בשנה שעברה שמעתי מידיד שלי על איזה הנהגה שהוא הנהיג לעצמו ומאוד התפעלתי ממנו.
וכך סיפר לי מידי שנה כשהוא שולח את משלוחי המנות למלמדי ילדיו ולגננות ולמורות בנותיו הוא נוהג להוסיף עוד משלוח מנות צנוע גם לשומר העומד על סף ביה"ס/ת"ת וכן למזכיר/ה הת"ת/ביה"ס שעונה תמיד בסבלנות לטלפונים של ההורים, כמו"כ לעוזר/ת בת"ת/גן (תלוי לפי הגיל) הדבר מאוד חימם את ליבי איך הידיד חושב על האנשים שלכאורה אף אחד לא חושב עליהם ובזמן שכל מלמדי/מורות הילדים/ות מקבלים/ות משלוחים מכובדים (תרתי משמע) האנשים/נשים הנ"ל אינם מקבלים כלום.
נ.ב.
מבלי להיכנס לדיון האם צריכים או לא לתת למורים/ות או מלמדים המעשה שעשה ידידי הוא יותר מאנושי ואפי' ראוי לחיקוי
ואני מכיר אישה יקרה, שנוהגת פעם בתקופה מסוימת לחכות בבוקר לעובדי הזבל ולתת להם חפיסת שוקולד..
לא צריך להוריד את רמת התגובות עד כדי כך, סה"כ יש רעיון יפה!!!
אני מכין כל בוקר כוס קפה למנקה רחוב, יש לנו בארטר כזה, הוא מביא לי עיתון בתמורה. למה זה נקרא להוריד את הרמה?
נשלח ב-5/3/2012 21:04
הבוא_נבוא כתב:
ואני מכיר אישה יקרה, שנוהגת פעם בתקופה מסוימת לחכות בבוקר לעובדי הזבל ולתת להם חפיסת שוקולד..
לא צריך להוריד את רמת התגובות עד כדי כך, סה"כ יש רעיון יפה!!!
נשלח ב-28/2/2012 22:04
נשלח ב-28/2/2012 20:35
[quote]אני גם שולח לנהג ההסעה של הת"ת/ הגן.[/quote] גם רעיון בכלל לא רע
כל הכבוד
נשלח ב-26/2/2012 16:21
חלס כתב:
לא נראה לי שכאן המקום לדיון על כמה כסף מביאים למלמד ואם בכלל, יש כאן סיפור גדול על מישהו שחושב על האנשים הלכאורה שוליים וזה מעשה נהדר ולא כדאי לערב דיונים בנושאים אחרים
נשלח ב-26/2/2012 15:42
יפה!!!
נשלח ב-26/2/2012 13:25
לא נראה לי שכאן המקום לדיון על כמה כסף מביאים למלמד ואם בכלל, יש כאן סיפור גדול על מישהו שחושב על האנשים הלכאורה שוליים וזה מעשה נהדר ולא כדאי לערב דיונים בנושאים אחרים
נשלח ב-24/2/2012 04:03
כמה כסף מביאים למלמד??
נשלח ב-23/2/2012 22:14
אני גם שולח לנהג ההסעה של הת"ת/ הגן.
נשלח ב-23/2/2012 21:43
לא חייבים להיסחף דיברנו על משהו צנוע בשביל תשומת הלב החיובית, אבל מי שמעוניין להוסיף תשר שיערב לו, ותבוא עליו ברכה.
נשלח ב-23/2/2012 21:41
איזה יופי.
נשלח ב-23/2/2012 20:52
ג"א מצטרף להנ"ל, והאם אתם חושבים שצריך לצרף להם תשר בנוסף למשלוח?