| נשלח ב-25/2/2012 21:34 |
|
| |
שיר (סיפור בהמשכים לחודש אדר)
שיר אחד קם בבוקר, התמתח, התלבש ולא ידע מה לעשות היום.
ראשית חכמה, הוא הלך לבית הכנסת. היה שם קצת רעש  השיר קימט את מצחו, הפך כמה דפים בסידור, אבל בשום אופן לא הצליח להתרכז בתפילה. הוא לא היה בטוח מה לעשות, כי הדיבורים לא נתנו לו לחשוב במנוחה. "מה יהיה?" חשב השיר. "אני צריך לעשות משהו". כשיצא מבית הכנסת, מהורהר מאוד, הוא נתקל בלי לשים לב באיש אחד שבא מולו. "סליחה, אני מצטער!" התנצל השיר מקרב לב. "לא התכוונתי". "זה בסדר", אמר האיש והושיט לו את ידו הימנית. "אגב, אני מתפלל קבוע פה ואף פעם לא פגשתי אותך - אתה אורח כאן?" "אני לא אורח", אמר השיר, "אני שיר!" "אתה שיר!" התפעל האיש. "אף פעם לא התפלל איתי שיר במניין". השיר צחק בנימוס והאיש נזכר להציג את עצמו - "ירחמיאל". "נעים מאוד", אמר השיר. "הייתי אומר לך איך קוראים לי, אבל אני עדיין לא יודע בעצמי, מצטער..." "זה בסדר", אמר האיש שוב ברוחב לב. "תרצה לקפוץ אלי הביתה לארוחת בוקר? נשב, נדבר, אולי נצליח לעשות משהו". "בשמחה", שמח השיר, ושניהם החלו לפסוע זה לצד זה במורד הרחוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2017 15:57 |
|
| |
והיום הפוך-בזכות השיעמום הטוטאלי בלימודים אני יכולה לומר בבטחה שיש למה לחכות,שיהיה לי זמן-אני יעשה זאת
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2017 18:21 |
|
| |
בנתיים בזכות הלימודים הארורים,לא חשבתי על כלום!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2017 09:21 |
|
| |
ממ.. מה לעשות, אתם גם צריכים ליזום משהו הפורום הוא של כולנו:) מעולה, מחכים:))
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2017 07:21 |
|
| |
שאנחנו נפתיע מיאמוש?-חשבתי שזה החלק שלך... סתאאאם-נחשוב על משהו בעז''ה!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2017 19:41 |
|
| |
|
| נשלח ב-22/3/2016 15:22 |
|
| |
בדיוק,סוג של מילואים:)) ויש עוד כמה אשכולות כאלה כאן בפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2016 13:12 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחח.... יואו איזה קטע! אני קוראת את האשכול ברתק ומתגלגלת מצחוק, ופתאום בעמוד האחרון רואה תגובה שלי שכתבתי שנה שעברה... ממש לא זכרתי שכתבתי אותה.. אבל מיאמוש - את מצחיקה, ומצחיקים כולכם.. זה ממש סוג של מילואים ;-)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2016 17:21 |
|
| |
המשך..
| אידי כתב: |  | הפרחים שלנו כל כך נבהלו מהשעה המאוחרת, עד שקפצו מיד ורצו מהר ככל שנשאו אותם רגליהם אל עבר הבמה המוארת והעליזה שהוקמה בשדרת קינגסטון המקושטת בליצנים. למותר לציין שהשדרה היתה חסומה כולה לאורך מספר רחובות, כדי לאפשר לחוגגים לחגוג ברווח, עד דלא ידע.
לחגוג ברווח, אמרנו? אכן, לחגוג ברווח!
פתח ריצ'י שלנו את פיו, שלוש דקות שלימות לפני הזמן המיועד לתחילת ההופעה, וזמזם לעצמו בקול את הפזמון העליז - "רווח, רווח, רווח"...
ג'רמי, לשמאלו, תקע בו מרפק מבוהל. ולא רק הוא נבהל, אלא גם ירחמיאל, ושיר, וכל שאר פרחינו החביבים - מפני שריצ'י שכח שהמיקרופון שלו מעביר כל קול שיוצא מפיו היישר אל הקהל הרחב שלמרגלות המקהלה...
"לא התכוננו לבצע את השיר הזה", חשב ירחמיאל בחרדה. "מה יהיה? הנגנים, אני מקווה, יסתדרו. אבל איך יסתדרו הפרחים הנחמדים בלי לקבוע סולנים ובלי לעשות חזרה על התנועות והכל?"
אבל לא היתה ברירה. הקהל התחיל למחוא כפיים לקצב הזמזום של ריצ'י הנבוך, והחבורה כולה הוטלה באחת אל המערכה.
תוקן על ידי אידי ב- 10/02/2014 00:33:15 |
|
ב"ה נמשיך עם סלט של פרחים עכשוויים וישניםJ) ירחמיאל ללא ברירה, סימן לילדים להמשיך לשיר,בעודו מסמן לנגנים בעיניו ש'אין ברירה, זה לא בשליטתי'. כתריאל יבנה, סימן במרפקו לצבי שמחון שעמד לידו ובהה במתרחש בהלם. "צבי", הוא לחש לו,"יש לנו אפשרות לעשות וואקלי! זוכר את המחרוזת הוואקלית שעשינו בארץ ישראל לפני שנה וחצי? היה שם את השירים רווח,שמע ישראל ואדון עולם. אני אעשה את התופים, ופשוט נשיר בוואקלי. ירחמיאל יהיה גאה בנו!". צבי נעץ בו מבט מעריך, וסימן לכתריאל להתקדם לכיוון מרכז הבמה. ריצ'י שהיה די המום מהמהומה שנוצרה על לא עוול בחפו,שמח לפנות את הבמה לפרחים נוספים. המקהלה שרה בינתיים בקול ענות חלושה. שלמה גרוס לחש בלחץ לשמעון יצחקוב שלידו :"אני לא זוכר את ההרמוניות.. מה עושים?" שמעון חייך אליו חיוך קטן כאומר 'הכל תחת שליטה,יהיה בסדר'. כתריאל נעמד בקדמת הבמה והחל לבצע את התופים הוואקליים בפיו, כאשר צבי שמחון,דוד פרלמן ושמעון יצחקוב משתפים איתו פעולה וממשיכים לשיר במרץ. אט אט, הצטרפו כל ילדי המקהלה לשירה ההרמונית, מתוך חיוך של הקלה. ירחמיאל אף הוא נשם לרווחה, ולאחר סיום השיר, שהסתיים כמובן בסולו מדוייק של דוד פרלמן, הוא התקדם לקדמת הבמה. הקהל ישב פעור פה. ירחמיאל דיבר ברמקול בפאתוס :"זהו שיר ששרנו בצורה ספונטנית לחלוטין. ונהפוך הוא.. גם לא התאמנו על זה, וגם שרנו בלי מוסיקה. יישר כח לכל הboys !" מחיאות כפיים סוערות נשמעו בכל רחבי רחוב קינגסטון. הקהל החל לקרוא קריאות עידוד לעברם,והפרחים חייכו זה אל זה בחיוך רחב מאוזן לאוזן.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 16:10 |
|
| |
איזה יופי איזה מוכשרות איזה דמיון איזה מתח ממש יפה 
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2015 17:53 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2015 17:52 |
|
| |
מיאמוש, מה ההתחנפות?... סתם,... לפי מה שקראתי עד עכשיו, אין לי מספיק ידע בשמות הסולנים וזה... אז לא בדיוק אוכל להמשיך...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2015 17:49 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2014 22:41 |
|
| |
מתוק ביותר!!איזה כשרונות...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2014 08:32 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2014 01:05 |
|
| |
חחחח יפה יפה!!! אידי את אתגרת:) צריך לחשוב!!:)
|
|
|
|
|