| נשלח ב-28/1/2012 20:53 |
|
| |
עצה מעשית- בעיקר מהבנות
אני תמיד נפגש דרך שידוך, אבל.. יש מישהי מהפורום שהדברים שהיא כותבת ממש מוצאים חן בעיניי, הם משקפים לדעתי על נפש אצילית וחכמה מיוחדת שיש לה. גם הדברים שהיא כתבה על ציפיותיה מבן זוגה לעתיד נשמעים לי כאילו נכתבו ממש עליי. מה לעשות? אם אשלח לה הודעה בפרטי זה עלול להתפרש כזילות וכבר הבנתי שהבנות לא ממש אוהבות את זה.. על אופציה אחרת אני לא ממש מצליח לחשוב, אולי לשלוח מישהי אחרת בתור שדכנית?! בקיצור, דעתכן..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 21:41 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  | תודה על הפירגונים, לפי הפירגונים אני מרגישה את הלב הטוב, והנתינה האין סופית שלך, אני ממש מרגישה כימיה \ קליק! אני לא יודעת איך להגיד לך לעשות את הצעד הראשון, אולי עכשיו אחרי שפתחת הכל תוכל כבר לי לשלוח לי בפרטי, או שלא זה זול מידי, אמממ אולי דרך אסיק.. (2000$ למנהל...) אתה יכול לפנות אולי לניק נשוי שאתה מכיר...? או שבכלל תתפוס שזה ניק ואני זכר.... או אולי נקבה... פעם מישהי כתבה שהיא נוהגת לדמיין את כולם כאן, קירחים, שמנים, מכוערים, טיפשים וכו' וכו' הסברתי לה שזה נובע מהגנה עצמית לא להתחבר לניק.
אני דוקא חושב שכולם חכמים, נאים, ומיוחדים, אולם הם ניקים, זה וירטואלי!
תן לעצמך זבנג לראש, ותשים לב שאתה לא על כורסא באיזה מלון, אתה על הכסא המסתובב מול המחשב! (אלא א"כ אתה מאמין בסינדרלה... תתחיל ללכת עם נעל זכוכית...)

חחח...
|
|
אני שמח שלפחות מישהוא הסמיק על ידי!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 20:04 |
|
| |
| שמח_תמיד כתב: |  | בס"ד
למה אתרים (חרדיים) לכרויות זה בולשיט? מה החסרון בהם?
להכיר ניקיות זה לא בעיה?
איך בדיוק עושים את זה? אם זה לא שדכן או מישהו חיצוני.. לא נראה טוב אם אתה פונה באופן ישיר.
ו...מחילה, אני לא מכיר כ"כ את הניקים , לא יודע מי הם: אני19, אחיה, אחי23
בקושי גלשתי פה בעבר, עכשיו קצת התחלתי.
|
|
כי רובם שם כדי לבזבז את זמנם וזמן הפרטנריות.
לי, בתור בת, זו לא בעיה. אמרתי כבר שאם אתה פונה בצורה מכובדת לא בהכרח שיסתכלו על זה כ'לא נראה טוב'
אני19 ואחי23 הם אחים. הם יכולים לעשות כאן שידוכים ע"י היא תכיר בנות והוא את הגברים..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 19:37 |
|
| |
| barbrav כתב: |  | תודה על הפירגונים, לפי הפירגונים אני מרגישה את הלב הטוב, והנתינה האין סופית שלך, אני ממש מרגישה כימיה \ קליק! אני לא יודעת איך להגיד לך לעשות את הצעד הראשון, אולי עכשיו אחרי שפתחת הכל תוכל כבר לי לשלוח לי בפרטי, או שלא זה זול מידי, אמממ אולי דרך אסיק.. (2000$ למנהל...) אתה יכול לפנות אולי לניק נשוי שאתה מכיר...? או שבכלל תתפוס שזה ניק ואני זכר.... או אולי נקבה... פעם מישהי כתבה שהיא נוהגת לדמיין את כולם כאן, קירחים, שמנים, מכוערים, טיפשים וכו' וכו' הסברתי לה שזה נובע מהגנה עצמית לא להתחבר לניק.
