| נשלח ב-28/1/2012 21:21 |
|
| |
רגש וטקט בפגישות
דבר ראשון אני חדש פה. אני עוכב אחרי הפורום הזה תקופה כבר ואני ממש נהנה מרובכם/ן.
האמת שאני ממש חדש גם בשידוכים עצמם, כולה שני בחורות. שלא לצבור יותר מידי. קצת על עצמי אני בחור ישיבה ומסתבר שמהסיבה הזו אני לא יהיה יותר מידי פה. נחשב ליותר מודרני וזה גם מה שאני מחפש. ישנם שני נושאים שהייתי שמח לשמוע את דעתכם/ן
הראשון: רגש בפגישות, כמה חשובה לכם הפתיחות הריגשית בפגישות?
באיזה שלב אם זה לא יופיע זה יפריע לכם?
במקרה שאתם רוצים את הבחור או הבחורה האם תחכו שזה יקרה אם כן כמה זמן?
השני: טקט בפגישות, אותי אישית זה מרגיז בחורה שאין לה טקט כבר בפגישות מוקדמות באופן אישי הורדתי על זה מה דעתכם בעניין? יש כאלה שאמרו לי שזה לא נכון ואולי הבחורה לא יודעת מזה גבר וחושבת שהיא צריכה להתנהג כמו עם החברות שלה, עלי זה לא היה מקובל.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 29/01/2012 04:55:09
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2012 10:31 |
|
| |
| פוהדוס123 כתב: |  | דבר ראשון אני חדש פה. אני עוכב אחרי הפורום הזה תקופה כבר ואני ממש נהנה מרובכם/ן.
האמת שאני ממש חדש גם בשידוכים עצמם, כולה שני בחורות. שלא לצבור יותר מידי. קצת על עצמי אני בחור ישיבה ומסתבר שמהסיבה הזו אני לא יהיה יותר מידי פה. נחשב ליותר מודרני וזה גם מה שאני מחפש. ישנם שני נושאים שהייתי שמח לשמוע את דעתכם/ן
השני: טקט בפגישות, אותי אישית זה מרגיז בחורה שאין לה טקט כבר בפגישות מוקדמות באופן אישי הורדתי על זה מה דעתכם בעניין? יש כאלה שאמרו לי שזה לא נכון ואולי הבחורה לא יודעת מזה גבר וחושבת שהיא צריכה להתנהג כמו עם החברות שלה, עלי זה לא היה מקובל.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 29/01/2012 04:55:09 |
|
לגבי הראשון, פתיחות רגשית שאני כן אצפה לה, לפחות החל מפגישה שלישית, זה ברק בעיניים, התעניינות בי עצמי ולא רק במה שקורה בשביל המשך הפגישות.. אם מרגישים / חושבים משהו על הצד השני - לא לכלוא את זה, אלא לומר, אפי' משו כמו: כיף לדבר איתך.. צריך בשביל זה אבל שבאמת תהיה התאמה.. כי אם אני לא ארגיש שאני מגיעה להרגשה כלשהי.. לא חושבת שאמשיך לשלישית..
לגבי השני, אני לא ממש יודעת מה כבר לא יכול להיות טאקטי, אבל אם כוונתך לאם אני אומרת משפט וזה שמולי חולק עליי בנחרצות גם אם לפני חצי דקה אמר את אותו משפט בניסוח אחר.. אז גם אותי זה יקומם.. וצר לי.. יש יותר גברים לא טאקטיים מאשר בנות..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2012 23:31 |
|
| |
אני לא רוצה לחפור אבל זה נשמע מעניין
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2012 22:44 |
|
| |
אני מאמינה שכך, אבל עדיין הוא לא יכל להתאים לי....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2012 14:12 |
|
| |
אולי בגלל שהיית הראשונה שלו ככה הוא הציג את עצמו?
