זעזוע • טוקבק בווינט על הגרי''ש: ''שילך לעזאזל מצידי, יחד עם כל הבטלני''
אין אפשרות אחרת להסביר את מה שקרה באתר של המדינה ynet- אלא, על פי מאמר חז"ל שנאת עמי הארצות לתלמיד חכם.
האתר של המדינה, דיווח אמש, על מצבו הקשה של הגרי"ש אלישיב. הכתבה גררה אחריה הרבה תגובות של איחולי רפואה שלמה כמו "ה' יברך אותו", רפואה שלמה", "גדול הדור".
אולם הטוקבקים גם גררו הרבה תגובות מזעזעות.
באחד מהתגובות המזעזעות כתב גולש בשם "אאא" על הגרי"ש: "שילך לעזאזל מצידי, יחד עם כל הבטלני ישיבות שלו...".
יצוין, כי הכתבה גררה אחריה זרם של גולשים שזעפו על דבריו של הטוקבק וכתבו "השם ירחם עליך!!! עמלק" ו"תתביש לך" וכן "לא יפה".
בהמשך התגובות כתב גולש בשם "שפינטוזה" תגובה ליצנית שמכוונת על הגרי"ש "אמרתי לו אלף פעם: שלום יויסף לא רצים מרטון בגיל 101 אבל הוא לא הקשיב לי".
האם זה האתר של המדינה?
נשלח ב-14/2/2012 01:11
צודקת בהחלט.
נשלח ב-13/2/2012 08:49
בדיוק כך, לכן אני שואלת את עצמי מה ההתלבשות על ynet אחרי שכולם אנטי באותה מידה פחות או יותר.
נשלח ב-12/2/2012 23:02
בד"כ, השמאל מקצין ומבליט את שנאתו לחרדים בדרכים שונות ומגוונות. הימנים לעומתם, יעדיפו את החרדים על פני השמאלנים (והערבים) ולכן הם פחות "מזיקים" במובן מסויים. לא אשלול את האפשרות שיתכנו גם מצבים הפוכים. "הארץ" לא פחות "טוב" מידיעות בשנאתו הידועה לחרדים. מיותר לציין שרוב התשקורת בארצינו מנוהלת ע"י אנשי שמאל וממילא מגמת האנטי-חרדי הינה אחידה וברורה בכל מה שקשור לדת וחרדים.
נשלח ב-12/2/2012 02:34
מה קשורה שנאת דתיים לשמאל וימין? יש מלא ימנים ששונאים אותנו, ותגובות פוגעניות גם כן יש במלא אתרים, מה 'הארץ' יותר טוב מידיעות?
נשלח ב-12/2/2012 00:18
השאליסטית כתב:
מה זה קשור לאתר? זה אנשים שכותבים מה בא להם בראש.
זה קשור למנהלי האתר ודעותיהם השמאלניות. הם אלו שמאפשרים בסופו של דבר את פרסומן של תגובות פוגעניות ואנטישמיות כגון אלו.
נשלח ב-10/2/2012 16:25
ברור שהדור זקוק לו אבל אנשים חילונים לא יכולים להבין את זה.
אלה תינוקות שנשבו ולא הייתי ממהרת להטיל דופי בכל העולם בגלל טוקבק מטופש אחד.
נשלח ב-10/2/2012 06:06
א. השעיר לעזאזל חייב להיות תמים וכשר, ומטרתו לכפר על הדור (כמובן שעל כל אלו שחיים בתשובה ). כך
שהטוקבקיסטאן והפלטפורמה שעליה הובאו דברי הנבלה שלו, לא נכללים בין אלו שמתכפר להם.
מאחל לפוה"ד מרן הרב אלישיב, בריאות טובה ואריכות ימים מתוך נחת וכל טוב ושיזכה לראות בבנין ביהמ"ק וביאת משיח אמת במהרה בימינו. ומתפלל לרפואתו השלמה בתוך שאר חולי ישראל ולמען כלל ישראל במהרה.
העולם כולו זקוק לפוה"ד מרן הרב אלישיב שליט"א.
נשלח ב-10/2/2012 02:28
מה זה קשור לאתר? זה אנשים שכותבים מה בא להם בראש.
נשלח ב-9/2/2012 00:13
זה האתר של "מדינת חיזבאללה". הכל יודעים כבר ש- ynet הינו אתר אנטישמי ששונא כל דבר ועניין שקשור בדת, בחרדים ורבנים. לא צריך לגלוש שם יותר. אני נמנע באופן מוחלט מלגלוש באתר הדוחה הזה.