בית פורומים פשוט מוזיקה

ראיון עם מ.ב.ד ובריקסמן על זכויות יוצרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/2/2012 23:50 לינק ישיר 
ראיון עם מ.ב.ד ובריקסמן על זכויות יוצרים

מרדכי בן דוד ויוחי בריסקמן פותחים את הפה לראשונה על זכויות יוצרים • בלעדי

בעידן האינטרנט והניו מדיה רבו השאלות אודות צריכת מוזיקה חוקית ולא חוקית ברשת. הרב ניר אביב מרבני הכולל לדיינות פסגות, קיים ראיון מקיף ומפורט עם שניים ממעצבי פס קול המוסיקה היהודית בשלושת העשורים האחרונים, ובעלי זכויות קניין רוחני על מאות להיטים מב''ד ויוחי בריסקמן • בלעדי

להמשך הכתבה בשלאגר: מ.ב.ד ובריסקמן פותחים את הפה

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/2/2012 09:18 לינק ישיר 

אין לי מה להוסיף חוץ מלומר- מסכימה איתכם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2012 01:04 לינק ישיר 

עטT כתב:
(אולי .......)

...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2012 01:00 לינק ישיר 

הם שומעים מאותו דיסק, במערכת וכד' ולא מעתיקים
(אולי .......)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/2/2012 00:53 לינק ישיר 

הם קיבלו חינם פעם אחת... אז אחד לאישה, ומה עם הילדים??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2012 00:51 לינק ישיר 

אידי כתב:

וסתם ככה, מוזיקאיים בדרך כלל פחות שומעים מוזיקה של אחרים, ואפילו של עצמם.
זה נכון, אבל מה עם האישה והילדים? הם כן שומעים...

הם שומעים ממה שקיבלו חינם ......

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/2/2012 14:14 לינק ישיר 

עטT כתב:
קונים?

איזה זמר/מוזיקאי קונה דיסקים?

הרציניים מקבלים.
אני לא מאמין שמרדכי או בריסקמן קנו דיסק בשנים האחרונות, אם בכלל.
חושבת כמוך... וזה אחד הדברים שמרגיזים. והם מרשים לעצמם לדבר גבוהה גבוהה. באמת רק הם מדברים ככה.
בעלי תזמורות וכד' מעתיקים מאחרים ולפעמים קונים (כך אמר לי אחד מהם, ואני לא אנקוב בשמו)

זה נכון, אבל מה עם האישה והילדים? הם כן שומעים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2012 13:56 לינק ישיר 

אידי, שמעתי את הראיון ממה שהביאו בשלאגר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2012 13:55 לינק ישיר 

קונים?

איזה זמר/מוזיקאי קונה דיסקים?

הרציניים מקבלים.
אני לא מאמין שמרדכי או בריסקמן קנו דיסק בשנים האחרונות, אם בכלל.

בעלי תזמורות וכד' מעתיקים מאחרים ולפעמים קונים (כך אמר לי אחד מהם, ואני לא אנקוב בשמו)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/2/2012 13:05 לינק ישיר 

עטT כתב:
ראיון הזוי.

אם הם היו משאירים את האיסורים בגדר הנורמלי היו אנשים שהיו קוראים ואומרים 'הם צודקים, מעכשיו רק נקנה/נקנה יותר מבעבר' אבל אם הכל אסור, אנשים חושבים שבמילא הם לא יהיו לפי ההיתר, אז למה להתאמץ אם בכל מקרה בסוף זה אסור ??

ואגב, אותי מעניין האם הנ"ל בעצמם נוהגים ככה - הם קונים דיסקים כפול מספר האנשים בבית שמקשיבים להם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2012 13:03 לינק ישיר 

משיחמשיח כתב:

ופה אני אומר, חבל. אם הוא היה עושה פיתוח קול , הוא היה נשמע הרבה יותר טוב(!) הרי הוא שר בחתונות כמעט כל יום (ואולי כל יום) ועומד להוציא דיסק בעוד כמה חודשים, רק ישקיע עוד קצת באיכות קולו,והוא ישמע יותר משובח, ואני לא מדבר רק על איכות שירתו אלא גם על איכות דיבורו (לאוזניים החדות) 
(ואני ח"ו לא אומר זאת מתוך לשון הרע אלא להיפך מתוך התפעלות מכשרונו הרב בתור מלחין ומעבד)

סוף סוף מישהו מסכים איתי!
לאו דווקא על הנ"ל, אני לא יודעת איך הוא נשמע, אבל על העיקרון שכל כך חשוב להתמקצע בשירה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2012 00:37 לינק ישיר 

ראיון הזוי.

אם הם היו משאירים את האיסורים בגדר הנורמלי היו אנשים שהיו קוראים ואומרים 'הם צודקים, מעכשיו רק נקנה/נקנה יותר מבעבר' אבל אם הכל אסור, אנשים חושבים שבמילא הם לא יהיו לפי ההיתר, אז למה להתאמץ אם בכל מקרה בסוף זה אסור ??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/2/2012 00:29 לינק ישיר 

מכייפת7 כתב:
אולי תוכלו לתת לי הסבר קצר איך מורידים שירים מדיסק קנוי למחשב ?
אני שומעת ישירות מהדיסק בלית בררה....

במדיה פלייר יש 'העתקה מתקליטור' וגם ב'מפעל הפורמטים' יש אפשרות דומה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/2/2012 16:16 לינק ישיר 

אידי כתב:
', אומן זֶמֶר אמיתי אמור לעבוד קשה על הקול שלו. על היכולות שלו. להתאמן ולשפר כל הזמן.יש רושם עגום של כמה זמרים (ודווקא הרבה), שלא משקיעים בכל הנ"ל. ושומעים את זה. ליתר דיוק, אני לא שומעת את זה - לא מקשיבה להם, עד כמה שאני יכולה! (לפעמים ה"מסביב" מוצלח מדי אז אני מקשיבה בכל זאת, ושערותיי סומרות כשהם מבצעים קטע שחוסר המקצועיות שלו זועק לשמים.)

הקשבתי לראיון של מנחם טוקר עם משה ואלי לאופר, אלי מאוד מוכשר, כאמור הולך בדרך אביו, מלחין ומעבד.
אבל לא ידעתי שהוא זמר.
ופה אני אומר, חבל. אם הוא היה עושה פיתוח קול , הוא היה נשמע הרבה יותר טוב(!) הרי הוא שר בחתונות כמעט כל יום (ואולי כל יום) ועומד להוציא דיסק בעוד כמה חודשים, רק ישקיע עוד קצת באיכות קולו,והוא ישמע יותר משובח, ואני לא מדבר רק על איכות שירתו אלא גם על איכות דיבורו (לאוזניים החדות) 
(ואני ח"ו לא אומר זאת מתוך לשון הרע אלא להיפך מתוך התפעלות מכשרונו הרב בתור מלחין ומעבד)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2012 13:22 לינק ישיר 

מסכימה איתך בכל מילה!
אבל חוץ מהפרט הזה ברור שאהבתי את הכתבה, זה בדיוק מה שטענתי פה וגם באשכול על האלבום האחרון של מב"ד

כנסו ל:
פורום פרחי מיאמי 
Miami Boys Choir

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/2/2012 00:50 לינק ישיר 

זה התבקש :)
--
רציתי באמת להביא את הטור הזה, כי צרם לי בו דבר אחד - העובדה שהוא רואה את הזמרים שאנשים שקמו בבוקר וקפצו לאולפן להקליט משהו בין ארוחת בוקר לטיול באוויר הצח.
למען ה', אומן זֶמֶר אמיתי אמור לעבוד קשה על הקול שלו. על היכולות שלו. להתאמן ולשפר כל הזמן.
יש רושם עגום של כמה זמרים (ודווקא הרבה), שלא משקיעים בכל הנ"ל. ושומעים את זה. ליתר דיוק, אני לא שומעת את זה - לא מקשיבה להם, עד כמה שאני יכולה! (לפעמים ה"מסביב" מוצלח מדי אז אני מקשיבה בכל זאת, ושערותיי סומרות כשהם מבצעים קטע שחוסר המקצועיות שלו זועק לשמים.)

פורום_פרחי_מיאמי_החדש

אוהדי מיאמי, מעניין אצלנו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פשוט מוזיקה > ראיון עם מ.ב.ד ובריקסמן על זכויות יוצרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext