| נשלח ב-26/1/2012 23:20 |
|
| |
לו היה המחשב כאנוש...
קרה ותהיתי ביני לבין עצמי - מה חבל שאין אפשרות להמיר מדברים שבחומר לדברים שברוח... כגון, תמיד שאני רואה ב"התחל" - "עזרה ותמיכה" , חפש בנושאי העזרה... בחר את העזרה שאתה צריך... אני עורגת לתוכנה כזו שיהיה ביכולתה לעזור גם בנושאים אחרים ,מלבד עזרה טכנית במחשב... ובלחיצת מקש יופיעו התשובות האפשריות, הגורמים לבעיה ודרך פתרונה... כמוכר לנו מווינדוס. או הלחצן "רענן" - מה טוב היה אם היה לנו מין לחצן ניסתר כזה בגוף, נגיד שלוחצים באף, והמח מתרענן... או שכתוב - נותרו 30% בבטריה, חבר למקור חשמל... ואני רוצה לזעוק, אכן כן, בטרית הנפש הולכת ומתרוקנת באין ממלא לה, ולפני שתגמר הסוללה כליל - הלואי, הלואי והיה לי היכן לחבר אותה לטעינה מחודשת... או האפשרות - התחבר, התנתק... לו יכולנו לשחק כך עם הרגש, פעם לנתקו ופעם לחברו שנית, והכל לפי רוב המעשה... או בפרופיל זמין במייל ושאינו זמין - לו יכולנו לשדר לחברינו - כרגע הפרופיל שלי אינו זמין... הנח אותי לנפשי... וכיוצא באלו. מוזמנים להוסיף כיד הדמיון הטובה עליכם....
תוקן על ידי נגוהות ב- 26/01/2012 23:46:26
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2012 20:38 |
|
| |
מוטב שלא אכתוב...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2012 20:37 |
|
| |
תיקון - אתה המתמיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2012 17:49 |
|
| |
| תצמה כתב: |  | אני לא נכנס בין שתיכם,תחליטו לבד  |
|
ברור שלא... בן העובר בין 2 בנות כאילו עבר בין 2... לא זוכרת .אתה התמיד שצריך להכיר את הגמרא...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2012 15:17 |
|
| |
אני לא נכנס בין שתיכם,תחליטו לבד 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2012 13:48 |
|
| |
אתה מתכוון לזו המקורית, או לחיקוי?... כי שתיהן לא היו...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2012 14:26 |
|
| |
מצטער,המסבירנית שלי לא פה
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 23:11 |
|
| |
| תצמה כתב: |  | זה נכון שיש ימים שאני מבולבל בגלל הדיכאון,אבל תתפלאי לשמוע שאני מסתדר די טוב עם אנשים |
|
לא מובן לי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 08:40 |
|
| |
זה נכון שיש ימים שאני מבולבל בגלל הדיכאון,אבל תתפלאי לשמוע שאני מסתדר די טוב עם אנשים
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 07:54 |
|
| |
אוהלה, אז אתה באמת צריך מסבירנית צמודה... ואני חשבתי שהייתי מספיק ברורה... מה בחיים האמיתיים? שם לא נעים להגיד כל הזמן "לא הבנתי..."
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 06:04 |
|
| |
אה... כשמסברים לי לאט אני מבין מהר
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 05:21 |
|
| |
תצמה , המסבירנית שלי עובדת יפה . צפור עפה שאלה מי זו המסבירנית שלך , ולה עניתי שזו קרובת משפחתה -משפחת הצפורים .
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2012 23:59 |
|
| |
רק תגלי לי איך בדיוק אנחנו קרובי משפחה,אלא א"כ הפורום הוא המשפחה,יתכן שכן אני לא יודע מי היא אולי בת דודה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2012 22:52 |
|
| |
| עייפהכבר כתב: |  | בטח שהם טובים, השאלה היא אם החיצוניות לא מסתירהה את הטוב הזה... אם תמיד, כלפי כל אדם בעולם, יש לנו את היכולת להעמיק מעבר למסכות, למצא את הנקודות הפנימיות ולאהוב אותן... להסכים גם להפתח ברמה כזו, לא רק באנונימיות ובכתיבה, אלא גם מול עולם... כי אכן, מסתבר שהעולם מלא באנשים טובים, אז למה כל כך קשה לפעמים למצוא אותם? |
|
אחרי בריאת העולם הקב"ה יושב ומזווג זיווגים, וזה אחד מהדברים הקשים בבריאה,
אנשים טובים, לא תמיד מתאימים אחד לשני
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2012 22:14 |
|
| |
תצמה, עכשיו אמלא אני את מקום המסבירנית... תסמכו עלי כתבה מקודם, כנראה קרובת משפחתך. כלומר - ציפור השניה.. וכשאשרת את הדברים, היא אמרה - הוא אשר אמרתי. כלומר, שהיא צדקה בהשערתה...תסמכו עלי או לא תסמכו עלי?...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2012 22:07 |
|
| |
הסבר בבקשה!!!!
|
|
|
|