אם אתם קוראים מכתב זה, אני יכול להבין מזה שאתם מחפשים פתרון איך לפצח את הסוד של רכישת נדל"ן בארץ ישראל, ברצוני להראות לכם ולהנחות אתכם כיצד גם אתם תוכלו לרכוש נכס נדל"ן בארץ ישראל, בקלות - ביעילות ובמחיר טוב, מבלי לסבך אתכם, ומבלי לסכן את כספכם לחינם, הגורמות ברוב המקרים למפחי נפש ולהרס משפחות ח"ו, היל"ת.
אני יודע כמה פחד וסיכון יש בכם , בבואכם לעשות עסקת נדל"ן בכלל, ובאר"י בפרט, מבלי שיש לכם את כל הידע על הנושא, וכי כל חבר/ידיד ורע, נותן לכם ייעוץ שאחת אינה דומה לחברתה.
זה לגמרי לא אשמתכם ! ובמיוחד לאחב"י היושבים בגולה, אשר המנטאליות של אנשי אר"י לא מוכרת להם כל צרכם. גם אני אישית אפילו כתושב אר"י חוויתי זאת. רציתי לרכוש נכס קטן (וכי איזה י'הודי בעולם אינו רוצה לרכוש איזה שהוא משהו אחיזה באר"י), הסתובבתי בין ידידים וחברים, ביניהם, גם בעלי מקצוע, וכל אחד ייעץ לי אחרת, כמאמר הפתגם "שני י'הודים שלשה דעות".
הרגשתי ח"ו שאני הולך ....... הייתי עובד עצות לגמרי. כמה שהתייעצתי יותר ראיתי שאני מתרחק מהמטרה, הרי בכגון זו אינו תופס הפתגם "שגם את צודקת", הרי לא יכול להיות שהדעות של כולם שאחת הפוכה מחברתה, נכונים. בנוסף נוכחתי לדעת, כי בענף מסתובבים הרבה אנשי דלא מעלי, שפחד לעמוד במחיצתם.
אחרי תקופה ארוכה, ואחרי שראיתי שאני לא מתקדם לשום מקום. החלטתי שאני אחקור את הנושא לעומק.
במקרה (אנו הרי מאמינים כי אין מקריות בעולם) קרוב משפחתי, אשר לו חברה וותיקה ואמינה בנושא, בא והציע לי אם אני רוצה להיכנס ולעזור לו בענייניו. שמחתי על כך כמוצא שלל רב, איך אומרים על כגון דא, "הגעת לי בדיוק בזמן". כך יכולתי לחקור את הנושא לבד, בצורה בלתי אמצעית. לשמחתי הרבה נוכחתי, כי אותו קרוב-משפחה שיחי' דומה מאד לתכונת נפשי (הרי אנחנו קרובים), ואינו הולך על עסקים פורחי אוויר, אלא רק בדרך הסולידית והמחושבת, אשר עומדים על קרקע המציאות. כך נהפכתי במשך הזמן, ושלא במתוכנן מראש, למבין גדול בנושא של נדל"ן, וכי כיום איני זקוק לעצותיהם של אחרים, רק אני יכול לייעץ לאחרים.
החלטתי לחלוק את הידע שלי עם אחרים. שגם י'הודים נוספים ייהנו, בבחינת "זה נהנה וזה לא חסר".
אם גם אתם מעוניינים לקבל מידע בנושא זה
לחצו עכשיו על הקישור, ורשמו את עצמכם וקבלו בחינם את כל המידע