בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

קונצרט החזנות אמש בראשל"צ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/1/2012 09:47 לינק ישיר 
קונצרט החזנות אמש בראשל"צ

בערב החזנות אתמול בראשל"צ הופיעו החזנים אדלר והלפגוט ברפרטואר נפלא של קטעי חזנות ושירה ממיטב המלחינים והיוצרים. כמו"כ הופיע החזן וינוגרד (תלמיד של סובול) בהופעה ראשונה על הבמה ונתן הופעה מרשימה.
על הערב ניצח והנחה הד"ר מרדכי סובול.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2012 17:56 לינק ישיר 

גם אני נכחתי בקונצרט, ולהלן התרשמותי: החזן הלפגוט היה כמו תמיד פנטסטי קלו צילצל בכל המנעד בצורה מבריקה! והביצועים שלו, שלא נדבר אם זה בעקביא או באחי גבורי ועוד כהנה וכהנה! בקיצור לא לחינם הוא נחשב החזן הגדול בעולם! החזן אדלר חזן משיכמו ומעלה לא היה ביום הכי טוב שלו הוא צעק וצעק מדי פעם זה היה נשמע שמיתרי הקול שלו עומדים להתפוצץ, ואני חושב שזה משום שהטכניקה שלו לא טובה הוא שר בכח לא בקלילות! אך למרות כל זאות נהנתי ממנו הוא נתן את כל הנשמה! עוד דבר לחזן אדלר היקר להבא תיזהר לא לעקוף תיבותיהם מאוד לא מקצועי להתנהג כך על במה עם תזמורת. המקהלה כמו תמיד נשמעה כמו חבורת מזגנים ישנים ומקרטעים אני חושב שהגיע הזמן לשדרג אותה למקהלה מקצועית! החזן וינוגרד היה פנטסטי בהחלט ששומעים עליו את כור ההיתוך של בית הספר לחזנות הטוב בעולם שבהנהלתם של מאסטרו יפה וד״ר סובול!

תוקן על ידי פינוקיו02 ב- 01/02/2012 18:10:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2012 13:53 לינק ישיר 

גם אני נכחתי בקונצרט זה ומאוד מאוד נהנתי מהחזנים והביצועים, אדלר והלגפוט היו במיטבם מבחינה קולית, ובריחה פה ושם עדיין לא מצליחה לפגום בהנאתי,
הפתיע אותי לשמוע את החזן וינוגרד, שנתן ביצוע מקסים כזקן ורגיל, בקול מתוק ומסתלסל, עלה והצלח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2012 13:52 לינק ישיר 

אמש היה ערב מאד מהנה   בעיקר בחלקו הראשון שבו היו רק יצירות חזנות.
הלפגוט היה מעולה כהרגלו,אבל אני יותר נהנית מהביצועים של הרב חיים אדלר. החזן אדלר נכנס לנשמה ובניגוד לקודמי אני מאד נהניתי מ"אב הרחמים" כי היה בביצוע משהו אמיתי ומשכנע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2012 10:29 לינק ישיר 

מספר הערות לקונצרט אמש: 1. החזן הלפגוט כהרגלו מפגיז ביצועים מושלמים . 2.איכזב אותי החזן אדלר בשתי יצירות אב הרחמים ובמי שמייחדים קקפוניה שלמה בין המנצח תזמורת ומקהלה ,ר' חיים היקר מקומך בבית הכנסת כבעל תפילה בין הטובים שיש, חוסר הבנה מוסיקאלית שלך הוא יושב עליך לרועץ ,חוסר הקצב שלך בכל יצירה פשוט מבייש את יכולתך האמתית שהיא העמידה לפני התיבה. 3. החזן אלעזר וינוגרד פעם ראשונה בהופעה חיה ניכר היה עליו שהוא מתרגש מאוד אך הערה אחת קטנה במקרה ישבו לידי תלמידי בית הספר שצחקו בזמן שד"ר סובול הציג אותו כתלמיד שלו...למעשה אלעזר הוא תלמיד של ישראל רנד בארבע שנים האחרונות והיה ניכר אמש באלעזר ה"רנדיות" שבו. נכון, אלעזר הוא תלמיד בבית ספר. של סובול אך מי שעיצב את אישיותו החזנית הוא החזן רנד. 4.זו פעם ראשונה שאני שומע על תזמורת אשדוד תמיד חשבתי שקיימת אנדלוסית ,בסופו של דבר התזמורת לא ברמה של האנגר וחבל. 5.קקפוניה שלמה ביצירה ומי שמייחדים בין התזמורת ולמקהלה ניכר היה שלא עשו חזרות וחבל. יישר כל לכל העוסקים במלאכה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > קונצרט החזנות אמש בראשל"צ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext