|
|
| נשלח ב-20/2/2012 22:31 |
|
| |
ז ה י ר ו ת !!! חובה לפרסם
היום ראיתי באושר עד ב"ב שמוכרים בשר בכשרות הרב לנדא שליט"א
על הבשר היה כתוב באותיות לא מודגשות [מספיק] ולא גדולות, כשר גלאט [לשיטת הרמ"א].
הבשרים היו עם מדבקה בצבע חום כמה סוגים, מעורבבים ביחד עם בשר חלק [לפי הבית יוסף].
צריך לדעת שרבים לא יודעים שיש שחיטה שהיא לא לפי הבית יוסף, ובטח שזה לא מודגש.
וכן לפני כשנה ששאלתי בהכשר על השחיטה הזו נאמר לי שהבשר נימכר אך ורק בחנות המפעל, והמשגיח אומר לכולם שזה לא חלק בית יוסף.
לפני כחודש ראיתי גם שני קרטונים של בשר כשר גלאט באחד האולמות והמשגיח אמר לי שזה שלו פרטי.
יש לעיין בדברי הרמ"א בסימן לט ס' יג שכותב "ואע"פ שהוא קולא גדולה כבר נהגו כל בני מדינות אלו ויאן למחות בידם"
משמע שגם לפי הרמ"א זה קולא גדולה.
צריך לציין שבשר זה נמכר יותר בזול.
ז ה י ר ו ת
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2012 02:19 |
|
| |
תתקשר בדחיפות למשרדים שלהם ולמפקחים הרב לייב וויס ולר קלין ולר מנדי סגל ומעניין מה יגידו ואיך יתקו את הנ"ל. אפשר לקבל בפרטי את הניידים שלהם ממני
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2012 21:18 |
|
| |
מושי 11 שלום! התקשרתי לרב לייב וייס שליט"א, וכך היתה התשובה "מה הבעיה ? אם זה נמצא בחניות שלנו למה שלא יהיה ברשתות השיווק." ובנוסף לשאלתי הרי הציבור לא יודע יש שני שחיטות אצל הרב לנדא שליט"א? אמר הרב שליט"א שבעבר זה פורסם הרבה. אני חושב שהציבור לא יודע וכדי להודיע ברבים כדי שהמחמירים כדעת הבית יוסף יזהרו כשהם קונים לבדוק היטב.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2012 21:58 |
|
| |
עדכון נוסף מהיום באותה הרשת נגמר כל הבשר טוחן של הכשר גלאט , נשאר רק סוגי בשר אחרים שח כשר גלאט,
חבל שלא מודיעים לאנשים
נ.ב שהראיתי לאנשים שרצו לקנות, הם עמדו בהלם ושאלו האם הם צריכים להכשיר כלים.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|