בית פורומים פורטל הנפש

שמחת החיים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/1/2012 13:16 לינק ישיר 
שמחת החיים

הי אני חדשה כאן.

למה יש אנשים שקשה להם למצות את עצמם בחיים שלהם?

יש אנשים שיגידו, החיים האלה לא מתאימים לי. הייתי רוצה אותם אחרת. ובכל אופן הם חיים שם, בלית ברירה, ושמחת החיים שלהם הולכת ודועכת. הם חיים, וליבם מת.

מה עושה את האדם מאושר, גם אם אין לו אפשרות לשנות את מציאות חייו??

(מלבד אמונה, אל תענו אמונתית.)

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2012 22:06 לינק ישיר 

שאלה אחת עם המון תת שאלות יש כאן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2012 20:25 לינק ישיר 

חגית
לאחר שקראתי את דברייך שוב,עלתה לי בראש השאלה שהיא בעצם הבסיס להבנת דברייך
האם יש לך הכל בחיים רק שאת ממצה את עצמך?   או שפשוט חסרים לך דברים שהיית רוצה אותם
כי חסרון אפשר להשלים או להתגבר עליו בכל מיני דרכים,אבל כשיש הכל רק יש הרגשה של חסרון או ריקנות זו כבר בעיה אחרת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2012 14:50 לינק ישיר 

חגית111 כתב:
הי אני חדשה כאן. למה יש אנשים שקשה להם למצות את עצמם בחיים שלהם? - למה - זו לא שאלה. לרובם קשה למצות את עצמם. מי מדבר בעצם על מיצוי. בקושי לפעול את הרוב הנדרש מהם... תשאלי איך אפשר כן למצות.  מה עושה את האדם מאושר, גם אם אין לו אפשרות לשנות את מציאות חייו??  - לא בטוח שאם היתה לנו האפשרות לשנות את מציאות חיינו, כן היינו מאושרים... אפילו שכך נדמה לנו. כי הנפש מטבעה אינה מסופקת ושואפת לשלמות. והאושר יגיע דוקא כשנשלים עם זה שאנו לא יכולים לשנות את מציאות חיינו ולהאמין שזה הכי טוב בשבילנו, כרגע.

תוקן על ידי אישהכשרה ב- 27/01/2012 14:51:00

תוקן על ידי אישהכשרה ב- 27/01/2012 14:52:25

תוקן על ידי אישהכשרה ב- 27/01/2012 14:53:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2012 14:30 לינק ישיר 

חגית111 כתב:
הי אני חדשה כאן.

דוקא היית פה לפני איזה חצי שנה, לא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/1/2012 13:44 לינק ישיר 

לא אענה אמונתית, אבל כן תשובה שחוקה מאד אחרת - טיפול. טיפול נכון, מתאים, מדוייק עבורך, אם הוא אכן כזה - הוא מחיה את הלב, וכמו שכותב תצמה - גורם לנו להיות מסוגלים לתת לעצמנו לעשות דברים שאנחנו באמת אוהבים ולשמוח בהם...
אדם שמסוגל לאהוב הוא אדם חי, בריא, עוצמתי ומתקדם. רק שלפעמים, הלב כל כך כבוי, הכל כל כך חד גוני ובשביל מה בכלל לחיות... אין את מי לאהוב, אין מי שיאהב... ואז אין שום שמחה ושום אושר. ובאמת, שהאושר והשמחה לא קשורים לנתוני החיים אלא לעוצמת האהבה שבלב, שיש לנו אל עצמנו ואל העולם שסובב אותנו. איך מגיעים לאהבה הזו, נו, טיפול נכון ומתאים ומדוייק לנפשך...
והמון עליות ומורדות באמצע....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2012 13:23 לינק ישיר 

מה שאני עושה אני מחפש נקודות אור,זמנים בהם אני קובע לעצמי לעשות דברים שאני אוהב ולהנות בזמנים האלו ללא גבול,וזה נותן כוח גם בשאר היום להיות שמח זה פשוט ממלא אותי בכוחות

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > קבוצות תמיכה > פורטל הנפש > שמחת החיים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext