצילום, לא שאני מבין בזה, אך בעין בלתי מזויינת לא ראיתי הבדל באיכות, ואני חוזר ואומר שייתכן שזה נובע מהחושך באולם).
|
|
אכן, הצילום איכותי, אבל אני התכוונתי לזווית הצילום שלא יצאה טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2012 17:03 |
|
| |
| ישz כתב: |  | | 4)זה כבר בגדר של יותר בקשה אבל נראה שזה דבר מאד מתבקש והגיוני (וזה לא קשור דווקא לאלי גרסטנר אלא לכל הזמרים והמפיקים) שמי שקונהאת הדיסק DVD (ומשקיע כלכ ךכ הרבה כסף) נראה לי שמגיע לו לקבל את ההופעה גם בפורמט CD לשמיעה, אם רוצים שאנשים לא יצרבו ומי שלא צורב נראה לי שמותר לצ'פר אותו בדבר שלא עולה למפיק אל עוד כמה גרושדים בודדים עבור הדפסת הדיסק לתת את דיסק השמע בנוסף לדיסק הDVD. |
| מסכים בהחלט, בפרט עקב העובדה שבגרסת השמע יש רצועה שונה.
הוא באמת חושב שאנשים יקנו את שתי הגרסאות?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2012 23:44 |
|
| |
אז אני רואה שבינתיים אני היחיד כאן שנהנה מהדיסק החדש. (האמת היא שביום שישי האחרון ראיתי אותו שוב אבל ברציפות מתחילה ועד סוף וממש ממש נהניתי, לא שאני מוריד גם את חלקי הביקורת אבל למעשה נהניתי מאד) וגם אימא שלי (לא שהיא מבינה במוזיקה וכו') נהנתה מהדיסק הזה מאד, ואפילו טענה שהם משתפרים מבחינת המקצועיות (דרך אגב אני חוזר ואומר שלא ריאתי ירידה באיכות הצילום, לא שאני מבין בזה, אך בעין בלתי מזויינת לא ראיתי הבדל באיכות, ואני חוזר ואומר שייתכן שזה נובע מהחושך באולם).
לדעתי כדאי שמישהו כאן יעביר לאלי את הביקורת שלנו (אני פשוט איני יודע אנגלית ואני גם לא משתמש בפייסבוק)
ונראה לי שעיקריה הם:
1) לא לחזור על הטעות הזו של הופעה מקוצרת. אם לא הוצאת דיסקים עדיף שתחכה עוד קצת מאשר לעשות כאלה מחטפים (ויותר נכון אלי, אנו מחכים כבר בקוצר רוח גדול מדאי, ויותר מדאי זמן לדיסקים שהבטחת לנו, תוציא אותם כבר דחוף, פליז!!!!!!!).
2) הופעה זו הופעה. לא צריך להראות כל עשר שניות את הקהל או את המתופף או קונצים בגרפיקה, את החלקים של ההופעה תן לנו לראות כמו שראו אותה מי שהיה בהופעה. רוצים להוסיף ולעשות קונצים? סבבה! אבל בתוספת ולא כעיקר!!!.
3) כשיש קליפ להראות גם את ההופעה עם המוזיקה של ההופעה (מי שקונה DVD לא אמור להפסיד את החויה שמרויח מי שקונה את הCD של ההופעה לשמוע את המוזיקה ואת הביצוע של ההופעה).
4)זה כבר בגדר של יותר בקשה אבל נראה שזה דבר מאד מתבקש והגיוני (וזה לא קשור דווקא לאלי גרסטנר אלא לכל הזמרים והמפיקים) שמי שקונהאת הדיסק DVD (ומשקיע כלכ ךכ הרבה כסף) נראה לי שמגיע לו לקבל את ההופעה גם בפורמט CD לשמיעה, אם רוצים שאנשים לא יצרבו ומי שלא צורב נראה לי שמותר לצ'פר אותו בדבר שלא עולה למפיק אל עוד כמה גרושדים בודדים עבור הדפסת הדיסק לתת את דיסק השמע בנוסף לדיסק הDVD.
אודה מאד אם מישהו יואיל ברוב טובו וחסדו לתרגם ביקורת זו ולשלוח אותה לאלי, נראה לי שזה לתועלת הציבור כולו.
(דרך אגב אני מחכה להופעה משובחת בדיסק הבא מכיון שזה יהיה עשור כמדומה לי להופעות של הישיבה בויס ונראה שכדאי שמישהו יזכיר את זה לאלי גרסטנר).
יישר כוחכם.
תוקן על ידי ישz ב- 17/03/2012 23:47:52
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2012 13:34 |
|
| |
לא האמנתי שזה יקרה אי פעם:
אלי הצליח לאכזב אותי.
אפילו אחרי התגובות שקראתי כאן בפורום התאכזבתי קשות.
הבעיה העיקרית היא הצילום ועריכת הוידאו, בקטעים שהם סוף סוף כן הופעה, תנו לנו לראות את ההופעה, ולא את את הסולנים באולפן עם הרקע הלבן, ולא לקפוץ כל שניה מצד לצד לתופים ולקהל ! בקטעים שכן רואים לא רואים מדי טוב, הזויות לא משהו, (למה לא קראו לדניאל לצלם ??) וכנראה זאת הסיבה שהם לא מתמקדים יותר מדי בבמה, הוידאו שם לא יצא טוב.
בקודמים ראו הופעה, כאן לא.
וכבר דובר כאן, כמובן, על השירים שיש קליפים ושמו את השיר המקורי למרות שביצעו מחדש בהופעה (הביצוע מההופעה נמצא אך ורק בCD לא בDVD )
בקיצור, לא משהו פשוט אוף אחד גדול .........
|
|
|
|
|