הכותרת זה משיחה משדכנית מה דעתכם על בחורה כזו? האם לשמור מרחק? האם זה חסרון?
נשלח ב-28/2/2012 15:02
אני_הקטנה כתב:
לי יש דעה על השדכנית בעניין.......;)
בול!!
נשלח ב-28/2/2012 05:18
נו זה הרי ברור שייקח לה כמה דקות מול המראה, זה לגמרי מובן מאליו, מה שלא מובן מאליו זה שהשדכנית תזכיר דבר שהוא כבר מובן מאליו אלא אם כן הוא כבר לא בגדר המובן מאליו ככה שמסתתר שם משהו נוסף. :)
את צודקת! לכן אמרתי אם זה חסרון או לא (ואת רומזת שזה כן)
נשלח ב-26/2/2012 11:23
נו זה
נשלח ב-26/2/2012 05:22
אורor20 כתב:
הכותרת זה משיחה משדכניתמה דעתכם על בחורה כזו?האם לשמור מרחק? האם זה חסרון?מה השאלה בכלל??ברור שזה חיסרון ושצריך לשמור מרחק... וכל הכבוד לשדכנית שבודקת את הפרטים החשובים האלה..
אם השדכנית היתה אומרת שהבחורה יוצאת מהבית בלי כמה דקות מול המראה, אין ספק שזהו חיסרון ויש לשמור מרחק... לפי התיאור [גם אם לוקח לה יותר מכמה דקות] מדובר בבחורה נורמטיבית לחלוטין!!!
נשלח ב-21/2/2012 23:12
משתדכת כתב:
אל תוריד אותה על זה כי כל הנשים ככה ומי שתגיד אחרת היא משקרתתתתתת זה טבע שקיים באשה כמו שגבר אוהב מכוניות
אחרי שהיא לא התניעה () ותקעה אותי בקור של הלילה הירושלמי,() כבר לא אוהב אותן...
נשלח ב-21/2/2012 20:37
אני דווקא הייתי חושבת שיהודי שואל את השאלה כי "כמה דקות" זה נשמע קצת מידי... (כמה מגיבות/ים חשבו שכאילו יהודי חושב ש"כמה דקות זה המון"....)
נשלח ב-21/2/2012 20:21
כמעט_חדשה כתב:
הכותרת זה משיחה משדכניתמה דעתכם על בחורה כזו?האם לשמור מרחק? האם זה חסרון?מה השאלה בכלל??ברור שזה חיסרון ושצריך לשמור מרחק... וכל הכבוד לשדכנית שבודקת את הפרטים החשובים האלה..
אם השדכנית היתה אומרת שהבחורה יוצאת מהבית בלי כמה דקות מול המראה, אין ספק שזהו חיסרון ויש לשמור מרחק... לפי התיאור [גם אם לוקח לה יותר מכמה דקות] מדובר בבחורה נורמטיבית לחלוטין!!!
נשלח ב-21/2/2012 19:07
אחת_מהישוב כתב:
חשבתי שאמרת שלאט לאט ירדו הפערים....
אם לזה התכוונת אז אוקיי....
ועוד נקודה:
לבחורה לוקח זמן להתארגן יותר מנשואה - שכחתם שיש לה פאה/ מטפחת?
זה כבר מוריד מחצית מזמן ההתארגנות.....
תוקן על ידי אחת_מהישוב ב- 21/02/2012 13:31:59
תודה על האישור...
נשלח ב-21/2/2012 16:16
לי יש דעה על השדכנית בעניין.......;)
נשלח ב-21/2/2012 13:28
אחת_מהישוב כתב:
לבחורה לוקח זמן להתארגן יותר מנשואה - שכחתם שיש לה פאה/ מטפחת? זה כבר מוריד מחצית מזמן ההתארגנות.....
כמה שאת צודקת.......!
נשלח ב-21/2/2012 13:22
חשבתי שאמרת שלאט לאט ירדו הפערים....
אם לזה התכוונת אז אוקיי....
ועוד נקודה:
לבחורה לוקח זמן להתארגן יותר מנשואה - שכחתם שיש לה פאה/ מטפחת?
זה כבר מוריד מחצית מזמן ההתארגנות.....
תוקן על ידי אחת_מהישוב ב- 21/02/2012 13:31:59
נשלח ב-21/2/2012 13:19
אחת_מהישוב כתב:
יהודי אין לך אחיות? מה לא בסדר בכך? דבר בסיסי לגיטימי ונורמלי בהחלט..... בקשר לאומדן זמן למי שהזכיר זה נכון, אבל לרא קשור בהכרח דווקא לכאן אלא לכל שאר תחומי החיים..... עמקויות נראה לך הוגן לעשות תחרות עם אישה? גבר מסתדר תוך דקותיים אישה צריכה קצת יותר משבע וחצי דקות... סקר לבנות ולבנים: כמה זמן לוקח לכם להתארגן לפגישה/ חתונה/ כל ארוע שדורש התארגנות.... הבנות מנצחות על בטוח.... (לא בתחרות... בזמן....:)
בשביל זה אמרתי שזה רק אם הוא חכם, ואז שהוא יסתדר "לאט", "לאט"...:) מה יש, שיתן גם לה קצת לנצח....
נשלח ב-21/2/2012 13:15
יהודי אין לך אחיות?
מה לא בסדר בכך?
דבר בסיסי לגיטימי ונורמלי בהחלט.....
בקשר לאומדן זמן למי שהזכיר זה נכון, אבל לא קשור בהכרח דווקא לכאן אלא לכל שאר תחומי החיים.....
עמקויות נראה לך הוגן לעשות תחרות עם אישה? גבר מסתדר תוך דקותיים אישה צריכה קצת יותר משבע וחצי דקות... סקר לבנות ולבנים:
כמה זמן לוקח לכם להתארגן לפגישה/ חתונה/ כל ארוע שדורש התארגנות....
הבנות מנצחות על בטוח.... (לא בתחרות... בזמן....:)
תוקן על ידי אחת_מהישוב ב- 21/02/2012 13:32:52
נשלח ב-21/2/2012 13:05
תקנה לה ספריי לניקוי מראה, וכך מכמה דקות זה יהפוך לכמה שניות.
נשלח ב-21/2/2012 12:54
כמו שאלכסנדרה כתבה, אם השדכנית ציינה דבר שהוא כ"כ אלמנטרי אצל בנות, סימן שיש בזה משהו הרבה יותר עמוק.. ואז כדאי לך לברר במה בדיוק מדובר.
ולגופו של עניין, יופי אצל אשה זה חמצן.. זה מרכיב בסיסי בחייהם.. וא' ב זה שתעריך את היופי שלה.. שתעזור לה לטפח את זה ותיתן לה להרגיש הכי טוב שבעולם.. שווה לך להיות סבלני עוד כמה דק' וללכת עם אשה מאושרת, מאשר לנשוף בעורפה, ושכל הדרך היא תבכה על זה שהיא לא יפה, ואיך זה שאחרות היו יותר יפות ממנה וכו' וכו'..
מה גם, שבמציאות החיים זה לא כזה נורא אם אתה נוהג בחכמה בעניין. למשל, אם אתה צריך לצאת ב8 תגיד לה שצריך לצאת בעשרה לשמונה. אתה גם יכול לעשות איתה תחרות מי מוכן ראשון, תהיה בטוח שהפער יירד. אתה גם יכול להעסיק את עצמך משהו מעניין במקום לעמוד עם יד על השעון וכל רגע להגיד לה.. נו.. נו.. נו כבר וכו'...