| נשלח ב-24/2/2012 09:57 |
|
| |
להתחתן איתו/ה מתוך רחמים..
מעניין אותי אם קורים דברים כאלו והאם זה נישואין שמחזיקים?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2012 15:21 |
|
| |
תסלחו לי אבל אני לא ממש מבינה איך מגיעים למצב כזה?...רוצים לרחם על מישו?קחו ילד תטמצו...למה להתחתן בשביל זה?
;-)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2012 13:57 |
|
| |
| אורor20 כתב: |  | אין הכוונה שלי לבנ"א בעייתי!!!!
אלא עבר/ה סוג של התמודדות בחיים,סוג של קושי ולכן הוא/היא "ראויים" לרחמים..
שוב, סיכוי ברור שיש לזה סיכוי.
אבל נקודה אחרת יש פה:
בן אדם שיש לו התמודדות או קושי בחייו, הוא לא ראוי "לרחמים" אלא להערצה! ומי שבמקום להעריץ ולהעריך הוא מרחם, סימן שהוא הבעייתי, וזה כבר סיבה שלא להתחתן איתו.
ממש יפה!! ונכון... |
|
ניתן להרגיש גם הערצה וגם רחמים לאותו אדם, השאלה האם ההסכמה לנישואין נבעה מהרחמים או מההערצה,
באשכול כאן מותק דיברה על הסכמה מתוך רחמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2012 13:38 |
|
| |
מעניין שהתחושה הראשונה שעולה בבנ"א כשהוא/היא שומעים או יודעים על בנ"א אחר שמתמודד עם מצב לא פשוט זה רחמים..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2012 13:23 |
|
| |
| עמקויות כתב: |  | אין הכוונה שלי לבנ"א בעייתי!!!! אלא עבר/ה סוג של התמודדות בחיים,סוג של קושי ולכן הוא/היא "ראויים" לרחמים..
אבל נקודה אחרת יש פה: בן אדם שיש לו התמודדות או קושי בחייו, הוא לא ראוי "לרחמים" אלא להערצה! ומי שבמקום להעריץ ולהעריך הוא מרחם, סימן שהוא הבעייתי, וזה כבר סיבה שלא להתחתן איתו. |
|
ממש יפה!! ונכון...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2012 12:02 |
|
| |
אנחנו לא צריכים שירחמו עלינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2012 11:57 |
|
| |
| אם_כבר כתב: |  | לדעתי, אם נישואין מתוך רחמים - אז רק מצד הבחור.
הגבר - מטבעו חומל, דואג ומגונן על אשתו, ולכן יכול להיות שגם ברחמים הוא ירגיש את האחריות הנ"ל.
אשה - מטבעה רוצה להיות מוגנת, ולא המגוננת.
ולכן - אם בחורה תתחתן מתוך רחמים היא תרגיש כל החיים את ההקרבה מה שאין כן הבחור. |
|
צודקת.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2012 11:53 |
|
| |
לדעתי, אם נישואין מתוך רחמים - אז רק מצד הבחור. הגבר - מטבעו חומל, דואג ומגונן על אשתו, ולכן יכול להיות שגם ברחמים הוא ירגיש את האחריות הנ"ל. אשה - מטבעה רוצה להיות מוגנת, ולא המגוננת.
ולכן - אם בחורה תתחתן מתוך רחמים היא תרגיש כל החיים את ההקרבה מה שאין כן הבחור.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2012 11:43 |
|
| |
| אם_כבר כתב: |  | שמתם לב שלמרות שמותק כתבה איתו/ה ברור לכולם שאם זה קורה, אז זה רק מהכיוון של הבחור? |
|
זה יכול לקרות גם מהכיוון שלי...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2012 11:32 |
|
| |
שמתם לב שלמרות שמותק כתבה איתו/ה ברור לכולם שאם זה קורה, אז זה רק מהכיוון של הבחור?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2012 00:25 |
|
| |
וואי מה שהנושא הזה עשה לי.
אני מבינה שאני לא ה יחידה שחושבת לעתים על הדבר הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2012 20:15 |
|
| |
זה נובע מקטנוניות ועקימות עמוקה
תוקן על ידי ישועות ב- 28/02/2012 20:25:48
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2012 14:27 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | החפץ חיים התחתן עם אשתו מכיון שהיא היתה אחותו החורגת, והאם החורגת היתה נפגעת מאד אם לא היה מתחתן איתה. אלו היו נישואין מוצלחים ביותר, כידוע. |
|
אביו החורג, ליתר דיוק. והוא התחתן בשביל השלום-בית של אמא שלו...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2012 13:02 |
|
| |
| אנימותק כתב: |  | אין הכוונה שלי לבנ"א בעייתי!!!! אלא עבר/ה סוג של התמודדות בחיים,סוג של קושי ולכן הוא/היא "ראויים" לרחמים.. |
|
אבל נקודה אחרת יש פה: בן אדם שיש לו התמודדות או קושי בחייו, הוא לא ראוי "לרחמים" אלא להערצה! ומי שבמקום להעריץ ולהעריך הוא מרחם, סימן שהוא הבעייתי, וזה כבר סיבה שלא להתחתן איתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2012 13:00 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | | עמקויות, אם הייתה כוונתך שאפשר להתמודד עם שה' הביא לך, אני אתך! |
|
יש בדבריי משמעות אחרת?! ושוב, תשים לב ששאלתה לא הייתה האם ללכת על זה, אלא האם יש לזה סיכוי. ועל זה עניתי שיש סיכוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2012 12:59 |
|
| |
אין הכוונה שלי לבנ"א בעייתי!!!! אלא עבר/ה סוג של התמודדות בחיים,סוג של קושי ולכן הוא/היא "ראויים" לרחמים..
|
|
|
|
|