אני דוקא חושב שכולם חכמים, נאים, ומיוחדים, אולם הם ניקים, זה וירטואלי!
תן לעצמך זבנג לראש, ותשים לב שאתה לא על כורסא באיזה מלון, אתה על הכסא המסתובב מול המחשב! (אלא א"כ אתה מאמין בסינדרלה... תתחיל ללכת עם נעל זכוכית...) |
|

חחח...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 19:22 |
|
| |
| אנוני_מוס כתב: |  | האתרים להכרויות זה בולשיט..
ולהכיר ניקיות זה לא בעיה.. :P להכיר ניקים.... חח
צריך שיתוף, סוג של אני19 ואחיה אחי23 שיעשו עבודה יחד.. אבל אני19 כבר מאורסת. |
|
בס"ד
למה אתרים (חרדיים) לכרויות זה בולשיט? מה החסרון בהם?
להכיר ניקיות זה לא בעיה?
איך בדיוק עושים את זה? אם זה לא שדכן או מישהו חיצוני.. לא נראה טוב אם אתה פונה באופן ישיר.
ו...מחילה, אני לא מכיר כ"כ את הניקים , לא יודע מי הם: אני19, אחיה, אחי23
בקושי גלשתי פה בעבר, עכשיו קצת התחלתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 19:21 |
|
| |
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 16/02/2012 19:22:33
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 18:56 |
|
| |
חחח
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 18:53 |
|
| |
מה נראה לכם בדיוק שהפורום זה משרד שידוכים??? 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 18:39 |
|
| |
האתרים להכרויות זה בולשיט.. ולהכיר ניקיות זה לא בעיה.. :P להכיר ניקים.... חח
צריך שיתוף, סוג של אני19 ואחיה אחי23 שיעשו עבודה יחד.. אבל אני19 כבר מאורסת.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 18:34 |
|
| |
| אנוני_מוס כתב: |  |
פעם פעם לפי המון שנים היתה ניקית אחת בשם שרית שניסתה לתווך בין הניקים כאן.. לא יצא מזה משהו.. [שלחו לה למייל פרטים אישיים].. כך שלהכיר עם הכרזה קבל עם ועדה.. זה קצת מוריד את הרמה.. |
|
בס"ד
כמו שיש אתרים להכריות לציבור החרדי
חבל שאין פה ניקית שיכולה לנסות לשדך. אולי היה יוצא מזה משהו, אבל צריך אחת שמכירה את הניקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 10:46 |
|
| |
| מאובחן כתב: |  | | רעיון מצוין. אז הנה.. שלום לך, עקבתי קצת אחרי מה שכתבת באשכולות וראיתי שהחשד שלי באמת נכון, יש לך ראש בריא בצורה לא רגילה, רגישות מיוחדת לזולת ואת תמיד משתדלת לדון כל אחד לכף זכות, גם אם זה לא כ"כ סביר. נראה לי שאם ייצא לנו להכיר לא תתאכזבי אבל אני לא יודע איך לגרום לזה לקרות, אשמח לשמוע איך את היית רוצה שאני אעשה את הצעד הראשון שלי. בכליון עינים. מאובחן שלך |
|
תודה על הפירגונים, לפי הפירגונים אני מרגישה את הלב הטוב, והנתינה האין סופית שלך, אני ממש מרגישה כימיה \ קליק!
אני לא יודעת איך להגיד לך לעשות את הצעד הראשון, אולי עכשיו אחרי שפתחת הכל תוכל כבר לי לשלוח לי בפרטי, או שלא זה זול מידי, אמממ אולי דרך אסיק.. (2000$ למנהל...) אתה יכול לפנות אולי לניק נשוי שאתה מכיר...?
או שבכלל תתפוס שזה ניק ואני זכר.... או אולי נקבה...
פעם מישהי כתבה שהיא נוהגת לדמיין את כולם כאן, קירחים, שמנים, מכוערים, טיפשים וכו' וכו' הסברתי לה שזה נובע מהגנה עצמית לא להתחבר לניק. אני דוקא חושב שכולם חכמים, נאים, ומיוחדים, אולם הם ניקים, זה וירטואלי!
תן לעצמך זבנג לראש, ותשים לב שאתה לא על כורסא באיזה מלון, אתה על הכסא המסתובב מול המחשב!
(אלא א"כ אתה מאמין בסינדרלה... תתחיל ללכת עם נעל זכוכית...)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 08:33 |
|
| |
דרך אגב, אם כבר יש הצעות בין ניקים אולי צריך לפתוח אשכול הכרויות, כלומר הצגה עצמית, שכל אחד כותב מה ההשקפה שלו, מי הוא, מה הוא מחפש וכו' רק אז אפשר לנסות להכיר... תארו לכם, אחד חרדי לייט אחד מודרני אחד ציוני ואחד בכלל אנטי ציוני חרדי לגמרי, מישהו נוסף רוצה רק תורה, ומישהו אחר משלב עבודה וכו' וכו',
לכן אמרתי אם יש צעד כזה שכל אחד יציג את עצמו, באשכול מיוחד.
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 15/02/2012 16:57:07
|
|
פעם פעם לפי המון שנים היתה ניקית אחת בשם שרית שניסתה לתווך בין הניקים כאן.. לא יצא מזה משהו.. [שלחו לה למייל פרטים אישיים].. כך שלהכיר עם הכרזה קבל עם ועדה.. זה קצת מוריד את הרמה..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 03:56 |
|
| |
תמסור את השם ונתחיל בבירורים.. (:
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2012 17:23 |
|
| |
דרך אגב, אם כבר יש הצעות בין ניקים אולי צריך לפתוח אשכול הכרויות, כלומר הצגה עצמית, שכל אחד כותב מה ההשקפה שלו, מי הוא, מה הוא מחפש וכו' רק אז אפשר לנסות להכיר... תארו לכם, אחד חרדי לייט אחד מודרני אחד ציוני ואחד בכלל אנטי ציוני חרדי לגמרי, מישהו נוסף רוצה רק תורה, ומישהו אחר משלב עבודה וכו' וכו',
|
|
קצת עלינו...
אם אתה מתכוון ליותר מזה, חוששני שפספסת את מה שנקרא "חוקת הפורום" :)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2012 16:48 |
|
| |
בס"ד
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 15/02/2012 16:57:07
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2012 16:20 |
|
| |
קודם כל הי
לא הייתי כאן איזה שנתיים אז תכירו נעים מאוד-לילי.
לעניין האשכול,מאובחן הנושא שהעלת הוא אחת השאלות שעוברות בראש של כל אחד ואחת כאן וברכותי שהיה לך האומץ לבוא ולדבר על זה בכנות. התשובות שתקבל כאן יהיו מגוונות והכל קשור במידת ההתניות שיש למגיבים,כלומר- כמה הם פתוחים או לא. מאחר ואתה נמצא בפורום חרדי שהכותבים בו הם חרדים וחרדיות מן השורה סביר להניח שזה לא יתקבל בברכה והגיוני(וטוב)שכך.
ולחלק החשוב-דעתי:) דעתי היא ואני שניה אציין שאני בהגדרה מילונית חרדית מודרנית כדי שתקבל אינדיקציה נכונה להמלצה,דעתי שאם אתה מספיק חכם כדי לא לראות את העולם שחור או לבן,שלח מישהו להציע לה את עצמך בלי להתבייש,ואם אתה יודע שאתה עם כוונות ממש ממש טובות וחזק מספיק שלח הודעה מיוזמתך ובמידה וזה ייענה תחליטו על מישהו שיתווך את העניין.
ולכל המגיבים היקרים אני מאמינה שרובכם חרדים ולכן רוב התגובות הן שוב,שחור לבן,אבל במלצה קטנה- תתייחסו לכל מקרה לגופו ולכל אחד לפי מה שמתאים לו. לא לכל אחד מתאימה הדרך המקובלת ולא אנחנו מחליטים ליושב במרומים איך וכיצד לזווג זיווגים. וכן יש אנשים שהזיווג שלהם נקבע ואם הם היו מגיעים אחד לשניה בשידוך רגיל זה לא היה יוצא לפועל אז זה בא מהדלת האחורית. כל עוד זה במסגרת מתוקנת ששומרת על צביון וערכים זה מבורך.
בהצלחה.
 |
|
|
|
|
|