הספינה שלי טובעת עכשיו- תדעו. וגלגל ההצלה שלי נעלם ואיננו.. אני לא יודעת איפה הוא ואולי פשוט לא רוצה לדעת..
נמאס לי להיות עם חיוך על הפנים כל הזמן. נמאס לי לצחוק בנחמדות כשדודה מאחלת לי "בקרוב אצלך" נמאס לי להיות בכלל חלק מה"בקרוב אצלך" הזה.. אני לא זקנה! ואני לא רוצה שתסתכלו עלי ככה!! תפסיקו להיות בטוחים שאני שחקנית טובה כל כך שמצליחה להסתיר מכם מידע כלכך מסקרן.. תפסיקו לקרוץ אלי בכל פעם שמישהי נהיית כלה ואתם בטוחים שאוטוטו אני..!! תפסיקו לנסות למצוא לי בחורים מכל הבא ליד! תפסיקו!! אולי פשוט... תפסיקו.
תפסיקו כי הזמן שלי יבוא גם בלעדיכם.. ואולי כשתלכו קצת הצידה ותפנו לי את המקום שלי זה יקרה יותר מהר....
נשבר לי
נשלח ב-17/1/2012 22:11
הסירהשלנו כתב:
לכל חתונה אני יוצאת עם חיוך אמיתי ולבבי, ובחתונה משכנעים אותי שאין לי סיבה לחייך, (עם הבקרוב אצלך, וכו')
וכשאני חוזרת הביתה החיוך כבר מעושה
כמה שאני מרגישה כמוך לפעמים (גם פתחתי אשכול "נמאס לי" פעם:)
חחחח הצחקת אותי:)
צריך לעבוד על זה ולא לתת לזה להיכנס אלינו. אמר מי שאמר: ״הכל בראש״ - מה שבטוח שהרוב שם....
נשלח ב-17/1/2012 20:21
הכי מבין אותך בעולם ודווקא מזדהה בהחלט עם ה"אמן" של FAKE_SMILE......(:
נשלח ב-17/1/2012 20:06
לכל חתונה אני יוצאת עם חיוך אמיתי ולבבי, ובחתונה משכנעים אותי שאין לי סיבה לחייך, (עם הבקרוב אצלך, וכו')
וכשאני חוזרת הביתה החיוך כבר מעושה
כמה שאני מרגישה כמוך לפעמים (גם פתחתי אשכול "נמאס לי" פעם:)
נשלח ב-17/1/2012 16:25
מצד שני מותר גם לחשוב עליהם...זה לא בהכרח תמיד נובע מסיבות רעות..לפעמים האנשים הללו פשוט דואגים לנו ורוצים בטובתינו..רק שהם לא יודעים איך /מתי/איפה להוצציא את זה...
נשלח ב-17/1/2012 15:16
Lorein כתב:
כתבת את הרגשותייך בצורה שגורמת מאוד להזדהות איתך. כתיבה מעולה! מה לעשות, אנשים חושבים שאנחנו הבעיה שלהם בזה שעוד לא התחתנו אז מנסים לפתור את הבעיה במהירות ע"י איחולים בסיגנון של "בקרוב אצלך", הצעות שונות ומשונות וכדומה.. לנו נשאר לדפדף אותם..
נשלח ב-17/1/2012 00:57
תנסי לקחת את זה בקלות ולא לחשוב על זה....
תכלס, אנחנו לא יכולים לדעת מאיפה זה יגיע בסוף... אולי מזו שתפסה לך שעה את היד בחתונה וחשבה שככל שהיא תלחץ אותה חזק יותר, זה יקרה מהר יותר ;)
נשלח ב-16/1/2012 22:28
כתבת את הרגשותייך בצורה שגורמת מאוד להזדהות איתך. כתיבה מעולה! מה לעשות, אנשים חושבים שאנחנו הבעיה שלהם בזה שעוד לא התחתנו אז מנסים לפתור את הבעיה במהירות ע"י איחולים בסיגנון של "בקרוב אצלך", הצעות שונות ומשונות וכדומה.. לנו נשאר לדפדף אותם..
