Auditions will be held next week Yitzy Bald's popular New York Boys Choir.
NYBC is looking for boys ages 6 thru 16 who are both talented and passionate about music and will be
looking not only for gifted singers but dancers, musicians and actors as well
הקולות בסדר גמור! התגובה שלי היתה על סמך קליפים ישנים עם סאונד גרוע שצפיתי מזמן. אבל לאחרונה נתקלתי בקליפ שלהם בטלטון וממש הופתעתי - נהנתי מאוד! NYBC , אתם יכולים להתחרות ואף לעבור את המקהלות הכי ותיקות!!
לא נראלי שאת פרחי מיאמי יצליח משו גם אם ינסה מליוווון פעם ואחת..
נשלח ב-13/2/2012 19:47
לא ולא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את פרחי לונדון ופרחי מיאמי (בעיקר פרחי לונדון) לעולם לא יעברו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נשלח ב-11/2/2012 23:16
הקולות בסדר גמור! התגובה שלי היתה על סמך קליפים ישנים עם סאונד גרוע שצפיתי מזמן. אבל לאחרונה נתקלתי בקליפ שלהם בטלטון וממש הופתעתי - נהנתי מאוד! NYBC , אתם יכולים להתחרות ואף לעבור את המקהלות הכי ותיקות!!
נשלח ב-10/2/2012 15:05
הקולות אולי לא מיוחדים במיוחד, אבל גם לא גרועים בכלל. נעימים לאוזן.
נשלח ב-10/2/2012 01:02
כן ראיתי פעם קליפים שלהם וזכור לי גם שהקולות שם לא משו משו. אבל הריקודים, האחידות והופעת הבמה -
נשלח ב-10/2/2012 00:50
יפה.אבל חסר גיוון בסולנים. אהבתי את צעקות ההייל -ניו- יורק -בויס -קוויר....(לא היה לי כח להפוך לאנגלית,סורי) סתם כך,נראה שיש שם הרבה אחים...משום מה כל הפרצופים שם דומים...
נשלח ב-9/2/2012 21:50
איזה - ענק!!! כזה זינוק פתיחה... מדהים לגמרי!!! איצי בולד השקיע בטירוף כדי להביא אותם לרמה כזאת, בלי ספק. יש כבוד, איצי! ועתיד גם, אם תמשיך ככה!