כנראה שהוא לא ממש ידע מזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2012 12:37 |
|
| |
פוהדוס, זה לא קטע של רגש שלא היה, זה חיבור שהיה חסר! הרגשתי שאני נפגשת עם משהו ש'מציג את עצמו', הוא לא היה הוא האמתי. אני מאד רגישה וקולטת את זה, הרבה יותר מאנשים אחרים, וזה מאאאאאד מפריע. הוא היה הבחור הראשון שלי, ואני הייתי הראשונה שלו, במבט לאחור אני רואה שגם הארבע פגישות היו מיותרות, כיום אחרי חצי פגישה הייתי יודעת שזה לא זה.
מזדקן יקר, אפ'חד לא חיפש ניצוצות של אהבה, אבל בהחלט יש מה לחפש חיבור.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2012 00:21 |
|
| |
מה מה מה ?? ?? ??
רגש בפגישות!?
מה ,אתה מחפש להתחתן עם רגש?
מחפשים את זה תוך כדי שחיים עם האשה!!
תוקן על ידי מזדקן ב- 08/02/2012 00:23:42
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2012 22:59 |
|
| |
ובכנות את חושבת שזה נכון אחרי רק ארבע פגישות להוריד כזה דבר?
לאת לתת לזה צאנס עוד כמה פגישות?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2012 19:07 |
|
| |
אני חושבת שחשיפה רגשית יוצרת קירוב. אם יש בחור שאת מרגישה בנח להיות פתוחה איתו, כי הוא גם פתוח איתך, זה יתרון עצום. בייחוד מהבחינה שאת מרגישה 'מכירה אותו', הולכת על בטוח. אני אישית נפגשתי עם בחור ארבע ולא ידעתי מה מפריע לי, עד שנפל האסימון: הוא היה לא טבעי, תמיד שיווק את עצמו: "אני ככה ואני ככה". לא היו לו שום חסרונות, הוא לא היה נינוח וכנה. בעיניי, כמה שיותר מוקדם יותר טוב.
לגבי טקט, השאלה באיזה קטע, אם אין לה טקט תמיד- אז בעיניי חיסרון גדול. אם אין טקט כי היא לא יודעת מה זה גבר, אפשר לסלוח לה ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2012 14:58 |
|
| |
| פוהדוס123 כתב: |  | דבר ראשון אני חדש פה. אני עוכב אחרי הפורום הזה תקופה כבר ואני ממש נהנה מרובכם/ן.האמת שאני ממש חדש גם בשידוכים עצמם, כולה שני בחורות.שלא לצבור יותר מידי. קצת על עצמי אני בחור ישיבה ומסתבר שמהסיבה הזו אני לא יהיה יותר מידי פה. נחשב ליותר מודרני וזה גם מה שאני מחפש.ישנם שני נושאים שהייתי שמח לשמוע את דעתכם/ן הראשון: רגש בפגישות, כמה חשובה לכם הפתיחות הריגשית בפגישות?באיזה שלב אם זה לא יופיע זה יפריע לכם?במקרה שאתם רוצים את הבחור או הבחורה האם תחכו שזה יקרה אם כן כמה זמן?השני: טקט בפגישות, אותי אישית זה מרגיז בחורה שאין לה טקט כבר בפגישות מוקדמות באופן אישי הורדתי על זה מה דעתכם בעניין? יש כאלה שאמרו לי שזה לא נכון ואולי הבחורה לא יודעת מזה גבר וחושבת שהיא צריכה להתנהג כמו עם החברות שלה, עלי זה לא היה מקובל.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 29/01/2012 04:55:09 |
|
תשובתי ב3 מילים: כל מקרה לגופו.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 22:52 |
|
| |
ברוך הבא לפורום.. כמה זמן לחכות לקשר שיתקדם תלוי בסבלנות שלך..תמיד יש כאלה שלוקח להם יותר זמן. כמובן, אתה תמיד יכול להעלות את הנושא בפגישה עצמה ולדבר על כךבצורה ישירה - אלא אם כן זה נראה לך כחוסר טאקט - מה שמביא אותנו לשאלה השנייה שלך: דווקא הדוגמה שהבאת לא נשמעת לי כל כך נוראה. ברור שזה גרם לך לאי נוחות אבל יש מידה של שוני בדברים האלו בין טיפוסים שונים. אם היא הייתה אומרת משהו פוגע או לא מתחשב, היה יותר גרוע. בכל אופן, גם בלי הדוגמה, הגישה שלך נשמעת קצת נוקשה ("..ואולי הבחורה לא יודעת מזה גבר וחושבת שהיא צריכה להתנהג כמו עם החברות שלה, עלי זה לא היה מקובל.") ואולי אתה מצפה להתנהלות יותר רשמית. אין עם זה בעיה - כל אחד ומה שמתאים לו - רק תדע שיש התנגשות מסויימת בין 2 הדרישות: אם תהיה מאד רשמי וזהיר, יהיה לך יותר קשה להגיע לפתיחות מאשר אם תזרום ותתנהג בטבעיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 20:16 |
|
| |
| פוהדוס123 כתב: |  | דבר ראשון אני חדש פה. אני עוכב אחרי הפורום הזה תקופה כבר ואני ממש נהנה מרובכם/ן.
האמת שאני ממש חדש גם בשידוכים עצמם, כולה שני בחורות.
שלא לצבור יותר מידי.
קצת על עצמי אני בחור ישיבה ומסתבר שמהסיבה הזו אני לא יהיה יותר מידי פה. נחשב ליותר מודרני וזה גם מה שאני מחפש.
ישנם שני נושאים שהייתי שמח לשמוע את דעתכם/ן
תוקן על ידי
אסיק_good ב- 29/01/2012 04:55:09 |
|
בחורה,- וזה טבעם של רוב הבחורות- שהרגש שם תופס יותר מקום בקשר הבין זוגי...תהיה לנו חשובה יותר הפתיחות הרגשית.. כל בן אדם הוא שונה. יש אנשים סגורים יותר ומופנמים , אצלם הרגש יצא בשלב מאוחר יותר .. אם בכלל.אני ספציפית יהיה לי קשה להמשיך לצאת עם בחור פגישה שלישית רביעית כשהכל בסדר אבל הוא לא יספר לי- ידבר איתי על איך הוא מרגיש כלפי..ובכלליות.
בקשר לשאלה השלישית,כמו שכתבתי אם עד פגישה שלישית רביעית אנחנו עדין לא נגיע לשלב שאפשר לדבר על ענינים רגשיים בינינו, לא הייתי ממשיכה...
תוקן על ידי נעמה10 ב- 31/01/2012 20:28:00
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2012 23:38 |
|
| |
| פוהדוס123 כתב: |  | דוגמא לחוסר טאקט.
בחורה שבתחילה לא ניגשתי לשידוך מכל מיני סיבות וזה גם לא ממש משנה מהם, ולאחר מכן שניגשתי הבחורה שאלה בפגישה הראשונה (והאחרונה) למה לא רציתי בהתחלה לגשת לשידוך. נשמע נורמלי? לי ממש לא! |
|
חוץ ממנה, לאף אחד זה לא נשמע נורמאלי, אבל לדעתי, זה הרבה יותר מאשר חוסר טאקט, ואני לא מאמין שעל מקרה כזה, יש כאילו שאומרים לך לנסות שוב..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2012 23:33 |
|
| |
כן אין להם את צודקת....
סתם בלי הכללות....
יש כאלה מנומסים ברמות מענטשיות ויש כאלה שחבל להכביר מילים על החוסר ברמה....
יצאתי פעם עם בחור שחשב שאני חברה של אחת שהוא נפגש איתה פעם - והוא חפר לי שעה אם אני זו שבררתי בקשר לעישון שלו....
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2012 23:27 |
|
| |
ואם אומר לך שגם לי בחור עשה את זה??
גם לבחורים לא תמיד יש טאקט..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2012 23:04 |
|
| |
דוגמא לחוסר טאקט.
בחורה שבתחילה לא ניגשתי לשידוך מכל מיני סיבות וזה גם לא ממש משנה מהם, ולאחר מכן שניגשתי הבחורה שאלה בפגישה הראשונה (והאחרונה) למה לא רציתי בהתחלה לגשת לשידוך. נשמע נורמלי? לי ממש לא!
|
|
|
|
|