| נשלח ב-19/1/2012 23:53 |
|
| |
גינגית. את כנראה קרובת משפחה, של אחד התוקפים. וזה תמיד, דרכם של משפחות התוקפים, לומר שהכול עלילה, והכל שקר. כלומר, שהלכו הורים, ושכנעו את הילדים שלהם. להעליל על מישהו, דברים כאלה. ולא הורה אחד, אלא כמה הורים. לא קונה את "התותים" האלה עבר זמנם של הטענות "החלודות" האלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2012 00:01 |
|
| |
אני מכירה את אחד מהנאשמים אישית, וזו היתה תפירת תיק. ולא רק נגדו. יותר קל לך לקבל שאכן הם עשו זאת? אני יודעת אישית, שהרוב מבוסס על שקרים. ותאמין לי שאני יודעת על המקרה הזה יותר ממך.
אם אתה אכן כפי שכינוייך מצביע, אולי תחשוב על הנקודה הזו: הנאשם העיקרי בכלא. איך זה שילדים עדיין נאנסים? איך?????
תוקן על ידי גינגית ב- 20/01/2012 00:02:29
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2012 01:29 |
|
| |
יש 100-150 ילדים שעדין לא נתנו עדות כי אין כח אדם.אחד ההורים טען "שהרבנים" אמרו לו לא להתלונן במשטרה .
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2012 02:39 |
|
| |
אתה בטוח שיש מספר כזה של ילדים בנחלאות? כי בזמן שאנחנו היינו מעורבים בסיפור הזה, דובר על 30-60 ילדים. כנראה שנולדו עוד הרבה מאז.
ומאחר והסיפורים עדיין ממשיכים לקרות לפי טענת ההורים, אולי כדאי שאותם הורים יסבירו איך יכול להיות שזה עדיין קורה [למרות שרוב המוזרים של נחלאות כלואים, משוחררים מחוסר עדויות או מתים]
אגב, מרוב להיטות לתפור תיק לאחד הנאשמים, כשכל עדויות הילדים נפלו, ניסו לתפור לו תיק, שהוא התעלל בחתולים.
איכס.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2012 04:30 |
|
| |
אגב, אדם שהתאבד לפני כחודש בביתו בשכונה, נחשד בעבר שהוא קשור לזה.. כשהתאבד הוציאה המשטרה הודעה שהוא מוכר כעבריין ... תושב השכונה אמר לי אז, שיתכן שסיבת ההתאבדות רק בגלל שחשדו בו. בכל מקרה הוא אמר שאותו אחד 'רק' נחשד.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2012 09:07 |
|
| |
הודעה חוזרת: קיבלתי באישי בקשה למספר טלפון של רב מוסמך לטיפול בנושא באזור הצפון. תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2012 02:11 |
|
| |
לא להאמין שזה קורה בארץ צריך לפזר שם עשרות מצלמות נסתרות ולגמור עם הסיפור הזה אחת ולתמיד
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2012 03:12 |
|
| |
מקריאת הכתבה המקיפה והרצינית ב'הארץ', מצטיירת בהחלט התמונה כפי שהבנתי לעיל. חסרונה של סמכות קהילתית מורגש בפרשה על כל צעד ושעל. החל מההתנהלות ההיסטרית והלא מאורגנת שהזיקה לכל החקירה ובירור האמת, עד כדי מצב בלתי הפיך כמעט, של אובדן ראיות וטשטוש עקבות. כלה, באי פתרון הבעייה באופנים הרבה יותר יעילים מאלו של הרשויות המוסמכות לכשלעצמן. בקהילה מאורגנת, היתה יד מכוונת ומנוסה מובילה מהלכים הרבה יותר יעילים. יש לקוות שטיפולו של הרב מקלב שנכנס לעבי הקורה, יזיז קצת את הנושא ביתר יעילות, עד כמה שניתן במצב המבולבל שנוצר.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2023 12:50 |
|
| |
חלפו שנים ולאחרונה התפרסם תחקיר ששופך אור על הפרשה. מתברר שהכל לכאורה עלילת דם וזה שטענו שהתאבד, לכאורה נרצח.
|
|
|
|
|