נשלח ב-16/1/2012 03:01
אני19 כתב:
סורי זו אני.... בטעות שלחתי בניק של אחי... הוא הזעיק אותי למחשב בעקבות האשכול ...
הבנתי שזאת את אני19.. ואני עוד אדבר איתך נראה לי.. מה את חושבת?... מחכה כבר לראות אותך כלה יפה :)
נשלח ב-16/1/2012 00:30
סורי זו אני.... בטעות שלחתי בניק של אחי... הוא הזעיק אותי למחשב בעקבות האשכול ...
נשלח ב-16/1/2012 00:29
תדעי שקורצים דווקא אליך כי את הכי........ אוףף אני רוצה שתהיי שמחה...ו.. וואלה מה אומרים בשביל שזה יקרה?? בכולופן אוהבים אותך נורא ועוד שניה תבוא שעה אחרת יותר יפה :)
נשלח ב-16/1/2012 00:26
ילדונת, פרח אהבה..
נשלח ב-16/1/2012 00:26
מאחלת לך שספינתך תגיע אל חוף מבטחים בקרוב וצעקתך תחדל מלהדהד ע"ג הגלים......
נשלח ב-16/1/2012 00:14
Fake_smile כתב:
הספינה שלי טובעת עכשיו- תדעו.וגלגל ההצלה שלי נעלם ואיננו.. אני לא יודעת איפה הוא ואולי פשוט לא רוצה לדעת..נמאס לי להיות עם חיוך על הפנים כל הזמן. נמאס לי לצחוק בנחמדות כשדודה מאחלת לי "בקרוב אצלך" נמאס לי להיות בכלל חלק מה"בקרוב אצלך" הזה.. אני לא זקנה! ואני לא רוצה שתסתכלו עלי ככה!! תפסיקו להיות בטוחים שאני שחקנית טובה כל כך שמצליחה להסתיר מכם מידע כלכך מסקרן..תפסיקו לקרוץ אלי בכל פעם שמישהי נהיית כלה ואתם בטוחים שאוטוטו אני..!!תפסיקו לנסות למצוא לי בחורים מכל הבא ליד!תפסיקו!! אולי פשוט... תפסיקו. תפסיקו כי הזמן שלי יבוא גם בלעדיכם..ואולי כשתלכו קצת הצידה ותפנו לי את המקום שלי זה יקרה יותר מהר....נשבר לי אמן.לא הבנתי מה הקשר של האמן פה..
על זה- עניתי אמן.
אה, אוקי.. אז באמת אמן :)
נשלח ב-16/1/2012 00:11
edenach כתב:
הספינה שלי טובעת עכשיו- תדעו.וגלגל ההצלה שלי נעלם ואיננו.. אני לא יודעת איפה הוא ואולי פשוט לא רוצה לדעת..נמאס לי להיות עם חיוך על הפנים כל הזמן. נמאס לי לצחוק בנחמדות כשדודה מאחלת לי "בקרוב אצלך" נמאס לי להיות בכלל חלק מה"בקרוב אצלך" הזה.. אני לא זקנה! ואני לא רוצה שתסתכלו עלי ככה!! תפסיקו להיות בטוחים שאני שחקנית טובה כל כך שמצליחה להסתיר מכם מידע כלכך מסקרן..תפסיקו לקרוץ אלי בכל פעם שמישהי נהיית כלה ואתם בטוחים שאוטוטו אני..!!תפסיקו לנסות למצוא לי בחורים מכל הבא ליד!תפסיקו!! אולי פשוט... תפסיקו. תפסיקו כי הזמן שלי יבוא גם בלעדיכם..ואולי כשתלכו קצת הצידה ותפנו לי את המקום שלי זה יקרה יותר מהר....נשבר לי אמן.לא הבנתי מה הקשר של האמן פה..